موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هنوز اپرو نشدم ایا میتونم در این مرحله سفارتم رو عوض کنم و اگر عوض کردم زمان رو از دست نمیدم بخاطر تعویض سفارت . میشه راهنمایی کنید . ممنون
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 22:46)azadandish نوشته: دوستان من هنوز اپرو نشدم ایا میتونم در این مرحله سفارتم رو عوض کنم و اگر عوض کردم زمان رو از دست نمیدم بخاطر تعویض سفارت . میشه راهنمایی کنید . ممنون
نه نمیتونید سفارت رو عوض کنید. البته خودشون ممکنه منتقل کنن به ارمنستان (مورد من همینطور بود)
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزيز. كيس من اپرو شده و مدارك به nvc فرستاده شده ميخواستم بدونم مدت زمان تقريبي ارسال مدارك به سفارت چقدر هست؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 22:58)omead نوشته: (2013-10-01 ساعت 22:46)azadandish نوشته: دوستان من هنوز اپرو نشدم ایا میتونم در این مرحله سفارتم رو عوض کنم و اگر عوض کردم زمان رو از دست نمیدم بخاطر تعویض سفارت . میشه راهنمایی کنید . ممنون
نه نمیتونید سفارت رو عوض کنید. البته خودشون ممکنه منتقل کنن به ارمنستان (مورد من همینطور بود)
چرا امید جان مگه نمیشه عوض کرد سفارتو؟از بچه ها داشتیم عوض کرده بودن و 1.2ماه عقب افتاده بود.منم میخوامم عوض کنم البته هنوز اپروو نشدم کیسم ازدواجیه.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-02 ساعت 21:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-02 ساعت 21:34 توسط omead.)
(2013-10-02 ساعت 20:58)سانازی نوشته: چرا امید جان مگه نمیشه عوض کرد سفارتو؟از بچه ها داشتیم عوض کرده بودن و 1.2ماه عقب افتاده بود.منم میخوامم عوض کنم البته هنوز اپروو نشدم کیسم ازدواجیه.
من خودم درخواست دادم و جواب دادن که اگه محل اقامت کنونی شما ارمنستانه میتونیم تغییر بدیم در غیر این صورت نه. شما باید از همون اول در فرم I-130 سوال ۲۲ (سمت راست) سفارت مناسب رو انتخاب کنید، ولی حتی در این صورت هم خودشون ممکنه سفارت رو تغییر بدهند.
با این حال من اگر جای شما بودم ایمیل میزدم و درخواست میدادم.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-03 ساعت 01:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-03 ساعت 01:57 توسط پيام.)
سلام دوستان
يه نصيحت نگران وقت سفارت يا مكان سفارت نباشين
تمام مدارك كه كامل شد ( كه البته داشتن وكيل بسيار مفيد نيست )
تازه موقع مصاحبه ميفهميد كه ايا بايد همون موقع ويزا بگيريد يا هنوز بايد حالا حالا ها واستيد تا جواب اف بي اي چك شوهر همسر فرزند بياد
بعد از ok شدن داشتن ويزا تو دستتون اقدام به كشتن گوسفند كنيد
مني كه با داشتن زن سيتيزن اقدام كردم مدارك تمام كامل بود هيچ كسري نداشتم تو هيچ اورگان دولتي نبو دم بعد مصاحبه تازه انتظارم شروع شده پس دوستان نگران مدارك قبل مصاحبه يا جاي مصاحبه نباشيد چرا كه
مثال همه جا بد و خوب داره به امريكا نميخوره يعني ايروان انكارا دبي همه جا يه كار انجام ميدن سعي بر داشتن مدارك كامل داشته باشيد نه عوض كردن مكان
پيام ويزا cr1
بدون وكيل مصاحبه انكارا
٣ ماه منتظر جواب اف بي اي چك
اينم بگم بي برو برگرد هممون ميريم امريكا ولي ديرو زود داره سوختو سوز چي ؟ چي ؟ ؟؟؟؟
به اميد فرداي عالي تر پس بايد رفت جلو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزيز. كيس من اپرو شده و مدارك به nvc فرستاده شده ميخواستم بدونم مدت زمان تقريبي ارسال مدارك به سفارت چقدر هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-03 ساعت 18:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-04 ساعت 16:46 توسط Yasaman624.)
[/quote]
با سلام
رسيدن مدارك من به nvc حدود ٢ ماه طول كشيد ولي اصلا به رسيدن نبود به رسيدگي مدارك بود يعني از فرستادن تا رسيدگي مدارك ٢ماه ٦،٧ روز طول
با تشكر از جوابتون، پس من كه الان مداركم در nvc هست بايد منتظر رسيدن مدارك باشم؟ مدارك از چه طريقي باشم ؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها بعضی از مدارکی که برای مصاحبه باید ببریم حتما باید ارجینال باشن ، کسی میدونه دقیقا چه مدارکی ارجینال باید باشه و چه مدارکی اسکن و کپی اش قابل قبوله؟ (سفارت آنکارا)
درضمن چه پستی از امریکا به ایران مدارک میاره؟ DHL ؟
متشکرم!!! سپاسگذار