کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
سلام بچه ها ، من دوتا سوال دارم اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم، من یکماه دیگه وقت مصاحبه دارم ترکیه، بجز واکسنای بچگی و دوران مدرسه هیچ واکسن دیگه ای نزدم میخواستم بدونم اون واکسنایی که لازمه رو باید اینجا زد یا همون ترکیه میشه زد هزینه ش واسم مهم نیست که ترکیه بزنم. و اینکه اگه مصاحبه به زبان فارسی انتخاب کنم تاثیر منفی واسه ویزام نداره با توجه با اینکه نامزدم آمریکایی هستش؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-18 ساعت 16:35)sea.breeze نوشته:  سلام بچه ها ، من دوتا سوال دارم اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم، من یکماه دیگه وقت مصاحبه دارم ترکیه، بجز واکسنای بچگی و دوران مدرسه هیچ واکسن دیگه ای نزدم میخواستم بدونم اون واکسنایی که لازمه رو باید اینجا زد یا همون ترکیه میشه زد هزینه ش واسم مهم نیست که ترکیه بزنم. و اینکه اگه مصاحبه به زبان فارسی انتخاب کنم تاثیر منفی واسه ویزام نداره با توجه با اینکه نامزدم آمریکایی هستش؟

سلام دوست عزیز اگه واکسن هاتون رو اینجا میزدین براتون بهتر بود چون بعضی از اونها فاصله زمانی دارن و دو مرحله ای و سه مرحله ای هستن.از نظر هزینه هم اونجا خیلی بیشتر از اینجا میشه که البته فرمودین براتون فرقی نداره.و اما راجع به مصاحبه شما باید زبان انگلیسی رو انتخاب کنین چون به فرمایش خودتون نامزد شما آمریکایی هستش. آیا اگه فارسی رو انتخاب کنین برای اون آفیسر جای شک نمیزارین چطور میخواین با هم حرف بزنین و ارتباط برقرارکنین؟ موفق باشین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl 1368
بعد از آمدن ویزا چقدر وقت داریم برای گرفتنش؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-18 ساعت 17:05)seasea نوشته:  من sea.breeze هستم خیلی ممنون که جواب دادین پس حالا تکلیف اون واکسنای چند مرحله ای چی میشه باید چیکار کنم ؟ برم لاقل چند تاشو همینجا بزنم تو این یه ماهی که وقت دارم؟

بله تا جایی که میتوین همینجا بزنین.راستی چرا شما دو تا آی دی دارین؟!
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
Smile یه ای دی جدید با تبلتم ساختمو مسج اولو دادم بعد اومدم پای لپتاپو با ای دی که چند روز پیش ساخته بودمو save بود اما پسوردش یادم نبود وارد شدم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-18 ساعت 16:58)romance33 نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 16:35)sea.breeze نوشته:  سلام بچه ها ، من دوتا سوال دارم اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم، من یکماه دیگه وقت مصاحبه دارم ترکیه، بجز واکسنای بچگی و دوران مدرسه هیچ واکسن دیگه ای نزدم میخواستم بدونم اون واکسنایی که لازمه رو باید اینجا زد یا همون ترکیه میشه زد هزینه ش واسم مهم نیست که ترکیه بزنم. و اینکه اگه مصاحبه به زبان فارسی انتخاب کنم تاثیر منفی واسه ویزام نداره با توجه با اینکه نامزدم آمریکایی هستش؟

سلام دوست عزیز اگه واکسن هاتون رو اینجا میزدین براتون بهتر بود چون بعضی از اونها فاصله زمانی دارن و دو مرحله ای و سه مرحله ای هستن.از نظر هزینه هم اونجا خیلی بیشتر از اینجا میشه که البته فرمودین براتون فرقی نداره.و اما راجع به مصاحبه شما باید زبان انگلیسی رو انتخاب کنین چون به فرمایش خودتون نامزد شما آمریکایی هستش. آیا اگه فارسی رو انتخاب کنین برای اون آفیسر جای شک نمیزارین چطور میخواین با هم حرف بزنین و ارتباط برقرارکنین؟ موفق باشین.

دقیقا همینطوره !!نامزد من همشهری و فامیلمه و خیلی ساله که اونجاست همه ایمیلها رو انگلیسی مینویسه منم اولا انگلیسی می نوشتم براش ولی دیدم چه کاریه براش فارسی مینوشتم اولین چیز یکه آفیسره گیر داد همین بود که مصاحبه انگلیسی گفتم ترجیح میدم فارسی باشه گفت پس چرا اون انگلیسی مینویسه ؟گفتم درک مطلب من خوبه ولی صحبت کردنم متوسطه گفت اون مگه فارسی بلد نیست ؟گفتم چرا بلده ولی کی بورد فارسی نداره منم اوایل انگلیسی براش مینوشتم ولی بعد دیدم نمیتونم احساسم رو خوب بیان کنم فارسی نوشتمTongue
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، girl 1368
(2014-05-18 ساعت 17:41)seasea نوشته:  Smile یه ای دی جدید با تبلتم ساختمو مسج اولو دادم بعد اومدم پای لپتاپو با ای دی که چند روز پیش ساخته بودمو save بود اما پسوردش یادم نبود وارد شدم

دوست عزیز این مغایر با قوانین مهاجر سراست .میتونین به یکی از مدیران اطلاع بدین.اونها بهتون میگن چکار کنین.برات آرزوی بهترین ها رو دارم .موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها من امروز وقت مصاحبه گرفتم و تا روز مصاحبه فقط 20 روز دارم... هرچند همه مدارکم حاضره استرس گرفتم خیلی زود شد..کلا فقط 2ماه!!!
وقت ملاقات برا واکسیناسیون از کجا بگیرم؟ و انیستیتو پاستور در همه شهرها هست؟ من تبریزم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-18 ساعت 19:50)nedarzdh نوشته:  بچه ها من امروز وقت مصاحبه گرفتم و تا روز مصاحبه فقط 20 روز دارم... هرچند همه مدارکم حاضره استرس گرفتم خیلی زود شد..کلا فقط 2ماه!!!
وقت ملاقات برا واکسیناسیون از کجا بگیرم؟ و انیستیتو پاستور در همه شهرها هست؟ من تبریزم

اول اینکه تو یگوگل سرچ کن اگر پیدا نکردی به اولین مرکز بهدشاتی درمانی نزدیک خونه تون برو ازونا راهنمایی بگیر سوم اینکه واکسن توام رو میتونبی بری بهداشت منطقه تون بزنه هپاتیت و ام ام آر هم بخشهای خصوصی دارن تو شهرتون بعد وقتی میای تهرون یه ساعت برو تجریش همه رو وارد کارتت میکنه ظرف ایکی ثانیه واون کارت زرد رو با خودت ببر Smile

(2014-05-18 ساعت 20:59)shaya نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 19:50)nedarzdh نوشته:  بچه ها من امروز وقت مصاحبه گرفتم و تا روز مصاحبه فقط 20 روز دارم... هرچند همه مدارکم حاضره استرس گرفتم خیلی زود شد..کلا فقط 2ماه!!!

اول اینکه تو یگوگل سرچ کن اگر پیدا نکردی به اولین مرکز بهدشاتی درمانی نزدیک خونه تون برو ازونا راهنمایی بگیر سوم اینکه واکسن توام رو میتونبی بری بهداشت منطقه تون بزنه هپاتیت و ام ام آر هم بخشهای خصوصی دارن تو شهرتون بعد وقتی میای تهرون یه ساعت برو تجریش همه رو وارد کارتت میکنه ظرف ایکی ثانیه واون کارت زرد رو با خودت ببر Smile

الهی که یه ضرب ویزا بگیری دیگه تو صفحه منتظرین کلیرنس نبینمت Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: nedarzdh
(2014-05-18 ساعت 20:59)shaya نوشته:  

الهی که یه ضرب ویزا بگیری دیگه تو صفحه منتظرین کلیرنس نبینمت Big Grin
[/quote]

فدات بشم !!!!!!! الهی آمین
مرسی بابت راهنماییت Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، fbrn
بچه ها من امروز وقت مصاحبه گرفتم .. کی ایمیل میزنه سفارت؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من میدونم که موقع مصاحبه شدیدا استرس میگیرم تو همچین مواقعی فارسی هم نمیتونم صحبت کنم چه برسه به انگلیسی.. خدایا نمیدونم چیکار کنم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya ، fbrn
من میدونم که موقع مصاحبه شدیدا استرس میگیرم تو همچین مواقعی فارسی هم نمیتونم صحبت کنم چه برسه به انگلیسی.. خدایا نمیدونم چیکار کنم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-18 ساعت 23:36)sea.breeze نوشته:  من میدونم که موقع مصاحبه شدیدا استرس میگیرم تو همچین مواقعی فارسی هم نمیتونم صحبت کنم چه برسه به انگلیسی.. خدایا نمیدونم چیکار کنم Sad

استرس نداره که !!مگه امتحانه ؟چهار تا کلوم حرف دوستانه است Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان،اومدم خبر خوب رو بدم من ويزامو گرفتم.از همه عزيزان بابت راهنمايي هايي كه كردين تشكر مى كنم.در اسرع وقت جزييات مصاحبه رو مى نويسم.
پاسخ
تشکر کنندگان: dorfam ، nedarzdh ، shaya ، shadoow ، romance33 ، دخترمهربون ، girl 1368 ، hamed_na

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان