کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2014-07-20 ساعت 10:39)shmo نوشته:  
(2014-07-20 ساعت 08:00)shaya نوشته:  
(2014-07-19 ساعت 17:20)hamhi kh نوشته:  
(2014-07-19 ساعت 17:16)sea.breeze نوشته:  ایشالله که مبارکه واقعا ، اما من اصلا نه نامزدم اومد خواستگاریم نه چیزی ، اصلا ایران نیومده تا حالا همدیگرو ترکیه میدیدیم تازه این دفعه که واسه مصاحبه رفته بودیم حلقه دستم کرد نه پدر مادر من بودن نه هیچ کس اون ، اصلا هیچ عکسی از جشن و نامزدی یا خانوادهامون با هم نداشتیم فقط عکسای دو نفره مون باهم بود. امیدوارم کار شماخیلی راحتو آسون تمام بشه 7، 8 ماه دیگه هم پیش خانومت باشی

مرسییی دوست عزیزم ایشالا شما هم خوش بخت بشی ولی برای ما کل خانواده جفتمون بودن و همه این کارا هم خونه مادر بزرگ پدر بزرگ اون انجام شد و کلی هم عکس داریمSmileSmileWinkWinkWink
دقیقا همینطوره آفیسر براش اون رابطه مهمه وقتی میبینه که با هم مسافرت رفتین و مدت طولانی با هم در ارتباط بودین براش کافیه دوست منم که همزمان با من مصاحب داشت 3 تا سفر با هم تو این مدت رفته بودن ولی بازم کلیرنس خورد چون شغلش دولتی بود و سال قبل همین موقع با ویزای توریستی آمریکا پیش نامزدش بود ولی بازم مثل من منتظر کلیرنسه !!
بنظرم یه حدسهایی میشه د رمورد علت کلیرنس ولی من فکر میکنم بازم همه اینها به نظر شخصی اون آفیسر بستگی داره !!Big Grin

سلام اگر به سايت مراجعه كنيد ميبينيد به صراحت نوشته در خصوص شش كشور كه يكيش هم ايران هست اعلام كرده كه اگر شغل دولتي يا نيمه دولتي و يا سربازي يا نظامي يا تحصيلات بالا داشته باشي بهت كليرنس مي خورد
میشه لینک سایتی که گفتین رو بذارین؟ممنون
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
سلام دوستان من فرم های اولیه جهت تشکیل پرونده رو (I-129F ,G325) پر کردم آیا سایتی هست که نمونه پر شده های فرم هارو گذاشته باشه برم ببینم و چک کنم ؟ اگر هست لطفا لینکشو بگید مننونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-21 ساعت 13:58)hamhi kh نوشته:  سلام دوستان من فرم های اولیه جهت تشکیل پرونده رو (I-129F ,G325) پر کردم آیا سایتی هست که نمونه پر شده های فرم هارو گذاشته باشه برم ببینم و چک کنم ؟ اگر هست لطفا لینکشو بگید مننونم

www.rapidvisa.com
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz ، hamed.us ، hamhi kh
(2014-07-21 ساعت 13:58)hamhi kh نوشته:  سلام دوستان من فرم های اولیه جهت تشکیل پرونده رو (I-129F ,G325) پر کردم آیا سایتی هست که نمونه پر شده های فرم هارو گذاشته باشه برم ببینم و چک کنم ؟ اگر هست لطفا لینکشو بگید مننونم

http://www.visajourney.com
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz
(2014-07-21 ساعت 20:38)aidaone نوشته:  

http://www.visajourney.com

مرسییی aidaone از پاسختون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها من اون نامه که باید تهیه کنیم و تعهد بدیم که قبل 90 روز ازدواج میکنم رو آماده کردم فقط چند تا سوال برام پیش اومده . اول اینکه آیا نیاز هست این نامرو محضری و رسمیش کنم یا همین که امضا کنم کافیه ؟
و دوم اینه که به نظر شما لازمه پدر و مادر هر کودوم از ما به عنوان شاهد همون نامرو امضا کنند؟(یعنی هر کس نامه بچه خودشو امضا کنه )
ممنون میشم نظراتونو بفرمایید
پاسخ
ببخشید شما این‌همه زحمت می‌کشید چرا ازدوجی اپلای نمیکنید... نامزدی بایید تازه باید استارت بزنید...نه اجازه کار دارید نه رانندگی نه هیچی‌...فقط انرژی، عمر ، پولی‌ هست که از دست رفته

نمی‌خوام شما هم مسیر اشتباه ما را بروید
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz
(2014-07-22 ساعت 01:21)hamhi kh نوشته:  سلام بچه ها من اون نامه که باید تهیه کنیم و تعهد بدیم که قبل 90 روز ازدواج میکنم رو آماده کردم فقط چند تا سوال برام پیش اومده . اول اینکه آیا نیاز هست این نامرو محضری و رسمیش کنم یا همین که امضا کنم کافیه ؟
و دوم اینه که به نظر شما لازمه پدر و مادر هر کودوم از ما به عنوان شاهد همون نامرو امضا کنند؟(یعنی هر کس نامه بچه خودشو امضا کنه )

نیاز نیست محضری اش کنین !!پدر و مادر هم میتونن نامه ای دیگه بنویسند که در جریان این نامزدی هستند Smileما هم این نامه رو از طرف خانواده و دوستان تهیه کردیم و فرستادیم Smileکار از محکم کاری عیب نمیکنه Tongue

(2014-07-22 ساعت 06:53)rahbar نوشته:  ببخشید شما این‌همه زحمت می‌کشید چرا ازدوجی اپلای نمیکنید... نامزدی بایید تازه باید استارت بزنید...نه اجازه کار دارید نه رانندگی نه هیچی‌...فقط انرژی، عمر ، پولی‌ هست که از دست رفته

به همون اندازه نامزدی زودتر میرسن اونجا ازدواجی ها این زمان رو تو اینجا سپری میکنن !!خیی فرقی ندارهTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، negar6043
(2014-07-22 ساعت 08:56)shaya نوشته:  
(2014-07-22 ساعت 01:21)hamhi kh نوشته:  سلام بچه ها من اون نامه که باید تهیه کنیم و تعهد بدیم که قبل 90 روز ازدواج میکنم رو آماده کردم فقط چند تا سوال برام پیش اومده . اول اینکه آیا نیاز هست این نامرو محضری و رسمیش کنم یا همین که امضا کنم کافیه ؟

نیاز نیست محضری اش کنین !!پدر و مادر هم میتونن نامه ای دیگه بنویسند که در جریان این نامزدی هستند Smileما هم این نامه رو از طرف خانواده و دوستان تهیه کردیم و فرستادیم Smileکار از محکم کاری عیب نمیکنه Tongue

(2014-07-22 ساعت 06:53)rahbar نوشته:  ببخشید شما این‌همه زحمت می‌کشید چرا ازدوجی اپلای نمیکنید... نامزدی بایید تازه باید استارت بزنید...نه اجازه کار دارید نه رانندگی نه هیچی‌...فقط انرژی، عمر ، پولی‌ هست که از دست رفته

به همون اندازه نامزدی زودتر میرسن اونجا ازدواجی ها این زمان رو تو اینجا سپری میکنن !!خیی فرقی ندارهTongue

مرسی پس محضریش نمیکنم دیگه فقط یه امضا میکنمش . ولی تو فکر این بودم بگم خانواده هامون پای نامه هرکودوممونو به عنوان شاهد امضا کنند

در جواب دوسته خوبم Rahbar باید عرض کنم ما الان شرایط ازدواج نداریم چون نامزدم دانشجو هستش و منم ترجیح میدم کارام اوکی بشه بعد بیام ازدواج رسمی کنم
در مورد کار و اینجور چیزا هم پدر نامزدم اونجا کارش شخصی هست و از بابت کار مشکلی ندارم ولی در مورد گواهی نامه و گرین کارت حق با شماست یه کم وقت میبره ولی چاره ای نیست
موفق باشی رفیق
پاسخ
دوستان نامزدی حتما توجه داشته باشن که در موقعه مصاحبه تاریخ اخرین دیدارشون از هم باید زیر 2 سال باشه ((نکته خیلی مهمی هست))
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone ، hamhi kh ، shadoow ، negar6043 ، girl 1368
(2014-07-21 ساعت 14:15)shadoow نوشته:  

www.rapidvisa.com

دوستان اين سايت معتبر هست ؟ مي شه ١٠٠٠ دلار رو اينجا داد كارامونو انجام بده يا بديم دست وكيل ؟
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
اساتید قدیمیییییییییی این فرم G-1145 چیه آیا باید با مدارک تشکیل پرونده کیس نامزدی ارسال کنیم ؟
لطفا هر کی میدونه بگهههه
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-22 ساعت 17:22)Mahanturbo نوشته:  
(2014-07-21 ساعت 14:15)shadoow نوشته:  

www.rapidvisa.com

دوستان اين سايت معتبر هست ؟ مي شه ١٠٠٠ دلار رو اينجا داد كارامونو انجام بده يا بديم دست وكيل ؟

ما که وکیل نداشتیم همه کارها رو خودمون انجام دادیم !!دوستم هم که با ما بود وکیل داشتند همزمان با من مصاحبه داشت وکیل فقط پول گرفته بود همین !!کاری نداره که 4 تا فرمه خودتون پر کنید بفرستید !!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستانی که مدارکشونو برای نامزدشون از ایران به آمریکا پست کردن لطف کنند بگن با چه پستی ارسال کردن و چند روزه رسیده و هزینش چقدر شده ؟

من فردا مخوام ارسال کنم لطفا بی جوابم نذارید
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2014-07-22 ساعت 17:35)hamhi kh نوشته:  اساتید قدیمیییییییییی این فرم G-1145 چیه آیا باید با مدارک تشکیل پرونده کیس نامزدی ارسال کنیم ؟
لطفا هر کی میدونه بگهههه
مرسی

دوست عزیز این فرم رو باید پر کنید تا به اونها اجازه بدین که از این به بعد با ایمیل شما با شما مکاتبه کنند. و بهترین کار این است که آن را پر کنین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان