موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-27 ساعت 12:46)solmaz.amini@gmail.com نوشته: salam be hamegi,,man az tarighe vizaye namzadi K1,, eghdam kardam,, alan baad az 7 mah nameye approvale ma reside alan ma bayad chikar konim,,, sabr konim ta az sefarat be ma khabari bedan?cheghadr zam mibare ke be ma vaghte mosahebe bedan?age kesi midoone mamnoon misham javab bedin.
سعی کنید فینگلیش ننویسید.
شما ٢ هفته ديگه زنگ مي زنيد NVC كيس نامبرتون رو مي گيريد ، سفارت مقصد و ايميل رو چك مي كنيد و از طريق سايت CEAC مي تونيد ببنيد كه پروندتون كي رسيده به سفارت و بسته به سفارت انتخابي منتظر ايميل سفارت مي مونيد اگه سفارتتون آنكارا باشه يه سري مدارك رو بايد از قبل آماده كنيد ، شما سفارتتون كجاست ؟
الان هم می تونید برید انسیتو پاستور تجریش کارت زرد بین المللی واکسیناسیون رو بگیرید.
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، من سفارتم ابوظبي تمام مدارك بايد با خودم ببرم يا بايد بفرستم چون از چند نفر شنيدم كه مي گن بايد براي ابوظبي هم بفرستي خواستم از شماها بپرسم دوستان عزيز خيلي استرس گرفتم هرچي به روز مصاحبهم مي رسه استرسم بيشتر مي شه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-01 ساعت 02:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-01 ساعت 02:47 توسط Mahanturbo.)
(2015-03-01 ساعت 02:33)jolie نوشته: سلام دوستان ، من سفارتم ابوظبي تمام مدارك بايد با خودم ببرم يا بايد بفرستم چون از چند نفر شنيدم كه مي گن بايد براي ابوظبي هم بفرستي خواستم از شماها بپرسم دوستان عزيز خيلي استرس گرفتم هرچي به روز مصاحبهم مي رسه استرسم بيشتر مي شه
ابوظبي بايد روز مصاحبه ببريد .
What forms should be send back to the
Consulate? None, to bring on the interview date
ويزاي نامزدي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Notice type: Approoval notice valid from 02/23/2015 to 06/22/2015 consulate: Istanbul دوستان عزيز سلام نامه ى اپروو من به دست نامزدم رسيده و يك قسمتى از نامه متن بالا هست كه اين تاريخ رو داده و گفته شده رفته كنسولگرى در استانبول من الان نفهميدم اين تاريخ سفارت و چرا استانبول ممنون ميشم راهنمايى كنيد [emoji17][emoji17][emoji17]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-01 ساعت 10:19)mahtab55 نوشته: Notice type: Approoval notice valid from 02/23/2015 to 06/22/2015 consulate: Istanbul دوستان عزيز سلام نامه ى اپروو من به دست نامزدم رسيده و يك قسمتى از نامه متن بالا هست كه اين تاريخ رو داده و گفته شده رفته كنسولگرى در استانبول من الان نفهميدم اين تاريخ سفارت و چرا استانبول ممنون ميشم راهنمايى كنيد [emoji17][emoji17][emoji17]
شما تو فرم ١٢٩ چه سفارتي رو نوشتيد ؟!
هرچي زودتر زنگ برنيد USCIS بررسي كنيد چون استانبول نامزدي پروسس نمي كنه ، اشتباه شده.
ان وي سي هم هفته بعد زنگ بزنيد ( ان وي سي حدود ٥٠ دقيقه بايد رو hold باشيد )
ويزاي نامزدي
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-01 ساعت 12:42)mahtab55 نوشته: (2015-03-01 ساعت 12:37)Mahanturbo نوشته: (2015-03-01 ساعت 10:19)mahtab55 نوشته: Notice type: Approoval notice valid from 02/23/2015 to 06/22/2015 consulate: Istanbul دوستان عزيز سلام نامه ى اپروو من به دست نامزدم رسيده و يك قسمتى از نامه متن بالا هست كه اين تاريخ رو داده و گفته شده رفته كنسولگرى در استانبول من الان نفهميدم اين تاريخ سفارت و چرا استانبول ممنون ميشم راهنمايى كنيد [emoji17][emoji17][emoji17]
شما تو فرم ١٢٩ چه سفارتي رو نوشتيد ؟!
هرچي زودتر زنگ برنيد USCIS بررسي كنيد چون استانبول نامزدي پروسس نمي كنه ، اشتباه شده.
ان وي سي هم هفته بعد زنگ بزنيد ( ان وي سي حدود ٥٠ دقيقه بايد رو hold باشيد )
مرسى از راهنماييتون ، ولى نامزد من فقط اسم انكارا ، ابوضبى و ارمنستان رو نوشته . الان واقعاً من نميدونم چرا استانبول [emoji15][emoji15][emoji15]
نبايد اينجوري مي نوشتن ، حتما بگيد صبح با USCIS تماس بگيرن .
ويزاي نامزدي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Case type: I 129F PETITION for fiance(F) وقتى خودشون واضح تو نامه نوشتن نامزدى چرا اخه بايد همچين اشتباهى بكنن ، ايا احتمال داره كه من چون دو تا فرزند دارم كيس من رو اونجا فرستادن [emoji19][emoji19][emoji19]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-02 ساعت 07:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-02 ساعت 07:11 توسط kiarash_classic.)
سلام دوستان.
سوال من بابت گواهی عدم سو پیشینه از پلیس اینترپل هست. چون من دوساله که مالزی زندگی میکنم از طریق سفارت ایران برای گواهی اقدام کردم. و بهم گفتن که حداقل 3 تا4 ماه طول می کشه. باتوجه به اینکه ممکنه مصاحبه من در دوماه آینده باشه..آیا به مشکل برمیخورم?
ضمنا سفارت ایران یه نامه بهم میده برای سفارت آمریکا که پروسه در شرف اقدام است.
آیا کسی از دوستان تجربه مصاحبه در مالزی داره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امروز از سفارت ارمنستان ایمیل اومد که می تونی وقت بگیری . اما همش می نویسه تو سایت visa info : " قرار ملاقاتها در این زمان در دسترسی وجود ندارد" و نمی زاره برم جلوتر برای پرداخت پول و گرفتن وقت . چی کار باید بکنم ؟؟
ويزاي نامزدي
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
توروخدا يكي به من بگه اين فرم i797 چي هست الان چك كردم كيس نامبرمو نوشته اين فرمو فرستاديم واستون بايد تكميل كنيد و دوباره بفرستيد
كمكم كنيد بعد از دقيقا ١ سال ديگه طاقت ندارم
فرم i797 در مورد چيه؟؟؟