کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-02-01 ساعت 22:24)samiraaa نوشته:  هموطنانِ نازنینُ عزیزم سلام.امیدوارم درپناهِ حق تعالی خوبُ خوشُ سلامتُ شاد باشید .من روزِ مصاحبه مدیکالم حاضرنبودوهمون روز حاضرمیشدوشناسنامم تعویض کرده بودم ب این جدیدا که شکلِ پاسپورته.آفیسرِسفارت که بامن مصاحبه کرد گفت وقتی کلیر شدی نقصیِ مدارکاتُ باخودت بیار(مدیکال وترجمه شناسنامه ی جدید).تواین مدت8ماه هم هرچی ایمیل دادم گفتن یُرکیس استیل پندینگ.هفته ی پیش 1ایمیل دادم سفارت (بعداز8ماه چه خبر از وضعیتِ کیسم)امروز جواب دادن چون ترجمه ی شناسنامه ی جدید ومدیکالتونُ نداشتیم شما اصن وارد پروسه ی اداری نشدید وماباید باچی شمارو چک میکردیم بنظرتون این باعقل جوردرمیاد یا شخصی تابحال همچین تجربه ای داشته بچه ها جون لطفا کمکم کنید  اقا میلادِ همه فن حریف ایا درموردِ مشکلِ من تجربه ای دارید.کمک کمک کمک  سرم داره منفجرمیشه

سلام سمیراجان
من هم مثل شما مدیکالم روز مصاحبه آماده نبود و افیسر بهم گفت می تونی روزهای یکشنبه و سه شنبه از ساعت 1.30 بیاری سفارت یا اینکه برگردی ایران وقتی پروسه اداری تمام شد بیاری باخودت چند بار با تاکید ازش پرسیدم پس اشکالی نداره برم ایران بعدا" بیارم گفتن نه.... تا الان هم تماسی با سفارت نداشتیم و هیچ ایمیلی نزدیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa
(2016-02-02 ساعت 00:06)samiraaa نوشته:  
(2016-02-01 ساعت 23:50)milad_magnet نوشته:  خواهش ميكنم ،
١. مشكلي كه هست و ميخوام بدوني اينه وقتي ميري سفارت و مدارك ميخواي بدي با افيسر نميتوني صحبت كني و فقط ميتوني بري داخل و به ان خانمي كه سمت چپ درب ورودي نشسته تحويل بدهي مگر اينكه هماهنگ شده باشي كه بهت شماره بده
٢. تو اين مدت چند تا اپ خوردي توي سايت سيس  ؟
٣ روي برگه صورتي جلوي مديكال هم تيك زده ؟ و مديكال الان پيش خودته ؟قطعا هم اكسپاير شده
٤. افيسر دقيقا بعد از مصاحبه به شما چي گفت ؟
٥.با توجه به اكسپاير شدن مديكال  قبل رفتن از دكتر وقت بگيريد مجددا

دقیقا همون خانمِ چاقِ بداخلاقه
اپدیتی که واسه جواب ایمیل نباشه هیچی.
بله تیک زده.بله پیشِ خودمه مدیکال.بله اکسپایر شده
گفت بین 2هفته تا4ماه طول میکشه وقتی کلیرشدی نقص مدارکتُ بیار
اوکی وقت میگیرم هرچندوقت گرفتنش بیخوده

سمیرای عزیز من تنها نقص مدرکم مدیکال بود  چون روز مصاحبه سه شنبه بود و ما پنج شنبه برمیگشتیم ایران چند بار پرسیدم که اگه لازمه چهارشنبه براتون میارم که گفت نه وقتی پروسه اداریتون تمام شد بیارید من کارم دولتی هست و بخاطر این مشمول AP شدم اما مدرکم هنوز پیش خودم هست و اکسپایر هم نشده هنوز
پاسخ
دوستان عزیز و باتجربه شما بگید من چیکار کنم ، مدرک پزشکیم پیش خودمه تو برگه سفید هم دو تا ضربدر دارم یکی جلوی پروسه اداری و دیگری مدرک پزشکی ...حالا با توجه به اینکه در همون برگه نوشته وقتی پروسه تمام شد با مدرکهایی که خواسته بریم سفارت لازمه قبل از کلیرشدن ببرم مدرکم رو هرچند که تمام کسانیکه همون روز مدرک پزشکی رو دادن آفیسر همونجا نگاه می کرد و بازم مشمول کلیرنس می شدن،نمی دونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سمیرا جان.
من تازه در جریان قرار گرفتم. خیلی ناراحتم.
تندتند همه پستها را خوندم. به نظرم مراجعه حضوری به سفارت بهترین گزینه باشه. امیدوارم که نتیجه مثبت میگیری و دست پر میای.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، samiraaa
سميرا جان من هم الان فهميدم چه اتفاقى افتاده!!! اصلا باورم نميشه! كه چجورى يه آفيسر با حرف نسنجيدش ميتونه اين همه وقت آدم رو تلف كنه. اميدوارم با يه اتفاق خوب همه تلخيهاى اين مدت برطرف بشه

كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، armehraboon ، samiraaa ، qazaleh
سلام به همه دوستان
سمیرا خانم بابت مشکلی که براتون پیش اومده خیلی ناراحت شدم امیدوارم بزودی حل بشه ما هم نقص مدرک داشتیم یکی مدیکال پسرم حاضر نبود که نامه nmc رو بردیم و یکی در نامه جاب آفر حقوق ماهیانه قید نشده بود که گفتن وقتی اسمتون در سایت اومد اونها رو هم بفرستید . خلاصه بگم که اسم ما تو سایت سفارت تا دو ماه نیومد و وقتی وکیل نامه جاب آفر رو براشون فرستاد سفارت , اسممو ن هم اومد و الان با شنیدن این خبر از شما برای خودمون هم نگران شدم که آیا اون دو ماه هیچ کاری روی پرونده ما نشده بوده.
امیدوارم این طور نباشه خواهش میکنم ما رو در جریان کامل پروسه خودتون بزارید ایشالا که عدو شود سبب خیر و زودتر ویزاتون رو بگیرید
پاسخ
آتی خانم من با nmc مکاتبه کردم که بپرسم اگه نیاز باشد به مدیکال مجدد چه مدارکی لازم است اونها گفتند مثل بار اول و گفتند غیر از روز جمعه همه روزها میتونید از ساعت نه بیایید یا وقت بگیرید
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، tomi ، armehraboon ، samiraaa
آتی خانم حتما کارت واکسن خودتون رو به انستیتو پاستور ببرید تا هر واکسنی که لازم هست بزنند تا چیزی برای ان ام سی نمونه و حتما آنفولانزا رو هم بزنید و مهر بشه با پنج عکس پاسپورتی و بقیه مدارک ببرید برای مدیکال مجدد
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، samiraaa ، ATYY
سلام سمیرا خانم. من چند روزی نتونستم بیام اینجا و امروز خبر ناراحت کننده شما رو خوندم. واقعا ناراحت شدم. واقعا حرفی برای گفتن نمی مونه وقتی که کارمند سفارت اینطوری با وقت و انرژی و احساسات مراجعین (مخصوصا ما ایرانی ها که مجبوریم برای گرفتن ویزا به یه کشور سوم سفر کنیم) بازی می کنه. رفتارشون تهوع آوره و می تونم احساستون رو کاملا درک کنم.
من 18 بهمن می رم آنکارا. اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم، و بازم برای اتفاقی که براتون افتاد متاسفم.
ارسال مدارک 10-01-2015
دریافت رسیت نامبر 13-01-2015
اپروو 10-07-2015
دریافت کیس نامبر و ایمیل از سفارت آنکارا 12-08-2015
مصاحبه 19-10-2015، نتیجه مصاحبه AP
کلیرنس 11-01-2016
آپدیت در سایت سفارت 0
آپدیت در سایت CEAC سیس، 21-10-2015، 04-01-2016، 05-01-2016، 07-01-2016 (تبدیل / به or در متن)، 11-01-2016
بازگشت به سفارت برای دریافت ویزا 08-02-2016، دریافت ویزا 20-02-2016، ورود به آمریکا از واشنگتن 20-02-2016
ارسال فرم های گرین کارت و اجازه کار و اجازه ورود 17-05-2016، انگشت نگاری 07-07-2016
تایید درخواست اجازه کار و ورود 15-08-2016، دریافت کومبو کارت 22-08-2016
دریافت گرین کارت 2 ساله بدون مصاحبه 19-10-2017
پاسخ
سلااااااااااااام نازنین هموطنانم امیدوارم شاد سالم و پرانرژی باشید و روز خوبی پیش رو داشته باشید.اول از هرچیز ازتون خیلی خیلی عذر میخوام که ناراحتتون کردم و ناراحتیتون رو با پوست واستخونم حس کردم وازتون از اون اعماق قلبم ممنونم که همدردی کردید و تاحدودی بهم ارامش ونشاط بخشیدید.میلاد عزیز دل نوشته بسیار بسیارزیبائی درذهنمون هک کردی ومطمئنم خیلیهامون باهات همدردیم .هموطن نازنین قربانی ازتمامی صفحات شناسنامه ی جدیدتون کپی بگیرید و شناسنامه جدید رو ترجمه کنید و به مصاحبه ببرید.باران بهار خانم عزیز بنظر من بااین تجربه تلخم حتماحتما مدیکالت رو بسفارت پست کن من میخواستم زمانی که داداشم بعداز3ماه کلیرشد بدم نقص مدارکم رو ببره تحویل بده پدرم که پتیشنرم هست گفت این کارونکن مدارکتت گم میشه.حالا چی شدهیچی مدیکال باطل ودقیقا 8ماه انتظار و....بیخودی.باران بهارجووووون حتما مدیکالت رو پست کن اون افیسر چنان بااطمینان بمن گفت بعداززکلیرنست بیار که نگو ولی حالا کی پاسخگوست . وکیلم میخواسته شکایت کنه بهش گفتن ماداریم به شما امتیاز میدیم ویزای مهاجرتی میدیم نه حق.غزاله ونازنین جان عزیزان دلم بامیدخدا خبرهای خوبی براتون در راهه همچنین اقاسندبادعزیز مانا جون و دیگرنازنینان . راستی در مورد سوال ارمهربون جان بینظیر، نه بنظرم وکیل هیچ کار خاصی نمیکنه 1نفر که زبان انگلیسیش درحد1امریکائی باشه و زمان ازاد داشته باشه میتونه از1وکیلم بهترباشه چون بیشتراز وکیل دل میسوزونه و وقت میذاره چون فقط پیگیر کیس شماست.عاشقتونم عزیزان دلم نازنینانم که کلی ارامش و شادی بهم بخشیدین درپناه حق باشین وزود خبرهای خوب بدین منم منتظر ایمیل سفارتم که بگن چیکار کنم خدا کنه اشتباه شده باشه و1ادم تازه کار و ناوارد جواب ایمیل وکیلم رو داده باشه <3

پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، oray ، sanbad ، milad_magnet ، پویا و آوا ، Nazanin_kh ، qazaleh
(2016-02-01 ساعت 20:30)ATYY نوشته:  
(2016-02-01 ساعت 20:09)oray نوشته:  
(2016-02-01 ساعت 18:47)ATYY نوشته:  Ory من ايميل از سفارت دريافت نكردم وقتي مي خوام برم سفارت پاسپورت را تحويل بدم نيازي به داشتن ايميل نيست ؟

آتی جان، شما اول وضعیتت را در سایت ابوظبی چک کنید وضعیت به متن زیر تغییر میکنه. به محض اینکه در سفارت ابوظبی تغییر وضعیت داشتید اقدام کنید برای پیکاپ یا برنامه ریزی سفر خودتون. در مورد nbc هم تا جایی که من یادم هست روز جمعه تعطیل هست ولی شنبه باز هستند. 

[font=Verdana]Dear XXXX,[/font]
[font=Verdana]We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).[/font]
[font=Verdana]The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.[/font]
[font=Verdana]Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.[/font]
[font=Verdana]Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.[/font]
[font=Verdana]The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.[/font]
  • New medical examination is required.
به همين متن تغيير كرده .خوب تو متن نوشته كه مديكال جديد احتياج هست.شما مديكال جديد داديد

