کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-06-25 ساعت 01:33)MONA FB نوشته:  راست میگن . لاتاریای عزیز نگران نباشید من فکر میکنم اصلا به این خاطر به همه میگن برید سایت و چک کنید چونکه واقعا شلوغه سفارت و مطمئنن اولویت رو برای لاتاریا میزارن چون 3-4 ماه وقته و کیس های دیگه رو لا به لاش بررسی میکنن .
امیدوارم که هممون به زودی ویزا هامونو بگیریم و بریم سراغ زندگیمون تو آمریکا .

خدا بگم چیکارت نکنه انکارا این انکارا خیلی دیر جواب میده ولی ابوظبی وایروان اینجوری نیستش
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، mhy_1985
اولین اپدیت من بعد از مصاحبه 6 جون بوده
و اخری و دومی 11 جون
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان:
salam omidvaram hame zoodtar clear beshin,
sorry keyboard farsi nadaram.
پاسخ
تشکر کنندگان:
امیدوارم همه زودتر کلیر شن. این داستان بکگراند چک راز مونده
همونطور که میدونین من یکضرب گرفتم ولی جالب این بود که برگه ای که جلوش بود صورتی بود. مدارک معافیت سربازی و مدرک کار خانمم در آمریکا رو که گرفت. یکدفعه گفت مدارک شما کامله و پاسپورت پیش ما میمونه و ادامه داسنان.
نکته دیگه اینکه شماره من رو فقط برای انگشت نکاری اعلام کردن و مثل بقیه برای کسری مدرک صدا نکردن
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، mhy_1985 ، saba.m
آپدیت شد. دوستانی که این مرحله رو تموم کردن هم اگه اطلاعاتشون رو بزارن خوب میشه

Name.....................Category...............Embassy...............Interview Date..................Clear Date..............Last Update
nimmaa...........................CR1..................Abu Dhabi....................06Mar..............................xxxxxxxx...........................25Jun
mona fb...........................CR1..................Ankara.........................03Jun..............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
mohamadtj.......................F2A..................Ankara........................12Jun................................xxxxxxxx..........................21Jun
houmanmir.......................K1....................Abu Dhabi....................18Jun...............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
mhy_1985.........................Cr1...................Ankara........................24Jun...............................xxxxxxxx..........................xxxxxx

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، MONA FB
سلام به همه دوستای عزیز.
امیدوارم منم تو جمع خودتون بپذیرید. منم باید منتظر بمونم/

سریعترین کیس ازدواجی که کلیر شده و همچنین دیرترین کیس مال کی بوده؟ اگه کسی خبر داشت ممنون میشم اینجا بنویسه که یه برآوردی داشته باشیم که از لحاظ ذهنی آمادگی این انتظار رو پیدا کنیم.

خانمی که با من مصاحبه کرد به من گفت 4-6 هفته دیگه چک کن. اما وقتی وارد سایت شدم دیدم نوشته 3-6 ماه. امیدوارم همه مون زودتر کلیر بشیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، سی سی
خیلی اتفاق جالب افتاد بنده رفتم PTT خوشحال یک بسته کوچیک داد بهم توش پاسپورت بود و... فرم صورتی که نوشته بود شما aministrative process دارین. هیچ مدرکی هم کم نبود.
اینا آزار دارن؟ روز مصاحبه نمی تونست بگه؟ رو در واسی کرد گفت شما اوکی هستین پاس پیش ما میمونه؟
من هیچی به خانمم چطوری بگم؟! دیوانه ها
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، houmanmir
(2013-06-29 ساعت 12:42)itex نوشته:  خیلی اتفاق جالب افتاد بنده رفتم PTT خوشحال یک بسته کوچیک داد بهم توش پاسپورت بود و... فرم صورتی که نوشته بود شما aministrative process دارین. هیچ مدرکی هم کم نبود.
اینا آزار دارن؟ روز مصاحبه نمی تونست بگه؟ رو در واسی کرد گفت شما اوکی هستین پاس پیش ما میمونه؟

این دیگه نوبرشه والا بهت بگن برو ویزاتو بگیر ، بری ببینی برگه صورتی دادن باید بیای بشینی ایران روزا رو بشمری ، آزار داشته طرف. صدرحمت به کیس ما که همون روز مصاحبه برگه صورتی رو گرفتیم. حداقل امیدوار الکی نشدیم. اعصابمون ریخته بهم. من انقدر حالم بد بود که وقتی آخرین قسمت سفرنامه رو نوشتم بخودم گفتم دیگه نمیام مهاجرسرا که موج منفی ندم به بقیه اما باز دلم طاقت نیاورد و اومدم تو تاپیک کلیرنس که حداقل پیش هم باشیم و بهم دلداری بدیم، حالا بهرحال به اینجا خوش اومدی. جمعه به جمعه چک میکنیم ببینیم چی میشه. پوست ما ازدواجی ها کلفته اما دیگه بریدیم بخدا.
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، behnam7
بچه ها ابوظبی بهم گفت تا 2ماه دیگه clearance می شم 2هفته ام از 2ماه گذشت هنوز خبری نیست ):

(2013-06-29 ساعت 14:15)الی1 نوشته:  بچه ها ابوظبی بهم گفت تا 2ماه دیگه clearance می شم 2هفته ام از 2ماه گذشت هنوز خبری نیست ):
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، houmanmir
(2013-06-29 ساعت 14:15)الی1 نوشته:  بچه ها ابوظبی بهم گفت تا 2ماه دیگه clearance می شم 2هفته ام از 2ماه گذشت هنوز خبری نیست ):

الی جان ممکنه تا 6 ماه هم طول بکشه ولی ایشالا خیلی زود اپرو میشی Smile
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
(2013-06-29 ساعت 12:42)itex نوشته:  خیلی اتفاق جالب افتاد بنده رفتم PTT خوشحال یک بسته کوچیک داد بهم توش پاسپورت بود و... فرم صورتی که نوشته بود شما aministrative process دارین. هیچ مدرکی هم کم نبود.

آنکارا دیگه نوبره!!!
ده آخه بگو مگه آزار دارین؟!!!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، mhy_1985
غیر از سایت سفارت که توی برگه هست جای دیگه ای هم لازمه چک بشه؟ برای من زده http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html رو چک کنین
پاسخ
(2013-06-29 ساعت 14:53)itex نوشته:  غیر از سایت سفارت که توی برگه هست جای دیگه ای هم لازمه چک بشه؟ برای من زده http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html رو چک کنین

برو تو سایت ceac هم چک کن ببین آپدیت ات چند وقت به چند وقته البته تاثیری نداره و فقط مهم خود سایت سفارت هست.

الی سلام
به منم سفارت گفتن 4-6 هفته ولی مطمئنم الکی گفتن. من به پیشنهاد نیما برای خودم 6 ماه در نظر گرفتم که اذیت نشم. یعنی 24 هفته (24 جمعه رو چک میکنم) فعلا یک هفته اش گذشت. مونده 23 هفته دیگه/ ولی امیدوارم جوابت زودتر بیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex

اینطور که معلومه سرعت ابوظبی از آنکارا و ایروان بیشتره ، ایشالله ویزای ماها رو هم زودتر میدن Smile
ایشالله آنکارا و ایروان هم بهشون بر بخوره ویزای دوستامونم زودتر بدن Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
این انکارا هیچ حساب کتاب نداره به نظر من.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: itex

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان