کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-02-11 ساعت 02:59)shiva201 نوشته:  
(2015-02-10 ساعت 13:10)jolie نوشته:  
(2015-02-04 ساعت 04:01)shiva201 نوشته:  
(2015-02-04 ساعت 00:42)jolie نوشته:  
(2015-02-03 ساعت 23:05)shiva201 نوشته:  ببین زنگ بزن بهشون. من اول میخواستم برم مدیکال ابوظبی زنگ زدم گفت باید وقت بگیری از یه ماه قبل. نگران نباش اصلا پروسه سختی نیست. الان استرس داری بنظرت سخت میاد.

مرسي از راهنماييتون ، بله الان خيلي استرس دارم و همهچي برام خيلي سخت به نظر مي ياد
حق داری منم حال و روزم خیلی بد بود زمان مصاحبم ولی میگذره انشاالله یسره ویزاتون میگیری[emoji6] [emoji4]

سلام ، دوست عزيز من فرم ds160 دارم پر مي كنم يه جايي هست كه نوشته كي مي خواي بري نمي دونم چي بنويسم اگه بنويسم آپريل شايد نتونم برم شما كه ويزاي يكضرب گرفتين همون تاريخي كه نوشته بودين همون تاريخ رفتين ؟ ببخشيد كه سوال مي كنم موندم چي بنويسم
همون طور که دوستان گفتن یه تاریخ تقریبی بزنین مهم نیست

سلام، خيلي بايد ببخشيد شايد بگين دوباره همون سوال مي پرسم ولي تو فرم همون جايي كه گفتين مهم نيست تاريخ تقريبي بزنم بالاش نوشته have you made specific travel plans ? Yes or no كدومشو بايد بزنم رو اين سوال با نامزدم حرفم شد چون اون مي گه وكيل گفته نه بزن من مي گم yes بايد بزنيم ممنون مي شم راهنماييم كنين
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-16 ساعت 16:53)jolie نوشته:  
(2015-02-04 ساعت 04:01)shiva201 نوشته:  
(2015-02-04 ساعت 00:42)jolie نوشته:  مرسي از راهنماييتون ، بله الان خيلي استرس دارم و همهچي برام خيلي سخت به نظر مي ياد
حق داری منم حال و روزم خیلی بد بود زمان مصاحبم ولی میگذره انشاالله یسره ویزاتون میگیری[emoji6] [emoji4]

سلام ، دوست عزيز من فرم ds160 دارم پر مي كنم يه جايي هست كه نوشته كي مي خواي بري نمي دونم چي بنويسم اگه بنويسم آپريل شايد نتونم برم شما كه ويزاي يكضرب گرفتين همون تاريخي كه نوشته بودين همون تاريخ رفتين ؟ ببخشيد كه سوال مي كنم موندم چي بنويسم

سلام، خيلي بايد ببخشيد شايد بگين دوباره همون سوال مي پرسم ولي تو فرم همون جايي كه گفتين مهم نيست تاريخ تقريبي بزنم بالاش نوشته have you made specific travel plans ? Yes or no كدومشو بايد بزنم رو اين سوال با نامزدم حرفم شد چون اون مي گه وكيل گفته نه بزن من مي گم yes بايد بزنيم ممنون مي شم راهنماييم كنين
خیلی مهم نیست اگه برنامه خاصی دارین yes بزنین و روز مصاحبه هم اگه احیانا آفیسر پرسید میتونین برنامه سفرتون رو بگین ،حساسیت ندارن روی این جور سوالات من yes زده بودم چون تصمیم داریم بعد از رفتن یه مسافرت کوتاه بریم هر چند که آفیسر سوالی در این خصوص ازم نپرسید ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-16 ساعت 22:24)ehsan6114 نوشته:  
(2015-02-04 ساعت 04:01)shiva201 نوشته:  حق داری منم حال و روزم خیلی بد بود زمان مصاحبم ولی میگذره انشاالله یسره ویزاتون میگیری[emoji6] [emoji4]

خیلی مهم نیست اگه برنامه خاصی دارین yes بزنین و روز مصاحبه هم اگه احیانا آفیسر پرسید میتونین برنامه سفرتون رو بگین ،حساسیت ندارن روی این جور سوالات من yes زده بودم چون تصمیم داریم بعد از رفتن یه مسافرت کوتاه بریم هر چند که آفیسر سوالی در این خصوص ازم نپرسید ...
خيلي ممنون از جوابتون وقتي yes مي زنم مي پرسه مقصد جايي بنويسم كه نامزدم اونجاست؟ منظورش همينه نه ببخشيد واقعا اونقدر استرس دارم كه همه چيزهاي ساده و بزرگ مي كنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
حذف .....
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-16 ساعت 23:31)jolie نوشته:  
(2015-02-10 ساعت 13:10)jolie نوشته:  سلام ، دوست عزيز من فرم ds160 دارم پر مي كنم يه جايي هست كه نوشته كي مي خواي بري نمي دونم چي بنويسم اگه بنويسم آپريل شايد نتونم برم شما كه ويزاي يكضرب گرفتين همون تاريخي كه نوشته بودين همون تاريخ رفتين ؟ ببخشيد كه سوال مي كنم موندم چي بنويسم

خيلي ممنون از جوابتون وقتي yes مي زنم مي پرسه مقصد جايي بنويسم كه نامزدم اونجاست؟ منظورش همينه نه ببخشيد واقعا اونقدر استرس دارم كه همه چيزهاي ساده و بزرگ مي كنم
من جواب No زدم چون برای گزینه yes خیلی جزییات میپرسید. بعد یه تاریخ تقریبی دادم بهش
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-17 ساعت 08:44)shiva201 نوشته:  
(2015-02-16 ساعت 23:31)jolie نوشته:  
(2015-02-11 ساعت 02:59)shiva201 نوشته:  همون طور که دوستان گفتن یه تاریخ تقریبی بزنین مهم نیست

من جواب No زدم چون برای گزینه yes خیلی جزییات میپرسید. بعد یه تاریخ تقریبی دادم بهش

مرسي از راهنماييتون من yes زدم فقط از من تاريخ و جايي كه مي خوام برم خواست همين چون فكر كردم اگه no مي زدم مي پرسيدن وقتي قول دادي ٩٠ روز ازدواج كني چرا برنامه سفر نداري تقريبا يك ماه ديگه وقت مصاحبه خيلي استرس دارم به خيلي چيزهاي الكي فكر مي كنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
من وقتی رفتم برای مصاحبه فکر میکردم پروندمو قبلا خوندن بهش اشراف کامل دارن درصورتیکه آفیسر هیچی نمیدونست اصلا این فرمو چک نمیکنن که چی زدین مگه اینکه مشکلی پیش بیاد
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-18 ساعت 12:12)shiva201 نوشته:  من وقتی رفتم برای مصاحبه فکر میکردم پروندمو قبلا خوندن بهش اشراف کامل دارن درصورتیکه آفیسر هیچی نمیدونست اصلا این فرمو چک نمیکنن که چی زدین مگه اینکه مشکلی پیش بیاد

من فكر مي كردم كه مي خونن خيلي ممنون از راهنماييتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
اين طور كه وكيل من و ساير دوستان با تجربه ميگن، پرونده حتما حتما مطالعه شده قبلا و گاهى سوالاتى كه زمان مصاحبه پرسيده ميشه صرفا جنبه فرماليته داره يا اينكه براى تطبيق دادن با پاسخ شما در اون فرمه (كه دومى محتمل تره)، ولى jolie عزيز، اون مواردى كه شما سوال كرديد، جزء موارد كم اهميت هستن، با اين حساسيت بريد جلو، اذيت ميشيد چون راه دراز است ...
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-18 ساعت 18:17)negar6043 نوشته:  اين طور كه وكيل من و ساير دوستان با تجربه ميگن، پرونده حتما حتما مطالعه شده قبلا و گاهى سوالاتى كه زمان مصاحبه پرسيده ميشه صرفا جنبه فرماليته داره يا اينكه براى تطبيق دادن با پاسخ شما در اون فرمه (كه دومى محتمل تره)، ولى jolie عزيز، اون مواردى كه شما سوال كرديد، جزء موارد كم اهميت هستن، با اين حساسيت بريد جلو، اذيت ميشيد چون راه دراز است ...

مرسي از راهنماييتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، نامه تعهد من به دست اداره مهاجرت و اين ايميل رو برامون فرستادن On February 18, 2015, we received your response to our Request for Evidence for your Form I-129F, Petition for Fiance(E), Receipt Number WAC Our California Service Center office will begin working on your case again. We will mail you a decision or notify you if we need something from you. You should receive a decision or case update by April 19, 2015, unless fingerprinting or an interview are needed. If you move, go to
پاسخ
تشکر کنندگان:
ميخواستم از دوستان بپرسم يعنى بايد دو ماه ديگه صبر كنم تا اپروو بشم ؟؟ ايا از دوستان زودتر از تاريخى كه بهشون گفته بودن اپروو شدن ؟؟ چون واقعاً اين پروسه ديگه بد جور رو رابطه من و نامزدم تاثير گذاشته [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز، معمولا وقتی request for evidence رو دریافت می کنید، به این منظوره که نوبت به پرونده شما رسیده و در حال بررسی و رفع نواقصه و از زمانی که مدارک درخواستی رو ارسال می کنید، معمولا طی مدت زمان کوتاهی اپروود میشید. اما یک سوال و اون اینکه مدارکتون رو کی ارسال کردید؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-21 ساعت 01:19)negar6043 نوشته:  دوست عزیز، معمولا وقتی request for evidence رو دریافت می کنید، به این منظوره که نوبت به پرونده شما رسیده و در حال بررسی و رفع نواقصه و از زمانی که مدارک درخواستی رو ارسال می کنید، معمولا طی مدت زمان کوتاهی اپروود میشید. اما یک سوال و اون اینکه مدارکتون رو کی ارسال کردید؟

سلام نگار جان رسيد پرونده رو desember 8 , 2014 بوده و اعلام براى نقص پرونده January 22, 2015 كه بعد از رسيدن تعهد نامه به دست نامزدم ، ايشون چهار شنبه پيش براشون پست كرده و شروع مجدد پرونده رو february 18 , 2015 اعلام كردن و من همچنان منتظر اپروو هستم [emoji6][emoji6]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-21 ساعت 10:17)mahtab55 نوشته:  
(2015-02-21 ساعت 01:19)negar6043 نوشته:  دوست عزیز، معمولا وقتی request for evidence رو دریافت می کنید، به این منظوره که نوبت به پرونده شما رسیده و در حال بررسی و رفع نواقصه و از زمانی که مدارک درخواستی رو ارسال می کنید، معمولا طی مدت زمان کوتاهی اپروود میشید. اما یک سوال و اون اینکه مدارکتون رو کی ارسال کردید؟

سلام نگار جان رسيد پرونده رو desember 8 , 2014 بوده و اعلام براى نقص پرونده January 22, 2015 كه بعد از رسيدن تعهد نامه به دست نامزدم ، ايشون چهار شنبه پيش براشون پست كرده و شروع مجدد پرونده رو february 18 , 2015 اعلام كردن و من همچنان منتظر اپروو هستم [emoji6][emoji6]

حدس من اینه که به زودی اپروو میشین، امیدوارم که درست باشه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان