کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-01-30 ساعت 03:04)Sam-90 نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 02:31)Sam-90 نوشته:  دوستان امروز يك نامه به تاريخ چند روز پيش به دستم رسيده كه گفته:
We forward your visa petition to the U.S.Embassy or Consulate on October 1, 2015
اگه سوالي داريد تماس بگيريد.
همچين چيزي براي كسي پيش اومده؟ تاريخ مصاحبه من ٢٨ اكتبر بود.

سلام

برای من  که نیومده sam عزیز، امیدوارم که خبر خوبی باشه برات.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان:
با وكيلم صحبت كردم گفت نامه قديمي بود كه در جواب ايميلت فرستادم.
البته من ٣-٤ ماه قبل از اينترويو ايميل داده بودم.
ولي مثل اينكه چيز مهمي نبود
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، m_vaziran
(2016-01-30 ساعت 00:17)sarahnokhod نوشته:  سلام 
29 jan ارمنستان 4 تا کلیر داشت 
کسی از شما جزوشون نبوده ؟

ارمنستان سريعتر از بقيه شده اينگار .
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، sarahnokhod
(2016-01-29 ساعت 12:01)mishak نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 02:30)sepidkashanian نوشته:  
(2016-01-27 ساعت 16:21)mishak نوشته:  سلام ما هم اولين اپديت رو ٢٥ داشتيم

به سلامتي، ايشالا با هم كلير ميشيم. بعد از چند وقت بود؟

????ايشالااااا ،ما تاريخ مصاحبمون ١٥ دسامبر بود
آخي چه جالب من ١٦ دسامبر بودم ?
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-30 ساعت 08:04)Sam-90 نوشته:  با وكيلم صحبت كردم گفت نامه قديمي بود كه در جواب ايميلت فرستادم.

بله این اتفاق برای ما هم.افتاده بود . جواب یکی از ایمیلای قدیمی ما روچندین وقت بعد از مصاحبه به ما داده بودن.
category:    F2A/CR1
pd:    2014/1/9
approved:   2014/3/1
send docs:    2015/3/2
complete:    2015/4/6
linterview letter:    2015/9/1
interview:  2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
 embassy updates:  (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90
(2016-01-30 ساعت 13:52)qazaleh نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 08:04)Sam-90 نوشته:  با وكيلم صحبت كردم گفت نامه قديمي بود كه در جواب ايميلت فرستادم.

بله این اتفاق برای ما هم.افتاده بود . جواب یکی از ایمیلای قدیمی ما روچندین وقت بعد از مصاحبه به ما داده بودن.

وكيلتون درست گفتن ! اين ايميل قديميه ولي تازه ارسال شده
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016  
two line : 7 Dec 2016  
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90
(2016-01-30 ساعت 10:37)sepidkashanian نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 12:01)mishak نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 02:30)sepidkashanian نوشته:  به سلامتي، ايشالا با هم كلير ميشيم. بعد از چند وقت بود؟

????ايشالااااا ،ما تاريخ مصاحبمون ١٥ دسامبر بود
البته به ما كارت صورتي دادن گفتن دو روز ديگه بياين ويزاتونو بگيرين ولي اگه خاطرتون باشه سر كنسولگر رفته بود و بعد گفتن از طريق سايت خبر ميديم كه فعلا خبري نيست ??
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز

من امروز بالاخره بعد از 17 روز پاسپورتم را تحویل گرفتم. امیدوارم زودتر خبرهای خوب برای همه شما باشه. چند تا نکته که تجربه من در این پروسه مهاجرت هست را براتون می نویسم.

1-برای کیس هایی که نامزدی و ازدواج هست واقعا به نظرم نیازی به وکیل نیست به این دلیل که اونقدر پروسه مشخص هست و اطلاعات کافی هست که نیاز به این که پول اضافه خرج کنید نیست. در ضمن وکیل ها اونقدر که شما دقت میکند و اهمیت میدید اهمیت نمیدند. من خودم دو بار در پروسه NVC وکیل اشتباه و کم کار داشته و باعث عقب افتادن پرونده شد.

2-حتما بعد از اینکه مصاحبه مشخص شد که کدوم سفارت هست، مشخصا سایت اون سفارت را مطالعه کنید به عنوان مثال سفارت ابوظبی تأکید کرده که روزمه کاری را کامل با جزئیات لازم داره و بهتره که قبل از مصاحبه براشون بفرستید یا با خودتون داشته باشید.

3-همونطوری که بعضی از دوستان هم اشاره کردند، اطلاعات مربوط به شبکه های اجتماعی برای سفارت اهمیت داره، در طی ماجراهایی که اخیرا در کالفرنیا اتفاق افتاده اگر خبرها را دنبال کرده باشید این موضوع کاملا مشخص هست. سعی کنید که تا جایی که حریم شخصیتون اجازه میده فیس بوک، توئیتر و سایر شبکه های اجتماعیتون را قابل مشاهده بگذارید.

4- من قبلا چندین پست داشتم که در پروسه AP به محض اینکه در سایت سیس آپدیت داشتم پروفایل لیندکین من در حالت Private Mode مشاهده شده بود.(سه بار این موضوع اتفاق افتاده)
خیلی اهمیت داره که سابقه کار پروفایل لینکدین شما مطابق با سابقه کاری که ارائه شده به سفارت باشد. و من خیلی مطمئن هستم که این موضوع اهمیت دارد.
https://www.linkedin.com
من کارشناس ارشد کامپیوتر- هوش از امیرکبیر هستم و 10 سالی سابقه کار فقط در جای خصوصی داشتم.

5- آفیسر من که یه خانم بود و موقع مصاحبه خیلی مشخص بود که به کار من گیر داده به من گفت که حدود 2 تا 10 هفته وقت میگیره و من 12 هفته طول کشید تا ویزام صادر بشه من تا جایی که خود سایت FBI را مطالعه کردم خودشون اعلام کردند که کلیرنس حداکثر تا 4 ماه انجام میشه و این خیلی بیشتر بستگی به اسم و فامیل شما داره که چقدر مشابه داشته باشه و به چه صورت باشه. و کتگوری ویزا هم در زمان این پروسه به نظرم بی تأثیر نیست.

6-به نظرم تا اینجا که من در سایت مهاجرسرا با شما همراه بودم به نظر میرسه که سفارت ابوظبی زودتر کارها را انجام میدن. درسته کلیرنس مربوط به سفارت نیست ولی عملکرد سفارت بی تأثیر نیست.

7-در مورد پیکاپ ویزا هم واقعا خیلی سخت بود که تصمیم بگیرم که چکار کنم و حرف و حدیث در این موضوع زیاد هست. من یه جایی را پیدا کرده بودم که کلی تبلیغ کرده بود خروج پاسپورت مشکل داره از کشور ولی پست اوکی هست که بعد فهمیدم که خود پست از شما تعهد میگیره که اگر پاسپورت شما توسط دولت امارات ضبط بشه مسئولش خودتون هستید و این حرفهاااا. خلاصه کلام که من به ***** اعتماد کردم که مشخصا یه قرارداد با من امضاء کردند و شماره مجوزی که از وزارت امورخارجه برای خروج پاسپورت هم داشتند را در قرارداد آوردندو جالبه که هزینه همه جا برای پیکاپ از ابوظبی حدود 400 تا 450 بود ولی ****** فقط با 220 تومن انجام دادند. سرویسشون بد نبود و بعد از 17 روز پاسپورت و مدارک را به من تحویل دادند. 

دوستان امیدوارم این اطلاعات براتون مفید باشه اگر هر سوالی بود در خدمتم.امیدوارم زودتر خبرهای خوب بشنوید. به امید روزهای خوب برای همه. : )
ارکیده. Shy
ویزا : CR1، مصاحبه: 25 اکتبر 2015
سفارت : ابوظبی
  Update:6 Nov,16Nov,7 Dec,15 Dec,22 Dec,5Jan,6Jan,7Jan
7 ژانویه / تبدیل به or  شده و 12 ژانویه تغییر وضعیت در سفارت ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، ATYY ، sarahnokhod ، tomi ، Babak.T ، Sam-90 ، sanbad ، behjan ، milad_magnet ، roteil ، hosseinslm ، sahar2016
(2016-01-30 ساعت 21:05)oray نوشته:  سلام دوستان عزیز

من امروز بالاخره بعد از 17 روز پاسپورتم را تحویل گرفتم. امیدوارم زودتر خبرهای خوب برای همه شما باشه. چند تا نکته که تجربه من در این پروسه مهاجرت هست را براتون می نویسم.

1-برای کیس هایی که نامزدی و ازدواج هست واقعا به نظرم نیازی به وکیل نیست به این دلیل که اونقدر پروسه مشخص هست و اطلاعات کافی هست که نیاز به این که پول اضافه خرج کنید نیست. در ضمن وکیل ها اونقدر که شما دقت میکند و اهمیت میدید اهمیت نمیدند. من خودم دو بار در پروسه NVC وکیل اشتباه و کم کار داشته و باعث عقب افتادن پرونده شد.

2-حتما بعد از اینکه مصاحبه مشخص شد که کدوم سفارت هست، مشخصا سایت اون سفارت را مطالعه کنید به عنوان مثال سفارت ابوظبی تأکید کرده که روزمه کاری را کامل با جزئیات لازم داره و بهتره که قبل از مصاحبه براشون بفرستید یا با خودتون داشته باشید.

3-همونطوری که بعضی از دوستان هم اشاره کردند، اطلاعات مربوط به شبکه های اجتماعی برای سفارت اهمیت داره، در طی ماجراهایی که اخیرا در کالفرنیا اتفاق افتاده اگر خبرها را دنبال کرده باشید این موضوع کاملا مشخص هست. سعی کنید که تا جایی که حریم شخصیتون اجازه میده FB، توئیتر و سایر شبکه های اجتماعیتون را قابل مشاهده بگذارید.

4- من قبلا چندین پست داشتم که در پروسه AP به محض اینکه در سایت سیس آپدیت داشتم پروفایل لیندکین من در حالت Private Mode مشاهده شده بود.(سه بار این موضوع اتفاق افتاده)
خیلی اهمیت داره که سابقه کار پروفایل لینکدین شما مطابق با سابقه کاری که ارائه شده به سفارت باشد. و من خیلی مطمئن هستم که این موضوع اهمیت دارد.
من کارشناس ارشد کامپیوتر- هوش از امیرکبیر هستم و 10 سالی سابقه کار فقط در جای خصوصی داشتم.

5- آفیسر من که یه خانم بود و موقع مصاحبه خیلی مشخص بود که به کار من گیر داده به من گفت که حدود 2 تا 10 هفته وقت میگیره و من 12 هفته طول کشید تا ویزام صادر بشه من تا جایی که خود سایت FBI را مطالعه کردم خودشون اعلام کردند که کلیرنس حداکثر تا 4 ماه انجام میشه و این خیلی بیشتر بستگی به اسم و فامیل شما داره که چقدر مشابه داشته باشه و به چه صورت باشه. و کتگوری ویزا هم در زمان این پروسه به نظرم بی تأثیر نیست.

6-به نظرم تا اینجا که من در سایت مهاجرسرا با شما همراه بودم به نظر میرسه که سفارت ابوظبی زودتر کارها را انجام میدن. درسته کلیرنس مربوط به سفارت نیست ولی عملکرد سفارت بی تأثیر نیست.

7-در مورد پیکاپ ویزا هم واقعا خیلی سخت بود که تصمیم بگیرم که چکار کنم و حرف و حدیث در این موضوع زیاد هست. من یه جایی را پیدا کرده بودم که کلی تبلیغ کرده بود خروج پاسپورت مشکل داره از کشور ولی پست اوکی هست که بعد فهمیدم که خود پست از شما تعهد میگیره که اگر پاسپورت شما توسط دولت امارات ضبط بشه مسئولش خودتون هستید و این حرفهاااا. خلاصه کلام که من به ***** اعتماد کردم که مشخصا یه قرارداد با من امضاء کردند و شماره مجوزی که از وزارت امورخارجه برای خروج پاسپورت هم داشتند را در قرارداد آوردندو جالبه که هزینه همه جا برای پیکاپ از ابوظبی حدود 400 تا 450 بود ولی ****** فقط با 220 تومن انجام دادند. سرویسشون بد نبود و بعد از 17 روز پاسپورت و مدارک را به من تحویل دادند. 

دوستان امیدوارم این اطلاعات براتون مفید باشه اگر هر سوالی بود در خدمتم.امیدوارم زودتر خبرهای خوب بشنوید. به امید روزهای خوب برای همه. : ) 
ممنون بابت اطلاعات مفيدت.
ولي ممكنه بگيد به كدوم شركت پيكاپ ويزا اعتماد كرديد. ( با فاصله بنويسيد لطفاً)
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، behjan
(2016-01-30 ساعت 22:43)Sam-90 نوشته:  

3-همونطوری که بعضی از دوستان هم اشاره کردند، اطلاعات مربوط به شبکه های اجتماعی برای سفارت اهمیت داره، در طی ماجراهایی که اخیرا در کالفرنیا اتفاق افتاده اگر خبرها را دنبال کرده باشید این موضوع کاملا مشخص هست. سعی کنید که تا جایی که حریم شخصیتون اجازه میده FB، توئیتر و سایر شبکه های اجتماعیتون را قابل مشاهده بگذارید.

به سلامتي ايشالا اين اتفاق براي همه بيفته البته بعضي وقتا بايد از مسير رسيدن هم لذت برد
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan
(2016-01-30 ساعت 22:43)Sam-90 نوشته:  

.
.
.

سلام خدمت تمام کاربران محترم مهاجرسرا

تمامی کاربران لطفن از درج شماره تلفن, وبسایت(یا وبلاگ) و یا هرگونه اطلاعات تماس  با اشخاص و یا  آژانس های مسافرتی خودداری کنید.
جهت آشنایی بیشتر با قوانین مهاجرسرا به این لینک مراجعه کنید (قانون 31 )

موفق باشید
stock-FEx-bond
Market

و دیگر هیچCool
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، sarahnokhod ، Sam-90 ، sanbad ، behnamshokri
(2016-01-30 ساعت 19:53)mishak نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 10:37)sepidkashanian نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 12:01)mishak نوشته:  ????ايشالااااا ،ما تاريخ مصاحبمون ١٥ دسامبر بود
البته به ما كارت صورتي دادن گفتن دو روز ديگه بياين ويزاتونو بگيرين ولي اگه خاطرتون باشه سر كنسولگر رفته بود و بعد گفتن از طريق سايت خبر ميديم كه فعلا خبري نيست ??
چه بدشانسي آوردين، به من كه اي پي خورد ولي چيزي نگفتن درباره ي اينكه سركنسولگر نيست ?
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-31 ساعت 14:12)sepidkashanian نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 19:53)mishak نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 10:37)sepidkashanian نوشته:  آخي چه جالب من ١٦ دسامبر بودم ?
چه بدشانسي آوردين، به من كه اي پي خورد ولي چيزي نگفتن درباره ي اينكه سركنسولگر نيست ?
گفتن همه ١٦ دسامبريارو اي پي دادن ٢ روزي كه منتظر ويزا بوديم خيلي لذت برديم از سفرمون و خوشحال بوديم منم همش همسرمو اذيت ميكردم ميگفتم اگه اذيتم كني زنگ ميزنم ٩١١ به شوخي خلاصه كلي خنديديم واي بعدش با ناراحتي برگشتيم ???
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان چقدر اينجا خلوت شده همه ويزاهاشون اكي شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
نه،ما به مرحله پنچری رسیدیم. بعد از یه مدت که میبینی چپو راست بچه ها کلیر میشن و تو کلیر نمیشی،دیگه حوصله حرف زدن نداری ،بهش میگن مرحله پنچری، من که اصلا اپ هم ندارم،حالا دوستان میگن که بودن بعضیا بدون اپ سیس کلیر شدن،ولی نن هر کیو اینجا دیدم قبل کلیری اپ داشته یه چند تایی .
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، tomi ، behjan ، ATYY ، sarahnokhod ، ....مهرشاد.... ، Sam-90 ، behnamshokri ، roteil ، milad_magnet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان