2014-07-27 ساعت 18:17
(2014-07-27 ساعت 17:27)shaya نوشته:خواهش ميكنم شايا دو روز بود نبودي اينجا خيلي خلوت بود?(2014-07-26 ساعت 00:16)shmo نوشته:(2014-07-25 ساعت 22:30)hamhi kh نوشته: سلام دوستان من یه سوال فنی دارم کل این تاپیکم خوندم در موردش چیزی پیدا نکردم
من برای ویزای نامزدی دارم اقدام میکنم و خیلی نگران پدر مادرم هستم می خواستم بدونم کسی هست بدونه و تجربشو داشته باشه بعد از ورود من به آمریکا چقدر طول میکشه پدر و مادرمو بیارم
مثلا بگه با چه ویزایی ؟ آیا برای عروسی که می خوام اونجا بکنم به بهونش می تونم ؟ یا بعد گیرین کارت گرفتن میتونم یا حتما باید سیتیزن بشم بعد ؟
زمان به گیرین کارت رسیدنمو طقریبا میدونم ولی باز بفرمایید ممنون میشم ولی زمان سیتیزن شدن رو در ویزای نامزدی نمیدونم به فرض اینکه بعد ورود به آمریکا زود ازدواج کنیم
بازم ممنونم
سلام دوست عزيز براي پدر و مادر ميتوانند جهت شركت در مراسم عروسي شما شركت كنند ولي دادن ويزا به آنها بستگي به كامل بودن مداركي كه به سفارت آرائه ميدهند و نظر افيسري كه ازشان مصاحبه ميكند دارد انهم در صورت تاييد بصورت ويزاي توريستي . جهت اقدام شما براي ويزاي مهاجرتي ميتوانيد پس از سيتيزن شدن برايشان اقدام كنيد و جهت كيس نامزدي تا سيتيزني شما از زمان دريافت گريين كارت موقت بايد سه سال بگذرد تا سيتيزن بشويد البته ببخشيد شايد من درست نتوانستم توضيح بدهم حتما اگر اشكالي باشد دوستان ديگر اصلاح ميكنند
shmoکارت درسته عامو