کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
تنها کسی که فکر میکردم کلیر میشه (بخاطر آپدیت و مدت زمان طولانی ای که منتظر بوده ) همین قورمه سیزی بود که اونم میگه نشده!

یلدا. ربطی به شماره ها و ترتیبشون نداره. نزدیک 30 تا شماره الان تو سایت هست که بعد از شماره من هست اما شماره من هوز نیومده.

کلیر نشدن، منو اذیت نمیکنه چون هنوز خیلی زوده برای من (من شش ماه منتظر میمونم) اما تنها چیزیکه منو اذیت میکنه اینه که هر هفته فقط 3 تا شماره میاد که دوتاشم خانوادگیه!

امیدوارم این 3 تا 3تا تا آخر سپتامبر باشهو بعداز کلیر شدن این لاتاری ها و تموم شدن فرصت لاتاری ها دیگه به ازدواجی ها برسن.

بهرحال امیدوارم هفته بعد کلیر بشن بچه ها
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی
(2013-08-02 ساعت 21:59)mhy_1985 نوشته:  تنها کسی که فکر میکردم کلیر میشه (بخاطر آپدیت و مدت زمان طولانی ای که منتظر بوده ) همین قورمه سیزی بود که اونم میگه نشده!

یلدا. ربطی به شماره ها و ترتیبشون نداره. نزدیک 30 تا شماره الان تو سایت هست که بعد از شماره من هست اما شماره من هوز نیومده.

کلیر نشدن، منو اذیت نمیکنه چون هنوز خیلی زوده برای من (من شش ماه منتظر میمونم) اما تنها چیزیکه منو اذیت میکنه اینه که هر هفته فقط 3 تا شماره میاد که دوتاشم خانوادگیه!

امیدوارم این 3 تا 3تا تا آخر سپتامبر باشهو بعداز کلیر شدن این لاتاری ها و تموم شدن فرصت لاتاری ها دیگه به ازدواجی ها برسن.

عزیزم یعنی تا سپتامبر لاتاری ها تموم میشن؟
وقتی مصاحبه 2013 هنوز مونده بعضیهاشون...
من سر درنمیارم راستش. ولی فکر میکردم اینا تو کل سال همه جور کیسی زیر دستشون هست. واقعا تموم میشن تا سپتامبر؟
کاش واقعا اینجوری باشه.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الی1
(2013-08-02 ساعت 23:28)سی سی نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 21:59)mhy_1985 نوشته:  تنها کسی که فکر میکردم کلیر میشه (بخاطر آپدیت و مدت زمان طولانی ای که منتظر بوده ) همین قورمه سیزی بود که اونم میگه نشده!

عزیزم یعنی تا سپتامبر لاتاری ها تموم میشن؟
وقتی مصاحبه 2013 هنوز مونده بعضیهاشون...
من سر درنمیارم راستش. ولی فکر میکردم اینا تو کل سال همه جور کیسی زیر دستشون هست. واقعا تموم میشن تا سپتامبر؟
کاش واقعا اینجوری باشه.

آره ببین بعد از 30 سپتامبر دیگه هیچ ویزایی برای لاتاری ها صادر نمیشه (یعنی کسایی هم که برنده شدن اما تا30 سپتامبر کلیر نمیشن لاتاری رو از دست میدن یعنی بقول معروف کلا برنده شدنشون میسوزه و دیگه نمیتونن برن ) خوبی ویزای ازدواج و نامزدی و خانوادگی اینه که ما دیر و زود داره رفتنمون اما سوخت و سوز نداره. اما لاتاری حتما باید ویزا رو قبل از 30 سپتامبر صادر کنن وگرنه دیگه هیچی.

بنابراین سفارت داره سعی میکنه تا 30 سپتامبر بیشتر وقتشو بذاره رو لاتاری ها. من نظر شخصیم اینه که بعد از 30 سپتامبر روند رسیدگی به کیس های دیگه مثل ازدواجی بسیار سریعتر میشه.

حالا تا ببینیم چی میشه. البته بچه های قدیمی امکانش هست تا قبل از 30 سپتامبر کلیر بشن. منظورم از بچه های قدیمی کسایی هست که حداقل 5ماه گذشته باشه از کیسشون. مثل حضرت قورمه سبزی که کم کمک داره به حضرت ایوب میگه صبر یعنی چی. Smile

مثلا من که یکماه و خورده گذشته مطمئنم تا30 سپتامبر پرونده ام رو نگاه هم نمیکنن. بعدش شروع میکنن و ممکنه 3 یا 4 ماه بعد از 30 سپتامبر کلیر بشم. این پیش بینی خودمه که البته ممکنه غلط از آب دربیاد ولی یه چیزی ته دلم میگه من 6 ماه دیگه کلیر میشم. یعنی اول دی یا بهمن.

امیدوارم تو و همه بچه ها زودتر کلیر بشین.

ای کسانی که چک خورده اید ایمان داشته باشید و صبر پیشه کنید باشد که پوست کلفت شوید باشد که کلیر شوید.
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، الی1
(2013-08-03 ساعت 00:05)mhy_1985 نوشته:  آره ببین بعد از 30 سپتامبر دیگه هیچ ویزایی برای لاتاری ها صادر نمیشه (یعنی کسایی هم که برنده شدن اما تا30 سپتامبر کلیر نمیشن لاتاری رو از دست میدن یعنی بقول معروف کلا برنده شدنشون میسوزه و دیگه نمیتونن برن ) خوبی ویزای ازدواج و نامزدی و خانوادگی اینه که ما دیر و زود داره رفتنمون اما سوخت و سوز نداره. اما لاتاری حتما باید ویزا رو قبل از 30 سپتامبر صادر کنن وگرنه دیگه هیچی.

بنابراین سفارت داره سعی میکنه تا 30 سپتامبر بیشتر وقتشو بذاره رو لاتاری ها. من نظر شخصیم اینه که بعد از 30 سپتامبر روند رسیدگی به کیس های دیگه مثل ازدواجی بسیار سریعتر میشه.

حالا تا ببینیم چی میشه. البته بچه های قدیمی امکانش هست تا قبل از 30 سپتامبر کلیر بشن. منظورم از بچه های قدیمی کسایی هست که حداقل 5ماه گذشته باشه از کیسشون. مثل حضرت قورمه سبزی که کم کمک داره به حضرت ایوب میگه صبر یعنی چی. Smile

مثلا من که یکماه و خورده گذشته مطمئنم تا30 سپتامبر پرونده ام رو نگاه هم نمیکنن. بعدش شروع میکنن و ممکنه 3 یا 4 ماه بعد از 30 سپتامبر کلیر بشم. این پیش بینی خودمه که البته ممکنه غلط از آب دربیاد ولی یه چیزی ته دلم میگه من 6 ماه دیگه کلیر میشم. یعنی اول دی یا بهمن.

ای کسانی که چک خورده اید ایمان داشته باشید و صبر پیشه کنید باشد که پوست کلفت شوید باشد که کلیر شوید.
Smile

ممنون از توضیحاتت دوست خوبم. الان دیگه کاملا متوجه قضیه شدم. ایشالله که زود درست میشه. منم اتفاقا همیشه به نامزدم میگفتم حس میکنم یه کریسمس میام اونجا... اما الان که میبینم کارا انقدر طول میکشه به عید نوروز هم فکر میکنم. شایدم تابستون...
اصلا تابستون خیلی هم خوبه... میریم آفتاب میگیریم...
امیدوارم کار همه بچه های این تاپیک بهترن موقع ممکن درست بشه Smile
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، mhy_1985 ، itex
(2013-08-02 ساعت 18:49)Ghormeh Sabzi نوشته:  نه منم نبودم
عجب وضعیتیه، به این آپدیتهای مسخره سایت سیس دل خوش کرده بودیم،
بیخودی چقدر خوشحال شدم Sad
قورمه سبزی ناراحت نباش مطمئن باش این آپدیت ها بی دلیل نیست نزدیک من مطمئنم Shy
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
سلام بچه ها یه سوال برادرم با کیس نامزدی اقدام کرده بود مارچ مصاحبه داشت انکارا و چک خورد از اون روز تا الان تا حالا کیسش ابدیت نشده به نظرتون معنیش چیه ایا ابدیت شدن تاثیری داره؟Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
(2013-08-03 ساعت 02:00)سی سی نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 00:05)mhy_1985 نوشته:  آره ببین بعد از 30 سپتامبر دیگه هیچ ویزایی برای لاتاری ها صادر نمیشه (یعنی کسایی هم که برنده شدن اما تا30 سپتامبر کلیر نمیشن لاتاری رو از دست میدن یعنی بقول معروف کلا برنده شدنشون میسوزه و دیگه نمیتونن برن ) خوبی ویزای ازدواج و نامزدی و خانوادگی اینه که ما دیر و زود داره رفتنمون اما سوخت و سوز نداره. اما لاتاری حتما باید ویزا رو قبل از 30 سپتامبر صادر کنن وگرنه دیگه هیچی.

Smile

ممنون از توضیحاتت دوست خوبم. الان دیگه کاملا متوجه قضیه شدم. ایشالله که زود درست میشه. منم اتفاقا همیشه به نامزدم میگفتم حس میکنم یه کریسمس میام اونجا... اما الان که میبینم کارا انقدر طول میکشه به عید نوروز هم فکر میکنم. شایدم تابستون...
اصلا تابستون خیلی هم خوبه... میریم آفتاب میگیریم...
امیدوارم کار همه بچه های این تاپیک بهترن موقع ممکن درست بشه Smile

منم دیگه مهم نیست کی میرم. کریسمس، تابستون. اخه مهم هم باشه کاری نمیتونیم بکنیم.
هر موقع باشه خوبه. اما بنظرم عید یا تابستون بهتره. زمستون برسیم اونجا کارا یه کم مشکل میشه.

اما بعید میدونم تا عید یاتابستون طول بکشه من حدس میزنم تو پاییز کار بچه هادیگه تموم بشه یعنی آبان یا آذر.. حالا خواهیم دید. هیچی نمیشه گفت. یکی از بچه ها اینجا بود یکسال و هفت ماه طول کشید بنده خدادختر بود ازدواجی هم بود!

موفق باشی. غصه نخور ایشالا تو چک نمیخوری.
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، سی سی
(2013-08-03 ساعت 09:12)روشانا نوشته:  سلام بچه ها یه سوال برادرم با کیس نامزدی اقدام کرده بود مارچ مصاحبه داشت انکارا و چک خورد از اون روز تا الان تا حالا کیسش ابدیت نشده به نظرتون معنیش چیه ایا ابدیت شدن تاثیری داره؟Sad

تاثیر که نمیشه گفت نداره. با آپدیت شدن کیس مشخص میشه دارن به کیستون نگاه میندازن.
مثلا شما ایمیل بدی بگی چی شد؟ فرداش میبینی کیس ات آپدیت شده اما اون آپدیتی که بر اساس زنگ زدن یا ایمیل زدن انجام میشه ارزشیی نداره. موقعی ارزش داره که بدون اینکه زنگ بزنی یا ایمیل بزنی خودش آپدیت بشه.

قاعدتا اگه کیست هنوز روش کارنشده باشه آپدیت نمیشه. هر جمعه هم اگه دیدی کیس آپدیت نشده به احتمال 99% اون جمعه کلیر نخواهی شد. کسایی که کلیر شدنشون نزدیکه تند تند یا حداقل یکبار باید نزدیک جمعه آپدیت بشن.

فقط صبر، چاره ای بجز این نیست. امیدوارم داداشت آپدیت بشه زود. موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-03 ساعت 10:28)mhy_1985 نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 09:12)روشانا نوشته:  سلام بچه ها یه سوال برادرم با کیس نامزدی اقدام کرده بود مارچ مصاحبه داشت انکارا و چک خورد از اون روز تا الان تا حالا کیسش ابدیت نشده به نظرتون معنیش چیه ایا ابدیت شدن تاثیری داره؟Sad

تاثیر که نمیشه گفت نداره. با آپدیت شدن کیس مشخص میشه دارن به کیستون نگاه میندازن.
مثلا شما ایمیل بدی بگی چی شد؟ فرداش میبینی کیس ات آپدیت شده اما اون آپدیتی که بر اساس زنگ زدن یا ایمیل زدن انجام میشه ارزشیی نداره. موقعی ارزش داره که بدون اینکه زنگ بزنی یا ایمیل بزنی خودش آپدیت بشه.

قاعدتا اگه کیست هنوز روش کارنشده باشه آپدیت نمیشه. هر جمعه هم اگه دیدی کیس آپدیت نشده به احتمال 99% اون جمعه کلیر نخواهی شد. کسایی که کلیر شدنشون نزدیکه تند تند یا حداقل یکبار باید نزدیک جمعه آپدیت بشن.

مرسی بابت پاسخ میتونه الان پیگیری کنه از طریق ایمیل یا از طریق تماس تاثیری در روند کاریش داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
(2013-08-03 ساعت 10:39)روشانا نوشته:  

مرسی بابت پاسخ میتونه الان پیگیری کنه از طریق ایمیل یا از طریق تماس تاثیری در روند کاریش داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هیچ تاثیری نخواهد داشت مگر اینکه دقیقا 6 ماه یا بیشتر از مصاحبه اش گذشته باشه.

اگه زودتر ایمیل بزنین یا زنگ بزنین فقط میگن هنوز تموم نشده باید منتظر بمونین.

بالای شش ماه رسیدگی میکنن (reminder یا همون یاداور میفرستن به مرکز ی که داره چک میکنه).

به نظر من همش الکیه.

چک نهایتا یک هفته براشون کار میبره.

الان لاتاری ها رو نگاه کن من بالای 12-13 نفر رو میشناسم در عرض یکماه و کمتر کلیر شدن.

اینکه 6ماه یا بیشتر طولش میدن دلیلش اینه که اصلا شروع نکردن به کار روی پرونده. شروع که کنن یکهفته دیگه اش تمومه.

خودشون هم ادعا کردن توی سایتشون که90 درصد کیس ها دو هفته طول میکشه

جالبه اینجاست کلیرنس نامزدی و ازدواج از همه طولانی تره.
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، الی1
از أولين أقدام من داره ٨ماه ميگذره ولي هنوز اپروو نشدم بخدا ديگه خسته شدم از اين كه همش منتظر باشم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، mhy_1985 ، سی سی ، الی1
(2013-08-03 ساعت 13:49)mhy_1985 نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 10:39)روشانا نوشته:  

هیچ تاثیری نخواهد داشت مگر اینکه دقیقا 6 ماه یا بیشتر از مصاحبه اش گذشته باشه.

اگه زودتر ایمیل بزنین یا زنگ بزنین فقط میگن هنوز تموم نشده باید منتظر بمونین.

بالای شش ماه رسیدگی میکنن (reminder یا همون یاداور میفرستن به مرکز ی که داره چک میکنه).

به نظر من همش الکیه.

چک نهایتا یک هفته براشون کار میبره.

الان لاتاری ها رو نگاه کن من بالای 12-13 نفر رو میشناسم در عرض یکماه و کمتر کلیر شدن.

اینکه 6ماه یا بیشتر طولش میدن دلیلش اینه که اصلا شروع نکردن به کار روی پرونده. شروع که کنن یکهفته دیگه اش تمومه.

خودشون هم ادعا کردن توی سایتشون که90 درصد کیس ها دو هفته طول میکشه

جالبه اینجاست کلیرنس نامزدی و ازدواج از همه طولانی تره.

مرسی دوست عزیز بابت حضور همیشه شما در تاپیکWink
پاسخ
فکر کنم ما باید تا september 30th صبر کنیم.
اینا هر روز حداقل 20 تا بکگراند چک میزنن تو سفارت،در مقابل هفته ای 3 تا کیس کلیر میکنن.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
امیر مهاجر توی تاپیک لاتاریها میگفت که در این زمان از سال طبیعی هستش که کم اعلام کنن و روند تا ماه دیگه خیلی سریعتر خواهد شد.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، k1_cid ، الی1
(2013-08-03 ساعت 21:31)itex نوشته:  امیر مهاجر توی تاپیک لاتاریها میگفت که در این زمان از سال طبیعی هستش که کم اعلام کنن و روند تا ماه دیگه خیلی سریعتر خواهد شد.

منم مدتها پیش گفتم تا 30 سپتامبر همینه که هست.

انشالا از 30 سپتامبر هفته ای 30-40 تا بزنن تو سایت.

درسته انتظار اذیت میکنه اما نگران نباشین همه میریم. به روزای خوب فکر کنیم.به رویاهامون.همسرانمون . کاراییکه میخوایم بکنیم.

بیصبرانه منتظرم 30 سپتامبر بیاد و روند اینا سریع شه.

به امیدکلیر شدن دوستان. باشد که پوست کلفت شوید. Smile

(2013-08-03 ساعت 14:11)piboo نوشته:  از أولين أقدام من داره ٨ماه ميگذره ولي هنوز اپروو نشدم بخدا ديگه خسته شدم از اين كه همش منتظر باشم

یه امضا بذار ببینیم کجای کاری پیبو !

برو کنترل پنل کاربر امضاتو بذار. تاریخ هاتو بذار ما هم ببینیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، k1_cid ، الی1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان