کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
Exclamation 
سلام به همه،
از دوستان کسی هست که در مورد پریفرنس کتگوری FX چیزی بدونه؟
کیس بنده F2A هست یا لااقل بود!!! تا امروز که نامه سفارت آنکارا رو دریافت کردم در مورد روز مصاحبه که آخر نامه این رو زده بود:
Case Number: ANKXXXXXXX (Please include your case number in all correspondence)
Name (P) : XXXXX, XXXXX
Preference Category: FX - IRAN

اون قسمت FX-IRAN برای من مبهمه.
سرچ کردم در این مورد مثل اینکه کسای دیگه ای هم بودن که همچین چیزی اتفاق افتاده باشه براشون اما خیلی روشن نیست که آیا اشتباهه یا از یه PD به بعد F2A به FX تغییر پیدا کرده.
چیزی که دیدم FX 1 -2-3 داریم که 1 مربوط به F2A میشه.
من ایمیل زدم به سفارت که در این مورد منو روشن کنن، اما از دوستان اگر کسی در این مورد چیزی میدونه ممنون میشم به اشتراک بگذاره.
Done waitin' , I'm livin Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
بچه ها من همش یه سوال تو ذهنمه لاتاریها اگه تا 31سپ کلیر نشن یعنی میسوزند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با این اوضاع کلیر کردن انکارا در هفته 3تا یا4تا یعنی امکانش هست تا31 سپ همه لاتاریها کلیر بشن؟Sad
پاسخ
(2013-08-04 ساعت 03:11)mz64 نوشته:  سلام به همه،
از دوستان کسی هست که در مورد پریفرنس کتگوری FX چیزی بدونه؟
کیس بنده F2A هست یا لااقل بود!!! تا امروز که نامه سفارت آنکارا رو دریافت کردم در مورد روز مصاحبه که آخر نامه این رو زده بود:
Case Number: ANKXXXXXXX (Please include your case number in all correspondence)
Name (P) : XXXXX, XXXXX
Preference Category: FX - IRAN

اون قسمت FX-IRAN برای من مبهمه.
سرچ کردم در این مورد مثل اینکه کسای دیگه ای هم بودن که همچین چیزی اتفاق افتاده باشه براشون اما خیلی روشن نیست که آیا اشتباهه یا از یه PD به بعد F2A به FX تغییر پیدا کرده.
چیزی که دیدم FX 1 -2-3 داریم که 1 مربوط به F2A میشه.
من ایمیل زدم به سفارت که در این مورد منو روشن کنن، اما از دوستان اگر کسی در این مورد چیزی میدونه ممنون میشم به اشتراک بگذاره.

سلام

نه اینجا کسی نمیدونه لطفا برو در تاپیک کارنت شدن کیس سوالت رو بپرس که زودتر جواب بگیری. اینجا تاپیک منتظران کلیرنس هستش.

موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: mz64 ، itex
(2013-08-04 ساعت 09:30)روشانا نوشته:  بچه ها من همش یه سوال تو ذهنمه لاتاریها اگه تا 31سپ کلیر نشن یعنی میسوزند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با این اوضاع کلیر کردن انکارا در هفته 3تا یا4تا یعنی امکانش هست تا31 سپ همه لاتاریها کلیر بشن؟Sad

اگه لاتاری هستی سوالت رو تو تاپیک کلیرنس لاتاری ها مطرح کن. اینجا تاپیک کلیرنس بچه های نامزدی و ازدواجیه. اما بهرحال منتا اونجا که میدونم جوابتو اینجا مینویسم.
روشانا اگه تا 30 سپتامبر کلیر شدی و ویزا گرفتی که میری در غیر این صورت تعداد میزاهایی که قرار بوده تا 30 سپتامبر صادر بشه تموم میشه و به کسایی که هنوز کارشون و کلیرشون تموم نشده ویزایی تعلق نخواهدگرفت. تعداد ویزاها محدوده و 30 سپتامبر به بعد دیگه صادر نمیشه. یعنی برنده شدن شون میسوزه بایدبرن دوباره ثبت نام کنن.

نه هیچ تضمینی نیست همه لاتاری ها کلیر بشن. خیلی ها هستن که سالهای گذشته کلیرشدنشون تا 30 سپتامبر تموم نشد و از دست دادن. چند هفته دیگه بیشتر نمونده و فرصت براشون محدوده.

پاسخ
تشکر کنندگان:
شنبه یکشنبه تاپیک تو کماست هیشکی نمیاد Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-04 ساعت 11:16)mhy_1985 نوشته:  شنبه یکشنبه تاپیک تو کماست هیشکی نمیاد Smile

من هستم ولی وقتی می بینم کلیر نشدین ناراحت می شم
همیشه سر می زنم تا یه خبر خوب بشنوم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
(2013-08-04 ساعت 11:27)paris a نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 11:16)mhy_1985 نوشته:  شنبه یکشنبه تاپیک تو کماست هیشکی نمیاد Smile

من هستم ولی وقتی می بینم کلیر نشدین ناراحت می شم
همیشه سر می زنم تا یه خبر خوب بشنوم

ایشالا هرچی به 30 سپتامبر نزدیک تر بشیم. تعداد افراد بیشتر و در نتیجه بچه های ازدواجی نامزدی تند تند کلیر بشن.

امیدوارم زود اپروو بشی پریسا و منتظر مصاحبه باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a
(2013-08-04 ساعت 11:14)mhy_1985 نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 09:30)روشانا نوشته:  بچه ها من همش یه سوال تو ذهنمه لاتاریها اگه تا 31سپ کلیر نشن یعنی میسوزند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با این اوضاع کلیر کردن انکارا در هفته 3تا یا4تا یعنی امکانش هست تا31 سپ همه لاتاریها کلیر بشن؟Sad

اگه لاتاری هستی سوالت رو تو تاپیک کلیرنس لاتاری ها مطرح کن. اینجا تاپیک کلیرنس بچه های نامزدی و ازدواجیه. اما بهرحال منتا اونجا که میدونم جوابتو اینجا مینویسم.
روشانا اگه تا 30 سپتامبر کلیر شدی و ویزا گرفتی که میری در غیر این صورت تعداد میزاهایی که قرار بوده تا 30 سپتامبر صادر بشه تموم میشه و به کسایی که هنوز کارشون و کلیرشون تموم نشده ویزایی تعلق نخواهدگرفت. تعداد ویزاها محدوده و 30 سپتامبر به بعد دیگه صادر نمیشه. یعنی برنده شدن شون میسوزه بایدبرن دوباره ثبت نام کنن.

نه هیچ تضمینی نیست همه لاتاری ها کلیر بشن. خیلی ها هستن که سالهای گذشته کلیرشدنشون تا 30 سپتامبر تموم نشد و از دست دادن. چند هفته دیگه بیشتر نمونده و فرصت براشون محدوده.

نه عزیزم من کیسم ازدواج باسیتیزن هستش سوال توذهنم بود البته یکی دوستان لاتاری هستش که همه یزندگیش رو فروخته منتظر کلیر شدنSad
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، paris a
(2013-08-03 ساعت 22:09)mhy_1985 نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 21:31)itex نوشته:  امیر مهاجر توی تاپیک لاتاریها میگفت که در این زمان از سال طبیعی هستش که کم اعلام کنن و روند تا ماه دیگه خیلی سریعتر خواهد شد.

منم مدتها پیش گفتم تا 30 سپتامبر همینه که هست.

انشالا از 30 سپتامبر هفته ای 30-40 تا بزنن تو سایت.

درسته انتظار اذیت میکنه اما نگران نباشین همه میریم. به روزای خوب فکر کنیم.به رویاهامون.همسرانمون . کاراییکه میخوایم بکنیم.

بیصبرانه منتظرم 30 سپتامبر بیاد و روند اینا سریع شه.

به امیدکلیر شدن دوستان. باشد که پوست کلفت شوید. Smile

(2013-08-03 ساعت 14:11)piboo نوشته:  از أولين أقدام من داره ٨ماه ميگذره ولي هنوز اپروو نشدم بخدا ديگه خسته شدم از اين كه همش منتظر باشم

یه امضا بذار ببینیم کجای کاری پیبو !

برو کنترل پنل کاربر امضاتو بذار. تاریخ هاتو بذار ما هم ببینیم.

چون بلد نیستم امضا بذارم اینجا مفصل مینویسم:
اولین اقدام تارخ جون 2010 با وکیل شروع کردم اینقدر وکیلمون بی مسئولیت بود که اینقدر طول کشید تا تارخ مصاحبه رو 23 می 2011 گرفت رفتم مصاحبه تمام مدارکم کامل بود برگه اب داد گفت تا دو هفته دیگه بیا ویزاتو بگیر اون 2 هفته به 6 تا 7 ماه طول کشید به انکارا تماس گرفتیم گفتند برای بررسی مجدد پرونده شما به امریکا برگشته هیچ دلیلی هم عنوان نکردند نامزدم به امریکا uscisدائما تماس میگرفت تا یه مدت میگفتند که هنوز پرونده شما از انکارا نرسیده خلاصه حضورا به انکارا رفتیم اما اونجا هم جواب درستی ندادند باز از امریکا شروع به پرسوجو کردیم در اخر هم نه پرونده ما رو رد کردند و نه جواب درستی دادند در اخر هم گفتند پرونده شما باطل نشده ولی چون خیلی طول کشیده بهتر هست که دوباره تقاضا بدید ما هم 14 دسمبر 2012 دوباره از نو تشکیل ژرونده دادیم یک ماه بعد هم نامه رسید مدارک رو دریافت کردیم و تا الان منتظر اپروو شدن هستیم هر چی هم تماس میگیریم میگن تو مرحله بگراند چک هستید و هیچ مشکلی نیست
بچه ها فکر کنم من رکورد انتظار رو زدم.....برام خیلی دعا کنید
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، yalda91 ، romance33 ، itex ، paris a
بچه ها
اگر کسی یه وکیل خوب سراغ داره به من معرفی کنه ممنون میشم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، romance33 ، الی1 ، paris a
(2013-08-04 ساعت 13:44)piboo نوشته:  بچه ها

امیدوارم خدا بهتون صبرو حوصله ی زیاد بده ناراحت شدم براتWink
پاسخ
(2013-08-04 ساعت 12:46)روشانا نوشته:  

نه عزیزم من کیسم ازدواج باسیتیزن هستش سوال توذهنم بود البته یکی دوستان لاتاری هستش که همه یزندگیش رو فروخته منتظر کلیر شدنSad

زندگی روفروختن به امید ویزای لاتاری اونم موقعی که داریم به آخر سپتامبر نزدیک میشیم و هیچ ضمانتی وجود نداره کار اشتباهیه.

امیدوارم زود بری پیش همسر عزیزت روشانا جان

(2013-08-04 ساعت 13:37)piboo نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 21:31)itex نوشته:  امیر مهاجر توی تاپیک لاتاریها میگفت که در این زمان از سال طبیعی هستش که کم اعلام کنن و روند تا ماه دیگه خیلی سریعتر خواهد شد.

درسته انتظار اذیت میکنه اما نگران نباشین همه میریم. به روزای خوب فکر کنیم.به رویاهامون.همسرانمون . کاراییکه میخوایم بکنیم.

(2013-08-03 ساعت 14:11)piboo نوشته:  از أولين أقدام من داره ٨ماه ميگذره ولي هنوز اپروو نشدم بخدا ديگه خسته شدم از اين كه همش منتظر باشم

اولین اقدام تارخ جون 2010 با وکیل شروع کردم اینقدر وکیلمون بی مسئولیت بود که اینقدر طول کشید تا تارخ مصاحبه رو 23 می 2011 گرفت رفتم مصاحبه تمام مدارکم کامل بود برگه اب داد گفت تا دو هفته دیگه بیا ویزاتو بگیر اون 2 هفته به 6 تا 7 ماه طول کشید به انکارا تماس گرفتیم گفتند برای بررسی مجدد پرونده شما به آمریکا برگشته هیچ دلیلی هم عنوان نکردند نامزدم به آمریکا uscisدائما تماس میگرفت تا یه مدت میگفتند که هنوز پرونده شما از انکارا نرسیده خلاصه حضورا به انکارا رفتیم اما اونجا هم جواب درستی ندادند باز از آمریکا شروع به پرسوجو کردیم در اخر هم نه پرونده ما رو رد کردند و نه جواب درستی دادند در اخر هم گفتند پرونده شما باطل نشده ولی چون خیلی طول کشیده بهتر هست که دوباره تقاضا بدید ما هم 14 دسمبر 2012 دوباره از نو تشکیل ژرونده دادیم یک ماه بعد هم نامه رسید مدارک رو دریافت کردیم و تا الان منتظر اپروو شدن هستیم هر چی هم تماس میگیریم میگن تو مرحله بگراند چک هستید و هیچ مشکلی نیست

برو توکنترل پنل کاربر

بعد تغییر امضا

مثل بقیه امضا درست کن که بچه ها بتونن هرجا دیدنت کمک ات کنن و کمک بگیرن.

موفق باشی ایندفعه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، houmanmir ، piboo ، paris a

سلام دوست عزیز خیلی متاسفم که این بلاها سرت آمده.چون قوانین سایت اجازه نمیده که شماره وکیل رو اینجوری بدیم بنده با پیام خصوصی در خدمتم.البته پیبو جان این رو هم بگم که همه ی وکیل های توی آمریکا سر و ته یه کرباسن.موفق باشی.Smile
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، houmanmir ، piboo ، paris a ، yalda91 ، الی1
(2013-08-04 ساعت 17:50)romance33 نوشته:  

سلام دوست عزیز خیلی متاسفم که این بلاها سرت آمده.چون قوانین سایت اجازه نمیده که شماره وکیل رو اینجوری بدیم بنده با پیام خصوصی در خدمتم.البته پیبو جان این رو هم بگم که همه ی وکیل های توی آمریکا سر و ته یه کرباسن.موفق باشی.Smile

کرباس Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، piboo ، paris a
(2013-08-04 ساعت 15:43)mhy_1985 نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 12:46)روشانا نوشته:  

زندگی روفروختن به امید ویزای لاتاری اونم موقعی که داریم به آخر سپتامبر نزدیک میشیم و هیچ ضمانتی وجود نداره کار اشتباهیه.

امیدوارم زود بری پیش همسر عزیزت روشانا جان

(2013-08-04 ساعت 13:37)piboo نوشته:  

اولین اقدام تارخ جون 2010 با وکیل شروع کردم اینقدر وکیلمون بی مسئولیت بود که اینقدر طول کشید تا تارخ مصاحبه رو 23 می 2011 گرفت رفتم مصاحبه تمام مدارکم کامل بود برگه اب داد گفت تا دو هفته دیگه بیا ویزاتو بگیر اون 2 هفته به 6 تا 7 ماه طول کشید به انکارا تماس گرفتیم گفتند برای بررسی مجدد پرونده شما به آمریکا برگشته هیچ دلیلی هم عنوان نکردند نامزدم به آمریکا uscisدائما تماس میگرفت تا یه مدت میگفتند که هنوز پرونده شما از انکارا نرسیده خلاصه حضورا به انکارا رفتیم اما اونجا هم جواب درستی ندادند باز از آمریکا شروع به پرسوجو کردیم در اخر هم نه پرونده ما رو رد کردند و نه جواب درستی دادند در اخر هم گفتند پرونده شما باطل نشده ولی چون خیلی طول کشیده بهتر هست که دوباره تقاضا بدید ما هم 14 دسمبر 2012 دوباره از نو تشکیل ژرونده دادیم یک ماه بعد هم نامه رسید مدارک رو دریافت کردیم و تا الان منتظر اپروو شدن هستیم هر چی هم تماس میگیریم میگن تو مرحله بگراند چک هستید و هیچ مشکلی نیست

برو توکنترل پنل کاربر

بعد تغییر امضا

مثل بقیه امضا درست کن که بچه ها بتونن هرجا دیدنت کمک ات کنن و کمک بگیرن.

موفق باشی ایندفعه

امیدوارم Big Grinهمچنین شماmhyعزیز هر چه زودتر کلیر شدنتون رو ببینیمSmile
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان