کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-01-28 ساعت 20:38)behjan نوشته:  
(2016-01-28 ساعت 19:11)Hamed.nf نوشته:  سلام دوستان
من امروز بعد از ١١ روز ويزا رو گرفتم! انشالله نوبت شما هم بشه!
من ويزام K1 هست، كساني كه ميان ويزاشون رو ميگيرن حواسشون باشه كه كه همراه ويزا چند تا پاكت هم بهشون ميدن ، حواستون باشه كه يك وقت پاكتي رو كه بايد بديد مامور لب مرز رو باز نكنيد! متاسفانه من اين اين كار رو كردم! در واقع وقتي بازش كردم تازه فهميدم اينا بايد واسه مامور مرزباني باشه! سريع برگشتم سفارت و بهشون گفتم ! اول يك خانومي بهم گفت ما رو پاكت نوشته بوديم نبايد باز كني ، ولي چيزي رو پاكت من ننوشته بودن! بهشون گفتم كه روي اين پاكت چيزي ننوشتيد كه من نبايد بازش كنم! خلاصه پاكت رو از من گرفتن و بردن داخل سفارت، بعد از ١ ساعت يه اقايي پاكت رو مثل روز اولش ( پلمپ شده واسم اورد ) ! خلاصه كه بخير گذشت!
در نتيجه حواستون باشه كه اين اتفاق واستون پيش نياد!
موفق باشيد....

باسلام وعرض تبریک برای ویزاتون من برنده لاتاری امسال هستم ویک سوال داشتم اگر بزرگواری بفرماییدپاسخ بدید  ممنون میشم آیا کیس شما در سایت ceacاز / به or (در چهارمین خط متن)تبدیل شده بود اگر این اتفاق افتاده از چند روز قبل این تغییر مشاهده کرده بودید چون دوستان روی این موضوع تاکید کرده بودند با آرزوی موفقیت روز افزون  شما

بله تو سايت ceac تو تاريخ ٥ ژانويه به OR تبديل شده بود! ابتدا دوستان تو اينجا ميگفتن كه اين حالت يعني كلير شديد، اما من باورم نميشد، صرفا بخاطر تبديل / به or يه كسي كلير بشه ! اما اين اتفاق درست بود! و روي پاسپورت تاريخ پايان كليرينس دقيقا همون تاريخ تبديل / به or هستش !
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January 
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
پاسخ
تشکر کنندگان: roteil ، milad_magnet ، behjan ، armehraboon ، behnamshokri
(2016-01-29 ساعت 01:41)Hamed.nf نوشته:  بله تو سايت ceac تو تاريخ ٥ ژانويه به OR تبديل شده بود! ابتدا دوستان تو اينجا ميگفتن كه اين حالت يعني كلير شديد، اما من باورم نميشد، صرفا بخاطر تبديل / به or يه كسي كلير بشه ! اما اين اتفاق درست بود! و روي پاسپورت تاريخ پايان كليرينس دقيقا همون تاريخ تبديل / به or هستش !

سلام حامد جان تبریک می گم و مبارکتون باشه ، یعنی administartive processing تغییر نمی کنه ؟؟؟ تنها نشونش همینه ؟؟؟
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
(2016-01-29 ساعت 01:41)Hamed.nf نوشته:  
(2016-01-28 ساعت 20:38)behjan نوشته:  
من ويزام K1 هست، كساني كه ميان ويزاشون رو ميگيرن حواسشون باشه كه كه همراه ويزا چند تا پاكت هم بهشون ميدن ، حواستون باشه كه يك وقت پاكتي رو كه بايد بديد مامور لب مرز رو باز نكنيد! متاسفانه من اين اين كار رو كردم! در واقع وقتي بازش كردم تازه فهميدم اينا بايد واسه مامور مرزباني باشه! سريع برگشتم سفارت و بهشون گفتم ! اول يك خانومي بهم گفت ما رو پاكت نوشته بوديم نبايد باز كني ، ولي چيزي رو پاكت من ننوشته بودن! بهشون گفتم كه روي اين پاكت چيزي ننوشتيد كه من نبايد بازش كنم! خلاصه پاكت رو از من گرفتن و بردن داخل سفارت، بعد از ١ ساعت يه اقايي پاكت رو مثل روز اولش ( پلمپ شده واسم اورد ) ! خلاصه كه بخير گذشت!
موفق باشيد....

باسلام وعرض تبریک برای ویزاتون من برنده لاتاری امسال هستم ویک سوال داشتم اگر بزرگواری بفرماییدپاسخ بدید  ممنون میشم آیا کیس شما در سایت ceacاز / به or (در چهارمین خط متن)تبدیل شده بود اگر این اتفاق افتاده از چند روز قبل این تغییر مشاهده کرده بودید چون دوستان روی این موضوع تاکید کرده بودند با آرزوی موفقیت روز افزون  شما

بله تو سايت ceac تو تاريخ ٥ ژانويه به OR تبديل شده بود! ابتدا دوستان تو اينجا ميگفتن كه اين حالت يعني كلير شديد، اما من باورم نميشد، صرفا بخاطر تبديل / به or يه كسي كلير بشه ! اما اين اتفاق درست بود! و روي پاسپورت تاريخ پايان كليرينس دقيقا همون تاريخ تبديل / به or هستش !

با سلام و عرض تبریک مجدد به شمادوست عزیز خیلی ممنون از توضیحتون پس این موضوع درست هست با سپاس و آرزوی موفقیت وشادکامی روز افزون شما و خانواده محترمتان و در ضمن خیلی ممنون ازراهنمایی مفید و صحیح دوست عزیزroteil
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet
(2016-01-29 ساعت 01:55)behjan نوشته:  با سلام و عرض تبریک مجدد به شمادوست عزیز خیلی ممنون از توضیحتون پس این موضوع درست هست با سپاس و آرزوی موفقیت وشادکامی روز افزون شما و خانواده محترمتان و در ضمن خیلی ممنون ازراهنمایی مفید و صحیح دوست عزیزroteil

ممنون ، امیدوارم شما هم زود تر کلیر بشید
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، behjan
(2016-01-27 ساعت 16:21)mishak نوشته:  
(2016-01-27 ساعت 13:52)sepidkashanian نوشته:  سلام بچه ها،
من بالاخره اولين آپديتم رو تو سيس دوشنبه ٢٥ ژانويه داشتم، البته ساعتش رو اصلا نميدونم چون امروز ديدم ?

سلام ما هم اولين اپديت رو ٢٥ داشتيم

به سلامتي، ايشالا با هم كلير ميشيم. بعد از چند وقت بود؟
ويزاي نامزدي، ابوظبي
ارسال مدارك : ٣٠ june
تائيد uscis : ٢٨ september
تائيد nvc : ٢٣ october
دريافت توسط سفارت : ٢ november
تاريخ مصاحبه : ١٦ december
نتيجه : AP
آپديت : 23dec, 25jan, 16feb, 21feb
كليرنس 21feb ?
پاسخ
تشکر کنندگان:
موفق باشيد....

خیلی خیلی مبارکتون باشه. امیدوارم موفق باشین. امیدوارم همه منتظران به زودی کلیر بشن و ویزاشون رو بگیرن.
ارسال مدارک 10-01-2015
دریافت رسیت نامبر 13-01-2015
اپروو 10-07-2015
دریافت کیس نامبر و ایمیل از سفارت آنکارا 12-08-2015
مصاحبه 19-10-2015، نتیجه مصاحبه AP
کلیرنس 11-01-2016
آپدیت در سایت سفارت 0
آپدیت در سایت CEAC سیس، 21-10-2015، 04-01-2016، 05-01-2016، 07-01-2016 (تبدیل / به or در متن)، 11-01-2016
بازگشت به سفارت برای دریافت ویزا 08-02-2016، دریافت ویزا 20-02-2016، ورود به آمریکا از واشنگتن 20-02-2016
ارسال فرم های گرین کارت و اجازه کار و اجازه ورود 17-05-2016، انگشت نگاری 07-07-2016
تایید درخواست اجازه کار و ورود 15-08-2016، دریافت کومبو کارت 22-08-2016
دریافت گرین کارت 2 ساله بدون مصاحبه 19-10-2017
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan
(2016-01-29 ساعت 02:30)sepidkashanian نوشته:  
(2016-01-27 ساعت 16:21)mishak نوشته:  
(2016-01-27 ساعت 13:52)sepidkashanian نوشته:  سلام بچه ها،
من بالاخره اولين آپديتم رو تو سيس دوشنبه ٢٥ ژانويه داشتم، البته ساعتش رو اصلا نميدونم چون امروز ديدم ?

سلام ما هم اولين اپديت رو ٢٥ داشتيم

به سلامتي، ايشالا با هم كلير ميشيم. بعد از چند وقت بود؟

????ايشالااااا ،ما تاريخ مصاحبمون ١٥ دسامبر بود
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-29 ساعت 01:46)roteil نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 01:41)Hamed.nf نوشته:  بله تو سايت ceac تو تاريخ ٥ ژانويه به OR تبديل شده بود! ابتدا دوستان تو اينجا ميگفتن كه اين حالت يعني كلير شديد، اما من باورم نميشد، صرفا بخاطر تبديل / به or يه كسي كلير بشه ! اما اين اتفاق درست بود! و روي پاسپورت تاريخ پايان كليرينس دقيقا همون تاريخ تبديل / به or هستش !

سلام حامد جان تبریک می گم و مبارکتون باشه ، یعنی administartive processing تغییر نمی کنه ؟؟؟ تنها نشونش همینه ؟؟؟

اولين نشونه پايان كليرينس داشتن حداقل دو اپديت پشت سر هم در سايت ceac طول ٢ تا ٣ روز ( حدودا ) و تبديل علامت  / به or و بعد از اون دريافت ايميل پايان كليرينس هست! در تمام اين مدت سايت ceac روي حالت ap ميمونه تا روزي كه شما مدارك رو به سفارت تحويل بدي و افيسر دوباره پرونده شما رو بررسي ميكنه كه در اون روز از حالت AP به ready تبديل ميشه، و بعد از اون دوباره ap برميگرده و بعد از ١ روز به issued تبديل ميشه ( البطه اينا براي كيث من بود شايد براي بقيه متفاوت باشه )
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January 
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، behnamshokri ، behjan
(2016-01-29 ساعت 13:38)Hamed.nf نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 01:46)roteil نوشته:  

اولين نشونه پايان كليرينس داشتن حداقل دو اپديت پشت سر هم در سايت ceac طول ٢ تا ٣ روز ( حدودا ) و تبديل علامت  / به or و بعد از اون دريافت ايميل پايان كليرينس هست! در تمام اين مدت سايت ceac روي حالت ap ميمونه تا روزي كه شما مدارك رو به سفارت تحويل بدي و افيسر دوباره پرونده شما رو بررسي ميكنه كه در اون روز از حالت AP به ready تبديل ميشه، و بعد از اون دوباره ap برميگرده و بعد از ١ روز به issued تبديل ميشه ( البطه اينا براي كيث من بود شايد براي بقيه متفاوت باشه )

خيلي خيلي تبريك مي گم .اميدوارم هميشه خوشحال باشيد .من يه آپديت 28jan داشتم ولي امروز ديگه نداشتم پس نبايد بهش دل ببندم چون منم فكر مي كنم بايد دو روز پشت سر هم باشه ....مرسي از توضيحات مفيدت .موفق باشي
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
موفق باشيد....

مبارك باشه، براى بقيه هم دعا كن كه زودتر رديف بشه

كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، ....مهرشاد.... ، milad_magnet
(2016-01-29 ساعت 13:49)ATYY نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 13:38)Hamed.nf نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 01:46)roteil نوشته:  سلام حامد جان تبریک می گم و مبارکتون باشه ، یعنی administartive processing تغییر نمی کنه ؟؟؟ تنها نشونش همینه ؟؟؟

خيلي خيلي تبريك مي گم .اميدوارم هميشه خوشحال باشيد .من يه آپديت 28jan داشتم ولي امروز ديگه نداشتم پس نبايد بهش دل ببندم چون منم فكر مي كنم بايد دو روز پشت سر هم باشه ....مرسي از توضيحات مفيدت .موفق باشي

هنوز 29jan تموم نشده ، من آپديت 28jan رو ديشب ساعت ١١ گرفتم!
كتگورى : CR1
ارسال به USCIS: اكتبر ٢٠١٤
RFE : آپريل ٢٠١٥
اپرو : مى ٢٠١٥
كامپليت NVC : اكتبر ٢٠١٥
تاريخ مصاحبه : ژانويه ٢٠١٦
محل مصاحبه : ابوظبى

ceac updates : 14 jan , 20 jan (email) , 21 jan , 25 jan , 28 jan , 10 apr (email) , 18 jul (email) , 19 jul , 1 Agu OR

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام 
29 jan ارمنستان 4 تا کلیر داشت 
کسی از شما جزوشون نبوده ؟
k1 
مصاحبه 17 نوامبر 
ap
 17 فوریه تغییر / به or
17 فوریه : کلیر شدن و اعلام شماره تو سایت سفارت
صدور ویزا 24 فوریه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان امروز يك نامه به تاريخ چند روز پيش به دستم رسيده كه گفته:
We forward your visa petition to the U.S.Embassy or Consulate on October 1, 2015
اگه سوالي داريد تماس بگيريد.
همچين چيزي براي كسي پيش اومده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-30 ساعت 02:31)Sam-90 نوشته:  دوستان امروز يك نامه به تاريخ چند روز پيش به دستم رسيده كه گفته:
We forward your visa petition to the U.S.Embassy or Consulate on October 1, 2015
همچين چيزي براي كسي پيش اومده؟ تاريخ مصاحبه من ٢٨ اكتبر بود.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-30 ساعت 03:04)Sam-90 نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 02:31)Sam-90 نوشته:  دوستان امروز يك نامه به تاريخ چند روز پيش به دستم رسيده كه گفته:
همچين چيزي براي كسي پيش اومده؟ تاريخ مصاحبه من ٢٨ اكتبر بود.
به كجا فرستادن ؟
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان