کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
250 روز ؟!! خدا رحم کنه

قورمه سبزی تو هیچ ایمیلی نزدی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها 72 روز گذشت هنوز خبری نیست از نیما خبری نیست
نیما جان کجایی هنوز کلیر نشدی؟ از دست این ابوظبی سایتش که مثل آنکارا نیست حداقل ببینی 3 نفر کلیر شدن خوشحال بشی فقط کیس نامبر خودت و می تونی چک کنی Smile
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 01:58)MONA FB نوشته:  از کجا متوجه میشید چند تا کیس آپدیت شده ؟
من هم نبودم بعد 40 روز
حالا حالا ها فک کنم منتظریم .
راستی دوستان لطف کنین یه متن مودبانه که میتونیم واسه سفارت بفرستیم بعد از 6 هفته با همکاری هم درست کنیم . چی بنویسیم و از این حرفا .
فک کنم این مفید باشه چون با این اوضاع احوال انکارا که زحمت میکشه هفته ای 3 تا کیس کلیر میکنه هممون فعلن منتظریم . اولویت هم که با لاتاریاست .
من اصلا اپدیت هم نمیشم . واقعا مسخرست .
مونا جون من موافقم همه باهم بیاییم ی فکری بکنیم اوباما جوووون ما همه بچه های خوبی هستیم انقدر ما رو اذیت نکنید گناه داریمSmile
الی1
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
نامزده من از طریق خانواده خودش که 1 سال دیگه سیتیزن میشه براش اقدام کردن شرایط من که بخاهیم عقد کنیم چیه؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 10:05)elisa6161 نوشته:  سلام
نامزده من از طریق خانواده خودش که 1 سال دیگه سیتیزن میشه براش اقدام کردن شرایط من که بخاهیم عقد کنیم چیه؟؟؟

الیسا جان نامزدت اگه خودش سیتیزن بود می شد با ویزا نامزدی اقدام کن ولی اگه گرین کارت می گیره حتما باید عقد کنید که فکر می کنم 3 یا 4سال طول بکشه که بتونی بری
الی1
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
البته ما عقد کردیم ولی به صورت مخفیانه پس باید عقدمونو ثبت کنیم بعدا برای من اقدام شه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 08:58)الی1 نوشته:  بچه ها 72 روز گذشت هنوز خبری نیست از نیما خبری نیست
نیما جان کجایی هنوز کلیر نشدی؟ از دست این ابوظبی سایتش که مثل آنکارا نیست حداقل ببینی 3 نفر کلیر شدن خوشحال بشی فقط کیس نامبر خودت و می تونی چک کنی Smile

سلام الی جان،هستم و هنوز کلیر نشدم...
کیس: CR1،مصاحبه:06March ابوظبی،کلیرنس: 30sep 2013 پس از 299 روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 13:07)nimmaa نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 08:58)الی1 نوشته:  بچه ها 72 روز گذشت هنوز خبری نیست از نیما خبری نیست

سلام الی جان،هستم و هنوز کلیر نشدم...

Sad
الی1
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 12:06)elisa6161 نوشته:  البته ما عقد کردیم ولی به صورت مخفیانه پس باید عقدمونو ثبت کنیم بعدا برای من اقدام شه؟
آره عزیزم سیتیزن نباش حتما باید عقد کنید و به ثبت برسونید چون مدارک و می خواند از ما که اصل مدارک و خواستند و فرستادیم

(2013-07-13 ساعت 12:06)elisa6161 نوشته:  البته ما عقد کردیم ولی به صورت مخفیانه پس باید عقدمونو ثبت کنیم بعدا برای من اقدام شه؟
آره عزیزم سیتیزن نباش حتما باید عقد کنید و به ثبت برسونید چون مدارک و می خواند از ما که اصل مدارک و خواستند و فرستادیم
الی1
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
mhy-1985
چطور این همه آپدیت میشی ولی من فقط 2 بار آپدیت شدم و الان از 21 جون دیگه آپدیتم نمیکنن Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
(2013-07-13 ساعت 21:11)mohamadtj نوشته:  mhy-1985
چطور این همه آپدیت میشی ولی من فقط 2 بار آپدیت شدم و الان از 21 جون دیگه آپدیتم نمیکنن Sad

سلام محمد عزیز. منم محمد هستم نمیدونم والا. اخه معلوم هم نیست این آپدیت ها اثری داشته باشه.

Sad

میگم نکنه ما هم 250 روز طول بکشیم؟ این قورمه سبزی اومده بود میگفت 250 روزه منتظره!!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj
(2013-07-14 ساعت 01:13)mhy_1985 نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 21:11)mohamadtj نوشته:  mhy-1985

سلام محمد عزیز. منم محمد هستم نمیدونم والا. اخه معلوم هم نیست این آپدیت ها اثری داشته باشه.

Sad

میگم نکنه ما هم 250 روز طول بکشیم؟ این قورمه سبزی اومده بود میگفت 250 روزه منتظره!!!Sad
سلام
ایشالله که اینطور نیست و ما سریعتر از این حرف ها کلیر شیم
پاسخ
Name...............................Category...............Embassy...............​...Inte​​rview Date......................Clear Date..................Last Update
Ghormeh Sabzi....................???........................???.....................5Nov 2012.............................xxxxxxxx............................xxxxxx
nimmaa..............................CR1...................Abu Dhabi..................06Mar................................xxxxxxxx...........​​​​...............25 June
ELI1...................................CR1...................Abu Dhabi..................24Apr.................................xxxxxxxx.........​...​​​..............25 April
mona fb.............................CR1...................Ankara.....................​.​​​.03Jun.................................xxxxxxxx............................x​xxxxx
mohamadtj.........................F2A...................Ankara..................​.​​.​...12Jun.................................xxxxxxxx..........................​21 Jun​e​
houmanmir.........................K1....................Abu Dhabi...................18Jun.................................xxxxxxxx..........​.​​​...............19 June
K1-cid...............................CR1...................Ankara..................​......20Jun................................xxxxxxxx..........................25 June
mhy_1985..........................CR1...................Ankara..................​..​​​....24Jun................................xxxxxxxx..........................​.12 ​July
behnam7 ..........................IR1....................Ankara..............​..........​26J​​un................................xxxxxxxx.............................​5 July
itex...................................F2A...................Ankara.............​.​​​..........27Jun................................xxxxxxxx.....................​....​..​.​.3 July

الی هم اطلاعات آپدیت اش رو داد بهم آخرین آپدیت اش رو زدم تو جدول مال یه روز بعد از مصاحبه است
قورمه سبزی هم گفته 250 روز پیش مصاحبه داشته البته ننوشته کیس اش چیه و کجا بوده و آپدیت داشته یا نه.
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، الی1
امروز حدود ساعت 7 و 8 صبح سایت سفارت آنکارا دوبار بروز شده. البته تاریخ بروز رسانی که توی سایت درج شده تغییری نکرده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
(2013-07-14 ساعت 15:49)itex نوشته:  امروز حدود ساعت 7 و 8 صبح سایت سفارت آنکارا دوبار بروز شده. البته تاریخ بروز رسانی که توی سایت درج شده تغییری نکرده.

سلام مطمئني؟ من كه چيزي نميبينم. در ضمن يكشنبه ها كه تعطيلن!
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان