کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-01-14 ساعت 00:46)jolie نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 00:42)ehsan6114 نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 00:31)jolie نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 00:22)ehsan6114 نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 00:01)jolie نوشته:  من شنيدم كه توي approval notice يك تاريخي هست كه نوشته valid from از اين تاريخ تا اون تاريخ تا اون موقع بايد interview شده باشين اين به من گفتن يعني طرف وكيل بوده كه گفته
واسه من valid form :10/29/2014 to 2/28/2015 من به این نکته توجه نکرده بودم اصلا یعنی از الان یک ماه و نیم دیگه ...پس چرا اینا به من هنوز اعلام نکردن عجیبه شاید نیاز باشه مدارکیو آماده کنم و همینطور برنامه ریزی واسه سفر ...

والا به من اين گفتن كه وقتي نامه اپروو اومد توي نامه تاريخ مي زنن كه تا اون موقع بايد همه كارا إنجام شده باشه ايشالا اين چند روز تاريخ مصاحبه مي ياد نگران نباشيد ، فقط ميشه لطف كنين بگين بعد از اين كه اپروو شديد فرم پر كرديد چه فرم هايي بوده ممنون مي شم اگه راهنماييم كنين
این مسئله که گفتین منطقی به نظر میاد من توجه نکرده بودم امیدوارم تاریخ رو اعلام کنن این چند روز ، بعد از اپروو شدن ما هیچ کاری نکردیم پرونده از uscis میره به nvc تقریبا دو هفته اونجا میمونه بعد خودشون ارسال میکنن به یه سفارت که اگه ابوظبی باشه باشه کیس نامبر شما با ADBxxx شروع میشه و اگه آنکارا باشه ANKxxx به همین ترتیب
اینطوری متوجه میشین که کدوم سفارت باید برید البته مثل اینکه بچه هایی که آنکارا میرن قبلش باید یه سری مدارک بفرستن به سفارت و خودشون باید وقت بگیرن
من ابوظبي انتخاب كردم ولي شنيدم كه ميگن فرم ds-160 بايد پر كنيم آيا شما پر كردين ؟
نه این فرم رو من پر نکردم چون از اون موقع هیچ چیزی از ما نخواستن احتمالا توی مدارکی که باید آماده کنیم و روز مصاحبه ببریم باشه این فرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-14 ساعت 00:22)ehsan6114 نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 00:01)jolie نوشته:  من شنيدم كه توي approval notice يك تاريخي هست كه نوشته valid from از اين تاريخ تا اون تاريخ تا اون موقع بايد interview شده باشين اين به من گفتن يعني طرف وكيل بوده كه گفته
واسه من valid form :10/29/2014 to 2/28/2015 من به این نکته توجه نکرده بودم اصلا یعنی از الان یک ماه و نیم دیگه ...پس چرا اینا به من هنوز اعلام نکردن عجیبه شاید نیاز باشه مدارکیو آماده کنم و همینطور برنامه ریزی واسه سفر ...

والا به من اين گفتن كه وقتي نامه اپروو اومد توي نامه تاريخ مي زنن كه تا اون موقع بايد همه كارا إنجام شده باشه ايشالا اين چند روز تاريخ مصاحبه مي ياد نگران نباشيد ، فقط ميشه لطف كنين بگين بعد از اين كه اپروو شديد فرم پر كرديد چه فرم هايي بوده ممنون مي شم اگه راهنماييم كنين
این مسئله که گفتین منطقی به نظر میاد من توجه نکرده بودم امیدوارم تاریخ رو اعلام کنن این چند روز ، بعد از اپروو شدن ما هیچ کاری نکردیم پرونده از uscis میره به nvc تقریبا دو هفته اونجا میمونه بعد خودشون ارسال میکنن به یه سفارت که اگه ابوظبی باشه باشه کیس نامبر شما با ADBxxx شروع میشه و اگه آنکارا باشه ANKxxx به همین ترتیب
اینطوری متوجه میشین که کدوم سفارت باید برید البته مثل اینکه بچه هایی که آنکارا میرن قبلش باید یه سری مدارک بفرستن به سفارت و خودشون باید وقت بگیرن
من ابوظبي انتخاب كردم ولي شنيدم كه ميگن فرم ds-160 بايد پر كنيم آيا شما پر كردين ؟
برای فرم 160 دیر نمیشه هروقت تاریخ مصاحبه اعلام شد بهتون پرکنید. من کلا کارام یعنی از زمان اقدام تا مصاحبه 6 ماه کمتر طول کشید ولی بودن دوستانی که تقریبا با من مصاحبه داشتن ولی مدارکشون 5 ماه قبل من ارسال کرده بودن یعنی پروسشون 10 ماه طول کشید. من کاملا متوجه هستم که چشم براهید ولی کاریش نمیشه کرد. متاسفانه طول پروسه یه رنج 5 ماه تا 1 سال داره و حساب کتابشم معلوم نیست. اگه کسری مدارک نداشته باشید معمولا کارتون زودتر انجام میشه. بنظر من با خودشون تماس بگیرید کمی سخته چون مرتب اشغاله خطا ولی شدنیه. من هر سوالی داشتم نامزدم تماس میگرفت.
انشاءالله زودتر کاراتون انجام میشه[emoji6] [emoji4] [emoji2]
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-14 ساعت 01:05)shiva201 نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 00:22)ehsan6114 نوشته:  واسه من valid form :10/29/2014 to 2/28/2015 من به این نکته توجه نکرده بودم اصلا یعنی از الان یک ماه و نیم دیگه ...پس چرا اینا به من هنوز اعلام نکردن عجیبه شاید نیاز باشه مدارکیو آماده کنم و همینطور برنامه ریزی واسه سفر ...

برای فرم 160 دیر نمیشه هروقت تاریخ مصاحبه اعلام شد بهتون پرکنید. من کلا کارام یعنی از زمان اقدام تا مصاحبه 6 ماه کمتر طول کشید ولی بودن دوستانی که تقریبا با من مصاحبه داشتن ولی مدارکشون 5 ماه قبل من ارسال کرده بودن یعنی پروسشون 10 ماه طول کشید. من کاملا متوجه هستم که چشم براهید ولی کاریش نمیشه کرد. متاسفانه طول پروسه یه رنج 5 ماه تا 1 سال داره و حساب کتابشم معلوم نیست. اگه کسری مدارک نداشته باشید معمولا کارتون زودتر انجام میشه. بنظر من با خودشون تماس بگیرید کمی سخته چون مرتب اشغاله خطا ولی شدنیه. من هر سوالی داشتم نامزدم تماس میگرفت.
انشاءالله زودتر کاراتون انجام میشه[emoji6] [emoji4] [emoji2]
خيلي ممنون از راهنماييتون ، اميدوارم هر چه زودتر تاريخ مصاحبهتون را اعلام كنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
فرم ١٦٠ حتما بايد پر بشه وخيلي هم دقت كنيد در پر كردنش. در مورد انكارا ما خودمون وقت مصاحبه گرفتيم ولي از صحبت هاي شما اينطور به نظر مياد كه ابوظبي خودشون وقت مصاحبه ميدن. ما براي آنكارا از طريق وب سايت ويزاي سفارت آمريكا وقت مصاحبه و دكتر گرفتيم.

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-14 ساعت 01:32)bahars نوشته:  فرم ١٦٠ حتما بايد پر بشه وخيلي هم دقت كنيد در پر كردنش. در مورد انكارا ما خودمون وقت مصاحبه گرفتيم ولي از صحبت هاي شما اينطور به نظر مياد كه ابوظبي خودشون وقت مصاحبه ميدن. ما براي آنكارا از طريق وب سايت ويزاي سفارت آمريكا وقت مصاحبه و دكتر گرفتيم.

ببخشيد شما كي اين فرم پر كردين وقتي وقت سفارت گرفتين يا قبل از اون و به جز اين فرم ، فرم ديگه را هم پر كردين
پاسخ
تشکر کنندگان:
فرم 160 در مقطع ویزا پر میشه و برای همه ویزاها ضروری هستش و در مدارک درخواستی سفارت آنکارا متن زیر درج شده بود:

FORMS: Please complete the following forms to submit to this office before your interview
 DS-160 (Non-immigrant Visa Electronic Application) This form does not need to be printed after
online submission; the electronic version will be accessible to the Consular Officer at the time of
intervew. However, please print out the confirmation page (with the barcode) of your submitted DS-
160 form and send it along with the other required documents.

بنابراین قبل از مصاحبه پرش کردیم، اینکه بعد گرفتن وقت بود یا قبلش رو یادم نیست راستش. فقط مهم اینه که صفحه بارکد داری که بعد از سابمیت کردنش تولید میشه رو برای سفارت همراه با مدارک درخواستی بفرستید (در متن انگلیسی که از صفحه مدارک کپی کردم هست).

فرم 134 هم باید پر بشه و ارسال بشه (توسط طرفی که در آمریکا زندگی میکنه).
چیز دیگه ای به خاطرم نمیرسه. موفق باشید.

(2015-01-14 ساعت 01:41)jolie نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 01:32)bahars نوشته:  فرم ١٦٠ حتما بايد پر بشه وخيلي هم دقت كنيد در پر كردنش. در مورد انكارا ما خودمون وقت مصاحبه گرفتيم ولي از صحبت هاي شما اينطور به نظر مياد كه ابوظبي خودشون وقت مصاحبه ميدن. ما براي آنكارا از طريق وب سايت ويزاي سفارت آمريكا وقت مصاحبه و دكتر گرفتيم.

ببخشيد شما كي اين فرم پر كردين وقتي وقت سفارت گرفتين يا قبل از اون و به جز اين فرم ، فرم ديگه را هم پر كردين
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی نمی دونه سفارت ارمنستان خودمون باید وقت بگیریم یا اعلام می کنن ؟
مدارک رو باید از قبل فرستاد یا روز مصاحبه برد ؟
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
ببخشيد براي من يك سؤال پيش اومده من پاسپورتم عوض كردن چون موقع تمديدش رسيده بود ترسيدم اگه دير تمديد كنم برام مشكل پيش بايد حالا اگه تو اين فرم ds-160 شماره پاسپورت جديدم بنويسم مشكل برام پيش مياد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-14 ساعت 19:41)jolie نوشته:  ببخشيد براي من يك سؤال پيش اومده من پاسپورتم عوض كردن چون موقع تمديدش رسيده بود ترسيدم اگه دير تمديد كنم برام مشكل پيش بايد حالا اگه تو اين فرم ds-160 شماره پاسپورت جديدم بنويسم مشكل برام پيش مياد
اصلا باید همینکارو بکنین منم پاسمو عوضکرده بودم فرمو با شماره پاس جدید پر کردم پاس قبلیمو روز مصاحبه بردم ولی نگاه نکرد
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-14 ساعت 19:50)shiva201 نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 19:41)jolie نوشته:  ببخشيد براي من يك سؤال پيش اومده من پاسپورتم عوض كردن چون موقع تمديدش رسيده بود ترسيدم اگه دير تمديد كنم برام مشكل پيش بايد حالا اگه تو اين فرم ds-160 شماره پاسپورت جديدم بنويسم مشكل برام پيش مياد
اصلا باید همینکارو بکنین منم پاسمو عوضکرده بودم فرمو با شماره پاس جدید پر کردم پاس قبلیمو روز مصاحبه بردم ولی نگاه نکرد
پس هيچ مشكلي پيش نيومد ، خيلي ممنون خيلي نگران بودم چون تا اينجا با شماره پاس قديمم بوده ولي الان با شماره جديد فرم ds160 پر كنم خيلي ممنون تمام نگرانيم برطرف شد
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
دوستان لطفا برین این لینک را که مربوط به کار ما هست ببینید و امضا کنید یا از همسرتون که تو آمریکا هست بخواین لینک را ببیند و در صورت لزوم امضا کند، بلکه یه فرجی در کار هممون ایجاد بشه. این لینک دولتی و متعلق به کاخ سفید است. دوستان لطفا اطلاع رسانی کنید که تعداد امضاها بیشتر بشه.
https://petitions.whitehouse.gov/petitio...e/FnkYHq2w
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-14 ساعت 20:26)jolie نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 19:50)shiva201 نوشته:  
پس هيچ مشكلي پيش نيومد ، خيلي ممنون خيلي نگران بودم چون تا اينجا با شماره پاس قديمم بوده ولي الان با شماره جديد فرم ds160 پر كنم خيلي ممنون تمام نگرانيم برطرف شد

سلام ،ببخشيد شما كه براي مصاحبه رفتين سوء پيشينه هم گرفتين ازتون خواستن يا نه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
گواهي عدم سو پيشينه براي ساكنان ايران لازم نيست، مگر ايراني ساكن كشور ديگه اي باشيد كه از كشور مربوط بايد گواهي بگيريد.

پاسخ
(2015-01-16 ساعت 21:02)bahars نوشته:  گواهي عدم سو پيشينه براي ساكنان ايران لازم نيست، مگر ايراني ساكن كشور ديگه اي باشيد كه از كشور مربوط بايد گواهي بگيريد.

خيلي ممنون از راهنماييتون
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، kiarash_classic

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان