موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[quot از دفتر میدون ولیعصر فرستادم با DHL راضی بودم مسیر دی اچ ال ور هم بهتون میده میتونین توی نت چک کنین که کی رسید و چه کسی دریافت کرد !!
[/quote]
من از دفتر مركزي DHL بالاى خيابان وزرا فرستادم خيلي خوب بود بقول شايا كل مسيري هم كه طي ميكنه ميتواني از طريقه سايتش چك كني هزينه اش هم با توجه به وزنشه
[
مرسییی واقعا از جوابتون فقط اگه لطف کنید آدرس میدان ولیعصر DHL رو بدین ممنون میشم زنگ میزنم میگه آدرس بدین همکارا میان میگیرن که ظاهرا قیمتش بالا تره
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با همه پست های بین المللی امکان ره گیری و track کردن بسته پستی هست و اینکه مینویسن به کی تحویل دادن
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یه سوال فنی دارم کل این تاپیکم خوندم در موردش چیزی پیدا نکردم
من برای ویزای نامزدی دارم اقدام میکنم و خیلی نگران پدر مادرم هستم می خواستم بدونم کسی هست بدونه و تجربشو داشته باشه بعد از ورود من به آمریکا چقدر طول میکشه پدر و مادرمو بیارم
مثلا بگه با چه ویزایی ؟ آیا برای عروسی که می خوام اونجا بکنم به بهونش می تونم ؟ یا بعد گیرین کارت گرفتن میتونم یا حتما باید سیتیزن بشم بعد ؟
زمان به گیرین کارت رسیدنمو طقریبا میدونم ولی باز بفرمایید ممنون میشم ولی زمان سیتیزن شدن رو در ویزای نامزدی نمیدونم به فرض اینکه بعد ورود به آمریکا زود ازدواج کنیم
بازم ممنونم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-26 ساعت 02:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-26 ساعت 02:19 توسط Mostafa_M7.)
دوستان عزيز اينجوري كه من فهميدم اين سايت visajourney و اينها تاريخ process رو چرتو پرت ميزنه آخه ديروز زنگ زديم uscis گفت دارن رو پرونده هاي dec 2013 كار ميكنن هنوز