کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2014-07-27 ساعت 17:27)shaya نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 00:16)shmo نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 22:30)hamhi kh نوشته:  سلام دوستان من یه سوال فنی دارم کل این تاپیکم خوندم در موردش چیزی پیدا نکردم
من برای ویزای نامزدی دارم اقدام میکنم و خیلی نگران پدر مادرم هستم می خواستم بدونم کسی هست بدونه و تجربشو داشته باشه بعد از ورود من به آمریکا چقدر طول میکشه پدر و مادرمو بیارم
مثلا بگه با چه ویزایی ؟ آیا برای عروسی که می خوام اونجا بکنم به بهونش می تونم ؟ یا بعد گیرین کارت گرفتن میتونم یا حتما باید سیتیزن بشم بعد ؟
زمان به گیرین کارت رسیدنمو طقریبا میدونم ولی باز بفرمایید ممنون میشم ولی زمان سیتیزن شدن رو در ویزای نامزدی نمیدونم به فرض اینکه بعد ورود به آمریکا زود ازدواج کنیم

بازم ممنونم

سلام دوست عزيز براي پدر و مادر ميتوانند جهت شركت در مراسم عروسي شما شركت كنند ولي دادن ويزا به آنها بستگي به كامل بودن مداركي كه به سفارت آرائه ميدهند و نظر افيسري كه ازشان مصاحبه ميكند دارد انهم در صورت تاييد بصورت ويزاي توريستي . جهت اقدام شما براي ويزاي مهاجرتي ميتوانيد پس از سيتيزن شدن برايشان اقدام كنيد و جهت كيس نامزدي تا سيتيزني شما از زمان دريافت گريين كارت موقت بايد سه سال بگذرد تا سيتيزن بشويد البته ببخشيد شايد من درست نتوانستم توضيح بدهم حتما اگر اشكالي باشد دوستان ديگر اصلاح ميكنند

shmoکارت درسته عاموBig Grin
خواهش ميكنم شايا دو روز بود نبودي اينجا خيلي خلوت بود?
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shaya ، shadoow
دوستان از اين لينك ميتونيد چك كنيد سرويس سنترتون چه تاريخيو دارن چك ميكنن
https://egov.uscis.gov/cris/processTimes...hB8LJ_t9Du
اون پايين سرويس سنترو انتخاب كنيدو اوكي رو بزنيد
سايت هاي ديگه اطلاعات اشتباه نشون ميده
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
سایت visa journey براساس تاریخ اپروو شدن پروفایل هایی که توی سایتشون ثبت نام کردن این اطلاعات رو میده ، بعضی ها ماه may بودن و اپروو هم شدن ، فقط واسه اینه که یه حدود دست آدم بیاد
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام دوستان ايا كسي هست كه اخيرا درخواست ويزا نامزدي كرده باشه؟ ايا حضورا به دفتر سفارت يا كنسولي مراجعه كرديد يا انلاين اقدام به در خواست ويزا كرديد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
ايا كسي ميدونه كه از تاريخ درخواست ويزا تا زمان مصاحبه در دبي معمولا جقدر طول ميكشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-02 ساعت 15:53)Mawani نوشته:  سلام دوستان ايا كسي هست كه اخيرا درخواست ويزا نامزدي كرده باشه؟ ايا حضورا به دفتر سفارت يا كنسولي مراجعه كرديد يا انلاين اقدام به در خواست ويزا كرديد؟

اول بايد فرم i129f رو پرينت كني بعد پر كنيو بفرستي uscis لازم نيست به جايي مراجعه كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: yasejavan
سلام ممنونم از جوابتون اما همه اينكارا رو ٧ ماه و نيم كرديم، منظورم مرحله بعدش هست كه بايد براي ويزا ابلاي كرد،منظورم مرحله اي كه از nvc شماره كيس را دريافت ميكنيم من ميخوام محل مصاحبه ام دبي باشه ايا براي ويزا امريكا بايد به دفتر كونسولي امريكا در دبي مراجعه كنم؟

سلام ممنونم از جوابتون اما همه اينكارا رو ٧ ماه و نيم كرديم، منظورم مرحله بعدش هست كه بايد براي ويزا ابلاي كرد،منظورم مرحله اي كه از nvc شماره كيس را دريافت ميكنيم من ميخوام محل مصاحبه ام دبي باشه ايا براي ويزا امريكا بايد به دفتر كونسولي امريكا در دبي مراجعه كنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20
(2014-08-02 ساعت 16:08)Mawani نوشته:  سلام ممنونم از جوابتون اما همه اينكارا رو ٧ ماه و نيم كرديم، منظورم مرحله بعدش هست كه بايد براي ويزا ابلاي كرد،منظورم مرحله اي كه از nvc شماره كيس را دريافت ميكنيم من ميخوام محل مصاحبه ام دبي باشه ايا براي ويزا امريكا بايد به دفتر كونسولي امريكا در دبي مراجعه كنم؟

شما همون زماني كه فرم i129f رو پر كرديد بايد يه جايي رو واسه مصاحبه انتخاب كرده باشيد دوبي ،ايروان يا آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-02 ساعت 16:08)Mawani نوشته:  سلام ممنونم از جوابتون اما همه اينكارا رو ٧ ماه و نيم كرديم، منظورم مرحله بعدش هست كه بايد براي ويزا ابلاي كرد،منظورم مرحله اي كه از nvc شماره كيس را دريافت ميكنيم من ميخوام محل مصاحبه ام دبي باشه ايا براي ويزا امريكا بايد به دفتر كونسولي امريكا در دبي مراجعه كنم؟

دوبی که نیست میفرستن ابوظبی من جایی رو اعلام نکردم از اول که میخوام مصاحبم کجا باشه خودشون فرستادن ابوظبی. تا اونجایی که اطلاع دارم دست خودشونه اگه شما بخواید مکان مصاحبرو تغییر بدید پروسه خاص خودشو داره.
موفق باشید
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
سلام شيوا جان ممنون از جوابت، شما مصاحبه داديد؟ ميشه لطف كنيد بكيد از زمان شروع بروسه تا مصاحبتون كلا جقدر طول كشيد؟ و اينكه نامزد شما از كدام سرويس سنتر اقدام كردند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان بالاخره من هم پریروز (1 August) مدارکم رو به USCIS پست کردم و دیگه افتادم تو این راه پر پیچ و خم . امیدوارم دوستان دیگه که جلو تر هستن موفق باشند
راستی دوسانی که تجربه دارن این رسید نامبر که در اینجا هم خوندم 1 هفته 10 روزه میاد درسته ؟ .میانگین چه مدت طول میکشه؟ و آیا به صورت نامه اطلاع میدهند و ارسال میکنند یا با ایمیل ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shiva201
(2014-08-03 ساعت 12:04)hamhi kh نوشته:  سلام دوستان بالاخره من هم پریروز (1 August) مدارکم رو به USCIS پست کردم و دیگه افتادم تو این راه پر پیچ و خم . امیدوارم دوستان دیگه که جلو تر هستن موفق باشند
راستی دوسانی که تجربه دارن این رسید نامبر که در اینجا هم خوندم 1 هفته 10 روزه میاد درسته ؟ .میانگین چه مدت طول میکشه؟ و آیا به صورت نامه اطلاع میدهند و ارسال میکنند یا با ایمیل ؟

به سلامتی موفق باشید ، اول بهتون خبر میدن که بسته رو دریافت کردن و بعد از حدود یک هفته شماره رسید نامبر بهتون میدن . براتون پست میکنن و اگر فرم G 1145 هم پر کرده باشید هم به نامزدتون ایمیل میدن هم اس ام اس Smile
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، hamhi kh
(2014-08-02 ساعت 22:31)Mawani نوشته:  سلام شيوا جان ممنون از جوابت، شما مصاحبه داديد؟ ميشه لطف كنيد بكيد از زمان شروع بروسه تا مصاحبتون كلا جقدر طول كشيد؟ و اينكه نامزد شما از كدام سرويس سنتر اقدام كردند؟

سلام. من مصاحبم نوامبر امساله انشاله Wink ارسال مدارکمون اوایل جون امسال بود به کالیفرنیا سنتر چند روز پیش ایمیل زدن به نامزدم و تاریخ مصاحبرو اعلام کردن. امیدوارم شما هم موفق باشید.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-03 ساعت 14:48)shiva201 نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 22:31)Mawani نوشته:  سلام شيوا جان ممنون از جوابت، شما مصاحبه داديد؟ ميشه لطف كنيد بكيد از زمان شروع بروسه تا مصاحبتون كلا جقدر طول كشيد؟ و اينكه نامزد شما از كدام سرويس سنتر اقدام كردند؟

سلام. من مصاحبم نوامبر امساله انشاله Wink ارسال مدارکمون اوایل جون امسال بود به کالیفرنیا سنتر چند روز پیش ایمیل زدن به نامزدم و تاریخ مصاحبرو اعلام کردن. امیدوارم شما هم موفق باشید.

تبریک میگم به شما دوست عزیز...
پس بهتره که هر چه سریعتر برای واکسیناسیون اقدام کنی....
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shiva201 ، shadoow
سلام . فرم Ds-156k پیدا نمیکنم کسی لینک سایتشو داره؟ ممنون میشم

K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: