2014-12-11 ساعت 16:21
(2014-12-11 ساعت 14:38)jolie نوشته:توی نامه ای که واسه نامزدتون اومده همه مدارکی که لازم دارن رو کامل نوشتن از چت ها پرینت بگیر همینطور از تماس هاتون ،شهادت نامه هم که آماده کنین بقیه رو بر طبق نامه ای که واستون فرستادن ...اصلا نگران نباشین موفق باشید .(2014-12-11 ساعت 13:53)ehsan6114 نوشته:خيلي ممنون از اينكه زود نوشتين يعني برايcircumstance of meting هم اين چيز ها لازم ما همه حرف هامون برأي آينده با حرف زدن بوده زياد تو چت ننوشتيم اين بايد چيكار كنم ببخشيد من اينقدر سوْال مي كنم چون فكر كنم شما اين مراحل سپري كردين واقعا خيلي نگرانم(2014-12-11 ساعت 12:23)jolie نوشته: ممنون از جوابتون براي شما كي اين ايميل فرستادن ؟ ، خيلي ممنون از متن نامه أين پايين بايد آدرس منزل خودم و شماره خودم و بنويسم و نامه خانوادم چطور بايد باشه چون من عكس خانوادگي فرستادم و بايد خانواده نامزدم هم نامه بنويسن و يك سوال ديگه چت بايد ترجمه كنم يا نه و من اين براي نامزدم فرستادم نامزدم گفت كه تو نامه circumstance of meeting نوشته شده proof of meting ننوشتن براي شما كدوم بود خيلي ممنون از راهنماييتونواسه ما 7 8 ماه بعد از ارسال مدارک تقریبا یک ماه قبل از اپروو شدن rfe اومد ، واسه نامه هم باید آدرس و مشخصات خودتون رو بنویسین البته نامزدتون هم باید یکی واسه خودش آماده کنه ...
واسه خانواده و دوستان متفاوته همون عکسهای خوانوادگی که دارین اونایی که توی عکس هستن باهاتون شرح او روز یا شب مهمونی رو بنویسن ،از دوستان یا خانواده هر کسی که از رابطه خبر داره البنه نزدیکان از زبون خودشون باشه ،چت رو نمیخواد ترجمه کنی ببین توی چت قسمت هایی که راجع به آینده بچه دار شدن هدف هاتون و... هست هایلایت کن باید بدونن رابطه واقعیه اگه یه جاهایی انگلیسی چت کردین که چه بهتر اونا رو هم هایلایت کن خلاصه هرچی که فکر میکنی اثبات میکنه رابطه رو .