موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
نه پس داد
شما ابوظبى بودى فكر كنم
چون اونجا صورتى يعنى اوكى
من مشكلى با اف بى آى چك ندارم
نگرانم كه آيا خوب توجيه شده يا سوالى تو ذهنش باقى مونده كه من نتونستم جواب بدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقاي احسان، براي آنكارا (كيس نامزدي) ما خودمون آنلاين وقت گرفتيم، ابوظبي رو خودشون بايد وقت بدن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با كمك هاي شما من approve شدم ، الان مي خواستن بدونم مرحله بعديش چيه ممنون از اينكه كمكم كردين
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي ممنون ، وقت مصاحبه ابوظبي ، چندتا فرم تو اين سايت خواندم كه بأيد آنلاين پر كنيم اون فرم هارو كي بأيد پر كنيم و من بأيد پاسپورتم را تمديد كنم تو فرم بأيد شماره پاسپورت قديم بنويسم يا جديد لازم فتوكپي پاسپورت جديد همراه فرم ها بفرستم و تقريبا چقدر طول ميكشه تا وقت سفارت بدن ، خيلي ممنون از راهنماييتون .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اسم من محمد هست و برای نامزدم ویزای نامزدی اقدام کردم. کیس ما ۱۵ دسامبر ۲۰۱۴ اپروو شده. توی اپرووال نوتیس نوشته که کیس شما به سفارت فرستاده شده (آنکارا). البته من وکیل گرفتم و فکر کنم یه نامه جداگونه با مدارک بیشتر برای اون اومده. خلاصه صحبتی از NVC نیست. وکیل گفته وقتی سفارت بگیره بهمون ایمیل میزنه. میشه راهنمایی کنید مراحل به چه صورتیه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقاي محمد،وكيل من كه گفت خودت بايد وقت بگيري كه البته من با كمك خود شماره تلفني كه در راهنماي ويزا بود وقت گرفتم. ان وي سي قبل از رسيدن كيس به آنكاراست تا جاييكه من در جريانم. يكسري مدارك در اين مرحله از ما خواسته شده بود كه بايد ١٥ روز قبل مصاحبه به سفارت انكارا ميرسيد. به علاوه وقت سفارت ما وقت پزشك هم گرفتيم ( ادرس پزشك بعلاوه مدارك در نامه اي بود كه به وكيلمون رسيده بود). نهايتا نامزد من با اصل مداركي مثل شناسنامه و پاسپورت مصاحبه و كارهاي پزشكي رو انجام داد، اميدوارم كارهاتون به خوبي پيش بره.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بله، منتظر كلير شدنيم. در مورد بكگراند چك تقريبا به همه اقايون به خاطر خدمت تعلق ميگيره، اميدوارم نامزد شما همون روز مصاحبه ويزا رو بگيرن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-12 ساعت 03:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-12 ساعت 03:02 توسط mpezeshki86.)
سلام به دوستان
كسي ميدونه كه آيا روز مصاحبه من خودم با نامزدم ميتون برم تو سفارت براي مصاحبه؟ يعني هم خودم كه سيتيزن هستم و هم نامزد ايرانيم جفتون پشت باجه براي مصاحبه خانموم واستيم.
ممنون
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-12 ساعت 09:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-12 ساعت 11:14 توسط negar6043.)
ببخشید من شنیده بودم که خانم ها اگه اسم مذهبی نداشته باشند و سابقه کاری بخوصوصی هم نداشته باشند بهشون کلیرینس نمیخوره. میدونید بر چه اساسیه یا اینکه شانسیه؟
[/quote]
اینجور که من متوجه شدم، شغل، رشته تحصیلی، اسم، سربازی، سفر و زندگی در خارج از کشور می تونه باعثش بشه. این چند وقت هر کسی رو من دیدم چک خورد یکی از این آیتم ها رو داشت و هر کسی نخورد، نداشت.