کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-08-17 ساعت 02:15)romantic نوشته:  سلام
من 25 روز پیش مصاحبه داشتم آنکارا
مصاحبه کننده به من گفتش 3 یا 4 هفته دیگه اسمت میاد تو این سایت بعد بیا
اما سایتی که روی برگه نارنجی نوشته اصلا باز نمیشه؟
کجا رو باید چک کنم؟
بعضی از بچه ها اینجا نوشتن"من اصلا اپ دیت نشدم" این جمله یعنی چی؟ مگه همه شماره های اپ دیت شده تو یه سایت نیست؟؟؟

سلام دوست عزیز
دلیل باز نشدن سایت آنکارا رو نمیدونم ،
منظور بچه ها از آپدیت شدن هم اینه که باید برید تو سایت https://ceac.state.gov/ceac/
بعد گزینه ی Check My Visa Application Status رو میزنید، بعدشم کیس نامبرتونو وارد میکنید ، آخرین آپدیت کیستونو رو براتون میگه! Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romantic ، itex ، derakhtekhatereh ، romance33 ، Tomas
کجا رو باید چک کنم؟
بعضی از بچه ها اینجا نوشتن"من اصلا اپ دیت نشدم" این جمله یعنی چی؟ مگه همه شماره های اپ دیت شده تو یه سایت نیست؟؟؟

دوست عزیز
شما باید به این سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx برید و شماره کیس خودتون را وارد کنید . خط دوم تاریخ آپدیت شماست.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romantic ، derakhtekhatereh ، yalda91 ، mohamadtj ، romance33 ، Tomas
(2013-08-17 ساعت 09:19)kamalir36 نوشته:  
کجا رو باید چک کنم؟

دوست عزیز
شما باید به این سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx برید و شماره کیس خودتون را وارد کنید . خط دوم تاریخ آپدیت شماست.

ممنون
تاریخ 30 جولای ،آپ دیت شده
خوب این یعنی چی؟
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، Tomas
ممنون
تاریخ 30 جولای ،آپ دیت شده
خوب این یعنی چی؟
[/quote]

هر بار که پرونده تون را بررسی می کنند آپدیت می شه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، yalda91 ، romance33 ، Tomas
[quote='yalda91' pid='394581' dateline='1376568920']
[quote='peyvi' pid='394569' dateline='1376567911']
عزيزم جرا كسايي رو داشتيم كه همين انكارا رفتن و ويزاي يك ضرب كرفتن نامزدي .البته براي حدود٢-٣ماه بيش الندمثل اينكه يكم سخت كيري مي كنن ولي به دلت بد راه نده به اميد خدا مي ري وويزاي يك ضرب مي كيري.نكران نباش اصلا با انرزي برو و فقط فكرهاي خوب بكن.

مرسی ... واقعا خدا کنه هممون زود تر ویزارو بگیریم....
پاسخ
تشکر کنندگان: derakhtekhatereh ، yalda91 ، romance33 ، saba.m ، Tomas
(2013-08-16 ساعت 22:44)MONA FB نوشته:  مرسی یلدا جان . اره باید ایمیل بزنم بهشون . نتیجه اش رو میگم . محمد شما چه جوابی گرفتی ؟
بچه ها من اصلن اپدیت نشدم از 11 جون

سلام
راستش متاسفانه این بار هم هیچ جوابی نگرفتم! حتی اتوماتیک هم جواب ندادن و یا آپدیتی کنن! نمیدونم چرا اینطوریه نگران شدم. لطفا اگر ایمیل زدید و جواب گرفتید به منم خبرش رو بدید

منم آخرین آپدیتم 21 جون مونده، فکر کنم راستی راستی فعلا میخوان پرونده های لاتاری رو کار کنن Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، الی1 ، Tomas
(2013-08-17 ساعت 18:14)mohamadtj نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 22:44)MONA FB نوشته:  مرسی یلدا جان . اره باید ایمیل بزنم بهشون . نتیجه اش رو میگم . محمد شما چه جوابی گرفتی ؟
بچه ها من اصلن اپدیت نشدم از 11 جون

سلام
راستش متاسفانه این بار هم هیچ جوابی نگرفتم! حتی اتوماتیک هم جواب ندادن و یا آپدیتی کنن! نمیدونم چرا اینطوریه نگران شدم. لطفا اگر ایمیل زدید و جواب گرفتید به منم خبرش رو بدید

منم آخرین آپدیتم 21 جون مونده، فکر کنم راستی راستی فعلا میخوان پرونده های لاتاری رو کار کنن Sad

بابا چرا نگرانيد شما تازه جون مصاحبه شديد دير نشده كه .خودتونو اذيت نكنيد .
يكم دلتونو بذاريد جاي دل من .١0روز ديگه ميشه ٦ماه .اوني كه بايد بشه ميشه به اميد خدا هممون هر جه زودتر ويزا در درست ميريم بيشه همسرامون .فقط دعا كنيد و انززي مثبت بديد .من مي دونم ديگه جيزي نمونده . من مي دونم روزهاي اخر دوري . من مي دونم ديگه بايد به فكر كارهاي دقيقه ٩٠ باشيم
خدايااااااااااااااااااا خودت جواب صبرمونو بده.امين
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romantic ، houmanmir ، romance33 ، saba.m ، الی1 ، MONA FB ، Tomas
سلام بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم خورد شده
من هفته پیش به آنکارا ایمیل زدم و پرسیدم که اوضاع کیسم چطوره و چرا از 21 جون آپدیت نشدم و حالا آنکارا بعد 1 هفته در جواب گفته، ما 21 جون از شما یه سری سوال پرسیدیم و ایمیل کریدم ولی تا حالا جواب ندادین و منتظر جواب شما هستیم Sad ولی من تا ایمیلی از اونا نگرفتم حالا باید چی کار کنم؟ چطوری سوالاشون رو بگیرم! چطوری جواب بدم؟ یعنی این 2 ماهه الکی بوده!!! و تازه بعد از پاسخ به سوالاتشون اونا میخوان شروع کنن؟
خدایا این چه شانیسه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rambod ، Tomas
وایییییییییییییییییی نه یعنی چی ؟
سریع ایمیل بزن بگو من هیچ ایمیلی نگرفتم . بگو لطفا اون ایمیل رو دوباره برات بفرستن
وای خدایا منم از 11 جون اپدیت نشدم .
این همسر منم اصلا راضی نمیشه ایمیل بده
خدایا همه مارو از این کلیرنس نجات بده . آمین
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: derakhtekhatereh ، paris a ، saba.m ، yalda91 ، romance33 ، Rambod ، Tomas ، mohamadtj
(2013-08-19 ساعت 15:21)MONA FB نوشته:  وایییییییییییییییییی نه یعنی چی ؟
سریع ایمیل بزن بگو من هیچ ایمیلی نگرفتم . بگو لطفا اون ایمیل رو دوباره برات بفرستن
بابا دروغ میگن به خدا Sad من ایمیل نگرفتم. بد بختیم این سیستم ایمیلشون هست که نمیشه ریپلای کرد که سابقه ایمیل قبلی رو همراهش داشته باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، saba.m ، yalda91 ، romance33 ، Rambod ، Tomas
(2013-08-19 ساعت 16:14)mohamadtj نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:21)MONA FB نوشته:  وایییییییییییییییییی نه یعنی چی ؟
بابا دروغ میگن به خدا Sad من ایمیل نگرفتم. بد بختیم این سیستم ایمیلشون هست که نمیشه ریپلای کرد که سابقه ایمیل قبلی رو همراهش داشته باشه

دوست عزیز چاره ای نداریم جز مدارا کردن فعلا باید ساخت حتی اگه دروغ بگن
ضرر نداره شما ایمیل بزنید
شاید مدازکی می خوان که باید بفرستین
امیدوارم به زودی ویزاتونو بگیرین و مشکلتون حل شه
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، yalda91 ، romance33 ، Rambod ، MONA FB ، Tomas
(2013-08-19 ساعت 13:11)mohamadtj نوشته:  سلام بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم خورد شده
من هفته پیش به آنکارا ایمیل زدم و پرسیدم که اوضاع کیسم چطوره و چرا از 21 جون آپدیت نشدم و حالا آنکارا بعد 1 هفته در جواب گفته، ما 21 جون از شما یه سری سوال پرسیدیم و ایمیل کریدم ولی تا حالا جواب ندادین و منتظر جواب شما هستیم Sad ولی من تا ایمیلی از اونا نگرفتم حالا باید چی کار کنم؟ چطوری سوالاشون رو بگیرم! چطوری جواب بدم؟ یعنی این 2 ماهه الکی بوده!!! و تازه بعد از پاسخ به سوالاتشون اونا میخوان شروع کنن؟
خدایا این چه شانیسه

دوست عزیز
شما تو قسمت spam ایمیلیتون را هم دقیق نگاه کنید. شاید ایمیلشون اونجا رفته باشه. در غیر اینصورت خیلی سریع براشون ایمیل بزنید و ازشون بخواهید که دوباره براتون بفرستند .
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، yalda91 ، romance33 ، derakhtekhatereh ، Rambod ، Tomas
(2013-08-19 ساعت 16:59)kamalir36 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:11)mohamadtj نوشته:  سلام بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم خورد شده
خدایا این چه شانیسه

دوست عزیز
شما تو قسمت spam ایمیلیتون را هم دقیق نگاه کنید. شاید ایمیلشون اونجا رفته باشه. در غیر اینصورت خیلی سریع براشون ایمیل بزنید و ازشون بخواهید که دوباره براتون بفرستند .

سلام
من همیشه اسپم رو بخاطر همین موضوع چک کردم ولی هیچی نبوده . هر روزم پاک میکردم اسپم ها رو.
بهشون ایمیل زدم و خواستم بگن به چه ایمیلی فرستادن و دوباره بفرستن
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، Rambod ، Tomas
سلام
من همیشه اسپم رو بخاطر همین موضوع چک کردم ولی هیچی نبوده . هر روزم پاک میکردم اسپم ها رو.
بهشون ایمیل زدم و خواستم بگن به چه ایمیلی فرستادن و دوباره بفرستن
[/quote]

امیدوارم که خیلی زود جواب بدهند.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، yalda91 ، romance33 ، Tomas
خدایا این چه شانیسه

دوست عزیز امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل بشه نگران نباش به امید خدا زودتر ویزاتون رو میگیرید.Big Grin++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohamadtj ، yalda91 ، Rambod ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان