کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-07-02 ساعت 00:25)k1_cid نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 16:14)MONA FB نوشته:  من چچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچرا اپدیت نمیشممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مونا جان شما تاریخ مصاحبت کی بوده؟ و آخرین آپدیت سایت مال کی بوده؟

من سوم جون مصاحبه داشتم اخرین اپدیتم واسه 11 جونه . الان یک ماهه از مصاحبم میگذره
21 روزه اپدیت نکردن کیسمو . فک کنم تا اخر سپتمبر به لاتاریا برسن .

من هم انکارا بودم بچه ها
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
بچه ها سایت اپدیت شد ایشالا که کلیر شده باشین.

1july

itex طبیعیه

همه فکر کنم اپدیت شدن. من اولین آپدیت ام 28 جون بود دومی امروز 1 جولای.

بچه ها لطفا اگه کسی تو برگه اش جلوی فرم w2 و 1040 علامت خورده به من اطلاع بده.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
مشکل اینه که به قول مونا دارن به لاتاری ها میرسن.

ما موقع بدی رفتیم مصاحبه. همونطوری که میبینید همه مون تقریبا June هستیم یعنی موقعی که دیگه وقتی برای لاتاری ها باقی نمونده چون بعد از 30 سپتامبر به هیچ عنوان برای لاتاری ها ویزا صادر نمیشه بنابراین دارن به لاتاری ها رسیدگی میکنن. به همین خاطر همه رو چک زدن چون خیلی سرشون شلوغه مخصوصا انکارا.

بهرحال سایت آپدیت شد (1july) هرچند هنوز خیلی زوده اما امیدوارم خبرهای خوب از تک تک تون بشنوم. مخصوصا نیما که مصاحبه اش ماه مارچ بوده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-02 ساعت 11:20)itex نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 09:38)mohamadtj نوشته:  Name.....................Category...............Embassy...............Interview Date..................Clear Date..............Last Update
nimmaa...........................CR1..................Abu Dhabi....................06Mar..............................xxxxxxxx............​...............25Jun
mona fb...........................CR1..................Ankara........................​.03Jun..............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
mohamadtj.......................F2A..................Ankara......................​...12Jun..............................xxxxxxxx...........................21Jun
houmanmir.......................K1....................Abu Dhabi....................18Jun...............................xxxxxxxx...........​...............19Jun
mhy_1985........................Cr1...................Ankara....................​....24Jun...............................xxxxxxxx..........................xxxxxx​
behnam7 ........................IR1...................Ankara..............​..........26Jun................................xxxxxxxx.........................​.28Jun
itex..................................F2A...................Ankara..............​..........27Jun................................xxxxxxxx.........................​.xxxxx

آقا من نمی دونم خوبه یا نه ولی از روز مصاحبه که 27jun بوده یک بار 28jun بروز شدم یکبار هم 1jul این طبیعه؟

منم همینطور

۲۶ جون مصاحبه داشتم یه بار ۲۸ جون آپدیت شد یه برام ۱ جولای

خدا کنه که این سریع آپدیت شدن باعث بشه که به هممون زودتر جواب بدن

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، itex
بهنام مصاحبه من و شما دوروز اختلاف داره. کیس هامون هم مشابه هستش پس به احتمال قوی باهم کلیر میشیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7
(2013-07-02 ساعت 09:38)mohamadtj نوشته:  Name.....................Category...............Embassy...............Interview Date..................Clear Date..............Last Update
nimmaa...........................CR1..................Abu Dhabi....................06Mar..............................xxxxxxxx............​...............25Jun
mona fb...........................CR1..................Ankara........................​.03Jun..............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
mohamadtj.......................F2A..................Ankara......................​...12Jun..............................xxxxxxxx...........................21Jun
houmanmir.......................K1....................Abu Dhabi....................18Jun...............................xxxxxxxx...........​...............19Jun
mhy_1985........................Cr1...................Ankara....................​....24Jun...............................xxxxxxxx..........................xxxxxx​
behnam7 ........................IR1...................Ankara..............​..........26Jun................................xxxxxxxx.........................​.28Jun
itex..................................F2A...................Ankara..............​..........27Jun................................xxxxxxxx.........................​.xxxxx

آقا من نمی دونم خوبه یا نه ولی از روز مصاحبه که 27jun بوده یک بار 28jun بروز شدم یکبار هم 1jul این طبیعه؟
2jul هم بروز شدم. کی دیگه بروز شده؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، mhy_1985
من هم آپدیت شدم۲ جولای

فکر کنم دیگه فردا بهمون بدن با این وضعیت و سرعت Big Grin

آقا واقعا حالا تاثیر داره آپدیت شدن در سایت ceac در سریعتر کلیر شدن و گرفتن ویزا

یا اینکه سر کاریم باز

(2013-07-02 ساعت 16:17)mhy_1985 نوشته:  بهنام مصاحبه من و شما دوروز اختلاف داره. کیس هامون هم مشابه هستش پس به احتمال قوی باهم کلیر میشیم.

به امید خداWink

(2013-07-03 ساعت 13:38)behnam7 نوشته:  من هم آپدیت شدم۲ جولای

فکر کنم دیگه فردا بهمون بدن با این وضعیت و سرعت Big Grin

آقا واقعا حالا تاثیر داره آپدیت شدن در سایت ceac در سریعتر کلیر شدن و گرفتن ویزا

یا اینکه سر کاریم باز

(2013-07-02 ساعت 16:17)mhy_1985 نوشته:  بهنام مصاحبه من و شما دوروز اختلاف داره. کیس هامون هم مشابه هستش پس به احتمال قوی باهم کلیر میشیم.

به امید خداWink

mhy_1985 جان شما هم یه چک کن فک کنم که برای شما هم ۲ جولای دوباره آپدیت شده باشه

پاسخ
(2013-07-03 ساعت 10:36)itex نوشته:  
CR1..............Abu Dhabi............24APR...................................الی1
houmanmir.......................K1....................Abu
Dhabi....................18Jun...............................xxxxxxxx...........​...............19Jun

2jul هم بروز شدم. کی دیگه بروز شده؟
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
بهنام و الی عزیز

من هم 2 جولای آپدیت شدم هم 3 جولای

خدا کنه این آپدیت ها نشونه خوبی باشه و یهو قطع نشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، houmanmir
(2013-07-03 ساعت 21:29)mhy_1985 نوشته:  بهنام و الی عزیز

آقا یهو دیدی همین جمعه بیاید شاید

منم ۳ جولای دوباره آپدیت شده

پاسخ
(2013-07-03 ساعت 21:45)behnam7 نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 21:29)mhy_1985 نوشته:  بهنام و الی عزیز

آقا یهو دیدی همین جمعه بیاید شاید

منم ۳ جولای دوباره آپدیت شده

همین جمعه؟
خدا از دهنت بشنوه. بخدا خسته شدیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7
cr1 20th jun
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
کاش میفهمیدم اینا توی هر update چیکار میکنن، 4 بار بروز شدیم، چندبار دیگه قراره بروز شیم؟!
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، mhy_1985 ، Saeedv13
itex جان سلام

متاسفانه سرچ کردم که این اپدیت ها چه معنی ای میدن ، بیشتر افراد میگن هیچ معنی و مفهموم خاصی نداره.

ما باید بگردیم ببیینیم دیرترین و سریعترین کلیر مال کی بوده تو سایت بعد بفهمیم آپدیت هاشون چه جوری بوده اینطوری شاید بشه رابطه ای اگه هست پیدا کرد. در غیر این صورت هیچ حسابی نمیشه رو این اپدیت ها باز کرد.

اگه کسی میدونه دیرترین و سریعترین کلیر مال کی بوده لطفا بگه
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، behnam7
(2013-07-04 ساعت 14:34)itex نوشته:  کاش میفهمیدم اینا توی هر update چیکار میکنن، 4 بار بروز شدیم، چندبار دیگه قراره بروز شیم؟!
اینجا رو نگاه کن همشهریTongue. شاید به دردت بخوره.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، behnam7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان