کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
دوستان عزيز سلام
اميدوارم خوب و خوش باشيد و كار همگي در حال انجام شدن باشه...

همانطور كه ميدونيد ويزاي نامزدي تفاوت هاي زيادي با ديگر ويزاهاي مهاجرت داره و نيمي از پروسه ويزاي مهاجرت شما، پس از ورود به امريكا شروع و كامل ميشه و زمان زيادي هم به طول مي انجامه تا فرد متقاضي گرين كارت دائم و ده ساله رو تحويل بگيره ( در واقع ابتدا گرين كارت موقت دو ساله گرفته و پس از آن بايد براي دريافت گرين كارت ده ساله مجددا فرم پر كرده و پول پرداخت بكند و ...)

و به هرحال با ويزاي ازدواجي تفاوت هاي بسياري دارد...
بنابراين

كمك و همفكري پيشكسوتان بسيار مفيد و حائز اهميت خواهد بود خصوصا در رابطه با كاهش اتلاف وقت و سرگردان نشدن در كشور غريب؛
بايد گفت مهاجرت پديده اي است در نوع خودش و مهاجر پس از ورود به كشور مقصد دچار ماجراهاي عجيبي ميشه، گاها براي كوچكترين كارها محتاج ديگران ميشويد و امان از راهنمايي هاي نادرست كه فقط و فقط زمان گير و گاها دردسرساز ميشوند؛ خلاصه امان از دوستي خاله خرسه!

من سعي ميكنم در متن زير پاره اي از آگاهي هاي خودم در اين رابطه را براي شما شرح دهم تا شايد بتونم باري از روي دوش شما كم كنم ؛ لطفا به نكات زير دقت بكنيد:

ايالت هاي مختلف معمولا قوانين متفاوتي براي امور اجتماعي از قبيل گواهينامه، قوانين رانندگي و قوانين ازدواج ... دارند

اين قوانين در زمان هاي متفاوت ممكن است دچار تغيير و تحول بشود

و اما

> شما پس از دريافت ويزاي نامزدي در كنسولگري مربوطه( كه معمولت تاريخ شش ماهه بر روي ويزا درج شده و اين تاريخ مدت زمان معتبر براي ورود به خاك امريكا ميباشد)؛ پنج ماه و اندي فرصت داريد به امريكا وارد شويد(بستگي به مدت زمان درج شده برروي ويزاي شما دارد صدالبته!)

سعي كنيد بليت خود را طوري بگيريد كه در امريكا قبل از ايالت مورد نظر خودتون جايي توقف نداشته باشه؛ يعني اگر مقصد شما كاليفرنيا است قبل از آن نيويورك توقف نداشته باشيد؛ ترجيحا)

مانعي براي اينكه از بليط يكطرفه براي ورود به امريكا استفاده بكنيد وجود ندارد.

آدرس مقصد خودتون رو دقيقا يا حفظ باشيد يا همراه خودتون آماده داشته باشين، چراكه معمولا در توقف هاي متفاوت در كشورهاي مختلف قبل از سوار شدن به هواپيما، خصوصا اگر ايراني باشيد، آدرس را از شما ميخواهند تا بوردينگ كارت براتون صادر كنند.

>> پس از ورود به خاك امريكا به محض ورود در فرودگاه از شما سوالاتي ميشود(كه اين پروسه حدود ٢-٤ ساعت به درازا ميكشه؛ يعني در اصل سوال و جواب شما طول نميكشه بلكه پروسه اداري آن بطول مي انجامد) و در آنجا براي شما فرم i-94 را در پاسپورت شما ضميمه ميكنند كه با توجه به اين فرم شما سه ماه اجازه اقامت در خاك امريكا را داريد و دراصل سه ماه فرصت داريد تا با نامزد خودتون ازدواج بكنيد...

>>> شما پس از ازدواج بايد فرم هاي مربوط به گرين كارت - اجازه كار - اجازه خروج ، را پر كرده و بهمراه مبلغي حدود ١٠٧٠ دلار براي اداره مهاجرت ارسال كنيد...
با مراجعه به سايت مهاجرت و همچنين تاپيك ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به امريكا، ميتوانيد از جزئيات اين فرم ها و مبلغ و نكات ديگر آنها اطلاع پيدا كنيد..

>>>> تا قبل از كامل شدن پروسه مهاجرت و اپرو شدن اجازه كار يا گرين كارت، معمولا شما فقط قادر به دريافت سوشال سكيوريتي هستيد( كه آنهم پس از دريافت اجازه كار بايستي استتوسش عوض بشود)؛ گواهينامه، كاركردن(پول درآوردن)، بيمه درماني، آي دي(كارت شناسايي) و... خيلي چيزهاي ديگه به بعد از كامل شدن پروسه مهاجرت شما موكول ميشه..
اگر بتونيد به هرطريقي گواهينامه يا آي دي خودتون رو بگيريد خيلي كارتون راه ميوفته؛ در امريكا كارت شناسايي معتبر عكس يعني گواهينامه...

يعني عملا شما حدودا تا ٥ الي ٦ ماه پس از ورود به امريكا قادر به انجام هيچ كاري نخوايد بود!! پس خودتون رو آماده بكنيد، نهايتا ميتونيد به كلاس زبان و يا مطالعات شخصي و امور خصوصي بپردازيد..

>>>>> حتما گواهينامه خود را بين المللي كرده و به همراه اصل آن با خودتون بياريد كه حتما به كارتون مياد حتي اگر تمايلي به رانندگي نداشته باشيد، اينجا قطعا به يك كارت شناسايي عكس دار احتياج پيدا ميكنيد، خصوصا براي باز كردن حساب در بانك...

سوشال سكيوريتي(ssn) + كارت شناسايي عكس دار معتبر(گواهينامه بين المللي و اصل ايراني آن) + پاسپورت و فرم i-94 ضميمه آن (ترجيحا قبل از تمام شدن اعتبار سه ماه آن) ؛ براي باز كردن حساب در بانك لازم ميباشد

توصيه ميكنم حتما حساب رو باز بكنيد و از كرديت همسرتون درخواست جوينت شدن بكنيد و همه خرج هاي خودتون را با كرديت مشتركي كه داريد، انجام بديد تا براتون سابقه بشه و بتونين در يكسال آينده آن، كرديت مستقل خودتون رو بگيريد چراكه اينجا انجام هر كاري با كرديت ميسر ميشه؛ از خريد و ليس خودرو تا ...

در ايالت هاي مختلف قوانين متفاوتي براي استفاده از گواهينامه بين المللي وجود داره، كه شما ميتونيد به محض ورود، به DMV شهر خودتون مراجعه كرده( نه به اشخاص متفاوت!) و در مورد آن سوال بكنيد؛ معمولا از ٣ ماه تا يكسال ميتونيد با اين گواهينامه البته به همراه اصل آن( كه بايد هميشه همراهتون باشه) و همچنين داشتن بيمه، رانندگي بكنيد..

اين شرح اجمالي اي بر راهي است كه پيش رو داريد، باشد كه خودتون رو با آگاهي از شرايط پيش رويتان، تربيت و آماده بكنيد...
تمايلي ندارم كه در اين مجال وارد اين بحث بشوم كه مهاجرت خوب است يا بد؛ چراكه بعقيده من اساسا پديده اي است شخصي؛ ليكن به شما گوشزد ميكنم راه آسان و راحتي پيش رو نداريد...
اگر در حال حاضر از نامزد خودتون دور افتاده ايد و سختي ميكشيد، سعي كنيد روحيه خودتون رو ضعيف نكنيد چراكه در كشور مقصد شديدا به اون احتياج داريد،
بايد بگم پس از مهاجرت درسته كه به نامزد خودتون مي پيونديد ولي از همه دوستان و ديگر عزيزان خود دور ميوفتيد كه آنها هم قطعا نقشي در زندگي شما دارند هرچند كم رنگ..
مثلا ذغال اخته! يا پسته تازه و چاقاله بادوم!!

پاينده، موفق و خوشحال باشيد

به ياري خداوند
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahanturbo ، shmo ، shiva201 ، aidaone ، مسكاتي ، girl 1368 ، ATYY ، nedarzdh
[quote='نيما ٩٢' pid='545517' dateline='1409748414']

سعي كنيد بليت خود را طوري بگيريد كه در امريكا قبل از ايالت مورد نظر خودتون جايي توقف نداشته باشه؛ يعني اگر مقصد شما كاليفرنيا است قبل از آن نيويورك توقف نداشته باشيد؛ ترجيحا)

دوست عزیز یعنی اگه اینکارو کنیم مشکل ساز میشه ؟ چون من اول میخوام برم یه ایالت دیگه که خاله ام اونجاست و نامزدم هم میاد اونجا که ازدواج رو اونجا ثبت کنیم و بعد باهم برگزدیم ایالت نامزدم .میشه بگید چرا توقف نداشته باشه ؟
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-03 ساعت 18:17)aidaone نوشته:  [quote='نيما ٩٢' pid='545517' dateline='1409748414']

دوست عزیز یعنی اگه اینکارو کنیم مشکل ساز میشه ؟ چون من اول میخوام برم یه ایالت دیگه که خاله ام اونجاست و نامزدم هم میاد اونجا که ازدواج رو اونجا ثبت کنیم و بعد باهم برگزدیم ایالت نامزدم .میشه بگید چرا توقف نداشته باشه ؟

سلام

من نوشتم "سعي كنيد"، و همچنين توقف موقت منظورم بود، نه ورود به يك ايالت و سپس رفتن به ايالت ديگه اي! و متاسفانه اطلاع جامع و دقيقي در اين رابطه ندارم
اونم دلايل زيادي داره كه يكيش زمانيه كه شما رو توي اولين ورودتون نگاه ميدارن و ممكنه زمان بر باشه و به پرواز بعديتون نرسيد.. كه اين هم ميتونه قابل حل باشه؛ صحبت هاي من صرفا توصيه است و نه قانون مطلق و از اين دست موضوع ها...
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone
سلام دوستان
یه چندتا سوال در مورد فرم G325A دارم ممنون میشم پاسخ بدید:
1- اول صفحه جایی که اسمو فامیل رو میپرسه آخرین گزینه هست File Number چی بنویسم اونجا؟
2- جایی که آدرس 5 سال گذشته که زندگی کردم قسمت Province or State خراسان رضوی جا نمیشه اشکال داره اگه فقط خراسان بنویسم؟
3-Applicant's Employment last five years . (if none, so state) List present employment first تو این قسمت منی که از اول شغل آزاد (کیف فروشی) داشتم باید آدرس رو بنویسم یا فقط مربوط به شغا دولتی که بیمه داره میشه؟
4- if your native alphabet اینجا باید به فارسی اسممو بنویسم؟
5- آخرین قسمتی که اسممو مینویسم آخرین گزینش Alien Registration Number چی بنویسم؟
6- و آخرین سوال اینکه من این فرمو تایپ کردم اشکالی نداره یا باید دست خط بنویسم؟
ممنون میشم اگه دوستان با همین شماره گذاری پاسخ هر سوالو بدهند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-30 ساعت 09:43)Mostafa_M7 نوشته:  دوستان من ديگه دارم ديوونه ميشم هنوز كه هنوزه هيچ خبري از اين تگزاس سرويس سنتر لعنتي نشده 6 ماه هم بيشتر شده
اگه كسي ميتونه منو راهنمايي كنه چيكار كنم با يه وكيل به من معرفي كنيد ازش راهنمايي بخوام
سايت visa journey هم تاريخ 25 feb رو نشون داد و رد شد ولي هيچ خبري نشد

دوست عزیز به شکل سه پیچ تماس بگیر ذنبال وکیل هم نباش بهترین وکیل خودتی.....من گول وکیل شیادم )(رو حورذم کارم 4و5 ماه عقب افتادshevon azazi
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-04 ساعت 16:42)Mostafa_M7 نوشته:  سلام دوستان
یه چندتا سوال در مورد فرم G325A دارم ممنون میشم پاسخ بدید:
1- اول صفحه جایی که اسمو فامیل رو میپرسه آخرین گزینه هست File Number چی بنویسم اونجا؟
2- جایی که آدرس 5 سال گذشته که زندگی کردم قسمت Province or State خراسان رضوی جا نمیشه اشکال داره اگه فقط خراسان بنویسم؟
3-Applicant's Employment last five years . (if none, so state) List present employment first تو این قسمت منی که از اول شغل آزاد (کیف فروشی) داشتم باید آدرس رو بنویسم یا فقط مربوط به شغا دولتی که بیمه داره میشه؟
4- if your native alphabet اینجا باید به فارسی اسممو بنویسم؟
5- آخرین قسمتی که اسممو مینویسم آخرین گزینش Alien Registration Number چی بنویسم؟
6- و آخرین سوال اینکه من این فرمو تایپ کردم اشکالی نداره یا باید دست خط بنویسم؟
ممنون میشم اگه دوستان با همین شماره گذاری پاسخ هر سوالو بدهند

سلام
جواب سوال 1 رو بیاد ندارم مطمئن نیستم اما فکر کنم همون receipt number که داشتمو نوشتم
2. آدرسمو من دستی نوشتم چون جا نمیشد اونها هم قبول کردن
3. منم شغلم آزاده و محل کارمو نوشتم
4. بله باید فارسی اسم وفامیل یا هر مشخصاتی خواستن بنویسید
5. این قسمتم نمیدونم چی نوشتم شرمنده یادم نیست
6. فرمو باید تایپ کنید ولی اگه اطلاعاتی جا نمیشه اشکال نداره ببنویسید

موفق باشید
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
3-يعني من هيچي قسمت شغل ننوشتم اشكال داره؟؟؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-06 ساعت 14:10)Mostafa_M7 نوشته:  3-يعني من هيچي قسمت شغل ننوشتم اشكال داره؟؟؟

راستش نمیدونم بهرحال اون قسمت برای اطلاع از سابقه کاریتون بوده. حال انشاالله که قبول میکنند.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ
پاسخ
تشکر کنندگان:
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان:
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:
خودت بايد وقت بگيري يا خودشون ميگن بهت
و اينكه بعد از uscis مرحله nvc چقدر طول كشيد تا فرستادن سفارت

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-06 ساعت 18:33)Mostafa_M7 نوشته:  خودت بايد وقت بگيري يا خودشون ميگن بهت
و اينكه بعد از uscis مرحله nvc چقدر طول كشيد تا فرستادن سفارت

بستگی به سفارت انتخابیتون داره ، اگه ابوظبی باشید خودشون وقت میدن ولی آنکارا رو خودتون باید وقت بگیرید .ارمنستان هم فکر کنم خودتون باید وقت بگیرید . پرونده من 19 روز طول کشید تا از uscis رفت به nvc اونجا 2 روز طول کشید تا کیس نامبر جدید دادن و 4 روز بعدش پست کردن به سفارت ابوظبی .( به دلیل تعطیلات آمریکا ولی معمولا ً 1 روز بعد از nvc میفرستن به سفارت)
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان