کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
یالله یالله یلدا خانم یالله Smile
از قدیم گفتن احترام پیشکسوت واجبه ،
ما باید از روحیه دادن شما پیشکسوتا استفاده کنیمااا!! شما از اینجا برید که ما دیگه باید از کل مهاجرسرا بریم Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mhy_1985 ، زری وحدتی ، paris a
سلام مرسي دوستان از لطف همتون من همين جا هستم فقط به قول بعضي ها كمتر ناله مي كنم و درباره دعا حرف نمي زنم .اما هر روز همتونو دعا مي كنم تا هر جه زودتر كلير بشيد اميدورام أمروز خبرهاي خوبي براي همه اتفاق بيافته .بجه هاي لاتاري قديمي ها دارن أبديت ميشن براي من كه خبري نيست اميدوارم از بقيه خبري بشه
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، زری وحدتی ، paris a ، houmanmir
خب چونمن دیشب تو ceac آپدیت نشدم پس حتما نیستم. کسانی که صبح امروز کلیر میشن حتما باید دیشب یا حداقل تو هفته گذشته آپدیت شده باشند.
پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-29 ساعت 10:46)ghazal72 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 04:37)mhy_1985 نوشته:  آره غزل خانوم اینجا همه ناله و فریاد میکنیم. البته چون همه شبیه هم هستیم پس هرکس هرچی دل تنگش میخواد مینویسه. یکی دعا یکی شکوه یکی شکایت و ناله یکی از امیدش یکی از آرزوش.

کسی انرژی منفی نمیده. نگران نباشاینجا همه واسه هم دعا میکنند.

انشالا تو نیایی اینجا و یکضرب بگیری بپری و بری.

دوستان عزيزم به نظر مياد يك سو تعبير پيش اومده. اولاً من حرفي در مورد انرژي منفي نزدم. نميدونم چرا شما و يلداي عزيز همچين فكري كردين. شايد متن من را خيلي با دقت نخوندين. ثانياً من بيشتر سعي كردم اميدي به دوستان داده باشم كه اين از متنم پيداست. در ضمن مخالفتي با دعا و درد دل كردن هم ندارم. من هم البته خدا را صدا ميزنم و دعا هم ميكنم اما همونطور كه يلداي عزيز گفتن هر كس اعتقادات شخصي خودشو داره. به همين دليل اعتقادات شخصيم را تو دلم نگه ميدارم و تو خلوت خودم دعا ميكنم يا تو محيط هايي كه براي دعا و عبادت مناسبه.
به هر حال تو نوشته هاي من منظور و هدفي جز اين نبود كه اميدي داده باشم به روزهاي خوبي كه در پيش هست. اميدوارم همه مون تو اين راه صبور و آرام باشيم.
موفق باشيد

(2013-07-29 ساعت 13:27)ghazal72 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 12:32)yalda91 نوشته:  عزیزم این تاپیک بچه هایی که تو مرحله چک هستن میان .شاید به خاطر همین هست که تا کسی تو این مرحله نباشه نمی تونهه درک کنه .بله گفتم اعتقاد شخصی ولی با خدا کردن و دعا به هم انرژی می دهیم که بچه ها خواستن و کسی که دوست نداره شرکت نمی کنه یا می خواد برای خودش دعا کنه نه در جای عمومی .شما می تونید به تاپیکهای مشابه مراجعه کنید و ببینید که همه با هم همدل می شوند و دعا می کنن برای هم .پست شما بیشتر جنبه انتقاد داشت که چون شما تو شرایط مشابه نیستید استرس می گیرید وگر نه هیچ کدون از بچه های کلیرنس ازدواجی یا نامزدی عقیده شما را ندان .چون خودشون تو همین وضعیت هستن .
دوست عزيز
نظراتتون قابل احترام .
فقط يك مسئله اي كه هست اينه كه شما نميتونيد از طرف همه صحبت كنيد. چون نوشتين ((هيچ كدوم)) از بچه هاي تاپيك عقيده شما را ندارن.!
و نكته دوم هم اينه كه من با صحبت ديگران آرامشم را از دست نميدم و شما فكر نكن الان من استرس گرفتم و به خاطر استرسي كه بهم وارد شده چيزي نوشتم. اگر هم تو هر تاپيكي ميرم سر ميزنم براي بدست آوردن اطلاعات و استفاده از تجربيات ديگران در رابطه با اون موضوعه و در مقابل هم اگر خودم اطلاعات و تجربياتي داشته باشم در اختيار بقيه قرار بدم. اگر از مطالب من بوي انتقاد به مشام شما خورده شايد به اين دليل باشه كه تو اين تاپيك به جاي ديدن موضوعات مرتبط با موضوع تاپيك گاهي موضوعات بي ربط ميخونم.
موفق باشيد

سلام دوستان عزیز من طبق حرفایی که به گوشم خورد اومدم ببینم اینجا چه خبره !! دیدم مثل اینکه بر اثر فشار و استرس و دغدغه های مشترکی که همه ما مهاجران داریم یه مشکل اینجا پیش اومده که وقتی بررسیش کردم متوجه شدم سوء تفاهمی بیش نیست.
در این تاپیک که هیچ در هیچ کجای مهاجرسرا هم که هیچ در هیچ کجای دنیا بهتره به نظرات شخصی افراد توهینی نشه!! تقریبا اونطور که من فهمیدم کسی نظرشو داده که بیاید مثبت نگر باشیم و دیگری پاسخ داده که ما مثبت نگر هستیم فقط ادبیات هردو طرف باهم فرق داشته وگرنه کلا هردو طرف یک سخن رو بیان کردن!!!
اما بنا بر وظیفه ای که دارم باید عنوان کنم که در صورتی که تفاروت نظر دارید باز هم باید احترام رو مدنظر قرار بدید کسی اجازه نداره به کسی دیگه بی احترامی کنه( منظورم کس خاصی نیست هر فردی که در مهاجرسرا عضو باید این رو مدنظر داشته باشه) در صورت مشاهده تخلفی از این قبیل اخطار داده میشه !!!
موفق باشید
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، yalda91 ، romance33
(2013-08-02 ساعت 12:13)زری وحدتی نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 10:46)ghazal72 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 04:37)mhy_1985 نوشته:  آره غزل خانوم اینجا همه ناله و فریاد میکنیم. البته چون همه شبیه هم هستیم پس هرکس هرچی دل تنگش میخواد مینویسه. یکی دعا یکی شکوه یکی شکایت و ناله یکی از امیدش یکی از آرزوش.

کسی انرژی منفی نمیده. نگران نباشاینجا همه واسه هم دعا میکنند.

انشالا تو نیایی اینجا و یکضرب بگیری بپری و بری.

دوستان عزيزم به نظر مياد يك سو تعبير پيش اومده. اولاً من حرفي در مورد انرژي منفي نزدم. نميدونم چرا شما و يلداي عزيز همچين فكري كردين. شايد متن من را خيلي با دقت نخوندين. ثانياً من بيشتر سعي كردم اميدي به دوستان داده باشم كه اين از متنم پيداست. در ضمن مخالفتي با دعا و درد دل كردن هم ندارم. من هم البته خدا را صدا ميزنم و دعا هم ميكنم اما همونطور كه يلداي عزيز گفتن هر كس اعتقادات شخصي خودشو داره. به همين دليل اعتقادات شخصيم را تو دلم نگه ميدارم و تو خلوت خودم دعا ميكنم يا تو محيط هايي كه براي دعا و عبادت مناسبه.
به هر حال تو نوشته هاي من منظور و هدفي جز اين نبود كه اميدي داده باشم به روزهاي خوبي كه در پيش هست. اميدوارم همه مون تو اين راه صبور و آرام باشيم.
موفق باشيد

(2013-07-29 ساعت 13:27)ghazal72 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 12:32)yalda91 نوشته:  عزیزم این تاپیک بچه هایی که تو مرحله چک هستن میان .شاید به خاطر همین هست که تا کسی تو این مرحله نباشه نمی تونهه درک کنه .بله گفتم اعتقاد شخصی ولی با خدا کردن و دعا به هم انرژی می دهیم که بچه ها خواستن و کسی که دوست نداره شرکت نمی کنه یا می خواد برای خودش دعا کنه نه در جای عمومی .شما می تونید به تاپیکهای مشابه مراجعه کنید و ببینید که همه با هم همدل می شوند و دعا می کنن برای هم .پست شما بیشتر جنبه انتقاد داشت که چون شما تو شرایط مشابه نیستید استرس می گیرید وگر نه هیچ کدون از بچه های کلیرنس ازدواجی یا نامزدی عقیده شما را ندان .چون خودشون تو همین وضعیت هستن .
دوست عزيز
نظراتتون قابل احترام .
فقط يك مسئله اي كه هست اينه كه شما نميتونيد از طرف همه صحبت كنيد. چون نوشتين ((هيچ كدوم)) از بچه هاي تاپيك عقيده شما را ندارن.!
و نكته دوم هم اينه كه من با صحبت ديگران آرامشم را از دست نميدم و شما فكر نكن الان من استرس گرفتم و به خاطر استرسي كه بهم وارد شده چيزي نوشتم. اگر هم تو هر تاپيكي ميرم سر ميزنم براي بدست آوردن اطلاعات و استفاده از تجربيات ديگران در رابطه با اون موضوعه و در مقابل هم اگر خودم اطلاعات و تجربياتي داشته باشم در اختيار بقيه قرار بدم. اگر از مطالب من بوي انتقاد به مشام شما خورده شايد به اين دليل باشه كه تو اين تاپيك به جاي ديدن موضوعات مرتبط با موضوع تاپيك گاهي موضوعات بي ربط ميخونم.
موفق باشيد

سلام دوستان عزیز من طبق حرفایی که به گوشم خورد اومدم ببینم اینجا چه خبره !! دیدم مثل اینکه بر اثر فشار و استرس و دغدغه های مشترکی که همه ما مهاجران داریم یه مشکل اینجا پیش اومده که وقتی بررسیش کردم متوجه شدم سوء تفاهمی بیش نیست.
در این تاپیک که هیچ در هیچ کجای مهاجرسرا هم که هیچ در هیچ کجای دنیا بهتره به نظرات شخصی افراد توهینی نشه!! تقریبا اونطور که من فهمیدم کسی نظرشو داده که بیاید مثبت نگر باشیم و دیگری پاسخ داده که ما مثبت نگر هستیم فقط ادبیات هردو طرف باهم فرق داشته وگرنه کلا هردو طرف یک سخن رو بیان کردن!!!
اما بنا بر وظیفه ای که دارم باید عنوان کنم که در صورتی که تفاروت نظر دارید باز هم باید احترام رو مدنظر قرار بدید کسی اجازه نداره به کسی دیگه بی احترامی کنه( منظورم کس خاصی نیست هر فردی که در مهاجرسرا عضو باید این رو مدنظر داشته باشه) در صورت مشاهده تخلفی از این قبیل اخطار داده میشه !!!
موفق باشید
ممنون از توجهتون مدیر محترم
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a
دوستان چه خبر کسی کلیر شده؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
(2013-08-02 ساعت 13:01)paris a نوشته:  دوستان چه خبر کسی کلیر شده؟

سلام

سایت آپدیت شد لطفا بیایید بگید که کلیر شدید. مردیم بخدا از بس که اسم بچه ها نمیاد.

آقا چند نفر اسم جدید اعلام شده؟ من 3 نفر رو میبینیم انتهای لیست.
پاسخ
تشکر کنندگان:
چقدر دیر آپدیت کردن

برای ما: ANK2013502002, ANK2012340061, ANK2010814006 ویکی هم برای لاتاری بوده
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، mohamadtj ، الی1 ، ayandeh
(2013-08-02 ساعت 17:05)itex نوشته:  چقدر دیر آپدیت کردن

آیتکس چطورمطوری؟ سریع بگو تغییرات این هفته چند نفر بوده؟ تو واردی به اینترنت و سایت و اینا.

چند نفر اضافه شد؟ من سه نفر رو بیشتر نمیبینم
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، الی1

ا ه ه ه ه ه ه ه ه

یعنی بازم سه نفر؟

بابا این چه وضعشه؟!!Sad

اینا هم که ازدواجی نیستند حتما؟!
Sad
پاسخ
(2013-08-02 ساعت 17:17)mhy_1985 نوشته:  

ا ه ه ه ه ه ه ه ه

یعنی بازم سه نفر؟

بابا این چه وضعشه؟!!Sad

Sad
به نظر میاد ANK2012340061, ANK2010814006 ازدواجی بودن چون پروندشون تکی بوده.
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الی1
(2013-08-02 ساعت 17:46)itex نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 17:17)mhy_1985 نوشته:  

ا ه ه ه ه ه ه ه ه

یعنی بازم سه نفر؟

بابا این چه وضعشه؟!!Sad

Sad
به نظر میاد ANK2012340061, ANK2010814006 ازدواجی بودن چون پروندشون تکی بوده.

ممکنه پدر، خواهر ، برادر یا مادر بوده باشند (یه نفر). ممکنه هم بقول تو ازدواجی نامزدی بوده باشند. در هر صورت ما بنا رو بر این میذاریم که ازدواجی بودن (جهت مثبت اندیشی) اما واقعا 3 تا کمه!
پاسخ
قورمه سبزي جان كلير شدي ؟اين شماره ها تا شماره من خيلي فاصله هست يعني كي مي خواد نوبتمون بشه.؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الی1
نه منم نبودم
عجب وضعیتیه، به این آپدیتهای مسخره سایت سیس دل خوش کرده بودیم،
بیخودی چقدر خوشحال شدم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، yalda91 ، الی1
(2013-08-02 ساعت 17:49)mhy_1985 نوشته:  ممکنه پدر، خواهر ، برادر یا مادر بوده باشند (یه نفر). ممکنه هم بقول تو ازدواجی نامزدی بوده باشند. در هر صورت ما بنا رو بر این میذاریم که ازدواجی بودن (جهت مثبت اندیشی) اما واقعا 3 تا کمه!

آره درست میگی... کی به کیه بزار ما دلمون خوش باشه Wink

(2013-08-02 ساعت 18:49)Ghormeh Sabzi نوشته:  نه منم نبودم
عجب وضعیتیه، به این آپدیتهای مسخره سایت سیس دل خوش کرده بودیم،
بیخودی چقدر خوشحال شدم Sad

متأسفم واقعا... جدیداً پروندت آپدیت شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان