موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-09 ساعت 19:27)hamed.us نوشته: بچه ها باورم نمیشه ولی من اپرووووووووو شدم .... هوررررااااااااااااااا.... خیلی خوشحالم .
تبریک میگم آزاد اندیش
از وقتی مدارکتو به USCIS دادی تا اپرو شدنت چقدر زمان برد؟!!!
حامد جان تبریکککککک میگم .میتونم حس کنم چقدر خوشحالی من کیسم 24 می بدستشون رسیده بود 19 سپتامبر اعلام نقص مدرک کردن 03 اکتبر نقص مدرک بدستشون رسید و با کمال ناباوری 08 اکتبر کیس ما رو اپرو کردن . یعنی طی سه ر وز کاری .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز . من تازه عضو شدم. یه سوالی داشتم.از بین اعضای محترم کسی هستش که آلمان رو واسه مصاحبه انتخاب کرده باشه ؟ ممنون می شم اگه تجربیاتتون رو در اختیار من هم بذارید؟ پرونده ما 30 Sep اپرووو شده الان باید متظر چی باشیم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-11 ساعت 11:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-11 ساعت 13:23 توسط romantic.)
سلام
بازم با شرمندگی چند تا سوال مهم دارم
نامزدم داره میاد ایران،میخواهیم برای بار دوم ایران رو بگردیم اما اینبار با دوچرخه،دفعه پیش 43 روز با ماشین ایران گردی کردیم
سوالاتم ایناست
1- ما میتونیم صیغه محرمیت بخونیم؟ تو ویزامون مشکلی پیش نمیاد؟ نامزدم مسلمون نیست،واسه گرفتن هتل اینکار رو میخواییم انجام بدیم.البته صیغه محرمیت در شناسنامه ثبت نمیشود.
2- اگه که مشکلی در گرفتن ویزا پیش نمیاد کجا بریم واسه برگه محرمیت؟ منظورم کدام دفتر خانه؟اگر جایی رو میشناسید که انجام بدن ممنون میشم بگید؟
3- واسه محرمیت رضایت نامه ولی نداریم،چی کار کنیم؟هر دوامون اولین باره ازدواج میکنیم
4- هتل ها و یا مسافر خ.نه ها به ما اتاق میدن با برگه محرمیت؟ در مسافرتهای قبلی ما هتل نمیرفتیم و یا مامان نامزدم همرامون بود اما اینبار تنهاییم و می خواهیم بریم هتل
بعد از ایران گردی از طریق مرز زمینی میریم ترکیه و ترکیه گردی امیدوارم که تا پایان این پروسه که 3 ماه یا بیشتر میشه کلیر شم
متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز، من برای ویزای نامزدی اقدام کردم. و حالا نامه ای از سفارت با این مضمون گرفتیم که evidence or statement ارائه بشه که بعد از 90 روز حتما ازدواج اتفاق میفته.میخواستم از همفکری شما دوستان برای ارائه این مدرک استفاده کنم.یعنی چه مدرکی ارائه کنیم بهتره یا قابل قبول تره. ممنون میشم سریعتر به سوال من جواب بدید و به من تو این پروسه کمک کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-13 ساعت 15:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-13 ساعت 15:30 توسط fifi fatima.)
سلام دوستان.راستش من دیروز عضو سایت شدم..من قراره دی ماه توی ایران مراسم ازدواج رسمیم و جشن و عروسی و این حرفها رو برگزار کنم و نامزدم و خانوادش میان ایران..نامزدم و خانوادش سیتیزن هستند و میخواد بعد از ازدواج رسمی برای من اقدام کنه..میخواستم سوال کنم چقدر طول میکشه گرفتن ویزای من؟ و اینکه آیا موقع ارسال مدارک ذکر کنم که من سه سال سابقه کار در شرکت نیمه دولتی دارم یا نه؟ممنون میشم از راهنماییتون
چقدر طول کشید اپروو شدی؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من آمریکا هستم و سیتیزن. برای نامزدم اقدام کردم که با ویزای i-129F بیاد اینجا. سفارت ارمنستان رو هم انتخاب کردم. دیروز نامه Approve اومده برام. الان اصلا نمی دونم باید چیکار کنم؟ خیلی گشتم تو مهاجر سرا. کلی اطلاعات هست واسه قبل اپروو و سفارت رفتن. اما هیچی پیدا نکردم که تو فاصله اپروو تا سفارت چه باید کرد؟ سفارت خودش با من یا نامزدم توی ایران تماس میگیره؟ من باید وقت بگیرم؟ چه مدارکی لازم هست برای سفارت؟
لطفا راهنماییم کنین. ممنونم.