اتی جان، من مدیکال ندادم  و این متن استاندارد هست. تأکید کرده که مدیکال شما 6 ماه اعتبار داره و ویزای شما از زمان صدور تا انتهای تاریخ انقضاء مدیکال شما اعتبار دارد. اگر زود برنامه سفر دارید و مثلا اعتبار یک ماهه براتون کافیه احتیاجی نیست که دوباره مدیکال را انجام بدید.
ارکیده. Shy
ویزا : CR1، مصاحبه: 25 اکتبر 2015
سفارت : ابوظبی
  Update:6 Nov,16Nov,7 Dec,15 Dec,22 Dec,5Jan,6Jan,7Jan
7 ژانویه / تبدیل به or  شده و 12 ژانویه تغییر وضعیت در سفارت ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، ATYY
(2016-02-02 ساعت 13:28)samiraaa نوشته:  سلااااااااااااام نازنین هموطنانم امیدوارم شاد سالم و پرانرژی باشید و روز خوبی پیش رو داشته باشید.اول از هرچیز ازتون خیلی خیلی عذر میخوام که ناراحتتون کردم و ناراحتیتون رو با پوست واستخونم حس کردم وازتون از اون اعماق قلبم ممنونم که همدردی کردید و تاحدودی بهم ارامش ونشاط بخشیدید.میلاد عزیز دل نوشته بسیار بسیارزیبائی درذهنمون هک کردی ومطمئنم خیلیهامون باهات همدردیم .هموطن نازنین قربانی ازتمامی صفحات شناسنامه ی جدیدتون کپی بگیرید و شناسنامه جدید رو ترجمه کنید و به مصاحبه ببرید.باران بهار خانم عزیز بنظر من بااین تجربه تلخم حتماحتما مدیکالت رو بسفارت پست کن من میخواستم زمانی که داداشم بعداز3ماه کلیرشد بدم نقص مدارکم رو ببره تحویل بده پدرم که پتیشنرم هست گفت این کارونکن مدارکتت گم میشه.حالا چی شدهیچی مدیکال باطل ودقیقا 8ماه انتظار و....بیخودی.باران بهارجووووون حتما مدیکالت رو پست کن اون افیسر چنان بااطمینان بمن گفت بعداززکلیرنست بیار که نگو ولی حالا کی پاسخگوست . وکیلم میخواسته شکایت کنه بهش گفتن ماداریم به شما امتیاز میدیم ویزای مهاجرتی میدیم نه حق.غزاله ونازنین جان عزیزان دلم بامیدخدا خبرهای خوبی براتون در راهه همچنین اقاسندبادعزیز مانا جون و دیگرنازنینان . راستی در مورد سوال ارمهربون جان بینظیر، نه بنظرم وکیل هیچ کار خاصی نمیکنه 1نفر که زبان انگلیسیش درحد1امریکائی باشه و زمان ازاد داشته باشه میتونه از1وکیلم بهترباشه چون بیشتراز وکیل دل میسوزونه و وقت میذاره چون فقط پیگیر کیس شماست.عاشقتونم عزیزان دلم نازنینانم که کلی ارامش و شادی بهم بخشیدین درپناه حق باشین وزود خبرهای خوب بدین منم منتظر ایمیل سفارتم که بگن چیکار کنم خدا کنه اشتباه شده باشه و1ادم تازه کار و ناوارد جواب ایمیل وکیلم رو داده باشه <3

سمیرا خانم عزیز ومهربون ممنون از راهنمایی تون فقط اینکه سفارت ما ابوظبی بوده آیا اونجا هم مثل آنکارا باید مدارک را پست کرد یا حضوری باید رفت؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: oray ، samiraaa ، mana94
(2016-02-02 ساعت 09:46)baran_bahar نوشته:  
(2016-02-01 ساعت 22:24)samiraaa نوشته:  هموطنانِ نازنینُ عزیزم سلام.امیدوارم درپناهِ حق تعالی خوبُ خوشُ سلامتُ شاد باشید .من روزِ مصاحبه مدیکالم حاضرنبودوهمون روز حاضرمیشدوشناسنامم تعویض کرده بودم ب این جدیدا که شکلِ پاسپورته.آفیسرِسفارت که بامن مصاحبه کرد گفت وقتی کلیر شدی نقصیِ مدارکاتُ باخودت بیار(مدیکال وترجمه شناسنامه ی جدید).تواین مدت8ماه هم هرچی ایمیل دادم گفتن یُرکیس استیل پندینگ.هفته ی پیش 1ایمیل دادم سفارت (بعداز8ماه چه خبر از وضعیتِ کیسم)امروز جواب دادن چون ترجمه ی شناسنامه ی جدید ومدیکالتونُ نداشتیم شما اصن وارد پروسه ی اداری نشدید وماباید باچی شمارو چک میکردیم بنظرتون این باعقل جوردرمیاد یا شخصی تابحال همچین تجربه ای داشته بچه ها جون لطفا کمکم کنید  اقا میلادِ همه فن حریف ایا درموردِ مشکلِ من تجربه ای دارید.کمک کمک کمک  سرم داره منفجرمیشه

سلام سمیراجان
من هم مثل شما مدیکالم روز مصاحبه آماده نبود و افیسر بهم گفت می تونی روزهای یکشنبه و سه شنبه از ساعت 1.30 بیاری سفارت یا اینکه برگردی ایران وقتی پروسه اداری تمام شد بیاری باخودت چند بار با تاکید ازش پرسیدم پس اشکالی نداره برم ایران بعدا" بیارم گفتن نه.... تا الان هم تماسی با سفارت نداشتیم و هیچ ایمیلی نزدیم.

سمیرا جان، درست دو روز بعد از مصاحبه در سایت ابوظبی به من اعلام کردند که روزمه کاریم را بفرستم، وکیل دو بار رزومه من را ارسال کرد و دوباره بعد دو ماه دوباره به من ایمیل زدند که زومه کاریت را بفرست و بالاخره ایندفعه خودم رزومه کاری را فرستادم . به محض اینکه روزمه را فرستادم حدود یک ماه بعدش کلیر شدم. از جهت اینکه این همه منتظر بودید واقعا متأسفم هستم ولی مطمئن باشید که به محض اینکه مدارک را تحویل دادید خیلی سریع پروسه کلیرنستون اتفاق می افته. من مطمئن هستم خیلی زود خبر های خوب می شنوید و اصلن هم نگران نباشید. خوب باشی. : )
ارکیده. Shy
ویزا : CR1، مصاحبه: 25 اکتبر 2015
سفارت : ابوظبی
  Update:6 Nov,16Nov,7 Dec,15 Dec,22 Dec,5Jan,6Jan,7Jan
7 ژانویه / تبدیل به or  شده و 12 ژانویه تغییر وضعیت در سفارت ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، armehraboon ، behnamshokri
سمیرای عزیز به نظر من همانطور که خودتون هم اشاره کردید یک آدم ناوارد این ایمیل رو فرستاده چون علاوه بر چندین بار پرسش از آفیسر درپایین همون متن یا برگه ای که تحویلمون دادن نوشته نقص مدارک رو زمان طی شدن پروسه بیارید وگرنه ما که اونجا بودیم و تنها زحمتش رفت وبرگشت مجدد بین ابوظبی و دوبی بود درضمن توی همون برگه نوشته روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 1.30 به بعد نواقص رو بیارید سفارت و ما هم فقط چهارشنبه و پنج شنبه دوبی بودیم و عملا" کاری نمی تونستیم بکنیم... حالا اگه بشه پست پیشتاز کرد اینکارو انجام میدم اما نمی دونم بدستشون میرسه یا نه یا گم میشه........ نمی دونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
(2016-02-02 ساعت 13:48)baran_bahar نوشته:  سمیرای عزیز به نظر من همانطور که خودتون هم اشاره کردید یک آدم ناوارد این ایمیل رو فرستاده چون علاوه بر چندین بار پرسش از آفیسر درپایین همون متن یا برگه ای که تحویلمون دادن نوشته نقص مدارک رو زمان طی شدن پروسه بیارید وگرنه ما که اونجا بودیم و تنها زحمتش رفت وبرگشت مجدد بین ابوظبی و دوبی بود درضمن توی همون برگه نوشته روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 1.30 به بعد نواقص رو بیارید سفارت و ما هم فقط چهارشنبه و پنج شنبه دوبی بودیم و عملا" کاری نمی تونستیم بکنیم... حالا اگه بشه پست پیشتاز کرد اینکارو انجام میدم اما نمی دونم بدستشون میرسه یا نه یا گم میشه........ نمی دونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باران بهارجان عزیز دلم امیدوارم این نقص مدارکمون چیز خاصی نباشه و تاثیری رو پروسمون نذاره درمورد ابوظبی واسه پست من هیچ اطلاعی ندارم بچه ها جون لطفا جواب باران بهارجان رو بدید .باران بهارجان ما همچنان منتظر دریافت جوابیه هستیم بمحض دریافت شماهارم درجریان میگذارم

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان