کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-08-12 ساعت 09:46)paris a نوشته:  دوستان چه خبر کسی کلیر شده ؟
لطفا خبر خوب بدین؟
هومن جان شما چطور سفارت از تعطیلات اومده؟
یلدا جون شما چطور؟

پریسا جون فعلا نه ولی باید به زودی خبرهی خوبی برامون اتفاق بیوفته قراره اینجا به زودی چشن برپا کنیم

دوستان تعجب نکنیدا ، تا حالا می گفتم یعنی میشه کلیر بشم یعنی میشه ؟وای اگه ببینم کلیر شدم نه کنه سکته کنم حالا دیگه می خوام از سیستمه باورهای مثبت استفاده کنم اونم اینه من تا 15 روز دیگه که 6 ماه میشه باید کلیر بشم ولاغیر .غیر از این امکان نداره می دونم وباور دارم که کلیر میشم .دیشب داشتم فکر می کردم که خدا چون می دونی من خیلی گرمایی هستم نه خواسته اون که می رم تو گرمای تابستون باشه که تو ذوقم بخوره .به خدا بی شوخی میگما .این طوری بهتره تازه .
بچه ها به رودی ما هم می خندیم از ته دل،شادی برامون بر می گرده و روی زیبای زندگی رو می بینیم .به امید خدا Big GrinBig GrinBig GrinWink
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: derakhtekhatereh ، paris a ، arian307 ، houmanmir ، romance33
جهت اطلاع :

سفارت انکارا کمکی داره به دانشجویان منتظر ویزا و واجد شرایط به دلیل نزدیک شدن به شروع ترم تحصیلی، وقت تکمیل پروسه میده
ایول انکارا

Iranian Student Applicants:

To accommodate students with impending academic start dates, the U.S. Embassy will accept Iranian student applicants, whose administrative processing number has been posted, to return to complete their process on the following dates: Monday, August 12th to Thursday August 15th and Monday, August 19th to Thursday, August 23rd between 14:00 and 14:30.

اینم لینکش

http://turkey.usembassy.gov/administrati...ssing.html

نقل قول از یکی از بچه های لاتاری
کاش انکار هم هم این اندازه به بچه های ازدواجی فکر می کرد و می گفت شما از همسراتون خیلی دور موندید باید هر چه زودتر برید سر حونه زندگیتون و تشکیله خانواده بدید .یالا زودباشید بیاد ویزاتونو بگیرد برید دیگه اااااااااااااااا بسه از بس خونه باباهاتون موندید برید خونتون مهمون 1-2 روز نه 2 سالللللللللللللللللللللللللللل خجالتو خوب چیزیه .
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خودت می دونی یعنی چیه پس آمیننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن​نننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، mohamadtj ، romance33 ، Rambod
(2013-08-13 ساعت 10:43)yalda91 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 09:46)paris a نوشته:  دوستان چه خبر کسی کلیر شده ؟
لطفا خبر خوب بدین؟
هومن جان شما چطور سفارت از تعطیلات اومده؟
یلدا جون شما چطور؟

پریسا جون فعلا نه ولی باید به زودی خبرهی خوبی برامون اتفاق بیوفته قراره اینجا به زودی چشن برپا کنیم

دوستان تعجب نکنیدا ، تا حالا می گفتم یعنی میشه کلیر بشم یعنی میشه ؟وای اگه ببینم کلیر شدم نه کنه سکته کنم حالا دیگه می خوام از سیستمه باورهای مثبت استفاده کنم اونم اینه من تا 15 روز دیگه که 6 ماه میشه باید کلیر بشم ولاغیر .غیر از این امکان نداره می دونم وباور دارم که کلیر میشم .دیشب داشتم فکر می کردم که خدا چون می دونی من خیلی گرمایی هستم نه خواسته اون که می رم تو گرمای تابستون باشه که تو ذوقم بخوره .به خدا بی شوخی میگما .این طوری بهتره تازه .
بچه ها به رودی ما هم می خندیم از ته دل،شادی برامون بر می گرده و روی زیبای زندگی رو می بینیم .به امید خدا Big GrinBig GrinBig GrinWink
عزیزم ممممممممممم
خیلی خوشحالم که این جوری می بینمت
اشک تو چشام جمع شد
موفق باشی یلدا جونننننننننننن
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33
[/quote]

آفرین یلدا جون
حالا شدی همونی که باید باشی. اگر به چیزهای خوب و مثبت فکر کنی ، اجازه می دی که انرژی همون چیز به درونت وارد بشه و کارها را به بهترین صورت ممکن نجام بده.
همیشه بگو خدایا شکرت که من خیلی فوری و از عالیترین راه ویزای آمریکا را دریافت می کنم.
هر روز اینو با خودت بارها و بارها بگو و بهش فکر کن . نتیجه اش را خیلی فوری می بینی عزیزم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، romance33 ، Rambod
آنکارا امروز آپدیت میشه؟آخه هفته پیش سه شنبه بود که آپدیت شد.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، yalda91 ، romance33
میبینم که جو منفی و تاریک و ماتم زده ی اینجا داره عوض میشه همه مثبت شدین... درود بر همتون ... اقا خانوم بی بورو برگرد شما ویزاتون رو میگیرین... انرژی مثبت و اینا هم نمیدم ... حتم دارم میگیرین .. چون شرایط من با همتون متفاوت بود و فکر میکردم نمیگیرم.. و وقتی هم که چک خوردم پیش خودم میگفتم تو عمرا نامزدت رو نمیبینی تو عمرا تو امریکا زندگی نمیکنی و فیلان بیسار.. اما بعد 90 روز کلیر شدم و الان هم تو تراس خونم بقل استخر نشستم ( خونه اجاره ایه ما از اون خونواده هاش نیستیم ، داستان در نیاد Big Grin ) دارم یه کافی داغ میخورم.. بنا بر این بتون قول میدم که همتون میان اینجا و هر روز میرین میگردین و خوش میگزرونین طوری که اگر هم از این روز هاتون بخواین حرف بزنین از ته دل میخندین..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، kamalir36 ، سانازی ، yalda91 ، derakhtekhatereh ، mohamadtj ، houmanmir ، romance33 ، Rambod ، Tomas
(2013-08-13 ساعت 11:30)k1_cid نوشته:  آنکارا امروز آپدیت میشه؟آخه هفته پیش سه شنبه بود که آپدیت شد.

مرسی شما هم موفق باشی
امیدوارم همین روزا خبر ویزا گرفتنتونو بدین
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، yalda91 ، romance33 ، Rambod
Parisaجان باورت نميشه امروز جلوي ايينه كه نكاه مي كردم مي كفتم راستي ليست خريدمو جك كنم يه وقت دكتر تو مهر داشتم زنك زدم كفتم من مسافرم تا اخر شهريور بيشتر ايران نيستم زودتر بيام .مرسي دوستم از حرفات اره همش به خودم مي كم .البته به اميد خدا رو هم اضافه مي كنم .اين مدت دلم خيلي شكسته اما افسردكي كرفته بودم ديدم بايد بشم ادمه قبل كه اكتيو و شر و شور بود باورتون نميشه هنوز از ته دل نمي خندم اما براي اينكه لبام عادت كنه كه بايد دوباره همش به خنده زوري هم شده مي خندم . مامانم امروز ترسيده بود ديد الكي دارم مي خندم كفت جي شده؟كفتم دارم كلير مي شم بعد geryamكرفت ترسيد مي كفت مي خواي بريم دكتر براش تعريف كردم .ديكه هر جي صبر كرديم بسه نوبت ما هم رسيده اينا كه اينهمه به فكر بجه هاي لاتاري هستن دانشجوهارو اوانس مي دن مكه ميشه به فكر ما نباشن .ميكن باشيد ديكه بسه مهموني خونه مامان بابا بريد سر خونه زندكيتون كه خيلي دير شده .
به سلامتيييييييييييييييييييييييبيي
به اميد خدا روزهاي خداحافظي نزديكه نكيد نكفتم كلي كاره نكرديد.ما قراره با يه سري از بجه ها هفته ديكه بريم بيرون اكه دوست داريد بكيد كه به شما هم خبر بدم
به اميد طلوع خورشيد به زندكيهامون.امين
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، سی سی ، سانازی ، romance33 ، MONA FB ، Tomas
من نمیدونم اصلا چرا جواب ایمیل من رو نمیدن، این دومین باره که ایمیل میزنم ! حتی یه آپدیت ایمیلی هم نمیکنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، romance33 ، Tomas
(2013-08-13 ساعت 18:07)mohamadtj نوشته:  من نمیدونم اصلا چرا جواب ایمیل من رو نمیدن، این دومین باره که ایمیل میزنم ! حتی یه آپدیت ایمیلی هم نمیکنن.

دوست عزيز به همسرتون بكيد ايميل بزنه براي اونا رو جواب مي دن.ابديت ميل زماني ميشه كه جواب بدن براي من اين جوري هست
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، Tomas
دوست عزیز چه ربطی داره که شما از کجا ایمیل بزنی؟مگه کسی ایمیل بزنه به شما ،شما متوجه میشید از کجا ایمیل زده؟
تورو خدا اطلاعات غلط ندید.
من ایمیل دادم جواب دادن 2-3 روزه.
محمد جان شما وقتی ایمیل میدی ،بصورت اوتوماتیک جواب براتون میاد .بعضی وقتها ایمیل ها وقتی همزمان باهم میرسند دستشون ،سیستمشون crash میشه و نه جواب میدن بهتون و نه آپدیت میشه.چند بار ایمیل بده درست میشه.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، Tomas
(2013-08-13 ساعت 19:46)k1_cid نوشته:  محمد جان شما وقتی ایمیل میدی ،بصورت اوتوماتیک جواب براتون میاد .بعضی وقتها ایمیل ها وقتی همزمان باهم میرسند دستشون ،سیستمشون crash میشه و نه جواب میدن بهتون و نه آپدیت میشه.چند بار ایمیل بده درست میشه.

یعنی وقتی از این آدرس: http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html ایمیل میدی، بلافاصله به ایملتون یک اتوماتیک اول میاد و بعد از 2-3 روز جواب میدن؟ چون من هر 2 باری که ایمیل زدم نه اتوماتیک اومد نه بعدش و نه آپدیت شدم! منظورتون از اینکه چند بار ایمیل بدم اینه پشت سر هم چند تا ایمیل بدم؟ و اگه اتوماتیکش رسید اوکی میشه؟
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Tomas
(2013-08-13 ساعت 18:55)yalda91 نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 18:07)mohamadtj نوشته:  من نمیدونم اصلا چرا جواب ایمیل من رو نمیدن، این دومین باره که ایمیل میزنم ! حتی یه آپدیت ایمیلی هم نمیکنن.

دوست عزيز به همسرتون بكيد ايميل بزنه براي اونا رو جواب مي دن.ابديت ميل زماني ميشه كه جواب بدن براي من اين جوري هست

یلدا خانم مرسی ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه، چون تو اون فرم چه من ایمیل بدم چه خانمم باید مشخصات کیس من و اسم و فامیل من نوشته بشه نه خانمم که
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، Tomas
(2013-08-13 ساعت 19:46)k1_cid نوشته:  دوست عزیز چه ربطی داره که شما از کجا ایمیل بزنی؟مگه کسی ایمیل بزنه به شما ،شما متوجه میشید از کجا ایمیل زده؟
تورو خدا اطلاعات غلط ندید.
من ایمیل دادم جواب دادن 2-3 روزه.
محمد جان شما وقتی ایمیل میدی ،بصورت اوتوماتیک جواب براتون میاد .بعضی وقتها ایمیل ها وقتی همزمان باهم میرسند دستشون ،سیستمشون crash میشه و نه جواب میدن بهتون و نه آپدیت میشه.چند بار ایمیل بده درست میشه.

میشه یکم ارومم تر برخورد کرد .اطلاعات غلط چیه .من گفتم به همسرتون بگید از اونجا بزنه وقتی چک می کنن که شهروند خودشونه خیلی بیشتر تاثیر داره و جواب می دن این تجربه چند تا از بچه ها غیر ازمنه به اضافه اینکه من نوشتم که برای من این طوریه .این اطلاعات غلط نیست .لطفا یکم باهم بهتر برخورد کنیم هممون می خوایم به هم کمک کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، houmanmir ، سانازی ، romance33 ، Tomas
(2013-08-13 ساعت 21:09)mohamadtj نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 18:55)yalda91 نوشته:  

یلدا خانم مرسی ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه، چون تو اون فرم چه من ایمیل بدم چه خانمم باید مشخصات کیس من و اسم و فامیل من نوشته بشه نه خانمم که

بله ولی کیس نامبر که می زنید تو کامپیوتر سفارت نام شما هست پس مشخص میشه که همسرتون پیگیره کاره .چون خودشون گفتن که فقط به شما یا همسرتون جواب می دن می تونید امتحان کنید هر میله دیگه ای حتی اگه کیس نامبر شما باشه اطلاعات نمی دن
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان