کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-06-29 ساعت 16:10)houmanmir نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 14:15)الی1 نوشته:  بچه ها ابوظبی بهم گفت تا 2ماه دیگه clearance می شم 2هفته ام از 2ماه گذشت هنوز خبری نیست ):

(2013-06-29 ساعت 14:15)الی1 نوشته:  بچه ها ابوظبی بهم گفت تا 2ماه دیگه clearance می شم 2هفته ام از 2ماه گذشت هنوز خبری نیست ):

اینطور که معلومه سرعت ابوظبی از آنکارا و ایروان بیشتره ، ایشالله ویزای ماها رو هم زودتر میدن Smile
ایشالله آنکارا و ایروان هم بهشون بر بخوره ویزای دوستامونم زودتر بدن Smile

انشالا همینطور باشه وآنکارا هم زود کار ما روراه بندازه، بخدا خسته شدیم.
یکی از مسائلی که تو انکارا پیش اومد و من خیلی ناراحت شدم این بود که وقتی افیسر بهم برگه صورتی رو داد بهم گفت :
1-اسپانسرت کافی نیست جوینت اسپانسر میخوای
2-مدارک مالیاتی میخوای
3-کپی پاسپورت میخوای

منم واقعا خیال کردم اینارو ندادم. برگشتم بیرون و به اون خانم بداخلاق جلوی در گفتم من که همه اینها رو همین 1 ساعت پیش بهت دادم گفت ندادی. گفتم بابا بخدا دادم. انقدر اصرار کردم تا برگشتیم دیدیم افیسر مدارک منو گذاشته لای مدارک یه نفر دیگه!!!
گفتم من هم جوینت اسپانسر دارم هم مدارک مالیاتی شو دادم. گشت دید گذاشته لای مدارک یه نفر دیگه.
اونجا بود که فهمیدم اکثر بدبختی و معطلی ما بخاطر عدم دقت افرادیه که اونجا کار میکنن. حالا دعا میکنم اونایی که دارن Admin process رو انجام میدن اینجوری نباشن. گفتن این مطلب درست نیست اما لاتاری ها واقعا سفارت رو شلوغ کردن ، اونروزی که ما مصاحبه داشتیم فقط سه نفر تقریبا ازدواجی بودن و یکی دوتا نامزدی بقیه اون 60-70 نفر همه لاتاری بودن. نمیخوام تقصیر رو بندازم گردن این بنده خداهای لاتاری اما واقعا دلیل اینکه چک عوض 4-6 هفته 3-6 ماه طول میکشه چیه؟ خودشونم تو صفحه ادمین چک نوشتن تقاضاهای زیاد باعث شده تاخیر داشته باشیم. من بدشانس هم که چک ام تا موقع مصاحبه تموم نشده بود مجبورم روزا رو بشمرم. آخه گناه ما ازدواجی ها چیه؟ Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، سانازی ، behnam7

الی سلام
به منم سفارت گفتن 4-6 هفته ولی مطمئنم الکی گفتن. من به پیشنهاد نیما برای خودم 6 ماه در نظر گرفتم که اذیت نشم. یعنی 24 هفته (24 جمعه رو چک میکنم) فعلا یک هفته اش گذشت. مونده 23 هفته دیگه/ ولی امیدوارم جوابت زودتر بیاد.
[/quote]
مرسی عزیزم خودم زیاد عجله ندارم همسرم خیلی عجله داره من اینجا پیش خانواده ام هستم قدر این لحظه ها رو باید بدونیم من که نرفته دلم تنگ می شه خیلی سخته ولی تصمیمی که گرفتم باید برم من کارم دولتی فکر کنم بخاطر همین یکمی طولانی شده امیدوارم همه زود کلیر بشند بچه ها هرکی کلیر شد خبر بده
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، mhy_1985
مونا جون سخت ولی به همین لحظه های خوب تو ایران فکر کن کاری نمی تونیم بکنیم انتظار سخت ولی بلاخره تموم می شه دلمون برای همین لحظه ها تنگ می شه برای منم حدود 70 روز شده ابوظبی بودم فعلا خبری نیست
الی1
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، mhy_1985 ، MONA FB
آپدیت شد.

Name.....................Category...............Embassy...............Interview Date..................Clear Date..............Last Update
nimmaa...........................CR1..................Abu Dhabi....................06Mar..............................xxxxxxxx...........................25Jun
mona fb...........................CR1..................Ankara.........................03Jun..............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
mohamadtj.......................F2A..................Ankara........................12Jun................................xxxxxxxx..........................21Jun
houmanmir.......................K1....................Abu Dhabi....................18Jun...............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
mhy_1985........................Cr1...................Ankara........................24Jun...............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
itex..................................F2A...................Ankara........................27Jun................................xxxxxxxx..........................xxxxx

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
نشد آقا! نشد Big Grin آخرین آپدیتم 19 جون بودههههه Big Grin
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
هومن جان امیدوارم به زودی خبرای خوب بشونی دوست عزیزم

(2013-06-30 ساعت 08:57)houmanmir نوشته:  نشد آقا! نشد Big Grin آخرین آپدیتم 19 جون بودههههه Big Grin

نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، mhy_1985
(2013-06-30 ساعت 15:54)paris a نوشته:  هومن جان امیدوارم به زودی خبرای خوب بشونی دوست عزیزم

(2013-06-30 ساعت 08:57)houmanmir نوشته:  نشد آقا! نشد Big Grin آخرین آپدیتم 19 جون بودههههه Big Grin

ممنونم پریسا جان ، ایشالله کارای شما هم هرچی زودتر انجام بشه Shy
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، mhy_1985 ، paris a
(2013-06-30 ساعت 08:55)mohamadtj نوشته:  آپدیت شد.

Name.....................Category...............Embassy...............Interview Date..................Clear Date..............Last Update
nimmaa...........................CR1..................Abu Dhabi....................06Mar..............................xxxxxxxx...........................25Jun
mona fb...........................CR1..................Ankara.........................03Jun..............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
mohamadtj.......................F2A..................Ankara........................12Jun................................xxxxxxxx..........................21Jun
houmanmir.......................K1....................Abu Dhabi....................18Jun...............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
mhy_1985........................Cr1...................Ankara........................24Jun...............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
itex..................................F2A...................Ankara........................27Jun................................xxxxxxxx..........................xxxxx

سلام دوستان منم به شما پیوستم و در این مدت همراهیتون می‌کنم

من ۲۶جون آنکارا مصاحبه داشتم و مثل اکثر آقایونی که اون روز مصاحبه داشتن fbi chek خوردم
behnam7 IR1 ANKARA 26JUN UPDATE 28JUN

پاسخ
هومن من آپدیت شدم بزن 28 جون

(2013-07-01 ساعت 12:43)behnam7 نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 08:55)mohamadtj نوشته:  آپدیت شد.

سلام دوستان منم به شما پیوستم و در این مدت همراهیتون می‌کنم

من ۲۶جون آنکارا مصاحبه داشتم و مثل اکثر آقایونی که اون روز مصاحبه داشتن fbi chek خوردم
behnam7 IR1 ANKARA 26JUN UPDATE 28JUN

بهنام خوش اومدی منم 24 ام آنکارا بودم. امیدوارم سفرت خوب بوده باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7
من چچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچرا اپدیت نمیشممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-01 ساعت 16:14)MONA FB نوشته:  من چچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچرا اپدیت نمیشممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مونا جان شما تاریخ مصاحبت کی بوده؟ و آخرین آپدیت سایت مال کی بوده؟
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها کسی تازگی برای مصاحبه ابوظبی بوده سایت ابوظبی هر روز آپدیت می شه یا من اشتباه می کنم ولی نمی دونم چرا کلیر نمی ششششششششششم
الی1
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
nimmaa...........................CR1..................Abu Dhabi....................06Mar..............................xxxxxxxx............​...............25Jun
mona fb...........................CR1..................Ankara........................​.03Jun..............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
mohamadtj.......................F2A..................Ankara......................​...12Jun..............................xxxxxxxx...........................21Jun
houmanmir.......................K1....................Abu Dhabi....................18Jun...............................xxxxxxxx...........​...............19Jun
mhy_1985........................Cr1...................Ankara....................​....24Jun...............................xxxxxxxx..........................xxxxxx​
behnam7 ........................IR1...................Ankara..............​..........26Jun................................xxxxxxxx.........................​.28Jun
itex..................................F2A...................Ankara..............​..........27Jun................................xxxxxxxx.........................​.xxxxx
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، behnam7 ، houmanmir
(2013-07-02 ساعت 09:38)mohamadtj نوشته:  Name.....................Category...............Embassy...............Interview Date..................Clear Date..............Last Update
nimmaa...........................CR1..................Abu Dhabi....................06Mar..............................xxxxxxxx............​...............25Jun
mona fb...........................CR1..................Ankara........................​.03Jun..............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
mohamadtj.......................F2A..................Ankara......................​...12Jun..............................xxxxxxxx...........................21Jun
houmanmir.......................K1....................Abu Dhabi....................18Jun...............................xxxxxxxx...........​...............19Jun
mhy_1985........................Cr1...................Ankara....................​....24Jun...............................xxxxxxxx..........................xxxxxx​
behnam7 ........................IR1...................Ankara..............​..........26Jun................................xxxxxxxx.........................​.28Jun
itex..................................F2A...................Ankara..............​..........27Jun................................xxxxxxxx.........................​.xxxxx

آقا من نمی دونم خوبه یا نه ولی از روز مصاحبه که 27jun بوده یک بار 28jun بروز شدم یکبار هم 1jul این طبیعه؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، behnam7
(2013-07-02 ساعت 00:25)k1_cid نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 16:14)MONA FB نوشته:  من چچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچرا اپدیت نمیشممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مونا جان شما تاریخ مصاحبت کی بوده؟ و آخرین آپدیت سایت مال کی بوده؟

مونا جان کجا برای مصاحبه رفته بودی؟
الی1
CR1
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان