من كه رفتم يه دختر جوان خوش اخلاق بود هفته پيشم يكي از دوستان رفته بود گفت يه خانم دو رگه ايراني امريكايي بوده كه خوش اخلاق بوده پس جاي نگراني نيست حد اقل از اين لحاظ ،
براي مديكال كاملا درست ميگي براي اطمينان خدمتت ياداوري كردم كه اينكار را انجام بدي ،
يعني كلا دوبار قبل از اين ميل زده بودي و فقط تو اين مدت بعد از مصاحبه همان دو اپديت بعد از ميل را داشتي در سايت سيس ؟
يك خواهشي فقط دارم سميرا عزيز لطفا اينجا در رابطه با اپديت يه توضيح كامل و جدا بده كه اگر دوسته ديگري هم اين مشكل برايش پيش امده متوجه بشه و با سفارت مكاتبه كنه سريعا
میلاد جان من فردای روزِمصاحبه 1اپدیت داشتم بعدازاون هر2هفته 1بار 1ایمیل زدم سفارت و1اپدیت خوردم بخاطر ایمیلهام وهمش فقط میگفتند یُر پراسس استیل پندینگ.بعداز6ماه وکیل گرفتم او پیگیری کرد وهیچ اپدیتی نداشتم تاامروز .امروز اپدیت دیدم وکیلم گفت من هفته پیش ایمیل زده بودم امروز جواب دادن که ما ترجمه شناسنامه جدید نداشتیم هیچ چکی نکردیم
برگه سفیدی که روز مصاحبه دادند نقص مدرک توش خورده بود؟
سایت سیس رو که چک میکردید پیغام همیشگی ap رو می داد تو این مدت؟
جواب سوال دومتونُ یادم رفت ارمهربون جان عزیز.اره سیس دقیقا پیغامش مطابقِ همیشه بود
Administrative Processing
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
سمیرا جان
از برگه شما برداشتم این هست که نقص مدرک خورده بودید. و باید برطرف می کردید این موضوع رو.
به نظر من همانظور که میلاد جان و سایر دوستان گفتند بهتره حصوری برید سفارت و شانس خودتون رو امتحان کنید.
واقعا متاسفم از این بابت و از اینکه کار زیادی از ماها ساخته نیست.
سميرا جان ما ها همه با هم هم درديم و ميتونيم هم را كامل درك كنيم ، من يكي امروز از كلير شدن اتي و پوپر خيلي خوشحال بودم موضوع شما كه مطرح شد خيلي متعجب شدم ؟!!! داشتم رانندگي ميكردم ديدم شما پست كرديد اينجا منتظر خبر خوش or شدنت بودم ولي .. زدم كنار و سريع سعي كردم جواب بدم ، بدترين قسمت مهاجرت اين كليرنسه نصيب هيچ كس نشه اميدوارم ديگه ولي كاشكي اينطوري بود [emoji26] ، همه ماها منتظر يه جوابيم كه معلوم نيست كي مياد چند روز يا ماه يا حتي سال ديگه ، امشب من واقعا ناراحت شدم سر موضوع شما اغراق نكردم اگر بگم اندازه روز اي پي خوردن خودم بعد از هشت سال انتظار و تنهايي ، من اكثر فاميل مادريم خارج از ايران زندگي ميكنن فاميل پدريم هم در شهري ديگر هستن كه سال به سال شايد نبينموشون خواهر و برادر ديگري هم ندارم خوشحالم كه فقط خدا دوستاي خوبي به من داد كه هوام رو داشتن و اجازه نميدادن تنهايي عذابم بده خاطرات خيلي خوبي برام درست كردن ، اما كم كم زمان گذشت سن من و دوستان رفت بالا ديگه من آن جوان ٢٢ ساله نبودم طرز فكرم ، خواسته هام ، دلخوشي هام تغيير كرد، همچنين دوستان خوبم كم كم يا مهاجرت كردن يا متاهل شدن با داشتن زن و بچه و كار و زندگي شخصي خودشان ديگر وقت نميكنن چند وقت يكبار هم حال من را بپرسن و گله اي هم نيست حق دارن، در اين حين منم با يك نفر رابطه خيلي خوبي داشتم از همه لحاظ ميتوانست به ازدواج ختم شه اما به خاطر اين موضوع مهاجرت و اينده و توصيه اعضاي خانواده و به خاطر اينكه ميدونستم ايران بمونم كمه كم بيشتر سال از ديدن پدر و مادرم محروم هستم به طرف بر خلاف ميل باطنيم گفتم بهتره جدا بشيم و شرايط را توضيح دادم و ... و جدا شديم و چند ماه بعد طرف ازدواج كرد
از وقتي تكليف كارام مشخص شد از همه لحاظ سعي كردم كسي را وابسطه خودم نكنم حتي پسر يكي از اقوام كه پدرش را از دست داده چند روز اول با من بود و وقتي با هم بوديم تقريبا يادش ميرفت فوت پدرش چون گفتم اگر به من وابسطه بشه من برم اين بچه بهش لطمه ميخوره در اين حد ، سعي كردم در تنهايي خودم به يو اس اي بينديشم و اينده و زندگي در كنار خانواده ديدن برادرم بعد از ١٥ سال برادر زاده ٥ سالم و ... .
از وقتي اي پي نصيبم شد ديگه عملا سر كار نميرم ، بعد از سالها متاسفانه خوابم بهم ريخته و شبا بيدارم و روزها ميخوابم به قول عليرضا ك پنچر شدم ،
+++++
+ اما نبايد نا اميد شد سميرا عزيز و شما عزيزان هر كدام به يك نحو يك داستاني مثل من چه بسا غم انگيز تر داريد و من اين را ميدونم پس ميگم بهتون ماه فوريه هر ساله با توجه به اعداد و ارقام دوستان لاتاري ماهه پر كليري بوده تا الان دوتا داشتيم بازم داريم پس ميريم جلو
از همه دوستان تقاضا دارم از خدا بخوان كه سرنوشت اين كار سميرا عزيز كه بعد از هفت ماه اينطور جوابي گرفته به بهترين نحوه ممكن و ان گونه كه به نفعشه رقم بخوره
سميرا بدون ما همگي در كنارت هستيم ،
دوستان عزيزم اگر زيادي حرف زدم يا غلط املايي داشت اين پست به بزرگي خودتون ببخشيد با موبايل فرستادم و دست و بالم بسته بود براي اديت
Catagory :F2B Interview : Dec 2015 AP
Ceac Update : 18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR CLEAR
به نظر من که شانس اورد از این مخمسه کلیرنس خارج شد ،باید نقص مدرکشو برطرف کنه ،و حتی اگه باز کلیرنس بخوره زود کلیر میشه،چون خانمها اینطور که معلومه زود کلیر میشن .
(2016-02-02 ساعت 03:09)Nazanin_kh نوشته: سميرا واقعا ناراحت شدم و متاسفم ، اميدوارم از اينجا به بعدش حداقل واست خوب پيش بره
و اتي عزيز تبريك ، موفق باشي
نازنین عزیز دخترِ گل ممنونم ازت. انقدر حالم بده که هیچ چیز نمیبینم وسرم داره منفجرمیشه دوست دارم اروم باشمُ منطقی و به روحُ بدنم اسیب نزنم ولی نمیشه.فرداهم نمیرم مدرسه بهشون زنگم نمیزنم اطلاع بدم چون اصن حوصله ی هیچکسُ شنیدن صدای هیچکسی رو ندارم ببخشید خیلی ازجملات منفی استفاده کردم ولی بزارید 1چیزُ صمیمانه بگم شماهارُ خیلی دوست دارمُ بهتون عادت کردم سندبادجان،مانا94جون مهسا خانمِ عزیز نازنینِ نازنین ،علیرضا55،ارمهربون میلادمگنت اتی غزاله اُرکیده smpf,shbnحامد ان افِ عجول بهنام شکری باتوسی(علی سرور هرچی ابی) کیوان مریم وخیلیهای دیگهُ خودم
سمیرا جون منم الان راند دوم گریه زاری رو تموم کردم چون که ما هم با یه وکیل صحبت کردیم و گفت چون تغییر کتگوری داشتیم چکمون طولانی تر می شه. اماچاره چیه؟ خوش بین باش، انشالا انشالا انشالا بعد از رفع نقص مدرکت بلافاصله ویزاتو می گیری . این دوره هم دیر یا زود بالاخره تموم می شه.غصه نخور عزیزم
category: F2A/CR1
pd: 2014/1/9
approved: 2014/3/1
send docs: 2015/3/2
complete: 2015/4/6
linterview letter: 2015/9/1
interview: 2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
embassy updates: (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
(2016-02-01 ساعت 23:58)samiraaa نوشته: جواب سوال دومتونُ یادم رفت ارمهربون جان عزیز.اره سیس دقیقا پیغامش مطابقِ همیشه بود
Administrative Processing
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
سمیرا جان
از برگه شما برداشتم این هست که نقص مدرک خورده بودید. و باید برطرف می کردید این موضوع رو.
به نظر من همانظور که میلاد جان و سایر دوستان گفتند بهتره حصوری برید سفارت و شانس خودتون رو امتحان کنید.
واقعا متاسفم از این بابت و از اینکه کار زیادی از ماها ساخته نیست.
ارمهربون جانِ عزیز بابا 1000بار به افیسرگفتم امروزمدیکالم اماده میشه بیارمش براتون +ترجمه شناسنامه جدید که میتونم بدم اونورِ خیابونِ سفارت ترجمه کنه،گفت نه بعداز کلیرشدنت بیار گفتم یو شُر اِبَوت دَت گفت اره هاندِرِد پرسنت شُر هستم.حالا بعداز 8 ماهُ اندی که وکیل گرفتیم وکیل که ایمیل زده بهشون که چرا پروسه انقدر طول کشیده گفتن نقص مدارک بوده مااصن هیچ چکی انجام ندادیم
راستش نمیدونم چی بگم توی این شرایط.
فقط یه سئوال هست که شاید دوستان دیگه هم بتونن کمک کنن توی جوابش.
تا اونجا که میدونم پروسه کلیر شدن داشتن وکیل کمک خاصی نمیکنه،
یعنی اگه وکیل داشته باشیم به سئوال ما جواب میدند ؟؟؟
کماکان رفتن شما به سفارت راه حل خوبی میتونه باشه، هم مدیکال رو تجدید میکنید و دنیا رو چه دیدید
شایدم با خبر های خوبی برگردید که واقعا همه دوست داریم اینطوری بشه.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک : July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
(2016-02-02 ساعت 04:35)milad_magnet نوشته: سميرا جان ما ها همه با هم هم درديم و ميتونيم هم را كامل درك كنيم ، من يكي امروز از كلير شدن اتي و پوپر خيلي خوشحال بودم موضوع شما كه مطرح شد خيلي متعجب شدم ؟!!! داشتم رانندگي ميكردم ديدم شما پست كرديد اينجا منتظر خبر خوش or شدنت بودم ولي .. زدم كنار و سريع سعي كردم جواب بدم ، بدترين قسمت مهاجرت اين كليرنسه نصيب هيچ كس نشه اميدوارم ديگه ولي كاشكي اينطوري بود [emoji26] ، همه ماها منتظر يه جوابيم كه معلوم نيست كي مياد چند روز يا ماه يا حتي سال ديگه ، امشب من واقعا ناراحت شدم سر موضوع شما اغراق نكردم اگر بگم اندازه روز اي پي خوردن خودم بعد از هشت سال انتظار و تنهايي ، من اكثر فاميل مادريم خارج از ايران زندگي ميكنن فاميل پدريم هم در شهري ديگر هستن كه سال به سال شايد نبينموشون خواهر و برادر ديگري هم ندارم خوشحالم كه فقط خدا دوستاي خوبي به من داد كه هوام رو داشتن و اجازه نميدادن تنهايي عذابم بده خاطرات خيلي خوبي برام درست كردن ، اما كم كم زمان گذشت سن من و دوستان رفت بالا ديگه من آن جوان ٢٢ ساله نبودم طرز فكرم ، خواسته هام ، دلخوشي هام تغيير كرد، همچنين دوستان خوبم كم كم يا مهاجرت كردن يا متاهل شدن با داشتن زن و بچه و كار و زندگي شخصي خودشان ديگر وقت نميكنن چند وقت يكبار هم حال من را بپرسن و گله اي هم نيست حق دارن، در اين حين منم با يك نفر رابطه خيلي خوبي داشتم از همه لحاظ ميتوانست به ازدواج ختم شه اما به خاطر اين موضوع مهاجرت و اينده و توصيه اعضاي خانواده و به خاطر اينكه ميدونستم ايران بمونم كمه كم بيشتر سال از ديدن پدر و مادرم محروم هستم به طرف بر خلاف ميل باطنيم گفتم بهتره جدا بشيم و شرايط را توضيح دادم و ... و جدا شديم و چند ماه بعد طرف ازدواج كرد
از وقتي تكليف كارام مشخص شد از همه لحاظ سعي كردم كسي را وابسطه خودم نكنم حتي پسر يكي از اقوام كه پدرش را از دست داده چند روز اول با من بود و وقتي با هم بوديم تقريبا يادش ميرفت فوت پدرش چون گفتم اگر به من وابسطه بشه من برم اين بچه بهش لطمه ميخوره در اين حد ، سعي كردم در تنهايي خودم به يو اس اي بينديشم و اينده و زندگي در كنار خانواده ديدن برادرم بعد از ١٥ سال برادر زاده ٥ سالم و ... .
از وقتي اي پي نصيبم شد ديگه عملا سر كار نميرم ، بعد از سالها متاسفانه خوابم بهم ريخته و شبا بيدارم و روزها ميخوابم به قول عليرضا ك پنچر شدم ،
+++++
+ اما نبايد نا اميد شد سميرا عزيز و شما عزيزان هر كدام به يك نحو يك داستاني مثل من چه بسا غم انگيز تر داريد و من اين را ميدونم پس ميگم بهتون ماه فوريه هر ساله با توجه به اعداد و ارقام دوستان لاتاري ماهه پر كليري بوده تا الان دوتا داشتيم بازم داريم پس ميريم جلو
از همه دوستان تقاضا دارم از خدا بخوان كه سرنوشت اين كار سميرا عزيز كه بعد از هفت ماه اينطور جوابي گرفته به بهترين نحوه ممكن و ان گونه كه به نفعشه رقم بخوره
سميرا بدون ما همگي در كنارت هستيم ،
دوستان عزيزم اگر زيادي حرف زدم يا غلط املايي داشت اين پست به بزرگي خودتون ببخشيد با موبايل فرستادم و دست و بالم بسته بود براي اديت
حقیقتا حضور دوستانی چون شما قوت قلبی برای همه هست و بارها روحیه مضاعفی میگیرم از شمایی که با وجود سختیهای زیاد و بعضا تنهایی به هدفتون فکر مکنید و ایستادید.
" سلام به آنهایی که هرگز تمام نمیشوند "
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک : July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
(2016-02-01 ساعت 18:47)ATYY نوشته: Ory من ايميل از سفارت دريافت نكردم وقتي مي خوام برم سفارت پاسپورت را تحويل بدم نيازي به داشتن ايميل نيست ؟
آتی جان، شما اول وضعیتت را در سایت ابوظبی چک کنید وضعیت به متن زیر تغییر میکنه. به محض اینکه در سفارت ابوظبی تغییر وضعیت داشتید اقدام کنید برای پیکاپ یا برنامه ریزی سفر خودتون. در مورد nbc هم تا جایی که من یادم هست روز جمعه تعطیل هست ولی شنبه باز هستند.
[font=Verdana]Dear XXXX,[/font]
[font=Verdana]We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).[/font]
[font=Verdana]The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.[/font]
[font=Verdana]Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.[/font]
[font=Verdana]Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.[/font]
[font=Verdana]The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.[/font]