کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2012-11-13 ساعت 21:11)Acaro نوشته:  همسرتون به راحتی می توانند ریز مکالمات تلفن خودشون را بگیرند.
در ضمن نگران نباشید این موارد بیشتر در مورد ویزای نامزدی (و یا ازدواجی که Applicant مرد باشد) صدق می کند نه مورد شما

acaro جان من 2 ساله که از ازدواجم میگذره ، بعد خانمم هی 6 ماه یک بار می ره می آد ولی اینجا زندگی می کنیم .ساله دیگه که نوبتم بشه میشه حدود 3 سال .بازم مدارک خاصی باید بدم بغیر از عقد نامه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-11-14 ساعت 00:05)mehrannn نوشته:  دوست عزیز leila.e
history oovoo گزینه پرینت نداره، تنها راهی که من پیدا کردم این بود که صفحه به صفحه با دکمه پرینت اسکرین عکس گرفتم و اونها رو به ترتیب توی یک فایل وورد چیدم و پرینت گرفتم.

ممنون از راهنماییت. میخوام بدونم میشه صفحه شو بزرگ کرد که تعداد سطرهای بیشتری رو نشون بده.گزینه maximizeغیر فعاله.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-11-14 ساعت 09:56)omnia نوشته:  acaro جان من 2 ساله که از ازدواجم میگذره ، بعد خانمم هی 6 ماه یک بار می ره می آد ولی اینجا زندگی می کنیم .ساله دیگه که نوبتم بشه میشه حدود 3 سال .بازم مدارک خاصی باید بدم بغیر از عقد نامه ؟

omnia عزیز هر مدرکی که لازم باشد در ایمیل دعوت به مصاحبه ذکر خواهد شد.
شناسنامه ٫ کارت پایان خدمت یا معافیت ٫ جدیدترین مدارک مالیاتی اسپانسر و کواسپانسر ٫ فتوکپی پاسپورت اسپانسر و کواسپانسر ٫ عقدنامه و پاسپورت جزو مدارکی است که لازم است ارایه کنید.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق
نه نمیشه بهترین کار اینه که از هز صفحه که عکس گرفتی ببری داخل فایل Word قرار بدیش، در هر صفحه A4 سه تا صفحه جا میشه، من این کارو کردم
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، leila.e
(2012-11-11 ساعت 11:13)فردا نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 18:13)mehrannn نوشته:  مرسی Acaro عزیز
منظورت از اینکه به فارسی بنویسم اینکه بعد از اینکه از متن ایمیل که به فینگلیش نوشته شده پرینت گرفتم خودم با خودکار زیرش با حروف فارسی متنش رو دوباره بنویسم؟
راستی ما بیشتر تو OOVOO حرف میزنیم، اون هم History ش گزینه پرینت نداره، من صفحه به صفحه پرینت اسکرین کردم و از پنجرش پرینت گرفتم، به نظرت خوبه؟
سلام.دوست عزیز اصلن فکر نمی کنم احتیاج به این کارها باشه.من فقط از ایمل هام پرینت گرفنم و بردم.80 درصدشون هم فینگیلیش بود.فقط پرینت بگیرید.خودتون رو بذارید جای افیسر،ببینید کدوم میل هاتون وجود رابطه نزدیک رو بیشتر نشون میده.من حتی از ایمیل ها و چت هایی که با هم کل کل کرده بودیم و بحثمون شده بود پرینت گرفتم.اما به نظرم اومد چیزی رو که بیشتر بهش استناد می کنن عکس های متعدد در زمانهای مختلف باشه.
پرینت از oovoo هم خوب به نظر میاد.

سلام دوستان عزیز من و نامزدم اکثرا تو oovoo صحبت میکنیم و من همه رو ضبط میکنم و همشون رو روی فلش و چند تا سی دی ریختم اکثر چت هامون توی محیط viber انجام میشه که اون قابل پرینت گرفتن نیست نمیدونم اونا سی دی یا فلش ها رو چک میکنن یا فقط پرینت رو میبینن ؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-11-16 ساعت 11:43)payamkj نوشته:  سلام دوستان عزیز من و نامزدم اکثرا تو oovoo صحبت میکنیم و من همه رو ضبط میکنم و همشون رو روی فلش و چند تا سی دی ریختم اکثر چت هامون توی محیط viber انجام میشه که اون قابل پرینت گرفتن نیست نمیدونم اونا سی دی یا فلش ها رو چک میکنن یا فقط پرینت رو میبینن ؟

دوست عزیز مواردی که اشاره کردید را پرینت کنید.

اگر از طریق Viber اقدام به ارسال تکست می کنید این پیغام ها را به راحتی می توانید Export کنید از قسمت :

More > Settings > Email Message History

برای مکالمات نیز می توانید از قسمت Recents مکالمات چندین اسکرین شات تهیه کنید (با توجه به مدل گوشی شما اسکرین شات گرفتن متفاوت است) و بعد از انتقال اقدام به پرینت آنها کنید.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
سلام دوست عزیزم
فکر نکنم به شما اجازه بدن هنگام ورود به سفارت، سی دی و فلش همراهتون باشه
بهتره دنبال یک راه آسونتر برای آفیسر باشید، چون اینطور که از تجربیات بقیه پیداست آفیسر خیلی وقت واسه بررسی مدارک نمیذاره
نظر منه
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
به شما اجازه نمیدند سی دی و فلش مموری ببرید با خودتون. می تونید از چت وایبر عکس بگیرید و عکسها رو پرینت کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
سلام دوستای‌ گلم

من نامزدم رو برای اولین بار بد از ۸ ماه رابطه اینترنتی هفتهٔ پیش ملاقات کردم ،به مدت ۱۱ روز باهم بودیم در ترکیه

الان برای ویزای نامزدی می‌خوام اقدام کنم .

دوستان می‌تونین راهنماییم کنین ،برای مرحله اول چیکار باید بکنم ؟

بطور میانگین چند ماه طول میکش ویزام رو بگیرم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011
(2012-11-06 ساعت 18:49)shabnam.84 نوشته:  گل جان به سلامتی رفتی و رسیدی. بهترین ها رو برات آرزو می کنم . خوشبخت و شاد باشی Smile

شبنم عزیز سلام، شما برای مرحله اول ویزای نامزدی چه مدارکی فرستادی؟

فرم شماره ای۱۲۹ رو فرستادی؟ مدارک دیگی‌ هم دادین همراه با فرمتون ؟

خوشحال میشم اگه راهنماییم کنین
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84
(2012-11-17 ساعت 14:51)angel99 نوشته:  سلام دوستای‌ گلم

من نامزدم رو برای اولین بار بد از ۸ ماه رابطه اینترنتی هفتهٔ پیش ملاقات کردم ،به مدت ۱۱ روز باهم بودیم در ترکیه
دوست عزیز اینجا رو بخون و کلا فروم رو مطالعه کن
http://mohajersara.com/thread-5622.html
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، angel99
عزیزم من مدارکم رو چند وقت دیگه پست میکنم. باید فرم I-129 رو به همراه یه سری مدارک دیگه بفرستی. تاپیک های مربوط به ویزای نامزدی رو بخون که اشتباه
نکنی در مورد مدارک

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، angel99 ، girl
(2012-11-17 ساعت 20:00)mercedeh2011 نوشته:  
(2012-11-17 ساعت 14:51)angel99 نوشته:  سلام دوستای‌ گلم

دوست عزیز اینجا رو بخون و کلا فروم رو مطالعه کن
http://mohajersara.com/thread-5622.html

مرسی از راهنماییت عزیزم

خیلی عالی‌ بود . یک سوال فقط ...
ترجمهٔ شناسنامه من اگه اسکن کنم بفرستم .می‌شه نامزدم اونجا پرینت بگیره بفرسته یا حتما اصل ترجمهٔ لازمه ؟

بازم ممنونم ا ذات عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84
(2012-11-17 ساعت 20:22)shabnam.84 نوشته:  عزیزم من مدارکم رو چند وقت دیگه پست میکنم. باید فرم I-129 رو به همراه یه سری مدارک دیگه بفرستی. تاپیک های مربوط به ویزای نامزدی رو بخون که اشتباه
نکنی در مورد مدارک

مرسی‌ عزیزم ، ترجمه شناسنامه حتما باید اصل باشه ؟ یا می‌شه اسکن کنم بفرستم واسه نامزدم پرینت رنگی‌ بگیر ه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-11-18 ساعت 00:05)angel99 نوشته:  
(2012-11-17 ساعت 20:22)shabnam.84 نوشته:  عزیزم من مدارکم رو چند وقت دیگه پست میکنم. باید فرم I-129 رو به همراه یه سری مدارک دیگه بفرستی. تاپیک های مربوط به ویزای نامزدی رو بخون که اشتباه
نکنی در مورد مدارک

مرسی‌ عزیزم ، ترجمه شناسنامه حتما باید اصل باشه ؟ یا می‌شه اسکن کنم بفرستم واسه نامزدم پرینت رنگی‌ بگیر ه؟
برای ویزای نامزدی (تا روز مصاحبه) نیازی به شناسنامه ندارید، مگر اینکه ازدواج قبلی داشته باشید و طلاق گرفته باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: angel99 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، جوجو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان