کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-08-22 ساعت 18:33)5ina نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 17:56)kamalir36 نوشته:  ویزای ازدواج مگه ویزای cr1 نیستش‌ ؟

سلام دوست عزیز
CR1 ویزای ازدواجی برای افرادی است که سیتی زن آمریکا هستند ومدت زمان ازدواجشان کمتر از دو سال است.
IR1 ویزای ازدواجی افراد سیتی زن برای همسرانشان که بیشتر از دو سال ازدواج کرده اند.
F2A ویزای ازدواجی برای افراد دارای گرین کارت که برای همسرانشان اقدام می کنند.
راهنمای کامل و فرمها در لینک زیر:
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD

خیلی‌ ممنونم از پاسختون. یک سوال دیگه اینکه شما در این تاپیک سابقه دارین، به طور میانگین پروسه F2A چقدر زمان میبره ؟
[/quote]

سلام
2 تا 3 سال زمان میبره
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina ، romance33 ، yalda91 ، Tomas
راجع به F2A زیاد اطلاعاتی ندارم. من یک کم راجع به ویزای ازدواجی و نامزدی اطلاعات دارم. شما می تونید از سایت های زیر اطلاعات لازم را کسب کنید:
1- http://www.uscis.gov
2-http://www.visajourney.com/
3-http://travel.state.gov/
4-http://immigrationroad.com/
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina ، romance33 ، Tomas
(2013-08-22 ساعت 19:14)mohamadtj نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 18:33)5ina نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 17:56)kamalir36 نوشته:  ویزای ازدواج مگه ویزای cr1 نیستش‌ ؟

سلام دوست عزیز
CR1 ویزای ازدواجی برای افرادی است که سیتی زن آمریکا هستند ومدت زمان ازدواجشان کمتر از دو سال است.
IR1 ویزای ازدواجی افراد سیتی زن برای همسرانشان که بیشتر از دو سال ازدواج کرده اند.
F2A ویزای ازدواجی برای افراد دارای گرین کارت که برای همسرانشان اقدام می کنند.
راهنمای کامل و فرمها در لینک زیر:
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD

خیلی‌ ممنونم از پاسختون. یک سوال دیگه اینکه شما در این تاپیک سابقه دارین، به طور میانگین پروسه F2A چقدر زمان میبره ؟

سلام
2 تا 3 سال زمان میبره
[/quote]
دوست عزیز 2.5 سال فعلاً تا قانون تصویب نشده اگر تصویب بشه 1 سال.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina ، Tomas
(2013-08-22 ساعت 12:17)mohamadtj نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 01:59)MONA FB نوشته:  یک هفته طول میکشه حداکثر تا جواب بدن . نگران نباش .
بچه ها یکی از دوستام که ترکیه با هم مصاحبه داشتیم دیروز کلیر شده . لاتاریه .
بعد از لاتاریا نوبت ماست .
خوب اول و اخرش ماها ویزامونو میگیریم . ولی اونها تا اخر سپتامبر فقط میتونن .
با اینکه یک سال و نیم شده همسرمو ندیدم اما میگم این همه که گذشت یکی دو ماه هم روش .
شما ایمیل فرستادید؟ جواب دادن؟ آخه من 3 بار ایمیل زدم فقط 1 بار جواب دادن میترسم بازم این دفعه هم اصلا جواب ندن

سه شنبه ایمیل فرستاد همسرم و هنوز جواب ندادند و سیس هم اپدیت نکرده
حداقل خداکنه 2 دقیقه اون پرونده های لاتاری و بزارند کنار جواب ایمیلامونو بدن .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamalir36 ، romance33 ، behnam7 ، Tomas
پست موقت
مهاجرت از طریق ازدواج با کسی که گرین کارت داره چند سال طول خواهد کشید . جایی مشخص نشده که چقدر زمان میبره .
از طریق ازدواج با سیتیزن همه میگن کمتر از گرین کارته ولی واسه اون هم بین 8 ماه تا 2 سال و 7 ماه متغیر بوده تو سالهای اخیر .
من خودم 2 ساله درگیر این پروسه ام با اینکه همسرم سیتیزنه .
ویزای نامزدی هم که با سیتیزن باشه معمولا سریعترینه . ولی دردسرهای خودشو داره .
این تاپیک کلیرنسه . و بهتره در مورد کلیرنس صحبت بشه .
ممنون
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamalir36 ، romance33 ، 5ina ، Tomas
سلام بچه ها
امروز 23 اگست آپ دیت شدم
خوشهالم
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، yalda91 ، سی سی ، derakhtekhatereh ، romance33 ، 5ina ، Rambod ، Tomas
(2013-08-23 ساعت 17:31)romantic نوشته:  سلام بچه ها
امروز 23 اگست آپ دیت شدم
خوشهالم

به به مبارکه عزیز جون
بالاخره Ceas داره یه تکونی به خودش می ده. امیدوارم هر چه زودتر ویزاتو بگیری.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romantic ، romance33 ، Tomas
(2013-08-21 ساعت 11:28)itex نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 16:16)kamalir36 نوشته:  بچه ها ، سایت آپدیت شده. از شما کسی کلیر شده؟
19 تا کیس لاتاری کلیر شدن. چون ازدواجی نبود من هم اینجا اعلام نکردم.

Itex جان
تبریک می گم
فکر کنم شما هم امروز update شدی.Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33 ، الی1 ، Tomas
(2013-08-23 ساعت 17:48)kamalir36 نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 11:28)itex نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 16:16)kamalir36 نوشته:  بچه ها ، سایت آپدیت شده. از شما کسی کلیر شده؟
19 تا کیس لاتاری کلیر شدن. چون ازدواجی نبود من هم اینجا اعلام نکردم.

Itex جان
تبریک می گم
فکر کنم شما هم امروز update شدی.Smile

امروز صبح چک کرده بودم، اومدم بگم ما از این شانسا نداریم، گفتم بزار دوباره چک کنم... دیدم بله... منم آپدیت شدم Wink

ولی راستش رو بخوای با بازی که توی آنکارا در اوردن تا زمانی که از فرودگاه دالاس نرم بیرون باور نمیکنم کار تموم شده. Cool

راستی از کجا فهمیدی؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، yalda91 ، behnam7 ، romance33 ، الی1 ، houmanmir ، Tomas
مرسی عزیز لطف داری Smile امید به خدا کار شما هم خیلی زود درست بشه.

فقط چیزی که معلوم نیست اینه که سایت امروز آپدیت میشه یا میره باز تا سه شنبه.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، الی1 ، Tomas
(2013-08-23 ساعت 18:08)itex نوشته:  مرسی عزیز لطف داری Smile امید به خدا کار شما هم خیلی زود درست بشه.

فقط چیزی که معلوم نیست اینه که سایت امروز آپدیت میشه یا میره باز تا سه شنبه.

مرسی
هم سایت و هم سفارت آنکارا هر دو قاطی کردند. قبلاً هفته ای یکبار آپدیت می شدند ، ولی الان چند روزیه که هر وقت دلشون می خواد به روز می شن. به هر حال همه بچه های منتظر باید آماده باش باشند. چون فکر کنم اینا دارند یه کارایی می کنن. به امید خداااااااااااااااااااااااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، derakhtekhatereh ، romantic ، MONA FB ، سانازی ، romance33 ، الی1 ، Tomas
امروز که گذشت و سایت آپدیت نشد. فکر کنم همون سه شنبه بروز بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، yalda91 ، romance33 ، Tomas
سلام
این کلیرنس شامل f2a هم می شه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-23 ساعت 22:07)farbod_frz نوشته:  سلام
این کلیرنس شامل f2a هم می شه؟

بسته به نظر سفارت هرکسی ممکنه این پروسه رو داشته باشه. از جمله F2Aها
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Tomas
Name...............................Category..................Embassy..................​​​...Inte​​rview Date......................Clear Date..................Last Update
Ghormeh Sabzi........................K1......................Ankara.........................05Dec-​12............................xxxxxxxx............................xxxxxx
nimmaa..................................CR1....................Abu Dhabi....................06Mar-13............................xxxxxxxx...........​​​​​​...............25 June
ELI1.......................................CR1....................Abu Dhabi.....................24Apr-13............................xxxxxxxx.........​.​​..​​​..............25 April
mona fb.................................CR1....................Ankara........................​​​.​​​.03Jun-13............................xxxxxxxx...........................​.​x​xxxxx
mohamadtj.............................F2A....................Ankara.....................​​​.​​.​...12Jun-13............................xxxxxxxx........................​.​.​21 Jun​e​
houmanmir.............................K1......................Abu Dhabi.....................18Jun-13............................xxxxxxxx..........​​​.​​​...............19 June
K1-cid....................................CR1....................Ankara....................​​​......20Jun-13............................xxxxxxxx..........................2​5​ June
mhy_1985..............................CR1....................Ankara....................​​​..​​​....24Jun-13............................xxxxxxxx........................​.​.​.12 ​July
behnam7 ...............................IR1....................Ankara................​..........​​​26J​​un-13............................xxxxxxxx.............................​5​ July
itex.........................................F2A...................Ankara.............​​​...​​​..........27Jun-13............................xxxxxxxx...................​.​.​....​..​.​.3 July
romantic.................................K1.....................Ankara...............​​​.​​​..........22Jul-13.............................xxxxxxxx...................​​.​....​..​.​.xxxxxx
[/quote]
سلام دوستان این جدول اپدیتا تغییر نکرده یعنی‌ کسی‌ تازگیا آپدیت نشده من که از همون ۵ جولای دیگه آپدیت نشدم یعنی‌ چند روز بعد از مصاحبم حداقل یکی‌ آپدیت بشه یه کم امیدوار بشیم ...!

پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33 ، الی1 ، MONA FB ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان