موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
آقا من هر سری که آپدیت میشه یه پرینت اسکرین میگیرم. سایت تغییری نکرده! یعنی همون شماره هایی هست که جمعه بود.
حالا بهرحال من رفتم چک کردم شماره من که فعلا نیومده.
موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تو خود سایت آنکارا نوشته که سایت هر 7 روز آپدیت میشه.(یعنی هر جمعه)
چرا الکی بعضی دوستان شایعه درست میکنن؟
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20th
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
آیتکس جان مکاتبه هیچ فایده ای نداره من همسرم مرتب 2 هفته یکبار یا زنگ می زنه یا میل میزنه ولی همش می گن pendingوباید صبر کنید جواب بیاد تو سایت می زنیم همین .آنکارا متاسفانه خیلی شلوغه و پروندها خیلی کند پیش می ره .البته فکر کنم برای ما پون بازم لاتاریها زودتر کلیر میشن .شایدم چون تعداشون زیاده.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
این واقعا دردناکه که هیچ فرقی بین ویزاهای مختلف وجود نداره(از لحاظ مدت پروسه و administrative processing)
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20th
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-17 ساعت 09:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-17 ساعت 09:01 توسط mhy_1985.)
Name...............................Category...............Embassy..................Interview Date......................Clear Date..................Last Update
Ghormeh Sabzi.....................K1....................Ankara..................05Dec 2012.............................xxxxxxxx............................xxxxxx
nimmaa..............................CR1...................Abu Dhabi..................06Mar................................xxxxxxxx..........................25 June
ELI1...................................CR1...................Abu Dhabi..................24Apr.................................xxxxxxxx..........................25 April
mona fb.............................CR1...................Ankara.......................03Jun.................................xxxxxxxx............................xxxxxx
mohamadtj.........................F2A...................Ankara.......................12Jun.................................xxxxxxxx..........................21 June
houmanmir.........................K1....................Abu Dhabi...................18Jun.................................xxxxxxxx..........................19 June
K1-cid...............................CR1...................Ankara........................20Jun................................xxxxxxxx..........................25 June
mhy_1985..........................CR1...................Ankara........................24Jun................................xxxxxxxx...........................12 July
behnam7 ..........................IR1....................Ankara........................26Jun................................xxxxxxxx.............................5 July
itex...................................F2A...................Ankara........................27Jun................................xxxxxxxx.............................3 July