کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
سلام دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه
نامزدم فرم i129f رو پر کرده و فرستاده uscis الان 2ماهه هیچ خبری نشده از وقتی کیس نامبر دادن
نمیخواد من هیچ فرمی پر کنم یا کاری کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز می دونم که اکثر شما توی مراحل بعدی نیاز دارید که از فیسبوکتون پرینت بگیرید یک روش هست که خیلی ساده می تونید انجام بدید.
اول می رید قسمت settings فیسبوک
دوم سمت چپ اولین گزینه general هست
توی این صفحه پایینش نوشته : download a copy
این و که زدیم اونجا یک تیک داره می زنی به صورت اتوماتیک فیسبوک همه عکس ها ، همه مسیج هاتون به آدم های مختلف از اول تا الان رو واستون ایمیل می کنه.
بعد ایمیل و که باز کردید یک لینک هست که نوشته : download archive
دیگه این و که بزنید حله.
امیدوارم که به دردتون خورده باشه Smile))
پاسخ
تشکر کنندگان: nedarzdh ، shaya ، romance33 ، hamed_na ، shadoow ، AZAR 1335 ، girl 1368 ، aidaone
(2014-05-03 ساعت 17:53)Mostafa_M7 نوشته:  سلام دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه
نامزدم فرم i129f رو پر کرده و فرستاده uscis الان 2ماهه هیچ خبری نشده از وقتی کیس نامبر دادن

خوب عزیزم فرم I-134 و W2 و 1040 Tax return را آماده کن..
ما 10آوریل فرستادیم-17 یک ایمیل دریلفت کردیم-21 یک نامه noa1 حاوی رسید نامبر گرفتیم-24 approved شدیم-28 نامه یnoa2 دریافت کردیم که کتبا اعلام میکنه اپروو شدیم و پرونده به NVC رفته....کلا در 18 روز و الان منتظر کیس نامبریم!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: Mostafa_M7 ، girl 1368
(2014-05-03 ساعت 20:43)هستی1985 نوشته:  دوستان عزیز می دونم که اکثر شما توی مراحل بعدی نیاز دارید که از فیسبوکتون پرینت بگیرید یک روش هست که خیلی ساده می تونید انجام بدید.
اول می رید قسمت settings فیسبوک
دوم سمت چپ اولین گزینه general هست
توی این صفحه پایینش نوشته : download a copy
این و که زدیم اونجا یک تیک داره می زنی به صورت اتوماتیک فیسبوک همه عکس ها ، همه مسیج هاتون به آدم های مختلف از اول تا الان رو واستون ایمیل می کنه.
بعد ایمیل و که باز کردید یک لینک هست که نوشته : download archive
دیگه این و که بزنید حله.
امیدوارم که به دردتون خورده باشه Smile))

خوب اینو زودتر میگفتی !!میدونی من با چه بدبختی از هر صفحه پرینت اسکرین گرفتم !!Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: fbrn ، girl 1368
(2014-05-03 ساعت 23:39)shaya نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 20:43)هستی1985 نوشته:  دوستان عزیز می دونم که اکثر شما توی مراحل بعدی نیاز دارید که از فیسبوکتون پرینت بگیرید یک روش هست که خیلی ساده می تونید انجام بدید.امیدوارم که به دردتون خورده باشه Smile))

خوب اینو زودتر میگفتی !!میدونی من با چه بدبختی از هر صفحه پرینت اسکرین گرفتم !!Tongue

آخه عزیزم نپرسیدی که Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-05-03 ساعت 23:09)nedarzdh نوشته:  

پیگیری کنید. ..
ما 10آوریل فرستادیم-17 یک ایمیل دریلفت کردیم-21 یک نامه noa1 حاوی رسید نامبر گرفتیم-24 approved شدیم-28 نامه یnoa2 دریافت کردیم که کتبا اعلام میکنه اپروو شدیم و پرونده به NVC رفته....کلا در 18 روز

پاسخ
تشکر کنندگان: girl 1368
(2014-05-04 ساعت 00:58)Mostafa_M7 نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 23:09)nedarzdh نوشته:  

ما 10آوریل فرستادیم-17 یک ایمیل دریلفت کردیم-21 یک نامه noa1 حاوی رسید نامبر گرفتیم-24 approved شدیم-28 نامه یnoa2 دریافت کردیم که کتبا اعلام میکنه اپروو شدیم و پرونده به NVC رفته....کلا در 18 روز

خوب عزیزم فرم I-134 و W2 و 1040 Tax return را آماده کن..
پاسخ
تشکر کنندگان: Mostafa_M7 ، shadoow ، girl 1368

راستی چند روز بعد از فرستادن پرونده به USCIS کیس نامبر گرفتین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Mostafa_M7
(2014-05-04 ساعت 01:06)nedarzdh نوشته:  

حدود یک هفته
این فرمهایی که گفتی چی هست؟
منظور من اینه که نامزدم از اونجا همون فرم i129f رو فرستاد uscis من نمیخواد کاری کنم تا جواب همون فرم بیاد یا باید منم فرمی پر میکردم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl 1368
(2014-05-04 ساعت 17:03)Mostafa_M7 نوشته:  

حدود یک هفته
منظور من اینه که نامزدم از اونجا همون فرم i129f رو فرستاد uscis من نمیخواد کاری کنم تا جواب همون فرم بیاد یا باید منم فرمی پر میکردم؟

شما کیس نامبر گرفتین یا رسید نامبر؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Mostafa_M7 ، shadoow
(2014-05-04 ساعت 17:08)nedarzdh نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 17:03)Mostafa_M7 نوشته:  

حدود یک هفته

شما کیس نامبر گرفتین یا رسید نامبر؟

کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.من فرم Ds160 رو برای نامزدی پر کردم. نامزدم اونجا سیتیزن هست ومیخوام بدونم بعد از پر کردن این فرم باید چیکار کنم؟ از کجا بدونم وقت سفارتم کی. اصلا وقت سفارترو باید خودم بعد از پر کردن این فرم بگیرم یا باید سایترو چک کنم تا اونا وقت رو تعیین کنن. در ضمن من تو فرم های قبلی دبی رو برای مصاحبه انتخاب کردم. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-08 ساعت 10:44)fbrn نوشته:  سلام دوستان.من فرم Ds160 رو برای نامزدی پر کردم. نامزدم اونجا سیتیزن هست ومیخوام بدونم بعد از پر کردن این فرم باید چیکار کنم؟ از کجا بدونم وقت سفارتم کی. اصلا وقت سفارترو باید خودم بعد از پر کردن این فرم بگیرم یا باید سایترو چک کنم تا اونا وقت رو تعیین کنن. در ضمن من تو فرم های قبلی دبی رو برای مصاحبه انتخاب کردم. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

ارمنستان اینطور بود که توی سایت پروفایل درست کردیم و یه نامه اینویتیشن اومد و هزینه ویزا رو آنلاین پرداخت کردم تا کلندر در سایت بارم باز شد و اونوقت خودم وقت گرفتم !
پاسخ
تشکر کنندگان: nedarzdh ، fbrn
(2014-05-08 ساعت 10:44)fbrn نوشته:  سلام دوستان.من فرم Ds160 رو برای نامزدی پر کردم. نامزدم اونجا سیتیزن هست ومیخوام بدونم بعد از پر کردن این فرم باید چیکار کنم؟ از کجا بدونم وقت سفارتم کی. اصلا وقت سفارترو باید خودم بعد از پر کردن این فرم بگیرم یا باید سایترو چک کنم تا اونا وقت رو تعیین کنن. در ضمن من تو فرم های قبلی دبی رو برای مصاحبه انتخاب کردم. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام اولا که دبی برای ویزای توریستی هستش و به احتمال زیاد ابوظبی را انتخاب کردی.
و اگه همه مراحل کارت تموم شده یعنی از NVC کیس نامبر هم گرفتی
معمولا 30 الی 90 روز بعد. از سفارت آمریکا تو ابوظبی به شما ایمیلی میدهند که توی اون ایمیل نامه دعوت به مصاحبه میباشد و خودشان روز مصاحبه را برای شما تعیین میکنند. همچنین به شما می گویند که چه مدارکی لازم هست روز مصاحبه با خودتون بیاورید...
تو این زمان بهترین کار برای شما این میباشد که به انستیتو پاستور مراجعه کنید و واکسنهای لازم را بزنید....
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: fbrn ، girl 1368
بله درست گفتین من ابوظبی رو انتخاب کردم .واقعا ممنون دوست عزیز دیگه کم کم داشتم نگران میشدم
پس همون طور که گفتین میرم دنباله واکسن ها . یک دنیا ممنونم بابت راهنمایتون Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان