کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2014-08-19 ساعت 22:54)Mostafa_M7 نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 22:52)aidaone نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 22:48)Mostafa_M7 نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 22:46)aidaone نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 21:21)Mostafa_M7 نوشته:  25feb كيس نامبر گرفتي يا 25 feb فرستادين uscis?

توی امضا نوشتم ، 14 feb فرستادیم و feb 25 رسید نامبر گرفتیم ، 11 روز پیش اپروو شدیم

من با tapatalk ميام امضا نشون نميده
Texas بودي شما هم؟

آره تگزاس بودم ، چند روز پیش هم یه پست گذاشته بودین جواب دادم ، ما به سناتور ایالتی که نامزدم هست نامه نوشتیم ، نمیدونم کمک اونا بود یا نه ولی اپروو شدیم .

ميشه نامتونو واسم بفرستي كه ما هم بفرستيم؟
ميل بود يا پست?

اول باید زنگ بزنید دفترشون بعد خودشون یه فرم میدن بهتون پر کنید که این فرم در واقع یه اجازه نامه از طرف شما به اونا هست که پروندتون رو بررسی کنن ، نامه چیز خاصی نیست فقط گفته بودن اسم و شماره و اینا رو بنویسید و یکم شرایطتون رو توضیح بدید .اصلش اون فرم هست که پر کنید و ما براشون فکس کردیم .
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
Its not fair[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz
Request for Evidence ديگه چيه بعد از چند ماه؟؟؟ خداي من! نكنه وكيل ما مدارك ما رو كامل نفرستاده!!! خدايااااااااااا
در چه شرايطي اين حالت پيش مياد دوستان؟ من الان چي كار كنم؟ اعصاب ندارم!!!
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-21 ساعت 21:12)negar6043 نوشته:  Request for Evidence ديگه چيه بعد از چند ماه؟؟؟ خداي من! نكنه وكيل ما مدارك ما رو كامل نفرستاده!!! خدايااااااااااا

سلام من هم قبل از آپروالم اين حالت شد بعد از چند روز يك نامه كه نقصي مدارك را خواسته بود بعد كه مدارك را كامل كرديم دوباره Initial Review شد حال اميدوارم مال شما چنين نباشه شايد يك اشتباه باشه و دوباره درست بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
(2014-08-21 ساعت 21:12)negar6043 نوشته:  Request for Evidence ديگه چيه بعد از چند ماه؟؟؟ خداي من! نكنه وكيل ما مدارك ما رو كامل نفرستاده!!! خدايااااااااااا

كسي نمي خواد راهنمايي كنه ؟ دلداري بده؟ Sad Sad
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-21 ساعت 23:44)shmo نوشته:  

سلام من هم قبل از آپروالم اين حالت شد بعد از چند روز يك نامه كه نقصي مدارك را خواسته بود بعد كه مدارك را كامل كرديم دوباره Initial Review شد حال اميدوارم مال شما چنين نباشه شايد يك اشتباه باشه و دوباره درست بشه

مرسي بعد از رفع نقص مدرك چقدر طول كشيد اپروود بشين؟ Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-21 ساعت 23:49)negar6043 نوشته:  

تقريبا يكماه بعد از ارسال نقص مدارك
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
(2014-08-22 ساعت 09:56)shmo نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 23:49)negar6043 نوشته:  

تقريبا يكماه بعد از ارسال نقص مدارك

اميدوارم منم به همين زوديا Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، shadoow
سلام و ارادت.
نامزد من کلیرنسش اومده. سفارتش ارمنستانه. مدارک پزشکیش دیگه اعتبار نداره و باید بره دوباره انجام بده. بعد از اینکه این کارو کرد باید بره و پاسپورت و مدیکالشو بندازه توی صندوق! حالا سوال من اینه که داستان این صندوق چیه؟ آیا به وقت سفارت نیازه؟ یا همینطوری میره اینا رو میندازه میاد؟ سفارت چه جوری باهاش تماس میگیره؟ برام مبهمه. ممکنه یه نفر روشن کنه این موضوع رو که دقیقا تو سفر دوم چیکار باید کرد؟ مچکرم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام عزيزان
سايت visajourney process time 25 feb رو نشون ميده منم 25 feb هستم چيكار كنم 6 ماه شد[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام به همه دوستان
خواهرم قصد داره كه براي ويزاي نامزدي اقدام كنه واستراليا زندگي مي كنه اطلاع داريد كه چقدر زمان ميبرد
ممنون از راهنمايياتون
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-08-27 ساعت 10:54)Nakisa نوشته:  سلام به همه دوستان
خواهرم قصد داره كه براي ويزاي نامزدي اقدام كنه واستراليا زندگي مي كنه اطلاع داريد كه چقدر زمان ميبرد
ممنون از راهنمايياتون

این پروسه بین 7 ماه تا یکسال و نیم بطور متوسط طول میکشه !!!مثلا از روز نامزدی من این پروسه یکسال طول کشید !!!اگه یه ضرب ویزا میگرفتم 7 ماه میشد اگه کلیرنسم طولانی میشد ممکنه یکسال و نیم بشه !!
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Nakisa
سلام دوستان ٢ تا سوال داشتم :
١- ، تو فرم g-235a تو قسمت Applicant's employment last five years اگه كار نكردم تو ايران بايد چي بنويسيم ؟
٢- تو فرم ١٢٩ تو قسمت سوال 35a كه مي پرسه كي همديگه رو ديديد ، تو همون ٢ خط تاريخ هايي كه تو ايران و تركيه همديگرو ديديم بنويسيم كافيه يا طبق توصيه ويزا جورنري تو يه برگه ديگه كامل توضيح بديم و ضمينه كنيم ؟؟؟
٣- تو فرم ١٢٩ اون قسمت كه مي گه اگه اسمتون با الفباي native هست بنويسيد لزومي داره به فارسي اسممون رو بنويسيم ؟؟؟
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-29 ساعت 17:09)Mahanturbo نوشته:  سلام دوستان ٢ تا سوال داشتم :
١- ، تو فرم g-235a تو قسمت Applicant's employment last five years اگه كار نكردم تو ايران بايد چي بنويسيم ؟
٢- تو فرم ١٢٩ تو قسمت سوال 35a كه مي پرسه كي همديگه رو ديديد ، تو همون ٢ خط تاريخ هايي كه تو ايران و تركيه همديگرو ديديم بنويسيم كافيه يا طبق توصيه ويزا جورنري تو يه برگه ديگه كامل توضيح بديم و ضمينه كنيم ؟؟؟
٣- تو فرم ١٢٩ اون قسمت كه مي گه اگه اسمتون با الفباي native هست بنويسيد لزومي داره به فارسي اسممون رو بنويسيم ؟؟؟

سلام
1- اگه کار نکردید چیزی ننویسید
2- توی اون فرم بنویسید و اگه هم یه توضیح توی یه برگه دیگه بدید خیلی خوبه ، ما این کار رو کردیم Wink
3- بله حتما ً اسمتون رو به فارسی بنویسید

هر چی جواباتون کامل باشه و هیچ نکته مبهمی واسشون نمونه کارتون راحت تره و خدای نکرده نقص مدرک نمیخورید یا ایرادی نمیگیرن ،موفق باشید Rolleyes
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahanturbo ، shandiz ، shadoow
دوستان من ديگه دارم ديوونه ميشم هنوز كه هنوزه هيچ خبري از اين تگزاس سرويس سنتر لعنتي نشده 6 ماه هم بيشتر شده
اگه كسي ميتونه منو راهنمايي كنه چيكار كنم با يه وكيل به من معرفي كنيد ازش راهنمايي بخوام
سايت visa journey هم تاريخ 25 feb رو نشون داد و رد شد ولي هيچ خبري نشد

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، دخترمهربون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان