کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
مونا جان آپدیت شدین شما؟
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB
(2013-07-10 ساعت 01:10)k1_cid نوشته:  مونا جان آپدیت شدین شما؟

نه Cool هنوز اخرین اپدیتم 11 جونه .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
k1_cid چرا تو جدول نیستی ؟ اخرین آپدیتت کی بوده ؟
مصاحبه کجا بودین ؟
CR1

پاسخ
(2013-07-09 ساعت 18:11)hadizahedi نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 14:40)saba.m نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 14:04)hadizahedi نوشته:  با سلام به همگی

من در تاریخ May 7 2013 در ناپل ایتالیا مصاحبه داشتم. بعد از تمام تشریفات مصاحبه و سوالات متعدد و در نهایت بعد از اینکه سوگند هم یاد کردم، آفیسر برگه سفیدی را با موضوع زیر به من داد:
g(221) Pending Administrative Processing

و گفت که پروند شما نیاز به بررسی بیشتری داره و از طریق ایمیل اطلاع خواهیم داد. از اون پرسیدم که چه مقدار زمان می بره و گفت نمی دانم. شاید 3 تا 6 ماه. در صورتی که در سایت خود وزارت امور خارجه نوشته حدوداً تا 60 روز. بعد از 5 روز ایمیل دادند و خواستند که مدارک تحصیلی و شغلی را اسکن کنم و بفرستم که اینکار را کردم.

البنه این رو اشاره کنم که به دیگر ایرانی که همسرش در آمریکا بود هم همین برگه را دادند. هر دو F2A بودیم. با او هنوز هیچ گونه تماسی نداشتند. با وکیلی در آمریکا صحبت کردم که گفت تا 60 روز منتظر بمان. ممکن است بخاطر بمب گذاری در بوستون باشه و می تونه یه کار روتین باشه.

آیا کسی چنین تجربه ای را داشته و آیا می دانید واقعاً علت این نیاز به بررسی بیشتر چیه؟

Priority Date: Dec 2010
Category: F2A
Approved: Jun 2011
Interview Date: May 7 2013

سلام دوست عزيز
چك بعد آز مصاحبه رو خيلي ها دارن و تقريبا به بالآي ٩٠٪ايرانيها ميخوره بين ٢هفته تا بالاي ٦ ماه ممكنه طول بكشه نگران نباشين

سلام صبای عزیز و البته بقیه دوستان
همونطور که در سایت state.gov نوشته شده بود، اگر تا 60 روز خبری از سفارت نمی شد می تونستیم در مورد وضعیت پرونده administrative processing سوال کنیم. من هم 8 JULY ایمیلی به کنسولگری آمریکا در ناپل دادم و خواستار روشن شدن وضعیت پروندم شدم. همان روز جواب دادند که در مورد کیس شما تصمیم گیری شد و تاریخ 23 جولای برای شما وقت مصاحبه داده شده:

We have concluded the additional processing on your case and we have rescheduled your appointment for July 23rd at 08:00.

البته که من وقت کمی برای دریافت ویزای ایتالیا دارم و اسمم هنوز در لیست سفارت ایتالیا در تهران نیامده به کنار. خواستم بدونم اینکه دوباره وقت مصاحبه میدن نرماله؟ و اینکه باید مدارکی رو هم مجددا اضافه بر آنچه دادم آماده کنم؟

مرسیییییی

آقای هادی زاهدی سلام

شما مصاحبه رفته اید و چک خورده اید (بار اول) بعد admin process تون تموم شده بعد 60 روز ایمیل مصاحبه مجدد دریافت کرده اید کاملا طبیعی هست. شما دوبار مصاحبه میشین.

اگه نمیتونید بموقع ویزای ایتالیا رو بگیرید لطفا مکاتبه کنید وقتتون رو بندازید عقب

موفق باشین و خوش بحالتون که چک تون 60 روزه تموم شده. Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hadizahedi
(2013-07-09 ساعت 13:35)mhy_1985 نوشته:  Name..........................Category...............Embassy................Inte​rview Date......................Clear Date..................Last Update
nimmaa...........................CR1..................Abu Dhabi....................06Mar..............................xxxxxxxx............​​...............25Jun
ELI1.................................CR1..................Abu Dhabi....................24Apr..............................xxxxxxxx............​​..............xxxxxx
mona fb...........................CR1..................Ankara........................​​.03Jun..............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
mohamadtj.......................F2A..................Ankara.....................​.​...12Jun..............................xxxxxxxx..........................21Jun​
houmanmir.......................K1....................Abu Dhabi....................18Jun...............................xxxxxxxx...........​​...............19Jun
mhy_1985........................Cr1...................Ankara....................​​....24Jun...............................xxxxxxxx.............................5jul
behnam7 ........................IR1...................Ankara..............​..........26J​un................................xxxxxxxx.........................​5jul
itex................................F2A...................Ankara..............​​..........27Jun................................xxxxxxxx...........................​.​.3jul

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
(2013-07-10 ساعت 10:06)MONA FB نوشته:  k1_cid چرا تو جدول نیستی ؟ اخرین آپدیتت کی بوده ؟
مصاحبه کجا بودین ؟

من آنکارا بودم وتا حالا سه بار آپدیت شده.یعنی از فردای روز مصاحبه هر روز آپدیت شد.
ولی بعد از این سه بار دیگه هیچی.
آخرین آپدیت مال JUN 25th
و همچنان .......................
والا نمیدونم چرا تو جدول نیستم .نکنه باید ثبت نام کرد؟ Smile)
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
(2013-07-09 ساعت 20:07)saba.m نوشته:  سلام دوست عزیز
خوووووووب مبارکه خیلی خوشحال شدم شما کلیر شدین و ایشالا یه ویزا خوشگل تو پاستون میزنن Smile
این رواله که یه بار دیگه تشریف ببرین مثلا ترکیه وقت دقیق نمی زاره میگه از وقتی اسمتون تو سایت اومد بعد از ظهر ها می تونین بیاین اگه ازتون مدرکی خواستن باید ببرین اگه نه هم که لازم نیست چیزی ببرین
راستی خودشون برای شما ناپل رو انتخاب کرده بودن ؟چی شد اونجا افتادین ؟ Smile
خيلي ممنونم از اظهار لطف شما
و متشكر از اطلاعاتي كه منتقل مي كنيد. مسلما نشانه تجربه شماست
آره خود NVC ناپل رو براي پرونده من انتخاب كرده بود و ترجيح دادم تغيير ندم
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، mhy_1985 ، yalda91
(2013-07-09 ساعت 20:25)MONA FB نوشته:  وقت مصاحبه دادند .
یعنی شما تا حالا برای مصاحبه نرفته اید .
خوب دوست عزیز این جا برای کسایی هست که مصاحبه شدند و کلیرنس خوردند .
امیدوارم که هیچ وقت قرار نباشه بیای به این فروم .
و بری و یه ضرب ویزا بگیری .
مدارک لازمه رو هم توی نامه مصاحبه که میفرستند نوشته . تو هر کیس متفاوته .
موفق باشی .
چرا دوست عزيز. من مصاحبه ام اوايل May بود ولي بعد از مصاحبه اعلام كردند پرونده من احتياج به بررسي بيشتر داره. و حالا گفتند كه براي ٢٣ جولاي وقت دادند.
اميدوارم همه دوستان به زودي كلير بشن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 12:19)mhy_1985 نوشته:  آقای هادی زاهدی سلام

شما مصاحبه رفته اید و چک خورده اید (بار اول) بعد admin process تون تموم شده بعد 60 روز ایمیل مصاحبه مجدد دریافت کرده اید کاملا طبیعی هست. شما دوبار مصاحبه میشین.

اگه نمیتونید بموقع ویزای ایتالیا رو بگیرید لطفا مکاتبه کنید وقتتون رو بندازید عقب

موفق باشین و خوش بحالتون که چک تون 60 روزه تموم شده. Smile

فداي شما. آره فعلا درگير ايميل بازيم براي ويزاي ايتاليا
پاسخ
Name...............................Category...............Embassy..................Inte​​rview Date......................Clear Date..................Last Update
nimmaa..............................CR1...................Abu Dhabi..................06Mar................................xxxxxxxx...........​​​...............25 June
ELI1...................................CR1...................Abu Dhabi..................24Apr.................................xxxxxxxx..............​​​..............xxxxxx
mona fb.............................CR1...................Ankara......................​​​.03Jun.................................xxxxxxxx............................xxxxxx
mohamadtj.........................F2A...................Ankara...................​​.​...12Jun.................................xxxxxxxx..........................21 Jun​e​
houmanmir.........................K1....................Abu Dhabi...................18Jun.................................xxxxxxxx...........​​​...............19 June
K1-cid...............................CR1...................Ankara........................20Jun................................xxxxxxxx..........................25 June
mhy_1985..........................CR1...................Ankara....................​​​....24Jun................................xxxxxxxx...........................12 ​July
behnam7 ..........................IR1....................Ankara..............​..........26J​​un................................xxxxxxxx.............................​5 July
itex...................................F2A...................Ankara..............​​​..........27Jun................................xxxxxxxx.........................​..​.​.3 July

اینم از مشخصات تو آقای k1-cid Smile امیدوارم زود از این لیست بیای بیرون
بچه ها لیست رو مرتب کردم و از قدیمیترین مصاحبه تا جدیدترین چیدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، behnam7 ، k1_cid
سایت بروز شد! من که نبودم Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
سلام به همه
بچه ها چرا ما کلیر نمیشیم
250 روز از مصاحبم گذشته
آنکارا
شما ها چند روزه منتظزین
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، itex
آنکارا زحمت کشیده بعد 1 هفته فقط 3 تا کیس کلیر شدن اینطوری که خیلی طول میکشه
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، itex
سلام کیس نامبر منم کلیر نشده فکر کنم حالا حالا ها طول بکشه.

قورمه سبزی سلام لطفا تو امضات اطلاعاتت رو بذار که بذارمت تو لیست.

تاریخ مصاحبه محل مصاحبه و آخرین آپدیت ات رو بگو تا بذارمت تو لیست منتظران

(2013-07-12 ساعت 23:55)Ghormeh Sabzi نوشته:  سلام به همه
بچه ها چرا ما کلیر نمیشیم
250 روز از مصاحبم گذشته
آنکارا
شما ها چند روزه منتظزین

قورمه سبزی ، من یه لیست رو که بچه ها زحمتش رو کشیده بودن مرتب کردم میتونی تو اون ببینی اطلاعات همه رو چند تا پست برو عقب میبینیش
پاسخ
تشکر کنندگان:
از کجا متوجه میشید چند تا کیس آپدیت شده ؟
من هم نبودم بعد 40 روز
حالا حالا ها فک کنم منتظریم .
راستی دوستان لطف کنین یه متن مودبانه که میتونیم واسه سفارت بفرستیم بعد از 6 هفته با همکاری هم درست کنیم . چی بنویسیم و از این حرفا .
فک کنم این مفید باشه چون با این اوضاع احوال انکارا که زحمت میکشه هفته ای 3 تا کیس کلیر میکنه هممون فعلن منتظریم . اولویت هم که با لاتاریاست .
من اصلا اپدیت هم نمیشم . واقعا مسخرست .
CR1

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان