(2013-08-13 ساعت 22:17)yalda91 نوشته:یلدا جان دوست عزیز اگه لحن من تند بود ببخشید ولی متاسفانه چیزی که تو این پروسه تبدیل شده به تجربه من اینه که متاسفانه ملت ما بجای اینکه واقعیت رو ببینن میان هرچیزی خودشون برداشت کردن رو میکنن قانون .غافل از اینکه اصلا خودشون تو برداشت و درک اون موضوع اشتباه کردن.(2013-08-13 ساعت 19:46)k1_cid نوشته: دوست عزیز چه ربطی داره که شما از کجا ایمیل بزنی؟مگه کسی ایمیل بزنه به شما ،شما متوجه میشید از کجا ایمیل زده؟
تورو خدا اطلاعات غلط ندید.
من ایمیل دادم جواب دادن 2-3 روزه.
محمد جان شما وقتی ایمیل میدی ،بصورت اوتوماتیک جواب براتون میاد .بعضی وقتها ایمیل ها وقتی همزمان باهم میرسند دستشون ،سیستمشون crash میشه و نه جواب میدن بهتون و نه آپدیت میشه.چند بار ایمیل بده درست میشه.
میشه یکم ارومم تر برخورد کرد .اطلاعات غلط چیه .من گفتم به همسرتون بگید از اونجا بزنه وقتی چک می کنن که شهروند خودشونه خیلی بیشتر تاثیر داره و جواب می دن این تجربه چند تا از بچه ها غیر ازمنه به اضافه اینکه من نوشتم که برای من این طوریه .این اطلاعات غلط نیست .لطفا یکم باهم بهتر برخورد کنیم هممون می خوایم به هم کمک کنیم
این دفعه من اول عذرخواهی میکنم و بعد از اون از شما یه سوال میکنم .(البته این میشه همون جوابی که تو پُست اول دادم :
اگه بعنوان مثال شما یا همسرتون یه ایمیل بده به آنکارا ،اونوقت اونا از کجا متوجه میشن که شما از ایران این ایمیل رو دادین یا از امریکا؟
در واقع اونا اصلا فرقی به حالشون نمیکنه .چون وقتی به جواب دادن تو ایمیل حتی جنسیت من رو هم تشخیص نداده بودن dear MR/MRS
محمد جان شما چند بار پشت سر هم ایمیل بده.ولی من یه بار ایمیل دادم ،جواب دادن.
وقتی شما ایمیل میدین :
بدین صورت که اول تاریخ و شماره کیستون بررسی میشه .اون موقع هست که برای شما دو حالت اتفاق خواهد افتاد:
1 : اگه کیس بالای شش ماه طول کشیده باشه :پرونده بدست افیسرها میرسه و اونا بررسی میکنن و خودشون بهتون جواب میدن که در نتیجه اوتوماتیک نیست.
2: به صورت اوتوماتیک بررسی میشه(خود کامپیوتر چک میکنه) و مبیبنن که زیر شش ماه طول کشیده.اونوقت خود کامپیوتر چک میکنه که از us department تو امریکا جواب اومده یا نه،که اونوقت شما حتی اگر جوابی هم نیومده باشه آپدیت میشین.
در هر صورت شما آپدیت میشین.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20th
تاریخ مصاحبه : JUN 20th