کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2014-12-05 ساعت 23:20)Mahanturbo نوشته:  آقاي كيارش يه سوال
نامزدتون مدارك رو كجا دقيقا بردن ؟ مگه مي شه به غير از پست مدارك رو تحويل داد ؟

سلام. بله. حضوری هم میشه.
بستگی به استان داره. نامزدم توی لاس وگاس زندگی میکنه و اداره مهاجرت فقط 20دقیقه با محل زندگیش فاصله داره.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-06 ساعت 03:54)anderanek نوشته:  توي فرودگاه مدارك رو تحويل ميدي بستگي داره افيسر چه جوري باشه معلوم نيست يا سئوال ميكنه ازتون يا نه اگر حلقه نامزدي رد بدل كردين حتما به دست داشته باشين مورد خاصي معمولا نيست يه خورده پرونده رو كه بهش دادي مطالعه ميكنه بعد اگر سوالي پرسيد متوجه نشدين بگين براتون مترجم بيارن بعد هم خوش أومدي تو امريكا [emoji2]تجربه من اين بود كه افيسر گير داد حلقه نامزديت كو من انداخته بودن تو گردن بندم گفتم چرا دستت نكردي گفتم تو هواپيما بدن باد ميكرد انداختم گردنم بيا الان دست ميكنم خنديد مهر زد ميتونست هم نزنه چون هيچكس در امريكا اندازه اون كسي كه پاسپورت رو مهر ميزنه زور نداره در أصل ويزا اصلي تو فرودگاه بهت ميدن

ببخشید می خواستم بدونم دقیقا همون جایی که مهر ورود می زنن سوال می پرسن یا می ری یه قسمت دیگه؟ اگه آره به چه اسمی بود؟ نمی خوام تو فرودگاه گم بشم من دارم می رم نیویورک و اونجا هم خیلی بزرگه فرودگاهش یخورده می ترسم؟ Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
توي لس انجلس همون جايي كه مهر زدن پرسيد افيسر نگران نباش گم نميشي , بعد هم براي چي گم شي بزرگ هست فرودگاههاي اينجا ولي خيلي راحت راه رو پيدا ميكني , در مجموع سفر خوبي داشته باشي , بعد هم مهم نيست كجا سئوال ميكنن ،

پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985
انقدر نگران نباش هستی خانم. بیشتر ما دفعه اول داریم میریم . اونجا راهنماییمون میکنن [emoji4]
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone ، هستی 1985
منم موافقم، گوشهاتون پيدا نيست، ممكنه دليلش اونم باشه؛ براي همين عرض كردم كه مشخصات عكس رو بخونيد. اگر قبول كردن عكس رو خبر بدين. موفق باشيد.

پاسخ
تشکر کنندگان: kiarash_classic
(2014-12-05 ساعت 23:39)هستی 1985 نوشته:  با سلام...دوستان عزیز کسانی که تجربه دارند لطفا بگن که توی فرودگاه که رسیدن دقیقا چه مراحلی و طی کردن یعنی مدارکی که باید تحویل می دادند و دقیقا کدوم قسمت رفتند بعد از اینکه مهر ورود زده شد چه سوال هایی پرسیدند... چون واسه بار اول می ریم مهمه که مراحل و بدونیم...مرسی

دوست عزیز مرسوم نیست حتما از همه سوالی بکنند. اتفاقا وقتی ببینن غریبه هستی و زبان خیلی خوب نمیدونی کمکت هم میکنند. من وقتی رسیدم فرودگاه تو قسمت کنترل پاسپورت از افسر پرسیدم من ویزای نامزدی هستم کجا باید برم. گفت اون پاکت زرد رو با پاسپورتت بده به من. بعد هم گفت دنبالم بیا. پستش رو خالی گذاشت که منو برسونه به اتاقی که باید برم. گفت برو بشین تا صدات کنند. یک اتاق بود. دو تا کارمند یک تعدادی هم صندلی که مردم نشسته بودن. اون افسری که همراهم اومد مدارک منو به یکی از کارمندا داد. من کارمندی رو که پاکتم دستش بود زیر نظر داشتم . وقتی رسید به پاکت من از روی مدارک و پاسپورتم یک اطلاعاتی رو وارد کامپیوتر کرد کارش که تموم شد منو صدا کرد پاسپورت رو داد دستم. گفتم الان کجا باید برم. گفت هیچ جا تموم شد به امریکا خوش امدید.
همین
بعدش هم از یک باجه دیگه رد میشین که پاسپورت رو چک میکنن. چمدون هاتون رو برمیدارین و خوش اومدین .

در ضمن من هم فرودگاه نیویورک پیاده شدم. بزرگ هست ولی امکان گم شدن نداره. اونجا صدها کارمند دائم در حال رفت و امد هستن که به مردم کمک میکنن. حتی اگر انگلیسی هم نمیدونی کافیه پاسپورت و ویزات رو نشون بدی راهنماییت میکنن کجا بری.سیستم طوریه که اتوماتیک وار پشت سر هم از جاهایی که باید رد میشی و به آخرش میرسی.
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone ، هستی 1985 ، نيما ٩٢ ، shadoow ، shamila.sheibani
آقایون و خانوما من 20 نوامبر نامه کیس نامبر رو واسه سفارت ابوظبی گرفتم ولی امروز که 10 دسامبر هست هنور ایمیلی واسه تاریخ روز مصاحبه نگرفتم به nvc زنگ زدم میگن ما نمیدونیم به سفارت هم زنگ میزنم کسی پاسخ گو نیست حتی به اداره هواشناسی هم زنگ زدم Big Grin نمیدونم آیا دیر شده یا نرماله یه عزیز بیاد بگه من چه غلطی بکنم اینا دارن منو نامزدمو از هم جدا میکنن نامردا اگه خون آریایی تو رگاتونه بگین من چیکار کنم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من تازه عضو شدم تمام مطالب خواندم ولي جواب سوالم را پيدا نكردم اگه كمكم كنين ممنون مي شم . نامزدم يك ماه پيش مدارك فرستاده الان تقريبا بعد از يك ماه نامه RFE- request of evidence آمده كه ميگه ثابت كنيد كه وقتي رسيدي اينجا ظرف ٩٠ روز ازدواج مي كنيد فقط من بايد ثابت كنم به نظر شما چيكار بايد بكنم فقط از من اين خواستن از نامزدم نخواستن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-11 ساعت 11:34)jolie نوشته:  سلام من تازه عضو شدم تمام مطالب خواندم ولي جواب سوالم را پيدا نكردم اگه كمكم كنين ممنون مي شم . نامزدم يك ماه پيش مدارك فرستاده الان تقريبا بعد از يك ماه نامه RFE- request of evidence آمده كه ميگه ثابت كنيد كه وقتي رسيدي اينجا ظرف ٩٠ روز ازدواج مي كنيد فقط من بايد ثابت كنم به نظر شما چيكار بايد بكنم فقط از من اين خواستن از نامزدم نخواستن
نامه rfe واسه منم اومد البته واسه شما خیلی زود ارسال شده به هر حال منظور اینه که ثابت کنی رابطه واقعیه ...عکس ،لیست تماس ،ایمیل ،چت ،کادوهایی که خریدین و شهادت نامه از خانواده و دوستان که از رابطه خبر دارن و این رابطه کاملا واقعیه همچنین شهادت نامه شما و نامزدتون که تعهد میدین ظرف مدت 90 روز از رسیدن به آمریکا ازدواج میکنین .
اینم نمونه شهادت نامه :

United States Department of Homeland Security
U.S. Citizenship and Immigration Services

DATE:

Dear Sir or Madam:
:

My name is ….. I am engaged to …... We got engaged in (date….. )My fiancé and I intend to get married within 90 days of my arriving to the United States.
Please feel free to contact me if you have any questions.

Sincerely,

Email:

Signature:

پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از جوابتون براي شما كي اين ايميل فرستادن ؟ ، خيلي ممنون از متن نامه أين پايين بايد آدرس منزل خودم و شماره خودم و بنويسم و نامه خانوادم چطور بايد باشه چون من عكس خانوادگي فرستادم و بايد خانواده نامزدم هم نامه بنويسن و يك سوال ديگه چت بايد ترجمه كنم يا نه و من اين براي نامزدم فرستادم نامزدم گفت كه تو نامه circumstance of meeting نوشته شده proof of meting ننوشتن براي شما كدوم بود خيلي ممنون از راهنماييتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-11 ساعت 12:23)jolie نوشته:  ممنون از جوابتون براي شما كي اين ايميل فرستادن ؟ ، خيلي ممنون از متن نامه أين پايين بايد آدرس منزل خودم و شماره خودم و بنويسم و نامه خانوادم چطور بايد باشه چون من عكس خانوادگي فرستادم و بايد خانواده نامزدم هم نامه بنويسن و يك سوال ديگه چت بايد ترجمه كنم يا نه و من اين براي نامزدم فرستادم نامزدم گفت كه تو نامه circumstance of meeting نوشته شده proof of meting ننوشتن براي شما كدوم بود خيلي ممنون از راهنماييتون
واسه ما 7 8 ماه بعد از ارسال مدارک تقریبا یک ماه قبل از اپروو شدن rfe اومد ، واسه نامه هم باید آدرس و مشخصات خودتون رو بنویسین البته نامزدتون هم باید یکی واسه خودش آماده کنه ...
واسه خانواده و دوستان متفاوته همون عکسهای خوانوادگی که دارین اونایی که توی عکس هستن باهاتون شرح او روز یا شب مهمونی رو بنویسن ،از دوستان یا خانواده هر کسی که از رابطه خبر داره البنه نزدیکان از زبون خودشون باشه ،چت رو نمیخواد ترجمه کنی ببین توی چت قسمت هایی که راجع به آینده بچه دار شدن هدف هاتون و... هست هایلایت کن باید بدونن رابطه واقعیه اگه یه جاهایی انگلیسی چت کردین که چه بهتر اونا رو هم هایلایت کن خلاصه هرچی که فکر میکنی اثبات میکنه رابطه رو .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-11 ساعت 13:53)ehsan6114 نوشته:  
(2014-12-11 ساعت 12:23)jolie نوشته:  ممنون از جوابتون براي شما كي اين ايميل فرستادن ؟ ، خيلي ممنون از متن نامه أين پايين بايد آدرس منزل خودم و شماره خودم و بنويسم و نامه خانوادم چطور بايد باشه چون من عكس خانوادگي فرستادم و بايد خانواده نامزدم هم نامه بنويسن و يك سوال ديگه چت بايد ترجمه كنم يا نه و من اين براي نامزدم فرستادم نامزدم گفت كه تو نامه circumstance of meeting نوشته شده proof of meting ننوشتن براي شما كدوم بود خيلي ممنون از راهنماييتون
واسه ما 7 8 ماه بعد از ارسال مدارک تقریبا یک ماه قبل از اپروو شدن rfe اومد ، واسه نامه هم باید آدرس و مشخصات خودتون رو بنویسین البته نامزدتون هم باید یکی واسه خودش آماده کنه ...
واسه خانواده و دوستان متفاوته همون عکسهای خوانوادگی که دارین اونایی که توی عکس هستن باهاتون شرح او روز یا شب مهمونی رو بنویسن ،از دوستان یا خانواده هر کسی که از رابطه خبر داره البنه نزدیکان از زبون خودشون باشه ،چت رو نمیخواد ترجمه کنی ببین توی چت قسمت هایی که راجع به آینده بچه دار شدن هدف هاتون و... هست هایلایت کن باید بدونن رابطه واقعیه اگه یه جاهایی انگلیسی چت کردین که چه بهتر اونا رو هم هایلایت کن خلاصه هرچی که فکر میکنی اثبات میکنه رابطه رو .
خيلي ممنون از اينكه زود نوشتين يعني برايcircumstance of meting هم اين چيز ها لازم ما همه حرف هامون برأي آينده با حرف زدن بوده زياد تو چت ننوشتيم اين بايد چيكار كنم ببخشيد من اينقدر سوْال مي كنم چون فكر كنم شما اين مراحل سپري كردين واقعا خيلي نگرانم
پاسخ
تشکر کنندگان:
خيلي ممنون از اينكه زود نوشتين يعني برايcircumstance of meting هم اين چيز ها لازم ما همه حرف هامون برأي آينده با حرف زدن بوده زياد تو چت ننوشتيم اين بايد چيكار كنم ببخشيد من اينقدر سوْال مي كنم چون فكر كنم شما اين مراحل سپري كردين واقعا خيلي نگرانم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-11 ساعت 14:38)jolie نوشته:  
توی نامه rfe که واسه نامزدتون اومده همه مدارکیو که میخوان نوشتن دقیق همونا رو آماده کنین واسه چت هر چی که دارین پرینت کن مهماشو همونطور که گفنم هایلایت کن هر کجاش که فکر میکنی مهمه از تماس هاتون هم پرینت بگیر شهادت نامه هم که میدونی بقیه موارد هم طبق rfe ، نگران نباش اصلا ...موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-11 ساعت 14:38)jolie نوشته:  
توی نامه ای که واسه نامزدتون اومده همه مدارکی که لازم دارن رو کامل نوشتن از چت ها پرینت بگیر همینطور از تماس هاتون ،شهادت نامه هم که آماده کنین بقیه رو بر طبق نامه ای که واستون فرستادن ...اصلا نگران نباشین موفق باشید .
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان