2014-12-21 ساعت 18:20
از ehsan6114 و shiva201 از راهنماييتون خيلي ممنون
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
ویزای نامزدی آمریکا
|
2014-12-21 ساعت 18:20
از ehsan6114 و shiva201 از راهنماييتون خيلي ممنون
2014-12-23 ساعت 21:36
باسلام. مدارک مرتبط در پستهای قبلی مکررا" ذکر شده.
مدارکی که من برای نامزدم ارسال کردم فقط شامل: کپی پاسپورت کپی ترجمه شناسنامه عکس 2اینچ ---------- سایر مدارک مربوط میشه به مرحله بعد. ترجمه طلاقنامه. سوابق کاری داخل و خارج از کشور. اصل تمامی مدارک.گواهینامه و غیره... --------- یه مطلب مهم: در فرم اصلی سوال شماره 34a باید حداقل 3 صفحه باشه .هرچه بیشتر بهتر. باید توضیح بدید چطوری باهم آشنا شدید.چه وقتایی باهم صحبت یا چت میکردید. اولین دیدار در دوسال گذشته با توضیح کامل. این قسمت خیلی مهمه. --------- بیشتر سوالات آفیسر هم این رابطه هست. من یک لیست کامل از سوالات آفیسر آماده کردم. در پست بعدی بصورت متن میفرستم. ------- درباره مصاحبه برای دوستایی که خارج از کشور زندگی میکنن..امکانش وجود داره که در همونجا باشه. البته اگر سفارت آمریکا هم اونجا باشه. من دوساله در مالزی زندگی میکنم. مصاحبه من اینجا خواهد بود. تشکر کنندگان: shmo
2014-12-23 ساعت 21:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-23 ساعت 21:45 توسط kiarash_classic.)
لیست سوالات مصاحبه
- سوالاتی درباره خودتان Basic questions like your name, nationality, date of birth, and place of birth. • “Have you visited the U.S. before? If yes, when? For what purpose and on what type of visa?” • “Do you have any relatives living in the United States?” • “Have you ever been married before? How did that relationship end?” • “Do you have any children?” (Children accompanying you to the U.S. on a K-2 visa may be required to attend the interview.) • “Have you ever been sponsored for a K-1 visa before? If yes, what happened to that relationship?” • “Have you ever been arrested or convicted of a crime?” - سوالاتی درباره نامزدتان Basic questions like your fiance(e)’s full name, age, and birthday. • Living situation questions, such as: “Where does your fiancé(e) live? What type of home (apartment, house, etc.)? Does he or she rent or own?” • “What is his or her occupation?” • “Have you met your fiancé(e)’s parents? If no, why not?” • “Does he or she have any brothers and sisters? What are their names and ages? Have you met them?” • “What language(s) does your fiancé(e) speak?” • “What do you love about your fiancé(e)?” • “Has your fiancé(e) ever been married before? If yes, what happened to the relationship? Why did they divorce?” • “Does he or she have any children? If yes, what are their names and ages?” - سوالاتی درباره رابطه و همچنین برنامه ریزی جشن عروسی How long did you date before you got engaged?” • “What types of activities do you like to do together?” • “How many times have you met in person? Where and when?” • “How are you communicating during the long distance relationship? Is it difficult being apart?” • “Describe the engagement (proposal).” • “Have you met your fiancé(e)’s family? Has he or she met yours?” • “When and where will the wedding be held?” • “How many people will attend the wedding?” • “Why did you decide to get married in the United States?” • “Will your family be able to attend the wedding? If not, why not?” • “Do you have any plans for a honeymoon?” --------------------------------------------------------------------- این سوالات ییشترین آمار پرسش را داشته اند هرکدوم از سوالات را که متوجه نشدید بپرسید .. براتون توضیح میدم تشکر کنندگان: shmo
2014-12-25 ساعت 08:20
کلیپ روش پروف کردن عکسها و دسته بندی مدارک آماده ارسال می باشد
3654 609 17 0060 only whatsapp
2014-12-27 ساعت 09:25
باسلام. .
کاملترین لیست مدارک مورد نیاز به ترتیب -فولدر باید کلاسیک باشه و دارای فضای کافی -ترتیب مدارک باید از اولین صفحه در چپ شروع بشه -اطمینان حاصل کنید که چک در اولین صفحه باشه+ certifying -صفحه دوم شامل لیست مدارک و تعداد صفحات آن میباشد. منظور همون فهرست * * * از اینجا به بعد باتوجه به شماره صفحه عمل کنید. من به ترتیب مینویسم. 3- فرم i-129 و پیوستها 4- توضیح کامل سوال 34a 5- فرم G325a درخواست کننده+عکس 2اینچ 6- فرم G325a جداگانه برای نامزد+عکس 2اینچ 7- کپی کامل صفحات پاسپورت ها و گواهی شهروندی 8- نامه تعهد درخواست کننده. ازدواج در مدت 90 روز با امضا 9- نامه تعهد نامزد با امضا 10- عکسها و توضیحات مربوط به ملاقات حضوری. عکس نامزدی. حلقه. خواستگاری و ... 11-لیست چت و تماس و ارتباط الکترونیک که نشان دهنده ادامه ارتباط است 12- کپی بلیط و ویزای مربوط به مسافرت باهمدیگر 13- یک صفحه توضیح کامل از چگونگی شروع رابطه و دلایل شروع رابطه عشقی 14- نامه تشکر از uscis ------------- دقت کنید همه صفحات باید دارای امضا و تاریخ باشه. عکسهای 2اینچ در پایین سمت چپ فرمها پیوست باشد. ------------- هر سوالی درباره فولدر داشتید بپرسید تا توضیح بدم تشکر کنندگان: shmo
2014-12-28 ساعت 02:49
بچه هاااااا
ما کیس نامبر گرفتیم
نوع کیس :cr1
اقدام اولیه : اپریل 2014 اپرو : دسامبر 2014 دریافت کیس نامبر : feb 2015 ابوظبی ارسال مدارک به March 2015: Nvc تکمیل مدارک و نامه مصاحبه هر دو باهم = اپریل 2015 مصاحبه : نیمه دوم may 2015 كلير : 2015 sep 28 تشکر کنندگان: kiarash_classic
2014-12-28 ساعت 02:57
من ازدواجی هستم ولی برای سرعت بخشیدن به کیس 129 هم پر کرده بودیم که به این k3 می گن
129 زودتر ار 130 اپرو شد برا همین دیگه nvc نداریم و مثل کیس های نامزدی زود nvc کیس نامبر داد و فرستاد سفارت . سفارت انکارا رو مشخص کردن برام. منتظر تماس سفارت هستم .... به نظرتون چه قدر طول می کشه ؟
اقدام اولیه : اپریل 2014 اپرو : دسامبر 2014 دریافت کیس نامبر : feb 2015 ابوظبی ارسال مدارک به March 2015: Nvc تکمیل مدارک و نامه مصاحبه هر دو باهم = اپریل 2015 مصاحبه : نیمه دوم may 2015 كلير : 2015 sep 28
سلام دوستان
این اولین پست من در زمینه ویزای نامزدی هستش، اگر امکانش هست دوستانی که شناخت دقیقی دارند مرا راهنمایی کنند. خانم من سیتی زن آمریکا هستن، ما فرمهای i-129f , g-325a را بصورت pdf آماده داریم فقط چند مورد مرا نگران کرده و امیدوارم با مطرح شدن این سوالات شما به دوستان دیگر هم کمک کرده باشید: 1 - نبود فضای کافی برای نوشتن آدرس که ماشاالله طولانیست. ( که البته برای i-129f می توان attachment را به فرم اضافه نمود. ) اما برای g-325a ما نتوانستیم اینستراکشن دقیقی پیدا کنیم چون مانند فرم نامزدی سوالات طبقه بندی نشده! ) 2 - چگونگی تایب بطور مثال نام و نام خانوادگی بصورت کپ و یا فقط اولین کاراکتر و همچنین مابقی اطلاعات در فرمها چگونه می بایست باشد که به مشکل برنخوریم. 3 - چنانچه برای آدرسهای سکونت در فرمها و مهم آن g-325a ما آدرس محل سکونت قبلی را فراموش و یا نداشته باشیم آیا با وارد نمودن آدرس فعلی و قبلی و خالی گذاشتن سطرهای بعدی برای آنها قابل قبول هست یا که خیر و چه باید کرد؟ 4 - شناسنامه من قدیمی می باشد و همینطور از تاریخ کارت ملی حدودا یک سال می گذرد اعتبار تا 1393 برج 3 بوده - امروز پیگیر شدم گفتند فقط کارت هوشمند صارد می شود و تاریخ کارتهای فعلی تا 94 تمدید شده اما اعتبار داخلی دارد! همانطور که شما می دانید در پشت کارت این اعتبار وجود دارد و برای کارت هوشمند هم حداقل 2 ما زمان نیاز دارد! سوالی که پیش آمده: الف - آیا نیازی به تعویض شناسنامه جدید می باشد و یا خیر و با وجود عکس قدیمی من بروی شناسنامه فعلی و اینکه بعد از گذشت حدود 30 سال از این عکس من و تعقیر سن و .. مشکل ساز می گردد؟ ب - آیا برای سفارت آنکارا نیاز به ترجمه پشت کارت ملی هست و با وجود این مشکلات و تمدید تا 94 و تعویض نکردن کارت فعلی چه باید کرد؟ 5 - بطور معمول چه مدت زمان بعد از ارسال فرمها به uscis درخواست مدارک از سفارت آنکارا درخواست می گردد؟ ( اگر 2 ما بیشتر زمان نیاز هست پس در این مدت می توان برای کارت ملی هوشمند صبر نمود و آیا تعویض شناسنامه هم که حدودا همین مقدار زمان بر است کار درستی است؟! ) ممنون می شوم اگر به سوالات من پاسخ داده شود با تشکر
2014-12-30 ساعت 19:57
(2014-12-30 ساعت 14:20)xsi نوشته: سلام دوستان باسلام برای ارسال مدارک اولیه نیازی به شناسنامه جدید یا کارت ملی نیست. چون فقط ترجمه شناسنامه درخواست می شود. در رایطه با آدرسهای قدیم اگر فراموش کرده اید واژه N\A درج کنید. آدرس فعلی هم باید نام خیابان و پلاک منزل نوشته شود. چون کد پستی هم در کادر پایین تر درخواست شده است. تشکر کنندگان: xsi
2014-12-31 ساعت 01:11
سلام
لطفا یکی به من بگه k1 ویزا بولتن داره یا مثل cr1 نداره ؟
اقدام اولیه : اپریل 2014 اپرو : دسامبر 2014 دریافت کیس نامبر : feb 2015 ابوظبی ارسال مدارک به March 2015: Nvc تکمیل مدارک و نامه مصاحبه هر دو باهم = اپریل 2015 مصاحبه : نیمه دوم may 2015 كلير : 2015 sep 28
2014-12-31 ساعت 05:54
(2014-12-30 ساعت 19:57)kiarash_classic نوشته:تشکر(2014-12-30 ساعت 14:20)xsi نوشته: سلام دوستان دوست عزیز برای مدارک نامزدی نیازی به ترجمه شناسنامه من نیست. در مورد آدرسها هم Unknown فکر کنم اما ممنون می شوم به جواب سوالاتم برسم تشکر
2014-12-31 ساعت 13:46
(2014-12-30 ساعت 14:20)xsi نوشته: سلام دوستان 1- در صورت نبود فضای کافی بقیه قسمت ها رو تایپ کنید و اون قسمت رو با خودکار مشکی بنویسد 2- اسم باید به این صورت باشه معمولا : Asghar FARHADI 3-اگر برای آدرس ایران مشکل دارید . آدرس فعلی را به مدت سکونت 5 سال بنویسید . 4-به شناسنامه و کارت ملی نامزد سیتیزن در هیچ مرحله ای لازم نیست . به شناسنامه و کارت ملی شما فقط در مرحله اول نیازی نیست . اما برای محکم کاری سعی کنید ترجمه شناسنامه خودتون رو بفرستید . 5-میانگین پروسه 8 ماه هست . اما بوده کسایی که خیلی زود و خیلی دیر اپرو شدن . به نظر من همین الان برای کارت ملی اقدام کنید چون برای روز مصاحبه به آن نیاز دارید . سوالی بود در خدمتم .
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥ دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥ سرويس سنتر : كاليفرنيا اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥ سفارت : ارمنستان وقت مصاحبه :٧ آوریل دریافت ویزا : 11 آوریل (2014-12-31 ساعت 13:46)Mahanturbo نوشته:(2014-12-30 ساعت 14:20)xsi نوشته: سلام دوستان دوست عزیز بسیار سپاسگذارم راهنمایی کاملی بود 1 - متاسفانه برای جا دادن کامل آدرس بصورد دستی هم فضای کافی در اختیار نیست اما فکر کنم با اضافه کردن attahment مشکی نباشد، امیدوارم! 2 - کاملا درسته تشکر 3 - attahment 4 و 5 - ممنونم بله من برای کارت ملی هوشمند اقدام کردم و بنظر می آید حداقل 2 ماه و چند هفته بطول بیانجامد! شناسنامه قدیمی را حفظ می کنم. ( نکته مهم به دوستانی که درخواست کارت ملی هوشمند می نمایند: به هیچ عنوان بعد از ارسال مدارک که بر مبنای شناسنامه قدیمی اقدام کردید اقدام به تعویض شناسنامه ننمایند تمامی کارت های ملی هوشمند بر مبنای شماره سریال شناسنامه ای که با آن اقدام به درخواست کارت ملی می نمایند صادر می گردد. در صورت تعویض شناسنامه بعد از کارت به مشکل بر نخورند. ) امیدوارم درخواست مدارک قبل از صدور کارت جدید درخواست نگردد.! با این برنامه ریزیهاشون خواب خوش و کار ساده رو به کابوس تبدیل کردند! بقول شما برای محکم کاری ترجمه شناسنامه را ارسال خواهم کرد. بنظر شما ترجمه ها تاریخ اعتبار دارند؟ نیازی به ترجمه مجدد بعد از گذشت چند ماه برای مصاحبه نیست؟ ممنون از راهنمایی شما با تشکر تشکر کنندگان: Mahanturbo
2015-01-03 ساعت 13:03
(2014-12-30 ساعت 14:20)xsi نوشته: دوست عزیز بسیار سپاسگذارم در مورد آدرس محل سکونت در فرم G325A دقت کنید فقط نام و شماره خیابان رو می خوان . در هر جایی که نیاز به ضمیمه هست در فرم اصلی قید شود که ضمیمه را نگاه کنید . در مورد ترجمه شناسنامه و کارت ملی اعتبارشون 6 ماه هست . اما مدارک دیگر مثل ریز نمرات و دانشنامه ( که اصلا در طول پروسه نامزدی نیاز نیست ) ترجمه تاریخ ندارد .
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥ دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥ سرويس سنتر : كاليفرنيا اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥ سفارت : ارمنستان وقت مصاحبه :٧ آوریل دریافت ویزا : 11 آوریل
2015-01-03 ساعت 20:50
(2015-01-03 ساعت 13:03)Mahanturbo نوشته:(2014-12-30 ساعت 14:20)xsi نوشته: دوست عزیز بسیار سپاسگذارم ممنونم از راهنمایی مجدد حالا در مورد آدس الان گیج شدم مشخصا ذکر شده نام و شماره خیابان بله اما با این توصیف ما نیازی به نوشتن پلاک منزل طبقه و واحد نداریم؟ در فرم نامزدی ما کد پستی داریم درست پس می توان پلاک و ... نادیده گرفت اما در فرم G325A جایی برای کد پستی داده نشده بطور مثال آدرس من : میدان تجریش - خیابان دوم - خیابان اول غربی - خ شهید احمد - پلاک 13 واحد 4 ؟ ممنون می شوم پاسخ بدهید فرمهای ما آماده ارسال هست تشکر |