کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-01-28 ساعت 08:14)ATYY نوشته:  سلام صبح تون بخير !
من 28jan آپديت داشتم .كسي آپ داشته؟
نه ، من 28 Aug یدونه داشتم .
پاسخ
تشکر کنندگان: vahidma
دوستان 28jan كسي ابوظبي آپديت نداشته ؟ مي خوام ببينم عمومي هست يا داره اگه خدا بخواد يه اتفاقاتي مي افته؟

من ديشب كه چك كردم خبري نبود ولي صبح كه بيدار شدم توي سيس آپديت شده بودم .
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، armehraboon ، behnamshokri
نه ATTY من نداشتم ، 28 Aug داشتم یه دونه .
من نمیدونم اپدیت این سایت به چه منظور بوده،اصلا پاسخ هم نمیشه داد به صحبتای یکی .
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY
نه ATTY من نداشتم ,جز 28 Aug. صفحه سیس من انگار خشک شده اصلا.
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY
(2016-01-28 ساعت 08:27)ATYY نوشته:  سلام صبح تون بخير !
من نداشتم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-28 ساعت 08:27)ATYY نوشته:  سلام صبح تون بخير !
من نداشتم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان 28jan كسي ابوظبي آپديت نداشته ؟ مي خوام ببينم عمومي هست يا داره اگه خدا بخواد يه اتفاقاتي مي افته؟

من ديشب كه چك كردم خبري نبود ولي صبح كه بيدار شدم توي سيس آپديت شده بودم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-28 ساعت 04:52)vahidma نوشته:  سلام دوستان
سوال من تقریبا کلی هست
طبق گفته های دوستان اغلب آقایون کلیرنس میخورن
حالا سوال اینه که جدای سربازی و سو پیشینه در رابطه با شغل دولتی فرد چطور برخورد میشه؟ (شما فرض کنید کارمند جز شهرداری) و  تو مدت زمان کلیر شدن برای حاصل نتیجه به نحوی با کارفرما مکاتبه دارن ؟ و در آخر اینکه بالاخره سوای سوپیشینه های سنگین و غیره بخاطر یه شغل شخص تو کلیر شدن رد نمیشه که ؟
خوشحال میشم نظر شما دوستان رو بدونم

سلام
معيار صداقت شما موقع پر كردن فرم ها و مصاحبست.
اگر چيزى رو پنهون نكردين لازم نيست نگران باشيد
كتگورى : CR1
ارسال به USCIS: اكتبر ٢٠١٤
RFE : آپريل ٢٠١٥
اپرو : مى ٢٠١٥
كامپليت NVC : اكتبر ٢٠١٥
تاريخ مصاحبه : ژانويه ٢٠١٦
محل مصاحبه : ابوظبى

ceac updates : 14 jan , 20 jan (email) , 21 jan , 25 jan , 28 jan , 10 apr (email) , 18 jul (email) , 19 jul , 1 Agu OR

پاسخ
تشکر کنندگان: vahidma ، armehraboon
سلام دوستان
من امروز بعد از ١١ روز ويزا رو گرفتم! انشالله نوبت شما هم بشه!
من ويزام K1 هست، كساني كه ميان ويزاشون رو ميگيرن حواسشون باشه كه كه همراه ويزا چند تا پاكت هم بهشون ميدن ، حواستون باشه كه يك وقت پاكتي رو كه بايد بديد مامور لب مرز رو باز نكنيد! متاسفانه من اين اين كار رو كردم! در واقع وقتي بازش كردم تازه فهميدم اينا بايد واسه مامور مرزباني باشه! سريع برگشتم سفارت و بهشون گفتم ! اول يك خانومي بهم گفت ما رو پاكت نوشته بوديم نبايد باز كني ، ولي چيزي رو پاكت من ننوشته بودن! بهشون گفتم كه روي اين پاكت چيزي ننوشتيد كه من نبايد بازش كنم! خلاصه پاكت رو از من گرفتن و بردن داخل سفارت، بعد از ١ ساعت يه اقايي پاكت رو مثل روز اولش ( پلمپ شده واسم اورد ) ! خلاصه كه بخير گذشت!
در نتيجه حواستون باشه كه اين اتفاق واستون پيش نياد!
موفق باشيد....
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January 
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
پاسخ
(2016-01-28 ساعت 11:07)Sam-90 نوشته:  
(2016-01-28 ساعت 08:14)ATYY نوشته:  سلام صبح تون بخير !

نه آتي جون من كه نداشتم.
اتفاقاً يكي دو روز پيش كه داشتم ليست منتظرين و نگاه مي كردم گفتم الان ديگه نوبت آتيِ، بسلامتي و به اميد كلير شدن تو اين هفته.

اميدوارم .اميدوارم همه به زودي كلير بشيم
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، armehraboon ، ....مهرشاد.... ، behnamshokri
(2016-01-28 ساعت 19:11)Hamed.nf نوشته:  سلام دوستامن امروز بعد از ١١ روز ويزا رو گرفتم! انشالله نوبت شما هم بشه!
من ويزنبارکتون ام K1 هست، كساني كه ميان ويزاشون رو ميگيرن حواسشون باشه كه كه همراه ويزا چند تا پاكت هم بهشون ميدن ، حواستون باشه كه يك وقت پاكتي رو كه بايد بديد مامور لب مرز رو باز نكنيد! متاسفانه من اين اين كار رو كردم! در واقع وقتي بازش كردم تازه فهميدم اينا بايد واسه مامور مرزباني باشه! سريع برگشتم سفارت و بهشون گفتم ! اول يك خانومي بهم گفت ما رو پاكت نوشته بوديم نبايد باز كني ، ولي چيزي رو پاكت من ننوشته بودن! بهشون گفتم كه روي اين پاكت چيزي ننوشتيد كه من نبايد بازش كنم! خلاصه پاكت رو از من گرفتن و بردن داخل سفارت، بعد از ١ ساعت يه اقايي پاكت رو مثل روز اولش ( پلمپ شده واسم اورد ) ! خلاصه كه بخير گذشت!
موفق باشيد....

مبارکتون باشه دوست عزیز. من به سهم خودم از ینکه لحظه به لحظه تجربیاتتون رو با دیگران به اشتراک میذارید واقعا سپاسگزارم. در ضمن ممنون میشم اگر سوالاتی رو که معمولا افسر پلیس تو فرودگاه امریکا از کیس های مهاجرتی میپرسن رو هم بعدا برامون به اشتراک بگذارید. 
شاد باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، inanna ، ....مهرشاد....
(2016-01-28 ساعت 19:11)هHamed.nf نوشته:  سلام دوستان
من ويزام K1 هست، كساني كه ميان ويزاشون رو ميگيرن حواسشون باشه كه كه همراه ويزا چند تا پاكت هم بهشون ميدن ، حواستون باشه كه يك وقت پاكتي رو كه بايد بديد مامور لب مرز رو باز نكنيد! متاسفانه من اين اين كار رو كردم! در واقع وقتي بازش كردم تازه فهميدم اينا بايد واسه مامور مرزباني باشه! سريع برگشتم سفارت و بهشون گفتم ! اول يك خانومي بهم گفت ما رو پاكت نوشته بوديم نبايد باز كني ، ولي چيزي رو پاكت من ننوشته بودن! بهشون گفتم كه روي اين پاكت چيزي ننوشتيد كه من نبايد بازش كنم! خلاصه پاكت رو از من گرفتن و بردن داخل سفارت، بعد از ١ ساعت يه اقايي پاكت رو مثل روز اولش ( پلمپ شده واسم اورد ) ! خلاصه كه بخير گذشت!
موفق باشيد....
مبارك باشه، اميدوارم بزوديِ زود نوبت ما هم برسه.
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، mana94
(2016-01-28 ساعت 19:11)Hamed.nf نوشته:  سلام دوستان
موفق باشيد....

باسلام وعرض تبریک برای ویزاتون من برنده لاتاری امسال هستم ویک سوال داشتم اگر بزرگواری بفرماییدپاسخ بدید  ممنون میشم آیا کیس شما در سایت ceacاز / به or (در چهارمین خط متن)تبدیل شده بود اگر این اتفاق افتاده از چند روز قبل این تغییر مشاهده کرده بودید چون دوستان روی این موضوع تاکید کرده بودند با آرزوی موفقیت روز افزون  شما
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

پاسخ
تشکر کنندگان: roteil ، milad_magnet ، hosseinslm
(2016-01-28 ساعت 20:38)behjan نوشته:  باسلام وعرض تبریک برای ویزاتون من برنده لاتاری امسال هستم ویک سوال داشتم اگر بزرگواری بفرماییدپاسخ بدید  ممنون میشم آیا کیس شما در سایت ceacاز / به or (در چهارمین خط متن)تبدیل شده بود اگر این اتفاق افتاده از چند روز قبل این تغییر مشاهده کرده بودید چون دوستان روی این موضوع تاکید کرده بودند با آرزوی موفقیت روز افزون  شما

سلام دوست عزیز:

اگه با پی سی چک کنی ، خط چهارم هست ، اگه با موبایل چک کنی خط هفتم هست ، چون این نوشته یه کادر که بستگی به دیوایس شما داره .
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، milad_magnet
دوستان سلام : بعد اینکه کسی کلیر بشه تو سیس ، به جای Administartive processing چی می زنه ؟؟؟ کماکان همونه ؟؟؟
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان