کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2014-08-30 ساعت 09:43)Mostafa_M7 نوشته:  دوستان من ديگه دارم ديوونه ميشم هنوز كه هنوزه هيچ خبري از اين تگزاس سرويس سنتر لعنتي نشده 6 ماه هم بيشتر شده
اگه كسي ميتونه منو راهنمايي كنه چيكار كنم با يه وكيل به من معرفي كنيد ازش راهنمايي بخوام
سايت visa journey هم تاريخ 25 feb رو نشون داد و رد شد ولي هيچ خبري نشد

دوست عزیز هیچ راهی نداره جز صبر میتونید با شماره تلفن uscis که تو نامه رسید نامبرتونم هست تماس بگیرید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow
100 بار تماس گرفتم ولي ميگن بايد منتظر بمونيد و اينكه الان دارن 31 dec 2013 رو كار ميكنند

[/quote]

دوست گرامی پس اینجوری که اونها گفتن هنوز به پرونده شما نرسیدن امیدوار باشید تا 1 ماه دیگه اپروو بشید کیس با کیس فرق میکنه من 10 ماه صبر کردم دوستی بودن 1 سال یا 2 سال صبر کردن و بوده دوستانی که 1 ماهه اپروو شدن امیدوارم کارتون زودتر درست بشه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، aidaone
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
دوست گرامی پس اینجوری که اونها گفتن هنوز به پرونده شما نرسیدن امیدوار باشید تا 1 ماه دیگه اپروو بشید کیس با کیس فرق میکنه من 10 ماه صبر کردم دوستی بودن 1 سال یا 2 سال صبر کردن و بوده دوستانی که 1 ماهه اپروو شدن امیدوارم کارتون زودتر درست بشه
[/quote]

پس يعني نگران اين نباشم كه شايد مشكلي واسه كيسمون پيش اومده؟
اينطور كه شما ميگيد اين روال بعضي وفتها پيش ميادو طبيعي هست درسته؟

[/quote]

بله طبیعی هست و هر کیسی زمان خاصی میبره برای اپروو شدنشون و البته بستگی به شلوغی اون افیس هم میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام الان داشتم سايت سفرت ا م ر ي ك ا در انكارا را نگاه ميكردم ديدم نوشته از ١٢ سپتامبر مبلغ پرداختي براي ويزاي نامزدي ميشه ٢٦٥ دلار براي كسايي كه هنوز اپرو نشدن مواظب باشن اشتباه نكنند مبلغ قبلي كه ٢٤٠ دلار بود را واريز كنند ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow
(2014-08-30 ساعت 15:45)shmo نوشته:  سلام الان داشتم سايت سفرت ا م ر ي ك ا در انكارا را نگاه ميكردم ديدم نوشته از ١٢ سپتامبر مبلغ پرداختي براي ويزاي نامزدي ميشه ٢٦٥ دلار براي كسايي كه هنوز اپرو نشدن مواظب باشن اشتباه نكنند مبلغ قبلي كه ٢٤٠ دلار بود را واريز كنند ممنون

منظورتون از اپروو شدن چیه ؟ من پروندم رو تازه فرستادن ابوظبی و هنوز نمیدونم کی مصاحبه هست ، یعنی بعد از این تاریخ اگه باشه باید 265 دلار بدم ؟
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-08-30 ساعت 17:37)aidaone نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:45)shmo نوشته:  سلام الان داشتم سايت سفرت ا م ر ي ك ا در انكارا را نگاه ميكردم ديدم نوشته از ١٢ سپتامبر مبلغ پرداختي براي ويزاي نامزدي ميشه ٢٦٥ دلار براي كسايي كه هنوز اپرو نشدن مواظب باشن اشتباه نكنند مبلغ قبلي كه ٢٤٠ دلار بود را واريز كنند ممنون

منظورتون از اپروو شدن چیه ؟ من پروندم رو تازه فرستادن ابوظبی و هنوز نمیدونم کی مصاحبه هست ، یعنی بعد از این تاریخ اگه باشه باید 265 دلار بدم ؟

نمي دونم در مورد أبوظبي هم صدق ميكنه يا نه ولي قاعدتا بايد همه سفارتها باشه من در مورد تعيين وقت در أبوظبي اطلاعي ندارم ولي اگر مثل انكارا زودتر به سايت سفارت مراجعه كنيد ببينيد اگر ميتوانيد وقت بگيريد ٢٤٠ دلار را واريز كنيد و وقت بگيريد البته فرقش ٢٥ دلار هست اگر هم نشد نگران نباشيد من از جهت آگاهي گفتم كه يك وقت اشتباه نكنيد و به مشكل بر بخوريد
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone ، shandiz
(2014-08-30 ساعت 22:04)shmo نوشته:  

نمي دونم در مورد أبوظبي هم صدق ميكنه يا نه ولي قاعدتا بايد همه سفارتها باشه من در مورد تعيين وقت در أبوظبي اطلاعي ندارم ولي اگر مثل انكارا زودتر به سايت سفارت مراجعه كنيد ببينيد اگر ميتوانيد وقت بگيريد ٢٤٠ دلار را واريز كنيد و وقت بگيريد البته فرقش ٢٥ دلار هست اگر هم نشد نگران نباشيد من از جهت آگاهي گفتم كه يك وقت اشتباه نكنيد و به مشكل بر بخوريد

آها ، والا ما چون آنکارا وقت نداشت سفارت رو عوض کردیم به ابوظبی . به قول شما 25 دلار بین این همه خرج گم میشه دیگه Wink
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz
(2014-08-30 ساعت 22:39)aidaone نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 22:04)shmo نوشته:  

آها ، والا ما چون آنکارا وقت نداشت سفارت رو عوض کردیم به ابوظبی . به قول شما 25 دلار بین این همه خرج گم میشه دیگه Wink

آیدا جون تو ایمیلی که تاریخ مصاحبمو اعلام کردن بهم گفتن همون روز مصاحبه تو خود سفارت باید پرداخت بشه .
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، aidaone
سلام دوستان بلاخره یه خبری از این uscis شد
یه نامه فرستادن به نامزدم intent to deny که فکر کنم همون نقص مدارک هست
از نامزدم پاسپورتشو خواستن و عکسشو و فرم G325A و 2نفر که در جریان هستند میخوایم با هم ازدواج کنیم
و از من هم : مهرهای پاسپورتم که وارد ترکیه شدم و همو دیدیم و فرم G325A
حالا سوال من اینجاست که:
1- من از مهرهای پاسپورتم میتونم اسکن بگیرمو بفرستم؟ و اینکه اگر اسکن بگیرم اونا از کجا میفهمن که این مهرها واسه پاس منه آخه صفحه ای که مهرها هست هیچی از اطلاعات من نیست که مربوط به منه!
2-فرم G325A رو من باید جدا پر کنم و نامزدم جدا یا اینکه جوفتمون یک فرم واحد باید پر کنیم؟
3- اون نامه ای که 2نفر که در جریان هستند باید دست خط باشه یا میتونه تایپ هم باشه (یعنی فقط امضا مهمه)
4- بعد که این مدارکو بفرستیم واسشون چقدر طول میکشه تا اپرو بشیم یعنی تا مدارکو بگیرن procces میکنن یا نه دوباره از اول شروع میکنن و کیس ما میریه تو نوبت
مرسی از دوستانی که پاسخ میدهند 3>
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahanturbo
(2014-09-03 ساعت 09:05)Mostafa_M7 نوشته:  سلام دوستان بلاخره یه خبری از این uscis شد
یه نامه فرستادن به نامزدم intent to deny که فکر کنم همون نقص مدارک هست
از نامزدم پاسپورتشو خواستن و عکسشو و فرم G325A و 2نفر که در جریان هستند میخوایم با هم ازدواج کنیم
و از من هم : مهرهای پاسپورتم که وارد ترکیه شدم و همو دیدیم و فرم G325A
حالا سوال من اینجاست که:
1- من از مهرهای پاسپورتم میتونم اسکن بگیرمو بفرستم؟ و اینکه اگر اسکن بگیرم اونا از کجا میفهمن که این مهرها واسه پاس منه آخه صفحه ای که مهرها هست هیچی از اطلاعات من نیست که مربوط به منه!
2-فرم G325A رو من باید جدا پر کنم و نامزدم جدا یا اینکه جوفتمون یک فرم واحد باید پر کنیم؟
3- اون نامه ای که 2نفر که در جریان هستند باید دست خط باشه یا میتونه تایپ هم باشه (یعنی فقط امضا مهمه)
4- بعد که این مدارکو بفرستیم واسشون چقدر طول میکشه تا اپرو بشیم یعنی تا مدارکو بگیرن procces میکنن یا نه دوباره از اول شروع میکنن و کیس ما میریه تو نوبت
مرسی از دوستانی که پاسخ میدهند 3>
شما جاي پاسپورت نامزدتون certificate سيزيني شونو نفرستاديد ؟ چون من شنيدم پاسپورت لازم نيست
فرم g325a رو جفتتون بايد جداگانه پر و امضاء كنيد
نامه هم مي تونه تايپ هم دست نويس باشه
مهر پاسپورت هم از اونجا مي فهمن كه بالاي پاسپورت شماره پاسپورت رو سوراخ سوارخ هك كردن و تاريخش با تاريخ ورود نامزدتون به تركيه يكي هست
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
آره اينم نوشته بود يا پاس يا certificate سيتيزن
يعني توي اسكن پاس اون سوراخها مشخص ميشه؟
واينكه اگه لطف كنيد اون سوال آخرم رو هم جواب بديد ممنون ميشم

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-03 ساعت 11:51)Mostafa_M7 نوشته:  آره اينم نوشته بود يا پاس يا certificate سيتيزن

بله كاملا مشخص مي شه اون سوراخ ها
در مورد سوال آخرتون هم اطلاع ندارم !
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-03 ساعت 11:58)Mahanturbo نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 11:51)Mostafa_M7 نوشته:  آره اينم نوشته بود يا پاس يا certificate سيتيزن

بله كاملا مشخص مي شه اون سوراخ ها
در مورد سوال آخرتون هم اطلاع ندارم !

خوب بالاخره يك خبري هم از كار شما شد هر وقت مدارك را ارسال كنيد حداكثر تا يك ماه جواب قبولي يا ردي را ميدن پس هر چه زودتر نقص مدارك را برايشان بفرستيد
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان