کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
بچه ها ، سایت آپدیت شده. از شما کسی کلیر شده؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، Rambod ، romance33 ، Tomas
(2013-08-20 ساعت 16:16)kamalir36 نوشته:  بچه ها ، سایت آپدیت شده. از شما کسی کلیر شده؟

سلام ما که بازم خبری نیست

من فقط امید دارم که لا تا ریها زود تر همشون کلیر بشن نوبت ماهم بشه
با این وضعیتی که میبینم Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33 ، Tomas
به زودي نوبت ما هم ميشه به اميد خدا .براي هم دعا كنيم بجه ها
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، derakhtekhatereh ، behnam7 ، Rambod ، saba.m ، Tomas
سلام
يه سوال، پارسال هم همين موقع، به خاطر لاتارى ها، وضعيت اينطور بود و به جز لاتارى، كيس ديگه رو اعلام نميكردن؟
------------------------------------------------------------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، romance33 ، Tomas
(2013-08-20 ساعت 16:16)kamalir36 نوشته:  بچه ها ، سایت آپدیت شده. از شما کسی کلیر شده؟
19 تا کیس لاتاری کلیر شدن. چون ازدواجی نبود من هم اینجا اعلام نکردم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: derakhtekhatereh ، yalda91 ، behnam7 ، mohamadtj ، romance33 ، Tomas
بچه ها 2 روز گذشت ولی جواب ایمیلم رو ندادن به نظرتون چی کار کنم؟ ممکنه اشتباه کرده باشن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، Tomas
(2013-08-21 ساعت 17:41)mohamadtj نوشته:  بچه ها 2 روز گذشت ولی جواب ایمیلم رو ندادن به نظرتون چی کار کنم؟ ممکنه اشتباه کرده باشن؟

نگران نباشید دوست عزیز
شما بار قبل هم که براشون ایمیل دادید یک هفته طول کشید تا جواب بدهند. چند روز صبر کنید انشالله که زودتر جوابتون می دن.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rambod ، mohamadtj ، Tomas
یک هفته طول میکشه حداکثر تا جواب بدن . نگران نباش .
بچه ها یکی از دوستام که ترکیه با هم مصاحبه داشتیم دیروز کلیر شده . لاتاریه .
بعد از لاتاریا نوبت ماست .
خوب اول و اخرش ماها ویزامونو میگیریم . ولی اونها تا اخر سپتامبر فقط میتونن .
با اینکه یک سال و نیم شده همسرمو ندیدم اما میگم این همه که گذشت یکی دو ماه هم روش .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: derakhtekhatereh ، yalda91 ، romance33 ، mohamadtj ، romantic ، behnam7 ، Tomas
(2013-08-22 ساعت 01:59)MONA FB نوشته:  یک هفته طول میکشه حداکثر تا جواب بدن . نگران نباش .
با اینکه یک سال و نیم شده همسرمو ندیدم اما میگم این همه که گذشت یکی دو ماه هم روش .

درسته مونا جون
دیگه از این به بعد نوبت کلیر شدن شما و بقیه بچه های منتظر ویزای نامزدی و ازدواجه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، derakhtekhatereh ، mohamadtj ، MONA FB ، yalda91 ، Tomas
(2013-08-22 ساعت 01:59)MONA FB نوشته:  یک هفته طول میکشه حداکثر تا جواب بدن . نگران نباش .
شما ایمیل فرستادید؟ جواب دادن؟ آخه من 3 بار ایمیل زدم فقط 1 بار جواب دادن میترسم بازم این دفعه هم اصلا جواب ندن
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
سلام دوستان، مدت زمانی‌ که کلا پروسه ازدواج با کسی‌ که گرین کارت داره تقریبا چقدر هستش ؟ مثل اینکه قبلاً ۴ ۵ سال طول می‌کشید. الان کمتر شده ؟ می‌شه لطفا با منبع موثق جواب سوالام رو بدید ؟ بی‌ نهیات سپاسگزارم ازتون.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
پاسخ
(2013-08-22 ساعت 17:01)5ina نوشته:  سلام دوستان، مدت زمانی‌ که کلا پروسه ازدواج با کسی‌ که گرین کارت داره تقریبا چقدر هستش ؟ مثل اینکه قبلاً ۴ ۵ سال طول می‌کشید. الان کمتر شده ؟ می‌شه لطفا با منبع موثق جواب سوالام رو بدید ؟ بی‌ نهیات سپاسگزارم ازتون.

سلام
شما ميتونيد در قسمت ازدواج با گرين كارتى سوألتون رو مطرح كنيد اونجا همه ويزا F2a هستند .در مورد سألتون تقريباًيكسال شايد هم كمتر.
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina ، romance33 ، Tomas
(2013-08-22 ساعت 17:09)derakhtekhatereh نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 17:01)5ina نوشته:  سلام دوستان، مدت زمانی‌ که کلا پروسه ازدواج با کسی‌ که گرین کارت داره تقریبا چقدر هستش ؟ مثل اینکه قبلاً ۴ ۵ سال طول می‌کشید. الان کمتر شده ؟ می‌شه لطفا با منبع موثق جواب سوالام رو بدید ؟ بی‌ نهیات سپاسگزارم ازتون.

سلام
شما ميتونيد در قسمت ازدواج با گرين كارتى سوألتون رو مطرح كنيد اونجا همه ويزا F2a هستند .در مورد سألتون تقريباًيكسال شايد هم كمتر.

ویزای ازدواج مگه ویزای cr1 نیستش‌ ؟
پاسخ
ویزای ازدواج مگه ویزای cr1 نیستش‌ ؟
[/quote]

سلام دوست عزیز
CR1 ویزای ازدواجی برای افرادی است که سیتی زن آمریکا هستند ومدت زمان ازدواجشان کمتر از دو سال است.
IR1 ویزای ازدواجی افراد سیتی زن برای همسرانشان که بیشتر از دو سال ازدواج کرده اند.
F2A ویزای ازدواجی برای افراد دارای گرین کارت که برای همسرانشان اقدام می کنند.
راهنمای کامل و فرمها در لینک زیر:
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD
پاسخ
تشکر کنندگان: derakhtekhatereh ، 5ina ، romance33 ، yalda91 ، arian307 ، Tomas
(2013-08-22 ساعت 17:56)kamalir36 نوشته:  ویزای ازدواج مگه ویزای cr1 نیستش‌ ؟

سلام دوست عزیز
CR1 ویزای ازدواجی برای افرادی است که سیتی زن آمریکا هستند ومدت زمان ازدواجشان کمتر از دو سال است.
IR1 ویزای ازدواجی افراد سیتی زن برای همسرانشان که بیشتر از دو سال ازدواج کرده اند.
F2A ویزای ازدواجی برای افراد دارای گرین کارت که برای همسرانشان اقدام می کنند.
راهنمای کامل و فرمها در لینک زیر:
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD
[/quote]

خیلی‌ ممنونم از پاسختون. یک سوال دیگه اینکه شما در این تاپیک سابقه دارین، به طور میانگین پروسه F2A چقدر زمان میبره ؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان