موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
100 بار تماس گرفتم ولي ميگن بايد منتظر بمونيد و اينكه الان دارن 31 dec 2013 رو كار ميكنند
[/quote]
دوست گرامی پس اینجوری که اونها گفتن هنوز به پرونده شما نرسیدن امیدوار باشید تا 1 ماه دیگه اپروو بشید کیس با کیس فرق میکنه من 10 ماه صبر کردم دوستی بودن 1 سال یا 2 سال صبر کردن و بوده دوستانی که 1 ماهه اپروو شدن امیدوارم کارتون زودتر درست بشه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامی پس اینجوری که اونها گفتن هنوز به پرونده شما نرسیدن امیدوار باشید تا 1 ماه دیگه اپروو بشید کیس با کیس فرق میکنه من 10 ماه صبر کردم دوستی بودن 1 سال یا 2 سال صبر کردن و بوده دوستانی که 1 ماهه اپروو شدن امیدوارم کارتون زودتر درست بشه
[/quote]
پس يعني نگران اين نباشم كه شايد مشكلي واسه كيسمون پيش اومده؟
اينطور كه شما ميگيد اين روال بعضي وفتها پيش ميادو طبيعي هست درسته؟
[/quote]
بله طبیعی هست و هر کیسی زمان خاصی میبره برای اپروو شدنشون و البته بستگی به شلوغی اون افیس هم میشه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام الان داشتم سايت سفرت ا م ر ي ك ا در انكارا را نگاه ميكردم ديدم نوشته از ١٢ سپتامبر مبلغ پرداختي براي ويزاي نامزدي ميشه ٢٦٥ دلار براي كسايي كه هنوز اپرو نشدن مواظب باشن اشتباه نكنند مبلغ قبلي كه ٢٤٠ دلار بود را واريز كنند ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان بلاخره یه خبری از این uscis شد
یه نامه فرستادن به نامزدم intent to deny که فکر کنم همون نقص مدارک هست
از نامزدم پاسپورتشو خواستن و عکسشو و فرم G325A و 2نفر که در جریان هستند میخوایم با هم ازدواج کنیم
و از من هم : مهرهای پاسپورتم که وارد ترکیه شدم و همو دیدیم و فرم G325A
حالا سوال من اینجاست که:
1- من از مهرهای پاسپورتم میتونم اسکن بگیرمو بفرستم؟ و اینکه اگر اسکن بگیرم اونا از کجا میفهمن که این مهرها واسه پاس منه آخه صفحه ای که مهرها هست هیچی از اطلاعات من نیست که مربوط به منه!
2-فرم G325A رو من باید جدا پر کنم و نامزدم جدا یا اینکه جوفتمون یک فرم واحد باید پر کنیم؟
3- اون نامه ای که 2نفر که در جریان هستند باید دست خط باشه یا میتونه تایپ هم باشه (یعنی فقط امضا مهمه)
4- بعد که این مدارکو بفرستیم واسشون چقدر طول میکشه تا اپرو بشیم یعنی تا مدارکو بگیرن procces میکنن یا نه دوباره از اول شروع میکنن و کیس ما میریه تو نوبت
مرسی از دوستانی که پاسخ میدهند 3>
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-03 ساعت 09:05)Mostafa_M7 نوشته: سلام دوستان بلاخره یه خبری از این uscis شد
یه نامه فرستادن به نامزدم intent to deny که فکر کنم همون نقص مدارک هست
از نامزدم پاسپورتشو خواستن و عکسشو و فرم G325A و 2نفر که در جریان هستند میخوایم با هم ازدواج کنیم
و از من هم : مهرهای پاسپورتم که وارد ترکیه شدم و همو دیدیم و فرم G325A
حالا سوال من اینجاست که:
1- من از مهرهای پاسپورتم میتونم اسکن بگیرمو بفرستم؟ و اینکه اگر اسکن بگیرم اونا از کجا میفهمن که این مهرها واسه پاس منه آخه صفحه ای که مهرها هست هیچی از اطلاعات من نیست که مربوط به منه!
2-فرم G325A رو من باید جدا پر کنم و نامزدم جدا یا اینکه جوفتمون یک فرم واحد باید پر کنیم؟
3- اون نامه ای که 2نفر که در جریان هستند باید دست خط باشه یا میتونه تایپ هم باشه (یعنی فقط امضا مهمه)
4- بعد که این مدارکو بفرستیم واسشون چقدر طول میکشه تا اپرو بشیم یعنی تا مدارکو بگیرن procces میکنن یا نه دوباره از اول شروع میکنن و کیس ما میریه تو نوبت
مرسی از دوستانی که پاسخ میدهند 3>
شما جاي پاسپورت نامزدتون certificate سيزيني شونو نفرستاديد ؟ چون من شنيدم پاسپورت لازم نيست
فرم g325a رو جفتتون بايد جداگانه پر و امضاء كنيد
نامه هم مي تونه تايپ هم دست نويس باشه
مهر پاسپورت هم از اونجا مي فهمن كه بالاي پاسپورت شماره پاسپورت رو سوراخ سوارخ هك كردن و تاريخش با تاريخ ورود نامزدتون به تركيه يكي هست
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آره اينم نوشته بود يا پاس يا certificate سيتيزن
يعني توي اسكن پاس اون سوراخها مشخص ميشه؟
واينكه اگه لطف كنيد اون سوال آخرم رو هم جواب بديد ممنون ميشم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-03 ساعت 11:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-03 ساعت 11:58 توسط Mahanturbo.)
(2014-09-03 ساعت 11:51)Mostafa_M7 نوشته: آره اينم نوشته بود يا پاس يا certificate سيتيزن
يعني توي اسكن پاس اون سوراخها مشخص ميشه؟
واينكه اگه لطف كنيد اون سوال آخرم رو هم جواب بديد ممنون ميشم
بله كاملا مشخص مي شه اون سوراخ ها
در مورد سوال آخرتون هم اطلاع ندارم !
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل