کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-07-14 ساعت 17:41)mohamadtj نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 15:49)itex نوشته:  امروز حدود ساعت 7 و 8 صبح سایت سفارت آنکارا دوبار بروز شده. البته تاریخ بروز رسانی که توی سایت درج شده تغییری نکرده.

سلام مطمئني؟ من كه چيزي نميبينم. در ضمن يكشنبه ها كه تعطيلن!
مطمئنم، فایل هر سری بروز بشه برای من ایمیل میاد.
فکر کنم سرورشون در حال نگهداری هستش از صبح سه بار تاریخ خوده فایل بروز شده. ولی اطلاعات ظاهراً تغییر نکرده.
دارم سعی میکنم بصورت اتوماتیک تغییرات رو هم استخراج کنم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
(2013-07-14 ساعت 19:10)itex نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 15:49)itex نوشته:  امروز حدود ساعت 7 و 8 صبح سایت سفارت آنکارا دوبار بروز شده. البته تاریخ بروز رسانی که توی سایت درج شده تغییری نکرده.

فکر کنم سرورشون در حال نگهداری هستش از صبح سه بار تاریخ خوده فایل بروز شده. ولی اطلاعات ظاهراً تغییر نکرده.

دوست عزیز موضوع ازین قراره که محلت مراجعه به سفارت رو تغییر دادن و اولش هم توضیح داده برای لاتاری ها چون تا 30 سپتامبر فرصت بیشتر نیست زودتر بیاین
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، mhy_1985
(2013-07-14 ساعت 21:40)mohamadtj نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 19:10)itex نوشته:  

دوست عزیز موضوع ازین قراره که محلت مراجعه به سفارت رو تغییر دادن و اولش هم توضیح داده برای لاتاری ها چون تا 30 سپتامبر فرصت بیشتر نیست زودتر بیاین
ممنون، دقیقاً. ولی تعجب میکنم چرا تاریخ بروز رسانی توی صفحه رو تغییر نداده. کلاً وب سایت خیلی ضعیفی داره.
پاسخ
آقا من هر سری که آپدیت میشه یه پرینت اسکرین میگیرم. سایت تغییری نکرده! یعنی همون شماره هایی هست که جمعه بود.
حالا بهرحال من رفتم چک کردم شماره من که فعلا نیومده.
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7
(2013-07-14 ساعت 22:23)mhy_1985 نوشته:  آقا من هر سری که آپدیت میشه یه پرینت اسکرین میگیرم. سایت تغییری نکرده! یعنی همون شماره هایی هست که جمعه بود.
حالا بهرحال من رفتم چک کردم شماره من که فعلا نیومده.
شماره ای اضافه نشده.
طبق اعلامیه ای که بالای سایت اضافه شده، Expire dateها رو تغییر دادن.
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، mhy_1985
بچه ها تو خود سایت آنکارا نوشته که سایت هر 7 روز آپدیت میشه.(یعنی هر جمعه)
چرا الکی بعضی دوستان شایعه درست میکنن؟
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
(2013-07-15 ساعت 16:20)k1_cid نوشته:  بچه ها تو خود سایت آنکارا نوشته که سایت هر 7 روز آپدیت میشه.(یعنی هر جمعه)
شایعه نیست عزیز. سایت تغییر کرده که mohamadtj توضیح دادن چی بوده.
توی همون سایت سفارت نوشته:
نقل قول:The list is updated only when additional responses are received. There will be NO UPDATES on the list if no responses are received.

نوشته های سایت سفارت ضد و نقیض زیاد داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، mhy_1985
(2013-07-16 ساعت 19:12)itex نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 16:20)k1_cid نوشته:  بچه ها تو خود سایت آنکارا نوشته که سایت هر 7 روز آپدیت میشه.(یعنی هر جمعه)
شایعه نیست عزیز. سایت تغییر کرده که mohamadtj توضیح دادن چی بوده.
توی همون سایت سفارت نوشته:
نقل قول:The list is updated only when additional responses are received. There will be NO UPDATES on the list if no responses are received.

نوشته های سایت سفارت ضد و نقیض زیاد داره.
والا این سایت اینقدر افتضاحه که نمیشه فهمید بالاخره قوانینش چی هست.
راستش آدم حتی نمیدونه میشه بهش اطمینان کرد یا نه!
کیسهایی هست که تو این سایت اومده که یعنی چکشون تموم شده و میتونن برن واسه گرفتن ویزا در صورتیکه تو سایت ceac که مال خود us department هست هنوز از administrative processing بیرون نیومدن .
در کل بقول دوستمون خیلی سایت ضعیف و بهم ریخته ای داره.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، yalda91 ، mhy_1985
مهاجرا درود
حرف از قرمه سبزی شد سر و کله ما پیدا شد
محل مصاحبم آنکارا بوده- ویزای K1
مصاحبه من هفته اول دسامبر 2012 بوده ، فکر کنم 250 روز کمتر میشه، روزاش از دستم در رفته Sad
من فکر میکنم علت طولانی شدن کیس من اسم و فامیلمه که خیلی تو ایران زیاده، یادمه زمان قدیم که کنکور قبول شدم مشابه اسم و فامیل من تو روزنامه خیلی بود (اگر میدونستم اینجوری قبلش میرفتم محضر اسممو میذاشتم غضنفر ) خوب سربازی و کار نیمه دولتی هم بی تاثیر نیست، البته من شهرهای مختلفی هم تو ایران زندگی کردم و همه اینها دست به دست هم داده که من تا حالا کارم طول بکشه
پس دوستای گل مهاجرسرایی من بیخودی نگران نباشید، همتون به زودی کلیر میشید، برای تک تک شما بهترینها رو آرزو مندم
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، yalda91 ، mhy_1985
(2013-07-16 ساعت 19:43)Ghormeh Sabzi نوشته:  مهاجرا درود
مصاحبه من هفته اول دسامبر 2012 بوده ، فکر کنم 250 روز کمتر میشه، روزاش از دستم در رفته Sad
من فکر میکنم علت طولانی شدن کیس من اسم و فامیلمه که خیلی تو ایران زیاده، یادمه زمان قدیم که کنکور قبول شدم مشابه اسم و فامیل من تو روزنامه خیلی بود (اگر میدونستم اینجوری قبلش میرفتم محضر اسممو میذاشتم غضنفر ) خوب سربازی و کار نیمه دولتی هم بی تاثیر نیست، البته من شهرهای مختلفی هم تو ایران زندگی کردم و همه اینها دست به دست هم داده که من تا حالا کارم طول بکشه
پس دوستای گل مهاجرسرایی من بیخودی نگران نباشید، همتون به زودی کلیر میشید، برای تک تک شما بهترینها رو آرزو مندم
250 روز دیگه خیلی ظلمه.
شما مکاتبه نکردی جویا بشی دلیل چی بوده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
آیتکس جان مکاتبه هیچ فایده ای نداره من همسرم مرتب 2 هفته یکبار یا زنگ می زنه یا میل میزنه ولی همش می گن pendingوباید صبر کنید جواب بیاد تو سایت می زنیم همین .آنکارا متاسفانه خیلی شلوغه و پروندها خیلی کند پیش می ره .البته فکر کنم برای ما پون بازم لاتاریها زودتر کلیر میشن .شایدم چون تعداشون زیاده.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، MONA FB
(2013-07-16 ساعت 23:59)yalda91 نوشته:  آیتکس جان مکاتبه هیچ فایده ای نداره من همسرم مرتب 2 هفته یکبار یا زنگ می زنه یا میل میزنه ولی همش می گن pendingوباید صبر کنید جواب بیاد تو سایت می زنیم همین .آنکارا متاسفانه خیلی شلوغه و پروندها خیلی کند پیش می ره .البته فکر کنم برای ما پون بازم لاتاریها زودتر کلیر میشن .شایدم چون تعداشون زیاده.
من فکر میکردم CR1 رو اصلاً administrative ندن، چون Conditional هستش به هر حال. ولی برای شما 5 ماه شده تا الان :|
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، MONA FB ، yalda91
این واقعا دردناکه که هیچ فرقی بین ویزاهای مختلف وجود نداره(از لحاظ مدت پروسه و administrative processing)
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، MONA FB
(2013-07-16 ساعت 19:43)Ghormeh Sabzi نوشته:  مهاجرا درود

سلام قورمه سبزی.
چطوری غضنفر؟
اطلاعاتتو آپدیت میکنم. امیدوارم زودتر کلیر بشی. چون گفتی هفته اول، برات زدم 5 ام. اگه آپدیت تو سایت Ceac هم داشتی بگو برات بزنم.
فکرشو بکن. منم 250 روز منتظر بمونم.
دیگه داره کار بجایی میرسه که گذشت زمان برام بی اهمیت شده. وقتی ازدواج و زندگی و زن و بچه یه نفر به اندازه رفتن یه نفر با عنوان ویزای لاتاری (که کسی هم اونور منتظرش نیست) اهمیت و ارجحیت نداره دیگه من برای چی خودمو اذیت کنم؟
بچه ام چند ماهه بدنیا اومد هنوز ندیدمش. اسکایپ هم ماشالا سرعت عالییی

کلا همه چی تو ایران خوبه و من خیلی خوشحالم. آنکارا رو هم دیگه نگو که خیلی عالی بوده، اول مدارک ام رو گم کردن بعدش هم که .........

ولش کن اصلا مهم نیست دیگه پیش خودم قول دادم 24 تا جمعه صبر کنم (شش ماه).
بهش فکر نکنم دردش کمتر میشه.
ایشالا همه زود کلیر بشین.

پاورقی: از اونجایی که حساسیت رو من زیاده تو این سایت! بگم که من با لاتاری ها مشکل ندارم با قوانین مهاجرت مشکل دارم/ کسی دلگیر نشه از ما.
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، houmanmir ، itex ، kamalir36 ، behnam7
Name...............................Category...............Embassy...............​​...Inte​​rview Date......................Clear Date..................Last Update
Ghormeh Sabzi.....................K1....................Ankara..................05Dec​ 2012.............................xxxxxxxx............................xxxxxx
nimmaa..............................CR1...................Abu Dhabi..................06Mar................................xxxxxxxx...........​​​​​...............25 June
ELI1...................................CR1...................Abu Dhabi..................24Apr.................................xxxxxxxx.........​.​..​​​..............25 April
mona fb.............................CR1...................Ankara.....................​​.​​​.03Jun.................................xxxxxxxx............................​x​xxxxx
mohamadtj.........................F2A...................Ankara..................​​.​​.​...12Jun.................................xxxxxxxx.........................​.​21 Jun​e​
houmanmir.........................K1....................Abu Dhabi...................18Jun.................................xxxxxxxx..........​​.​​​...............19 June
K1-cid...............................CR1...................Ankara..................​​......20Jun................................xxxxxxxx..........................25​ June
mhy_1985..........................CR1...................Ankara..................​​..​​​....24Jun................................xxxxxxxx.........................​.​.12 ​July
behnam7 ..........................IR1....................Ankara..............​..........​​26J​​un................................xxxxxxxx.............................​5 July
itex...................................F2A...................Ankara.............​​.​​​..........27Jun................................xxxxxxxx....................​.​....​..​.​.3 July
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، itex

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان