کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-01-16 ساعت 21:11)jolie نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 21:02)bahars نوشته:  گواهي عدم سو پيشينه براي ساكنان ايران لازم نيست، مگر ايراني ساكن كشور ديگه اي باشيد كه از كشور مربوط بايد گواهي بگيريد.

خيلي ممنون از راهنماييتون

دوست عزیز یک نصیحت ! تمام مدارکی که توی نامه دعوت به مصاحبه ازتون خواستن رو آماده کنید و ببرید حتی اگر ازتون نگیرن . من گواهی عدم سو پیشینه رو بردم چون تو نامه بود ولی ازم نخواستن . از بعضی ها گرفته بودن ولی . خیلی راحت هست که بخواید بگیرید تو ایران همش ۱۰ روز طول میکشه . این نکته رو در نظر داشته باشید که یک بار میرید مصاحبه و توی کشور خودمون نیستیم ! و اگر مدرکی رو خواستن که توی نامه ذکر شده باشه و نداشته باشید دردسر میشه براتون . پس تمام مدارکی که توی نامه دعوت به مصاحبه خواستن حتما ببرید .موفق باشید
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
پاسخ
تشکر کنندگان:
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone
آيداوان جان پس ظاهرا دليلش روابط كشورهاست Smile جالبه كه براي آنكارا نميخوان و از شما خواستن. خانم جولي اميدوارم زودتر كارتون درست بشه.

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-16 ساعت 23:19)bahars نوشته:  آيداوان جان پس ظاهرا دليلش روابط كشورهاست Smile جالبه كه براي آنكارا نميخوان و از شما خواستن. خانم جولي اميدوارم زودتر كارتون درست بشه.

خيلي ممنونSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-16 ساعت 23:17)jolie نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 22:33)aidaone نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 22:26)bahars نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 22:23)aidaone نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 21:11)jolie نوشته:  خيلي ممنون از راهنماييتون

دوست عزیز یک نصیحت ! تمام مدارکی که توی نامه دعوت به مصاحبه ازتون خواستن رو آماده کنید و ببرید حتی اگر ازتون نگیرن . من گواهی عدم سو پیشینه رو بردم چون تو نامه بود ولی ازم نخواستن . از بعضی ها گرفته بودن ولی . خیلی راحت هست که بخواید بگیرید تو ایران همش ۱۰ روز طول میکشه . این نکته رو در نظر داشته باشید که یک بار میرید مصاحبه و توی کشور خودمون نیستیم ! و اگر مدرکی رو خواستن که توی نامه ذکر شده باشه و نداشته باشید دردسر میشه براتون . پس تمام مدارکی که توی نامه دعوت به مصاحبه خواستن حتما ببرید .موفق باشید

دقيقا به همين دليل نيازي نيست ، در مدارك درخواستي اگر مطالعه بفرماييد ذكر شده كه براي ايرانيان ساكن ايران نيازي به گواهي عدم سوپيشينه نيست.

عزیزم واسه من که فرقی نداره من ویزامو هم گرفتم سر خونه زندگیم هستم الان ! توی نامه دعوت به مصاحبه ابوظبی ذکر شده که بیارید با خودتون Rolleyes

خيلي ممنون من approve شدم و منتظر كيس نامبر هستم ولي اونقدر استرس دارم كه از الان به فكر بعد از اونم نمي خوام كم و كسري داشته باشم بخاطر همين هرچي به ذهنم مي رسه مي پرسم چون مي دونم بعضي از شما از اين مراحل گذشتين خيلي ممنون از راهنمايياتون

نگران نباش اصلا . میدونم خیلی استرس داره این مراحل ولی تو نامه دعوت به مصاحبه تمام مدارک رو به صورت واضح ذکر میکنن . میتونی سفرنامه ها رو هم بخونی کمک میکنن .موفق باشی
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-16 ساعت 23:30)aidaone نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 23:17)jolie نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 22:33)aidaone نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 22:26)bahars نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 22:23)aidaone نوشته:  دوست عزیز یک نصیحت ! تمام مدارکی که توی نامه دعوت به مصاحبه ازتون خواستن رو آماده کنید و ببرید حتی اگر ازتون نگیرن . من گواهی عدم سو پیشینه رو بردم چون تو نامه بود ولی ازم نخواستن . از بعضی ها گرفته بودن ولی . خیلی راحت هست که بخواید بگیرید تو ایران همش ۱۰ روز طول میکشه . این نکته رو در نظر داشته باشید که یک بار میرید مصاحبه و توی کشور خودمون نیستیم ! و اگر مدرکی رو خواستن که توی نامه ذکر شده باشه و نداشته باشید دردسر میشه براتون . پس تمام مدارکی که توی نامه دعوت به مصاحبه خواستن حتما ببرید .موفق باشید

دقيقا به همين دليل نيازي نيست ، در مدارك درخواستي اگر مطالعه بفرماييد ذكر شده كه براي ايرانيان ساكن ايران نيازي به گواهي عدم سوپيشينه نيست.

عزیزم واسه من که فرقی نداره من ویزامو هم گرفتم سر خونه زندگیم هستم الان ! توی نامه دعوت به مصاحبه ابوظبی ذکر شده که بیارید با خودتون Rolleyes

خيلي ممنون من approve شدم و منتظر كيس نامبر هستم ولي اونقدر استرس دارم كه از الان به فكر بعد از اونم نمي خوام كم و كسري داشته باشم بخاطر همين هرچي به ذهنم مي رسه مي پرسم چون مي دونم بعضي از شما از اين مراحل گذشتين خيلي ممنون از راهنمايياتون

نگران نباش اصلا . میدونم خیلی استرس داره این مراحل ولی تو نامه دعوت به مصاحبه تمام مدارک رو به صورت واضح ذکر میکنن . میتونی سفرنامه ها رو هم بخونی کمک میکنن .موفق باشی
خيلي ممنون Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان:
آیدا جون راست میگه. هرچی ازتون خواستن ببرید.بمنم همه قبل مصاحبه گفتن سوء پیشینه لازم نیست و قبول ندارن و ازین حرفا ولی ازم خواستند روز مصاحبه گرفتند. من ترجمه کردم بردم بهرحال یه برگه کاغذه زحمت زیادی نداره.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
مرسي از راهنمايياتون ، فقط وقتي كيس نامبر مي ياد و وقتي كه براي مصاحبه مي دن زمان زيادي براي تهيه كاغذهايي كه مي خوان هست يا از الان بايد تهيه كنم مثل اين برگه سوء پيشينه اون موقع مي تونم برم دنبالش يا از الان بگيرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-18 ساعت 17:05)jolie نوشته:  مرسي از راهنمايياتون ، فقط وقتي كيس نامبر مي ياد و وقتي كه براي مصاحبه مي دن زمان زيادي براي تهيه كاغذهايي كه مي خوان هست يا از الان بايد تهيه كنم مثل اين برگه سوء پيشينه اون موقع مي تونم برم دنبالش يا از الان بگيرم
معمولا وقت دارید. سوء پیشینه 10 روزه آماده میشه البته تهران اینجوری بود.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها من وقت مصاحبه رو الان فهمیدم زنگ زدم nvc آخه ایمیل نگرفته بودم از سفارت ابوظبی،وقت مصاحبه 27 ژانویه یعنی 7 روز دیگه SadSadSadSad الان نمیدونم چه مدارکی ببرم لطفا یکی مدارکی که خواستن رو بهم بگه کامل چی میخوان و اینکه واسه مدیکال چکارکنم کار خاصی باید بکنم وقت بگیرم ...
خیلی استرس گرفتمSadSadSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
برای مدیکال اگه تهران هستید برید پاستور تجریش راهنماییتون مبکنند. البته ممکنه مجبور شید تو دوبی یا ابوظبی یسری از واکسنارو بزنین. برای مدارک ترجمه شناسنامه و کارت ملی میخوان فرم 160 D آنلاين پرکنین یه پرینت از صفحه اول ببرید که عکستون روشه. عکس 5×5 ببرید تعداش یادم نیست فرم اسپانسر نامزدتون باید پر کرده باشه فکر کنم 134 هست و فرم 156k پر کنین 265 دلار داخل سفرات باید پرداخت کنید. اگه سربازی رفتید یا معاف شدید کارتتون ترجمه کنید ببرید مدارک اثبات رابطه و نامزدیتون مخصوصا عکسا یا بلیط پرواز مال زمانی که همو دیدید. پرینت مکالماتتون و هرچی فکر میکنید مفیده ببرید . سوء پیشینه بگیرید ترجمه کنید. یه کپی از پاسپورتتون هم داشته باشید. برای مدیکال پاستور یه کارت زرد میده بهتون. هزینه مدیکال هم جداست 3 روز قبل مصاحبه اونجا باشید برای مدیکال من دوبی انجام دادم وقت نمیخواست صبح قبل 10 اونجا باشید کاراتون انجام میشه برای سفادت هم صبح زود حوالی 6:30 برید دم سفارت میفرستنون به داخل من شرح مصاحبمو نوشتم. زود بلیط بگیریو نگران نباشید به امید خدا ویزاتون میگیرید.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-20 ساعت 17:48)ehsan6114 نوشته:  بچه ها من وقت مصاحبه رو الان فهمیدم زنگ زدم nvc آخه ایمیل نگرفته بودم از سفارت ابوظبی،وقت مصاحبه 27 ژانویه یعنی 7 روز دیگه SadSadSadSad الان نمیدونم چه مدارکی ببرم لطفا یکی مدارکی که خواستن رو بهم بگه کامل چی میخوان و اینکه واسه مدیکال چکارکنم کار خاصی باید بکنم وقت بگیرم ...
خیلی استرس گرفتمSadSadSad
Instructions for Fiancée nonimmigrant visa applicants  
To prepare for your interview appointment with a consular officer, please read and follow carefully the instructions below.

Complete the DS-160 application form online (you must fully answer all questions on the application) and print the one page confirmation sheet plus a print out of the fully answer form DS-160.   Forms DS-160, Nonimmigrant Visa Application (ONE COPY) https://ceac.state.gov/genniv/  

Form DS-156K  
If your children will apply with you, one copy of Form DS-160 for each child must be completed in full.   Obtain the following documents on this checklist which pertain to you.  Do NOT send them to this office, NOTE: The documents listed are required for both your nonimmigrant visa and the U.S. Immigration authorities when you apply for permanent residence status.   PASSPORT: A passport must be valid for travel to the United States and must have at least six months validity beyond the issuance date of the visa.  Children may be included in a parent's passport, but, if over the age of 16, they must have their photograph attached to the passport.    

BIRTH CERTIFICATE: Your original birth certificate plus one original or certified copy of the birth certificate of each unmarried child under 21, named in the application is required, even if they are not applying for a visa at this time.  The certificate must state the date and place of birth and names of both parents.   UNOBTAINABLE BIRTH CERTIFICATES: If an official birth certificate is not obtainable, present the best possible secondary evidence, such as a baptismal certificate, hospital certificate, school records, and/or a notarized affidavit from your parents.   PHOTOGRAPHS: Two (2) color photographs, white background, 2”x2” and must be showing full face of the applicant, are required.     DIVORCE/DEATH CERTIFICATE: If you were married previously, obtain one certified copy of your divorce or death certificate to prove the dissolution of each such prior marriage.  

EVIDENCE OF RELATIONSHIP: You will be asked to submit evidence that you have previously met your fiancé (e), and proof of a valid fiancé (e) relationship with your petitioner.  It is, therefore, useful to bring with you letters, photographs, or other evidence of your engagement.  

POLICE RECORDS: Each applicant aged 16 years or over is required to submit a certificate from the appropriate judicial or police authorities from the country of the applicant's nationality or current residence where the applicant has resided for at least six months since attaining the age of sixteen, as well as from all other countries where the applicant resided for at least one year since attaining the age of sixteen.  For countries maintaining national police records, a certificate from the national police or judicial authorities must be submitted.  For countries not maintaining national police records, a certificate must be obtained from each locality.  A police certificate must also be obtained from the police authorities of any place where the applicant has been arrested for any reason, regardless of the length of residence.  Police records from certain countries are considered unobtainable. http://travel.state.gov/visa/fees/fees_3272.html   PHOTOCOPY: Only one copy of each original and translated document and passport, except photographs, is required.  However, you are advised to obtain and keep a duplicate copy of each document for your records.
  COURT AND PRISON RECORDS: Persons convicted of a crime must obtain a certified copy of each court record and any prison record, regardless that they may have benefited from an amnesty or pardon.  

MILITARY RECORDS: A certified copy of any military record is required.  

EVIDENCE OF SUPPORT: Evidence which will show that you and your children, if any, are not likely to become public charge in the United States.  An affidavit of support Form I-134 should be completed by the petitioner and submitted with all supporting documents - current salary letter, current bank statement and 1040 tax form for the most recent year.  

A joint sponsor would also be required if the petitioner is unemployed. http://www.uscis.gov/files/form/i-134.pdf  

TRANSLATIONS: All documents not in English must be accompanied by a certified English translation.  

MEDICAL EXAMINATION: Follow the instructions on the attached instruction sheet for obtaining a medical examination.  This medical examination will also be accepted by the U.S. Immigration and Naturalization Service for adjustment of status to lawful permanent residence.
  FEES: Visa application fee $ 265 and must be paid in cash at the US Embassy in Abu Dhabi on the day of your visa interview appointment.                                   This list was updated on October 08, 2013
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان