کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2014-05-14 ساعت 07:52)shandiz نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 21:53)shaya نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 17:23)shandiz نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 16:52)shaya نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 15:58)America.Lover نوشته:  سلام دوستان يه راهنمائی ميخواستم
من با خانومی دوست هستم که سيتی زن امريکا هست و ميخواد من رو به امريکا ببره
به خاطر شرايط تحصيلش نميتونه به خارج از کشور بياد که هم ديگرو ببينيم يا بياد ايران که ازدواج کنيم
حالا ميخوام بدونم چجوری بايد اين کار رو انجام بديم ؟ آيا بايد نامه ايی چيزی از اداره دولتی امريکا بگيره برای من بفرسته ؟ يا من بايد خودم اقدام کنم ؟
لطفاً من رو راهنمايی کنيد و بگيد کدوم مورد زودتر من ميتونم برم امريکا ؟
مرسی

بهترین راه حل ویزای نامزدیه!!ولی اینکه شما باید همدیگه رو دیده باشین و عکس دونفره داشته باشین این رو چطور میخواین حل کنید با این شرایطی که داره ؟!!!مگه اینکه با ویزای توریستی برین اونجا و عکسهای دونفره و مدارک بلیط سفر و هتل و...رو تهیه کنید بعد برای ویزای نامزدی اقدام کنید !!!ولی عجیبه که نمیتونه به کشور دیگه بیاد تا همدیگه رو ببینین!!

اگه ایشون با ویزای توریستی برن 6 ماه وقت داران ازدواج کنن با شخص مورد نظرشون و دیگه از همون جا اقدام میکنن و لازم هم نیست برگردن و کارای اداریشون خیلی سریعتره 2 تا 3 ماه (دوست خودم همچین شرایطی داشت)

مطمئنی میشه با ویزای توریستی ازدواج کردو اونجا موند؟

کاملا و نمونش دوست نزدیکم که با ویزای توریستی رفت با خانومی اون جا اشنا شد ازدواج کرد و 2 3 ماهی گرین کارتم گرفت (ویزای توریستی 6 ماه هست واین دوست من 2 سال اون جا هست)

خب ویزای توریستی چقد طول میکشه بیاد؟اخه مثلن یکی بود میگف الان 10 ماهه متظره ویزای توریستیش اوکی شه هنو نشده با اینکه سالی یبار میره امریکا سفر ! اگه توریستی بخاد انقد طول بکشه ویزاش خب سخته فرقش با نامزدی زیاد نیست از لحاظ زمانی !

و خدایی که در این نزدیکیست.....
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2014-05-14 ساعت 13:55)girl 1368 نوشته:  [quote='shandiz' pid='495756' dateline='1400037748']
[quote='shaya' pid='495631' dateline='1400001831']
[quote='shandiz' pid='495515' dateline='1399985629']
[quote='shaya' pid='495500' dateline='1399983731']

خب ویزای توریستی چقد طول میکشه بیاد؟اخه مثلن یکی بود میگف الان 10 ماهه متظره ویزای توریستیش اوکی شه هنو نشده با اینکه سالی یبار میره آمریکا سفر ! اگه توریستی بخاد انقد طول بکشه ویزاش خب سخته فرقش با نامزدی زیاد نیست از لحاظ زمانی !

بله درسته و ریسکشم بیشتره و احتمال ندادن ویزا هم هست (ولی اگه بتونه بیگیره کلیریس نخوره زمانش کمتره )(و زودتر هم کلیر میشن )
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2014-05-10 ساعت 11:40)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 10:45)fbrn نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 20:21)hamed.us نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 18:53)fbrn نوشته:  [quote='hamed.us' pid='493813' dateline='1399619636']

برای واکسنها باید بری انستیتو پاستور تجریش. یادت باشه که با خودت پاسپورتت و هرچی که کارت واکسن از کودکی تا به الان داری ببری تا توی کارت زرد برایت وارد کنه...
در ضمن این واکسنها اجباری هستش:
واکسن MMR دو مرحله به فاصله 1 ماه.
واکسن TD دو مرحله به فاصله 1 ماه.
واکسن هپاتیت 3 مرحله میباشد.
آبله واکسنش تو ایران نیست اما اگه قبلا گرفته باشی از شما آنتی بادی میگیرن و 1 هفته بعد جوابشو به شما میدهند که حتما باید جوابشو با خودتون ببرید.
آنفلانزا هم چون اکسپایرش 7 ماه میباشد بهتره که 1 ماه قبل از رفتن بزنی.

سلام دوست عزیز .من برای واکسن ها رفتم انستیتو پاستور خوده میدون پاستور پیاده شدم خلاصه رفتم اونجا وگفتن واکسن MMR رو بزنم اما نگفتن دو مرحله اییه کلا هیج توضیحی نمیدادن .بعد پرسیدن که آبله گرفتم یا نه که من گرفته بودم به همین دلیل یه آزمایش برام نوشت که نتیجش هفته ی آینده جهارشنبه میاد برای هر دو مورد هم گفتن برم بیرون انجام بدم منم هم برای واکسن و هم آزمایشم رفتم کلینیک 16 آذر تو انقلاب , خلاصه فعلا این دوتارو انجام دادم , اگه باز برم همون کلینیک 16 آذر بقیه ی واکسن هارو برام میزنن که من نتیجه ی همرو با هم ببرم انستیتو؟ یا باید همون روندی رو که اون ها میگن دنبال کنم؟ یعنی فعلا جواب همین دوتارو براشون ببرم تا ببینم خودشون جی میگن یا خودم همینجوری برم دنبال بقیه .

بهتر بود که از اول میرفتی انستیتو پاستور تجریش چون اونا دقیقا میدونن که تو چی لازم داری و همونجا هم برات کارت زرد بین المللی صادر میکردن.
حالا هیچ ایرادی نداره فردا برو و همونطور که بهت گفتم پاسپورتت و هر چی کارت واکسن داری ببر تا برات کارت زرد صادر کنن و همونجا هم واکسن TD رو بزن. و این واکسنی هم که امروز زدی هم وارد کنن فقط یادت باشه که 1 ماه بعد مرحله دوم MMR هم بزنی و همچنین هفته دیگه نتیجه آنتی بادی هم گرفتی ببر تا وارد کارتت کنند... موفق باشی.

این جور که گفتین من یکم نگران شدم مدارکم رو میبرم انستیتوی تجریش آخه همونطور که گفتم پاستور هیچ توضیحی نمیده و میترسم خوب راهنمایی نکنن و یکسری واکسن هارو نگن که بزنم , میشه آدرس انستیتو تجریش رو بهم بدین ؟
یک دنیا ممنون به خاطر راهنمایی های خوبتون Shy

از میدان قدس وارد شریعتی که شدید دست راست هستش. کمی پیاده روی داره. در سبز رنگی داره روبه رو ایستگاه اتوبوس هاست.

سلام من رفتم انستیتو پاستور تجریش برای واکسن هام
به غیر از MMR که فعلا یک مرحله زدم ویه آزمایش این واکسن هارو زدم :
TD

HEPATIT ( از سه مرحله دو مرحلشو میرسم بزنم اما دکتر گفت نیازی هم نیست)
دیگه چه واکسن هایی هست که بزنم آخه دکتر گفت همینا کافیه اما من اینجا دیدم بچه ها واکسن های دیگه ای هم نوشتن که باید بزنیم من چی کار کننم؟
مننژیت هم که پرسیدم گفت نمیخواد بزنی برای زیر 18 ساله اما بازم اینجا دیدم نوشتن که باید بزنیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-16 ساعت 01:19)fbrn نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 11:40)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 10:45)fbrn نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 20:21)hamed.us نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 18:53)fbrn نوشته:  [quote='hamed.us' pid='493813' dateline='1399619636']

برای واکسنها باید بری انستیتو پاستور تجریش. یادت باشه که با خودت پاسپورتت و هرچی که کارت واکسن از کودکی تا به الان داری ببری تا توی کارت زرد برایت وارد کنه...
در ضمن این واکسنها اجباری هستش:
واکسن MMR دو مرحله به فاصله 1 ماه.
واکسن TD دو مرحله به فاصله 1 ماه.
واکسن هپاتیت 3 مرحله میباشد.
آبله واکسنش تو ایران نیست اما اگه قبلا گرفته باشی از شما آنتی بادی میگیرن و 1 هفته بعد جوابشو به شما میدهند که حتما باید جوابشو با خودتون ببرید.
آنفلانزا هم چون اکسپایرش 7 ماه میباشد بهتره که 1 ماه قبل از رفتن بزنی.

سلام دوست عزیز .من برای واکسن ها رفتم انستیتو پاستور خوده میدون پاستور پیاده شدم خلاصه رفتم اونجا وگفتن واکسن MMR رو بزنم اما نگفتن دو مرحله اییه کلا هیج توضیحی نمیدادن .بعد پرسیدن که آبله گرفتم یا نه که من گرفته بودم به همین دلیل یه آزمایش برام نوشت که نتیجش هفته ی آینده جهارشنبه میاد برای هر دو مورد هم گفتن برم بیرون انجام بدم منم هم برای واکسن و هم آزمایشم رفتم کلینیک 16 آذر تو انقلاب , خلاصه فعلا این دوتارو انجام دادم , اگه باز برم همون کلینیک 16 آذر بقیه ی واکسن هارو برام میزنن که من نتیجه ی همرو با هم ببرم انستیتو؟ یا باید همون روندی رو که اون ها میگن دنبال کنم؟ یعنی فعلا جواب همین دوتارو براشون ببرم تا ببینم خودشون جی میگن یا خودم همینجوری برم دنبال بقیه .

بهتر بود که از اول میرفتی انستیتو پاستور تجریش چون اونا دقیقا میدونن که تو چی لازم داری و همونجا هم برات کارت زرد بین المللی صادر میکردن.
حالا هیچ ایرادی نداره فردا برو و همونطور که بهت گفتم پاسپورتت و هر چی کارت واکسن داری ببر تا برات کارت زرد صادر کنن و همونجا هم واکسن TD رو بزن. و این واکسنی هم که امروز زدی هم وارد کنن فقط یادت باشه که 1 ماه بعد مرحله دوم MMR هم بزنی و همچنین هفته دیگه نتیجه آنتی بادی هم گرفتی ببر تا وارد کارتت کنند... موفق باشی.

این جور که گفتین من یکم نگران شدم مدارکم رو میبرم انستیتوی تجریش آخه همونطور که گفتم پاستور هیچ توضیحی نمیده و میترسم خوب راهنمایی نکنن و یکسری واکسن هارو نگن که بزنم , میشه آدرس انستیتو تجریش رو بهم بدین ؟
یک دنیا ممنون به خاطر راهنمایی های خوبتون Shy

از میدان قدس وارد شریعتی که شدید دست راست هستش. کمی پیاده روی داره. در سبز رنگی داره روبه رو ایستگاه اتوبوس هاست.

سلام من رفتم انستیتو پاستور تجریش برای واکسن هام
به غیر از MMR که فعلا یک مرحله زدم ویه آزمایش این واکسن هارو زدم :
TD

HEPATIT ( از سه مرحله دو مرحلشو میرسم بزنم اما دکتر گفت نیازی هم نیست)
دیگه چه واکسن هایی هست که بزنم آخه دکتر گفت همینا کافیه اما من اینجا دیدم بچه ها واکسن های دیگه ای هم نوشتن که باید بزنیم من چی کار کننم؟
مننژیت هم که پرسیدم گفت نمیخواد بزنی برای زیر 18 ساله اما بازم اینجا دیدم نوشتن که باید بزنیم

مننژیت نیست
لیست واکسنهای مورد نظر رو دکتر برات نفرستاده؟
توام ،هپاتیت،ام ام آر آنفولانزا کافیه
دکتر انستیوتو پاستور وارده بهش اعتماد کنSmile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: fbrn ، shadoow
مننژیت برای زیر 18 سال هست
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، fbrn ، shadoow
دوستان من دقیقا سه ماه و 4 روز از گرفتن نامه کیس نامبرم میگذره هنوز ابوظبی وقت مصاحبه بهم ندادن.......کسی نظری داره؟
توی سایتشون نوشته k1 k2ایمیل نزنن برای مصاحبه..............انگار پروندمونو گم کردن.............Sad
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-05-17 ساعت 20:22)دخترمهربون نوشته:  دوستان من دقیقا سه ماه و 4 روز از گرفتن نامه کیس نامبرم میگذره هنوز ابوظبی وقت مصاحبه بهم ندادن.......کسی نظری داره؟
توی سایتشون نوشته k1 k2ایمیل نزنن برای مصاحبه..............انگار پروندمونو گم کردن.............Sad

ارمنستان اینطوری بود که چند ماه بعد زا گرفتن کیس نامبر طول کشید تا پرونده ما برسه اونجا وقتی رسید برام ایمیل زدن و یه اینویتیشن لتر فرستادن مدارک و نحوه پرداخت هزینه ویزا و...توش نوشته شده بود هزینه رو که پرداخت کردم سایت باز شد و کلندر ظاهر شد و وقت گرفتم اما دبی رو نمیدونم چه جوریه!!
پاسخ
تشکر کنندگان: دخترمهربون
(2014-05-17 ساعت 22:51)shaya نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 20:22)دخترمهربون نوشته:  دوستان من دقیقا سه ماه و 4 روز از گرفتن نامه کیس نامبرم میگذره هنوز ابوظبی وقت مصاحبه بهم ندادن.......کسی نظری داره؟

ارمنستان اینطوری بود که چند ماه بعد زا گرفتن کیس نامبر طول کشید تا پرونده ما برسه اونجا وقتی رسید برام ایمیل زدن و یه اینویتیشن لتر فرستادن مدارک و نحوه پرداخت هزینه ویزا و...توش نوشته شده بود هزینه رو که پرداخت کردم سایت باز شد و کلندر ظاهر شد و وقت گرفتم اما دبی رو نمیدونم چه جوریه!!
میشه بگین دقیقا چند ماه بعد از کیس نامبر اینویتیشن لتر گرفتین؟
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-17 ساعت 22:59)دخترمهربون نوشته:  

واای . منم یک ماه میشه که فرم رو پر کردم و کیس نمبرم رو گرفتم اما خبری نشده از یه وکیل پرسیدم گفت روالش همینه باید صبر کنی تا خودشون ایمیل بزنن.یعنی برای منم میخواد اینقدر طول بکشه ه ه Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. آیا اونطرف برای عقد اسلامی اجازه کتبی پدرلازمه؟ همون وکالتنامه کفایت میکنه؟ببخشید فوریتیه این سئوال..اگر لطف کنید ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-18 ساعت 06:59)maryam1 نوشته:  سلام. آیا اونطرف برای عقد اسلامی اجازه کتبی پدرلازمه؟ همون وکالتنامه کفایت میکنه؟ببخشید فوریتیه این سئوال..اگر لطف کنید ممنون میشم

دوست عزیز در هر جای دنیا که شما بخواین طبق قوانین اسلامی ازدواج کنین و قبلاً هم ازدواج نداشتین اجازه نامه قانونی پدر رو میخواد.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، maryam1
(2014-05-17 ساعت 23:17)fbrn نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 22:59)دخترمهربون نوشته:  

واای . منم یک ماه میشه که فرم رو پر کردم و کیس نمبرم رو گرفتم اما خبری نشده از یه وکیل پرسیدم گفت روالش همینه باید صبر کنی تا خودشون ایمیل بزنن.یعنی برای منم میخواد اینقدر طول بکشه ه ه Sad
10 دسامبرکیس نامبر گرفتم توی مارس اینویتشین لتر اومد اول آاپریل وقت مصاحبه گرفتم تو فاصله دسامب رتا مارس ایمیل مزدم سفارت ولی اونا میگفتن پرونده تون هنوز به دست ما نرسیده به محض اینکه باید براتون ایمیل میزنیم
پاسخ
تشکر کنندگان: دخترمهربون ، fbrn
May17th دیروز کیس نامبر گرفتم. فرم DS-160 پر کردم - 240$ واریز کردم - June10th وقت سفارت گرفتم. همین؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: دخترمهربون
(2014-05-08 ساعت 17:39)hamed.us نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 10:44)fbrn نوشته:  سلام دوستان.من فرم Ds160 رو برای نامزدی پر کردم. میخوام بدونم بعد از پر کردن این فرم باید چیکار کنم؟ در ضمن من تو فرم های قبلی دبی رو برای مصاحبه انتخاب کردم.

و اگه همه مراحل کارت تموم شده یعنی از NVC کیس نامبر هم گرفتی
معمولا 30 الی 90 روز بعد. تو این زمان بهترین کار برای شما این میباشد که به انستیتو پاستور مراجعه کنید و واکسنهای لازم را بزنید....

سلام من فرم Ds160 رو برای نامزدی پر کردم. من تو فرم های قبلی ترکیه رو برای مصاحبه انتخاب کردم. 240$ واریز کردم و وقت مصاحبه گرفتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-05-18 ساعت 07:55)romance33 نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 06:59)maryam1 نوشته:  سلام. آیا اونطرف برای عقد اسلامی اجازه کتبی پدرلازمه؟ همون وکالتنامه کفایت میکنه؟ببخشید فوریتیه این سئوال..اگر لطف کنید ممنون میشم

دوست عزیز در هر جای دنیا که شما بخواین طبق قوانین اسلامی ازدواج کنین و قبلاً هم ازدواج نداشتین اجازه نامه قانونی پدر رو میخواد.

ممنونم... ولی زورم میاد پول برای وکالتنامه بدم.... بچه هایی که رفتند واقدام کردند اگر خبرمطمئنی بدهند ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان