کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
هموطنانِ نازنینُ عزیزم سلام.امیدوارم درپناهِ حق تعالی خوبُ خوشُ سلامتُ شاد باشید .من روزِ مصاحبه مدیکالم حاضرنبودوهمون روز حاضرمیشدوشناسنامم تعویض کرده بودم ب این جدیدا که شکلِ پاسپورته.آفیسرِسفارت که بامن مصاحبه کرد گفت وقتی کلیر شدی نقصیِ مدارکاتُ باخودت بیار(مدیکال وترجمه شناسنامه ی جدید).تواین مدت8ماه هم هرچی ایمیل دادم گفتن یُرکیس استیل پندینگ.هفته ی پیش 1ایمیل دادم سفارت (بعداز8ماه چه خبر از وضعیتِ کیسم)امروز جواب دادن چون ترجمه ی شناسنامه ی جدید ومدیکالتونُ نداشتیم شما اصن وارد پروسه ی اداری نشدید وماباید باچی شمارو چک میکردیم بنظرتون این باعقل جوردرمیاد یا شخصی تابحال همچین تجربه ای داشته بچه ها جون لطفا کمکم کنید اقا میلادِ همه فن حریف ایا درموردِ مشکلِ من تجربه ای دارید.کمک کمک کمک سرم داره منفجرمیشه

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-01 ساعت 22:24)samiraaa نوشته:  هموطنانِ نازنینُ عزیزم سلام.امیدوارم درپناهِ حق تعالی خوبُ خوشُ سلامتُ شاد باشید .من روزِ مصاحبه مدیکالم حاضرنبودوهمون روز حاضرمیشدوشناسنامم تعویض کرده بودم ب این جدیدا که شکلِ پاسپورته.آفیسرِسفارت که بامن مصاحبه کرد گفت وقتی کلیر شدی نقصیِ مدارکاتُ باخودت بیار(مدیکال وترجمه شناسنامه ی جدید).تواین مدت8ماه هم هرچی ایمیل دادم گفتن یُرکیس استیل پندینگ.هفته ی پیش 1ایمیل دادم سفارت (بعداز8ماه چه خبر از وضعیتِ کیسم)امروز جواب دادن چون ترجمه ی شناسنامه ی جدید ومدیکالتونُ نداشتیم شما اصن وارد پروسه ی اداری نشدید وماباید باچی شمارو چک میکردیم بنظرتون این باعقل جوردرمیاد یا شخصی تابحال همچین تجربه ای داشته بچه ها جون لطفا کمکم کنید  اقا میلادِ همه فن حریف ایا درموردِ مشکلِ من تجربه ای دارید.کمک کمک کمک  سرم داره منفجرمیشه

با سلام

برگه سفیدی که روز مصاحبه دادند نقص مدرک توش خورده بود؟
سایت سیس رو که چک میکردید پیغام همیشگی ap رو می داد تو این مدت؟
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، ....مهرشاد....
(2016-02-01 ساعت 22:24)samiraaa نوشته:  هموطنانِ نازنینُ عزیزم سلام.امیدوارم درپناهِ حق تعالی خوبُ خوشُ سلامتُ شاد باشید .من روزِ مصاحبه مدیکالم حاضرنبودوهمون روز حاضرمیشدوشناسنامم تعویض کرده بودم ب این جدیدا که شکلِ پاسپورته.آفیسرِسفارت که بامن مصاحبه کرد گفت وقتی کلیر شدی نقصیِ مدارکاتُ باخودت بیار(مدیکال وترجمه شناسنامه ی جدید).تواین مدت8ماه هم هرچی ایمیل دادم گفتن یُرکیس استیل پندینگ.هفته ی پیش 1ایمیل دادم سفارت امروز جواب دادن چون ترجمه ی شناسنامه ی جدید ومدیکالتونُ نداشتیم شما اصن وارد پروسه ی اداری نشدید وماباید باچی شمارو چک میکردیم بنظرتون این باعقل جوردرمیاد یا شخصی تابحال همچین تجربه ای داشته بچه ها جون لطفا کمکم کنید اقا میلادِ همه فن حریف ایا درموردِ مشکلِ من تجربه ای دارید.کمک کمک کمک سرم داره منفجرمیشه

سميرا خانم عزيز اول از همه چيز خيلي متاسفم براي اين اتفاق ،
نقص مدارك به اين نحو براي دوستان تا به حال چند بار رخ داده اما افيسر بهشون گفته كه نقص مدارك را بر طرف كنيد بعد تصميم ميگيريم وارد پروسه ميشويد يا نا ، بعضي دوستان هم افيسر گفته شما وارد پروسه شديد و مدارك را سريعا پست كنيد ، تعدادي از دوستان هم مثل من نقص مدارك جزئي داشتن مثل نداشتن كپي پاسپورت يا گرين كارت همسر اسپانسر و فرم اي ٨٦٤ كه برادرم پر بايد ميكرد كه اينكارو كرده بود و مطمئنا فرستاده بود به ان وي سي با همه مدارك ديگر كه به گفته افيسر ( الان بعد از اين اتفاق شما به شك افتادم ) وقتي لينك سايت را چك كردي بعد از اتمام ap بياور
اما مورد شما كه چند تا ميل زديد و گفتن پروس استيل پندينگ خيلي عجيبه بعد از اين همه مدت واقعا دردناك و ناراحت كنندست جواب مديكال را همين كه افيسر نگرفته براي من عجيبه چون جز مدارك اصلي هست براي افيسر ؟!!!
و اما اكنون چه بايد كرد ؛ سميرا خانم به نظر شخصي من شما ايميل هاي سفارت كه استيل پندينگ دادن را پرينت بگير و دم دست داشته باش ، مكاتبه كن با سفارت و در نهايت سريعا مرخصي بگير و حضورا برو انجا با يك وكيل هم مشاوره كن
اين متن را واقعا با ناراحتي تايپ كردم ولي بايد اميدوار بود شايد فرجي شد و سر اشتباه خودشان يك ضرب دادن بهت

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، armehraboon ، ....مهرشاد.... ، sanbad ، roteil
(2016-02-01 ساعت 22:37)armehraboon نوشته:  
(2016-02-01 ساعت 22:24)samiraaa نوشته:  هموطنانِ نازنینُ عزیزم سلام.امیدوارم درپناهِ حق تعالی خوبُ خوشُ سلامتُ شاد باشید .من روزِ مصاحبه مدیکالم حاضرنبودوهمون روز حاضرمیشدوشناسنامم تعویض کرده بودم ب این جدیدا که شکلِ پاسپورته.آفیسرِسفارت که بامن مصاحبه کرد گفت وقتی کلیر شدی نقصیِ مدارکاتُ باخودت بیار(مدیکال وترجمه شناسنامه ی جدید).تواین مدت8ماه هم هرچی ایمیل دادم گفتن یُرکیس استیل پندینگ.هفته ی پیش 1ایمیل دادم سفارت (بعداز8ماه چه خبر از وضعیتِ کیسم)امروز جواب دادن چون ترجمه ی شناسنامه ی جدید ومدیکالتونُ نداشتیم شما اصن وارد پروسه ی اداری نشدید وماباید باچی شمارو چک میکردیم بنظرتون این باعقل جوردرمیاد یا شخصی تابحال همچین تجربه ای داشته بچه ها جون لطفا کمکم کنید  اقا میلادِ همه فن حریف ایا درموردِ مشکلِ من تجربه ای دارید.کمک کمک کمک  سرم داره منفجرمیشه

با سلام

ارمهربون جان متاسفانه سایت اجازه نداد عکسِ شفاف تری اپلود کنم

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان:
سمیرا من اگه جای شما بودم از این اتفاق خوشحال میشدم،دست کم دلیل گیر کارم معلوم شده بود ،یعنی نقص مدرک،یه اشتباهی کردن که از این بابت این همه معطل شدید، تمام مدارکتونو بردارید برید سفارت تحویل بدید و ماجرا رو برای افیسر توضیح بدید،من چند دفعه شنیدم افیسر گفته حالا که اینهمه معطل شدید کارتون زودتر انجام میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، samiraaa ، armehraboon ، ....مهرشاد.... ، mana94 ، sanbad ، roteil
(2016-02-01 ساعت 22:40)milad_magnet نوشته:  
(2016-02-01 ساعت 22:24)samiraaa نوشته:  هموطنانِ نازنینُ عزیزم سلام.امیدوارم درپناهِ حق تعالی خوبُ خوشُ سلامتُ شاد باشید .من روزِ مصاحبه مدیکالم حاضرنبودوهمون روز حاضرمیشدوشناسنامم تعویض کرده بودم ب این جدیدا که شکلِ پاسپورته.آفیسرِسفارت که بامن مصاحبه کرد گفت وقتی کلیر شدی نقصیِ مدارکاتُ باخودت بیار(مدیکال وترجمه شناسنامه ی جدید).تواین مدت8ماه هم هرچی ایمیل دادم گفتن یُرکیس استیل پندینگ.هفته ی پیش 1ایمیل دادم سفارت امروز جواب دادن چون ترجمه ی شناسنامه ی جدید ومدیکالتونُ نداشتیم شما اصن وارد پروسه ی اداری نشدید وماباید باچی شمارو چک میکردیم بنظرتون این باعقل جوردرمیاد یا شخصی تابحال همچین تجربه ای داشته بچه ها جون لطفا کمکم کنید  اقا میلادِ همه فن حریف ایا درموردِ مشکلِ من تجربه ای دارید.کمک کمک کمک  سرم داره منفجرمیشه

سميرا خانم عزيز اول از همه چيز خيلي متاسفم براي اين اتفاق ،
نقص مدارك به اين نحو براي دوستان تا به حال چند بار رخ داده اما افيسر بهشون گفته كه نقص مدارك را بر طرف كنيد بعد تصميم ميگيريم وارد پروسه ميشويد يا نا ، بعضي دوستان هم افيسر گفته شما وارد پروسه شديد و مدارك را سريعا پست كنيد ، تعدادي از دوستان هم مثل من نقص مدارك جزئي داشتن مثل نداشتن كپي پاسپورت يا گرين كارت همسر اسپانسر و فرم اي ٨٦٤ كه برادرم پر بايد ميكرد كه اينكارو كرده بود و مطمئنا فرستاده بود به ان وي سي با همه مدارك ديگر كه به گفته افيسر ( الان بعد از اين اتفاق شما به شك افتادم ) وقتي لينك سايت را چك كردي بعد از اتمام ap بياور
اما مورد شما كه چند تا ميل زديد و گفتن پروس استيل پندينگ خيلي عجيبه بعد از اين همه مدت واقعا دردناك و ناراحت كنندست جواب مديكال را همين كه افيسر نگرفته براي من عجيبه چون جز مدارك اصلي هست براي افيسر ؟!!!
و اما اكنون چه بايد كرد ؛ سميرا خانم به نظر شخصي من شما ايميل هاي سفارت كه استيل پندينگ دادن را پرينت بگير و دم دست داشته باش ، مكاتبه كن با سفارت و در نهايت سريعا مرخصي بگير و حضورا برو انجا با يك وكيل هم مشاوره كن
اين متن را واقعا با ناراحتي تايپ كردم ولي بايد اميدوار بود شايد فرجي شد و سر اشتباه خودشان يك ضرب دادن بهت

ممنونم میلادجانِ نازنین 1ایمیل دادم بهشون که حالا نقص مدارکمُ چطوربهشون برسونم و منتظر جواب هستم فعلا

پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet
خواهش ميكنم ،
١. مشكلي كه هست و ميخوام بدوني اينه وقتي ميري سفارت و مدارك ميخواي بدي با افيسر نميتوني صحبت كني و فقط ميتوني بري داخل و به ان خانمي كه سمت چپ درب ورودي نشسته تحويل بدهي مگر اينكه هماهنگ شده باشي كه بهت شماره بده
٢. تو اين مدت چند تا اپ خوردي توي سايت سيس ؟
٣ روي برگه صورتي جلوي مديكال هم تيك زده ؟ و مديكال الان پيش خودته ؟قطعا هم اكسپاير شده
٤. افيسر دقيقا بعد از مصاحبه به شما چي گفت ؟
٥.با توجه به اكسپاير شدن مديكال قبل رفتن از دكتر وقت بگيريد مجددا

Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR

پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، ....مهرشاد.... ، sanbad

با سلام

جواب سوال دومتونُ یادم رفت ارمهربون جان عزیز.اره سیس دقیقا پیغامش مطابقِ همیشه بود

Administrative Processing

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-01 ساعت 23:50)milad_magnet نوشته:  خواهش ميكنم ،
١. مشكلي كه هست و ميخوام بدوني اينه وقتي ميري سفارت و مدارك ميخواي بدي با افيسر نميتوني صحبت كني و فقط ميتوني بري داخل و به ان خانمي كه سمت چپ درب ورودي نشسته تحويل بدهي مگر اينكه هماهنگ شده باشي كه بهت شماره بده
٢. تو اين مدت چند تا اپ خوردي توي سايت سيس  ؟
٣ روي برگه صورتي جلوي مديكال هم تيك زده ؟ و مديكال الان پيش خودته ؟قطعا هم اكسپاير شده
٤. افيسر دقيقا بعد از مصاحبه به شما چي گفت ؟
٥.با توجه به اكسپاير شدن مديكال  قبل رفتن از دكتر وقت بگيريد مجددا

دقیقا همون خانمِ چاقِ بداخلاقه
اپدیتی که واسه جواب ایمیل نباشه هیچی.
بله تیک زده.بله پیشِ خودمه مدیکال.بله اکسپایر شده
گفت بین 2هفته تا4ماه طول میکشه وقتی کلیرشدی نقص مدارکتُ بیار
اوکی وقت میگیرم هرچندوقت گرفتنش بیخوده

پاسخ
تشکر کنندگان:

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-01 ساعت 23:58)samiraaa نوشته:  

با سلام

جواب سوال دومتونُ یادم رفت ارمهربون جان عزیز.اره سیس دقیقا پیغامش مطابقِ همیشه بود

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

سمیرا جان

از برگه شما برداشتم این هست که نقص مدرک خورده بودید. و باید برطرف می کردید این موضوع رو.
به نظر من همانظور که میلاد جان و سایر دوستان گفتند بهتره حصوری  برید سفارت و شانس خودتون رو امتحان کنید.
واقعا متاسفم از این بابت و از اینکه کار زیادی از ماها ساخته نیست.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، milad_magnet
واااااااي خدا منم شناسنامه مو عوض كردم حالا چي ميشه ?
(IR1)
شروع كيس اكتبر ٢٠١٣
اولين مصاحبه ژانويه ٢٠١٥
نتيجه مصاحبه: به علت نداشتن پرينت از خط و برنامه هاي اينترني كيس مرجوع شد براي review مجدد
بعد از نه ماه  ٢٠اكتبر ٢٠١٦ از سرويس سنتر تكزاس اپرو شديم ٩نوامبر تازه فرستادن nvc
اينم بدونيد تو مرحله review مجدد يا همون reaffirmed بعد از اپرو nvc بهتون نامه و ايميل و حتي آپديت نميده كيس رو از uscic تحويل مي گيره و بدون اطلاع شما به سفارت مي فرسته
مصاحبه ١٠ ژانويه و نتيجه ويزاي يه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-02 ساعت 00:36)armehraboon نوشته:  
(2016-02-01 ساعت 23:58)samiraaa نوشته:  
(2016-02-01 ساعت 22:37)armehraboon نوشته:  با سلام

سمیرا جان

از برگه شما برداشتم این هست که نقص مدرک خورده بودید. و باید برطرف می کردید این موضوع رو.
به نظر من همانظور که میلاد جان و سایر دوستان گفتند بهتره حصوری  برید سفارت و شانس خودتون رو امتحان کنید.
واقعا متاسفم از این بابت و از اینکه کار زیادی از ماها ساخته نیست.

ارمهربون جانِ عزیز بابا 1000بار به افیسرگفتم امروزمدیکالم اماده میشه بیارمش براتون +ترجمه شناسنامه جدید که میتونم بدم اونورِ خیابونِ سفارت ترجمه کنه،گفت نه بعداز کلیرشدنت بیار گفتم یو شُر اِبَوت دَت گفت اره هاندِرِد پرسنت شُر هستم.حالا بعداز 8 ماهُ اندی که وکیل گرفتیم وکیل که ایمیل زده بهشون که چرا پروسه انقدر طول کشیده گفتن نقص مدارک بوده مااصن هیچ چکی انجام ندادیمSad

پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
متاسفانه دو روزه با ارسال پست تو سايت من مشكل دارم الان با كامپيوتر ديدم پستم نمايان نيست ؟!!!!

پاسخ
تشکر کنندگان:
*پست مجدد در جواب سميرا عزيز *

من كه رفتم يه دختر جوان خوش اخلاق بود هفته پيشم يكي از دوستان رفته بود گفت يه خانم دو رگه ايراني امريكايي بوده كه خوش اخلاق بوده پس جاي نگراني نيست حد اقل از اين لحاظ ،
براي مديكال كاملا درست ميگي براي اطمينان خدمتت ياداوري كردم كه اينكار را انجام بدي ،

يعني كلا دوبار قبل از اين ميل زده بودي و فقط تو اين مدت بعد از مصاحبه همان دو اپديت بعد از ميل را داشتي در سايت سيس ؟
يك خواهشي فقط دارم سميرا عزيز لطفا اينجا در رابطه با اپديت يه توضيح كامل و جدا بده كه اگر دوسته ديگري هم اين مشكل برايش پيش امده متوجه بشه و با سفارت مكاتبه كنه سريعا

پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان