کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
Name...............................Category..................Embassy............​......​​​...Inte​​rview Date......................Clear Date..................Last Update
Ghormeh Sabzi........................K1......................Ankara.....................​....05Dec-​12............................xxxxxxxx............................xxxxxx
nimmaa..................................CR1....................Abu Dhabi....................06Mar-13............................xxxxxxxx...........​​​​​​...............25 June
ELI1.......................................CR1....................Abu Dhabi.....................24Apr-13............................xxxxxxxx.........​.​​..​​​..............25 April
mona fb.................................CR1....................Ankara................​........​​​.​​​.03Jun-13............................xxxxxxxx...........................​.​x​xxxxx
mohamadtj.............................F2A....................Ankara.............​........​​​.​​.​...12Jun-13............................xxxxxxxx........................​.​.​21 Jun​e​
houmanmir.............................K1......................Abu Dhabi.....................18Jun-13............................xxxxxxxx..........​​​.​​​...............19 June
K1-cid....................................CR1....................Ankara............​........​​​......20Jun-13............................xxxxxxxx..........................2​5​ June
mhy_1985..............................CR1....................Ankara.............​.......​​​..​​​....24Jun-13............................xxxxxxxx........................​.​.​.12 ​July
behnam7 ...............................IR1....................Ankara................​...​.......​​​26J​​un-13............................xxxxxxxx.............................​5​ July
itex........................................F2A...................Ankara.......​......​​​...​​​..........27Jun-13............................xxxxxxxx.................​.​.​....​..​.​.23 Aug
romantic.................................K1.....................Ankara..........​.....​​​.​​​..........22Jul-13.............................xxxxxxxx...................​​.​....​..​.​.xxxxxx
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: derakhtekhatereh ، behnam7 ، الی1 ، Tomas
اين جدول كجا بود؟جالبه كه من توش نيستم .متاسفانه من بعد از قرمه سبزي در صدر جدول هستم دوست عزيز
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، derakhtekhatereh ، behnam7 ، الی1 ، Tomas
(2013-08-24 ساعت 14:32)itex نوشته:  Name...............................Category..................Embassy............​......​​​...Inte​​rview Date......................Clear Date..................Last Update
Ghormeh Sabzi........................K1......................Ankara.....................​....05Dec-​12............................xxxxxxxx............................xxxxxx
nimmaa..................................CR1....................Abu Dhabi....................06Mar-13............................xxxxxxxx...........​​​​​​...............25 June
ELI1.......................................CR1....................Abu Dhabi.....................24Apr-13............................xxxxxxxx.........​.​​..​​​..............25 April
mona fb.................................CR1....................Ankara................​........​​​.​​​.03Jun-13............................xxxxxxxx...........................​.​x​xxxxx
mohamadtj.............................F2A....................Ankara.............​........​​​.​​.​...12Jun-13............................xxxxxxxx........................​.​.​21 Jun​e​
houmanmir.............................K1......................Abu Dhabi.....................18Jun-13............................xxxxxxxx..........​​​.​​​...............19 June
K1-cid....................................CR1....................Ankara............​........​​​......20Jun-13............................xxxxxxxx..........................2​5​ June
mhy_1985..............................CR1....................Ankara.............​.......​​​..​​​....24Jun-13............................xxxxxxxx........................​.​.​.12 ​July
behnam7 ...............................IR1....................Ankara................​...​.......​​​26J​​un-13............................xxxxxxxx.............................​5​ July
itex........................................F2A...................Ankara.......​......​​​...​​​..........27Jun-13............................xxxxxxxx.................​.​.​....​..​.​.23 Aug
romantic.................................K1.....................Ankara..........​.....​​​.​​​..........22Jul-13.............................xxxxxxxx...................​​.​....​..​.​. 23Aug

itexجان فکر کنم romantic هم 23 Augاپدیت شده
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behnam7 ، romantic ، yalda91 ، الی1 ، itex ، Tomas
(2013-08-24 ساعت 14:47)yalda91 نوشته:  اين جدول كجا بود؟جالبه كه من توش نيستم .متاسفانه من بعد از قرمه سبزي در صدر جدول هستم دوست عزيز

شمارو هم اضافه کردم فقط نمیدونستم که آخرین اپدیتتون کی بوده

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، الی1 ، Tomas
(2013-08-24 ساعت 21:37)behnam7 نوشته:  [quote='yalda91' pid='400855' dateline='1377339429']
اين جدول كجا بود؟جالبه كه من توش نيستم .متاسفانه من بعد از قرمه سبزي در صدر جدول هستم دوست عزيز

شمارو هم اضافه کردم فقط نمیدونستم که آخرین اپدیتتون کی بوده

آخرین آپدیت با میل بوده 26 july.
2 ماهی هست که بدون میل آپدیت نشدم .Sad
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behnam7 ، Tomas
آپدیت شدم Augest 22th
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mohamadtj ، romance33 ، MONA FB ، houmanmir ، behnam7 ، Tomas
(2013-08-25 ساعت 16:38)k1_cid نوشته:  آپدیت شدم Augest 22th

به سلامتی دوست عزیز
فکر کنم دیگه خبرایی هست هورررررااااااااااااااااااا
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، houmanmir ، behnam7 ، سی سی ، الی1 ، k1_cid ، Tomas

به سلامتی دوست عزیز
فکر کنم این چند روزه نوبت آپدیت بچه هایی است که در ماه june و july مصاحبه دادند.
امیدوارم که بچه های پیش کسوت مثل یلدا جون و قورمه سبزی (به به) و مونای عزیز هم هر چه زودتر هم آپدیت و هم Issued بشن.
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمینSmile
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: dove ، romance33 ، MONA FB ، houmanmir ، yalda91 ، behnam7 ، paris a ، سی سی ، shabnam.84 ، k1_cid ، Tomas
بچه ها 5 شنبه بهم سوالاتشون رو ایمیل کردند و من هم دیروز جوابش رو فرستادم. 10 تا سوال که یکی دو تاش به من مربوط نمیشد و بقیش هم یا قبلا بهشون گفته بودم یا چیز مهمی نبود. تو کف اینم برا چی اصلا اینو خواستن.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، derakhtekhatereh ، MONA FB ، yalda91 ، behnam7 ، paris a ، Rambod ، Tomas

مبارکه . راستی شما بدون ایمیل اپدیت شدین ؟
تا جاییکه من میدونم .: بعد از مصاحبه که 1-2 ماه اپدیت نشیم و یهو بدون ایمیل اپدیت کنن بعدش به امید خدا کلیر میکنن .
امیدوارم بیاین خبر کلیر شدن بدین .
SmileSmile
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، houmanmir ، derakhtekhatereh ، yalda91 ، behnam7 ، k1_cid ، Tomas
سلام
کسی که سربازی معاف بوده و کار دولتی نداشته ممکنه check نخوره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
شما همه ی اینا رو هم دشته باشی ممکنه چک نخوری .. سربازی هم نرفته باشی کار دولتی هم نداشته باشی ممکنه بخوری.... بعضی دوستان معتقدن که اینا دخیله تو چک خوردن یا نخوردن که من قویا بعید میدونم این و .... کسانی هم که یک ضرب میگیرن فقط و فقط نظر افیسر بوده و نه هیچ چیز دیگه ای.. اگر بنا به خدمت و کار دولتی بود تقریبا هیچ خانومی چک نمیخورد Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، سی سی ، romance33 ، MONA FB ، farbod_frz ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-08-26 ساعت 10:02)farbod_frz نوشته:  سلام
کسی که سربازی معاف بوده و کار دولتی نداشته ممکنه check نخوره؟

تقریباً میتونم بگم که مورد من تمام معادلات رو به هم زد.

من سربازی نرفتم، کار دولتی هم نداشتم، آفیسر بهم تبریک گفت و پاسپورت من رو گرفت گفت چند روز دیگه برین ویزاتون رو بگیرین.... ولی توی بسته پستی برگه صورتی به همراه پاسپورت بدون ویزا بود.

این یعنی هیچ چیز تعیین کننده نیست حتی نظر مصاحبه کننده!
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: derakhtekhatereh ، romance33 ، farbod_frz ، behnam7 ، Tomas
تو ترکیه از این دست از مشکلات بارها اتفاق افتاده اون هم به خاطر اینه که ترکیه شلوغه و از نیروهای زیادی استفاده میکنن... ممکنه برای تسریع کار تو ترکیه کارمند های سفارت مصاحبه کنن و نظری که میدن رو سوپروایزرشون باید تایید کنه... دقیقا همونجور که اینجا تو خود امریکا برای مصاحبه گرین کارت که میرین حتما باید سوپروایزر تایید کنه...ممکنه مصاحبه کننده نظر نهایی رو نده اما این منوط به اینه که افسر مهاجرت نباشه و نظرش پندینگ سوپروایزرش باشه... اشتباهات هم البته ممکنه که دخیل باشه تو این موضوع ...
اگر نه در مورد ارمنستان یا ابوظبی تا اونجایی که من میدونم هیچ وقت همچین اتفاقاتی نیوفتاده...
امیدوارم بعد از 30 سپتامبر درست شه که البته تموم شدن مبنی بر تموم شدن لاتاری نیست و دوره ی 2014 رو شروع میکنن اما روال به حالت عادی برمیگرده و از این شلوغی که الان هست کاسته میشه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: derakhtekhatereh ، romance33 ، الی1 ، MONA FB ، kamalir36 ، farbod_frz ، yalda91 ، saba.m ، Rambod ، shabnam.84 ، Tomas ، mohamadtj
بچه ها معمولا چقدر طول میکشه جواب ایمیل رو بدن ؟
ما یک هفته است که ایمیل زدیم نه جواب دادن نه سیس اپدیت شده .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان