موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برای ویزای نامزدی آمریکا اقدام کردم. می خوام بدونم که وقتی ویزا صادر میشه آیا قبل از رفتن به آمریکا می شه تو ایران عقد رسمی کرد یا نه؟ یعنی اگه تو شناسنامه ثبت بشه عقدمون بعد بریم آمریکا و اونجا هم ازدواج کنیم یا اینکه نه؟
به من گفتن که قبل از گرفتن ویزای نامزدی ازدواج نکن حالا بعد از گرفتن ویزا و قبل از رفتن می شه چون اینجوری خیال خانواده هم راحت تره
ممنونم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-29 ساعت 20:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-30 ساعت 12:05 توسط nedarzdh.)
K1
ارسال مدارک April10 _ رسید نامبر April21 _ و NOA2 April28 یعنی از USCIS به NVC فرستادن.
این سرعت عادیه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-29 ساعت 20:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-30 ساعت 12:08 توسط nedarzdh.)
K1
بچه ها فقط مبلغ 240$ برای I-139 Affidative of Support در روز مصاحبه است یا هزینه های دیگری هم هست؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی شایا .. این فرم I-864 چیه؟ مربوط به اسپانسر هست و آیا شامل K1 هم میشه؟
[/quote]
تو اسپانسر داری ؟تو هیچ فرمی رو خودت پر نمیکینی که ببری برای مصاحبه فقط تاییده فرم DS160 و ترجمه شناسنامه و کارت ملی و پاسپورت و عکس و مدارک اثبات رابطه نامزدی تو ببر و یادت باشه هر چی اییمل و چت و وایبر و FB داری پرینت بگیر اونا حجم پرینتها براشون مهمه !!فرمهای ساپروت مالی هم 1-134 اصلش باید باشه و W2و 1040 پرینتش رو میبری
وقتی دعوتنامه برای مصاحبه برات میاد توش همه اینا ور نوشته نگران نباش وقت داری که تهیه کنی فقط فرم 1-134 که باید اوریجینال باشه ور از الان به فکرش باش بقیه رو میتونه بارت ایمیل کنه پرینت بگیری
[/quote]
در ضمن هزینه ویزا رو هم باید نازمدت تلفنی یا با کردیت کارتش پرداخت کنه وگرنه وقت مصاحبه نمیتونی بگیری !!سایت ارمنستان که اینطور بود تا هزینه ویزا رو پرداخت نمیکردی دسترسی به کلندر برات ایجاد نمیشد که بتونی وقت بگیری
[/quote]
آره نامزدم اسپانسر شده..فرم 134-1 را نامزدم پر کرده..قراره برام پست کنه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها لطفا جواب منو بدید می شه بعد از اینکه ویزا دادن و قبل از رفتن به آمریکا تو ایران عقد کرد؟ مشکلی پیش نمیاد؟ Cool
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها كسي ميدونه چهجوري ميشه نوبت اينترويوو ويزا نامزدي رو تغير داد؟reschedule
من ١٦ارديبهشت نوبت داشتم ولي نرسيدم برم(فك ميكردم ويزا توريستيم درست شده كه نشده)حالا سفارت ميگه اول بايد صبر كني نوبتت بگذره بعد اقدام كني براي تغير تاريخ.درسته؟راهي نداره؟
و ايا دباره fbiچك ميخورم؟براي توريستي٥ماه طول كشيد كليرنس و ظاهرا چون نوبت ويزا نامزدي داشتم ريجكت شدم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. تو مدت اعتبار ویزای نامزدی میشه رفت کانادا و برگشت؟ میدونم یکبار وروده نامزدی ...ولی نامزدم اصرار داره...همون ورود کانادا هم ویزامیخاد ...