کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2014-07-22 ساعت 23:34)hamhi kh نوشته:  سلام دوستانی که مدارکشونو برای نامزدشون از ایران به آمریکا پست کردن لطف کنند بگن با چه پستی ارسال کردن و چند روزه رسیده و هزینش چقدر شده ؟

من فردا مخوام ارسال کنم لطفا بی جوابم نذارید

دوست عزیز الان فقط با tnt میتونین به راحتی بفرستین اگه تهران هستین با دفتر مرکزیشون که تماس بگیرین خودشون پیک میفرستن و ازتون میگیرن.حدودا بین 3 تا 7 روز کاری میرسه و برای من همیشه 3 روزه میرسه.اگه اشتباه نکنم آخرین باری که فرستادم حدود 150000 تومان بود شاید الان بیشتر شده باشه.موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: hamhi kh ، shandiz
(2014-07-22 ساعت 23:41)romance33 نوشته:  
(2014-07-22 ساعت 23:34)hamhi kh نوشته:  سلام دوستانی که مدارکشونو برای نامزدشون از ایران به آمریکا پست کردن لطف کنند بگن با چه پستی ارسال کردن و چند روزه رسیده و هزینش چقدر شده ؟

دوست عزیز الان فقط با tnt میتونین به راحتی بفرستین اگه تهران هستین با دفتر مرکزیشون که تماس بگیرین خودشون پیک میفرستن و ازتون میگیرن.حدودا بین 3 تا 7 روز کاری میرسه و برای من همیشه 3 روزه میرسه.اگه اشتباه نکنم آخرین باری که فرستادم حدود 150000 تومان بود شاید الان بیشتر شده باشه.موفق باشید.

دوست عزیز ممنون بابت پاسخ سریعتون یعنی با DHL نمی تونم پست کنم ؟
یه لطفی میکنید شماره تماس TNT بگذارید که فردا تماس بگیرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-22 ساعت 23:56)hamhi kh نوشته:  دوست عزیز ممنون بابت پاسخ سریعتون یعنی با DHL نمی تونم پست کنم ؟

82444 این شماره تلفنشه آدرس دفتر مرکزیش هم ظفر هستش.DHL جدیدا خیلی ناز میکنه و گرونتر هم هست
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-07-22 ساعت 23:56)hamhi kh نوشته:  
(2014-07-22 ساعت 23:41)romance33 نوشته:  

دوست عزیز ممنون بابت پاسخ سریعتون یعنی با DHL نمی تونم پست کنم ؟

منم موافقم TNT خیلی خوبه ،قیمتشم بهتر از بقیه هست اگه بسته document فقط باشه قیمتش کمتر میشه ،اگه کارت دانشجویی داشته باشید هم 10% تخفیف میده . اون فرم 1145 هم واسه اینه که ایمیل و تلفن رو بدید و اینجوری پروندتون هر آپدیتی بشه به اون شماره ای که دادید txt میاد و ایمیل هم میدن
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz

من از دفتر پستی فرستادم. دو نوع پست داشت. یکی 3 تا 5 روزه بیشتر از 100.000 تومان و یکی دیگه 5 تا 7 روز حدود 80.000. من با دومی فرستادم که زودتر از حد معمول هم رسید
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-07-23 ساعت 01:22)negar6043 نوشته:  

من از دفتر پستی فرستادم. دو نوع پست داشت. یکی 3 تا 5 روزه بیشتر از 100.000 تومان و یکی دیگه 5 تا 7 روز حدود 80.000. من با دومی فرستادم که زودتر از حد معمول هم رسید

من از دفتر میدون ولیعصر فرستادم با DHL راضی بودم مسیر دی اچ ال ور هم بهتون میده میتونین توی نت چک کنین که کی رسید و چه کسی دریافت کرد !!
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
(2014-07-23 ساعت 09:13)shaya نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 01:22)negar6043 نوشته:  

من از دفتر میدون ولیعصر فرستادم با DHL راضی بودم مسیر دی اچ ال ور هم بهتون میده میتونین توی نت چک کنین که کی رسید و چه کسی دریافت کرد !!
من از دفتر مركزي DHL بالاى خيابان وزرا فرستادم خيلي خوب بود بقول شايا كل مسيري هم كه طي ميكنه ميتواني از طريقه سايتش چك كني هزينه اش هم با توجه به وزنشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quot از دفتر میدون ولیعصر فرستادم با DHL راضی بودم مسیر دی اچ ال ور هم بهتون میده میتونین توی نت چک کنین که کی رسید و چه کسی دریافت کرد !!
[/quote]
من از دفتر مركزي DHL بالاى خيابان وزرا فرستادم خيلي خوب بود بقول شايا كل مسيري هم كه طي ميكنه ميتواني از طريقه سايتش چك كني هزينه اش هم با توجه به وزنشه
[

مرسییی واقعا از جوابتون فقط اگه لطف کنید آدرس میدان ولیعصر DHL رو بدین ممنون میشم زنگ میزنم میگه آدرس بدین همکارا میان میگیرن که ظاهرا قیمتش بالا تره
پاسخ
(2014-07-23 ساعت 11:09)hamhi kh نوشته:  [quot از دفتر میدون ولیعصر فرستادم با DHL راضی بودم مسیر دی اچ ال ور هم بهتون میده میتونین توی نت چک کنین که کی رسید و چه کسی دریافت کرد !!
[

مرسییی واقعا از جوابتون فقط اگه لطف کنید آدرس میدان ولیعصر DHL رو بدین ممنون میشم زنگ میزنم میگه آدرس بدین همکارا میان میگیرن که ظاهرا قیمتش بالا تره
[/quote]

دقیقا همینطوره !!میدون ولیعصر ابتدای خیابون ولیعصراون سمتی که پاساژ کیش هست تابلوی بزرگ زده مشخصه!Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: hamhi kh
(2014-07-23 ساعت 12:05)shaya نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 11:09)hamhi kh نوشته:  [quot از دفتر میدون ولیعصر فرستادم با DHL راضی بودم مسیر دی اچ ال ور هم بهتون میده میتونین توی نت چک کنین که کی رسید و چه کسی دریافت کرد !!
[

دقیقا همینطوره !!میدون ولیعصر ابتدای خیابون ولیعصراون سمتی که پاساژ کیش هست تابلوی بزرگ زده مشخصه!Big Grin
[/quote]

خیلیییی ممنونم الان میرم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya
با همه پست های بین المللی امکان ره گیری و track کردن بسته پستی هست و اینکه مینویسن به کی تحویل دادن
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shadoow
سلام دوستان من یه سوال فنی دارم کل این تاپیکم خوندم در موردش چیزی پیدا نکردم
من برای ویزای نامزدی دارم اقدام میکنم و خیلی نگران پدر مادرم هستم می خواستم بدونم کسی هست بدونه و تجربشو داشته باشه بعد از ورود من به آمریکا چقدر طول میکشه پدر و مادرمو بیارم
مثلا بگه با چه ویزایی ؟ آیا برای عروسی که می خوام اونجا بکنم به بهونش می تونم ؟ یا بعد گیرین کارت گرفتن میتونم یا حتما باید سیتیزن بشم بعد ؟
زمان به گیرین کارت رسیدنمو طقریبا میدونم ولی باز بفرمایید ممنون میشم ولی زمان سیتیزن شدن رو در ویزای نامزدی نمیدونم به فرض اینکه بعد ورود به آمریکا زود ازدواج کنیم

بازم ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-25 ساعت 22:30)hamhi kh نوشته:  سلام دوستان من یه سوال فنی دارم کل این تاپیکم خوندم در موردش چیزی پیدا نکردم
من برای ویزای نامزدی دارم اقدام میکنم و خیلی نگران پدر مادرم هستم می خواستم بدونم کسی هست بدونه و تجربشو داشته باشه بعد از ورود من به آمریکا چقدر طول میکشه پدر و مادرمو بیارم
مثلا بگه با چه ویزایی ؟ آیا برای عروسی که می خوام اونجا بکنم به بهونش می تونم ؟ یا بعد گیرین کارت گرفتن میتونم یا حتما باید سیتیزن بشم بعد ؟
زمان به گیرین کارت رسیدنمو طقریبا میدونم ولی باز بفرمایید ممنون میشم ولی زمان سیتیزن شدن رو در ویزای نامزدی نمیدونم به فرض اینکه بعد ورود به آمریکا زود ازدواج کنیم

بازم ممنونم

سلام دوست عزيز براي پدر و مادر ميتوانند جهت شركت در مراسم عروسي شما شركت كنند ولي دادن ويزا به آنها بستگي به كامل بودن مداركي كه به سفارت آرائه ميدهند و نظر افيسري كه ازشان مصاحبه ميكند دارد انهم در صورت تاييد بصورت ويزاي توريستي . جهت اقدام شما براي ويزاي مهاجرتي ميتوانيد پس از سيتيزن شدن برايشان اقدام كنيد و جهت كيس نامزدي تا سيتيزني شما از زمان دريافت گريين كارت موقت بايد سه سال بگذرد تا سيتيزن بشويد البته ببخشيد شايد من درست نتوانستم توضيح بدهم حتما اگر اشكالي باشد دوستان ديگر اصلاح ميكنند
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، hamhi kh ، shaya
دوستان عزيز اينجوري كه من فهميدم اين سايت visajourney و اينها تاريخ process رو چرتو پرت ميزنه آخه ديروز زنگ زديم uscis گفت دارن رو پرونده هاي dec 2013 كار ميكنن هنوز

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz
(2014-07-26 ساعت 00:16)shmo نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 22:30)hamhi kh نوشته:  سلام دوستان من یه سوال فنی دارم کل این تاپیکم خوندم در موردش چیزی پیدا نکردم

بازم ممنونم

سلام دوست عزيز براي پدر و مادر ميتوانند جهت شركت در مراسم عروسي شما شركت كنند ولي دادن ويزا به آنها بستگي به كامل بودن مداركي كه به سفارت آرائه ميدهند و نظر افيسري كه ازشان مصاحبه ميكند دارد انهم در صورت تاييد بصورت ويزاي توريستي . جهت اقدام شما براي ويزاي مهاجرتي ميتوانيد پس از سيتيزن شدن برايشان اقدام كنيد و جهت كيس نامزدي تا سيتيزني شما از زمان دريافت گريين كارت موقت بايد سه سال بگذرد تا سيتيزن بشويد البته ببخشيد شايد من درست نتوانستم توضيح بدهم حتما اگر اشكالي باشد دوستان ديگر اصلاح ميكنند

shmoکارت درسته عاموBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، girl 1368

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان