کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
مرسى نگار جون ، انشالله براى همه اين مراحل خيلى زود تموم بشه و بريم سر خونه و زندگيمون [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام دوستان ، مي خواستم بپرسم كه حتما بايد ترجمه كارت ملي ببريم آخه من بردم كه كارت ملي ترجمه كنن گفتن تاريخش گذشته ديگه لازم نيست
پاسخ
تشکر کنندگان:
نه لازم نيست، شناسنامه مهمه، كارت ملى هم فعلا تعويض نميكنن، هيچ جا نوشته نشده كارت ملى لازمه، از شما هم نمى خوان.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، jolie
سلام دوستان من هم اپروو شدم On February 23, 2015, we approved your Form I-129F, Petition for Fiance(E), Receipt Number WAC. We will mail your approval notice. Please follow the instructions in the حالا بعدش چى ميشه [emoji4][emoji4][emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان:
خب خدا رو شكر حدسم درست بود، تبريك، اين مرحله رو بقيه دوستان لطفا توضيح بدن، چون ما وكيل داشتيم و اون كارها رو انجام ميداد دقيقا نميدونم الان بايد كارى بكنيد يا منتظر نامه سفارت باشيد كه البته حدس ميزنم دومى درسته
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-24 ساعت 12:18)mahtab55 نوشته:  سلام دوستان من هم اپروو شدم On February 23, 2015, we approved your Form I-129F, Petition for Fiance(E), Receipt Number WAC. We will mail your approval notice. Please follow the instructions in the حالا بعدش چى ميشه [emoji4][emoji4][emoji4]

شما ٢ هفته ديگه زنگ مي زنيد NVC كيس نامبرتون رو مي گيريد ، سفارت مقصد و ايميل رو چك مي كنيد و از طريق سايت سيس مي تونيد ببنيد كه پروندتون كي رسيده به سفارت و بسته به توع سفارت انتخابي منتظر ايميل سفارت مي مونيد اگه سفارتتون آنكارا باشه يه سري مدارك رو بايد از قبل آماده كنيد ، شما سفارتتون كجاست ؟
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-24 ساعت 13:20)negar6043 نوشته:  خب خدا رو شكر حدسم درست بود، تبريك، اين مرحله رو بقيه دوستان لطفا توضيح بدن، چون ما وكيل داشتيم و اون كارها رو انجام ميداد دقيقا نميدونم الان بايد كارى بكنيد يا منتظر نامه سفارت باشيد كه البته حدس ميزنم دومى درسته

مرسى نكار جون از توجه تون عزيزم ، هرچى به نزديك شدن مراحل ميرسه حسى خوشحالى همراه با ترس و دلشوره دارم [emoji17][emoji17]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-24 ساعت 14:09)Mahanturbo نوشته:  
(2015-02-24 ساعت 12:18)mahtab55 نوشته:  سلام دوستان من هم اپروو شدم On February 23, 2015, we approved your Form I-129F, Petition for Fiance(E), Receipt Number WAC. We will mail your approval notice. Please follow the instructions in the حالا بعدش چى ميشه [emoji4][emoji4][emoji4]

شما ٢ هفته ديگه زنگ مي زنيد NVC كيس نامبرتون رو مي گيريد ، سفارت مقصد و ايميل رو چك مي كنيد و از طريق سايت سيس مي تونيد ببنيد كه پروندتون كي رسيده به سفارت و بسته به توع سفارت انتخابي منتظر ايميل سفارت مي مونيد اگه سفارتتون آنكارا باشه يه سري مدارك رو بايد از قبل آماده كنيد ، شما سفارتتون كجاست ؟

مرسى از اطلاعاتتون ، ما ابوضبى و انكارا رو براى رفتن اعلام كرديم ، هنوز نميدونم [emoji6][emoji6][emoji6]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-24 ساعت 14:13)mahtab55 نوشته:  
(2015-02-24 ساعت 14:09)Mahanturbo نوشته:  

مرسى از اطلاعاتتون ، ما ابوضبى و انكارا رو براى رفتن اعلام كرديم ، هنوز نميدونم [emoji6][emoji6][emoji6]

تنها كاري كه الان مي تونيد بكنيد بريد انسيتو پاستور و كارت زرد بين الملي رو بگيريد.
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
حتماً [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها
كسي ميدونه وقتي كه ميخواييد مدارك رو قبل مصاحبه بفرستيد سفارت تو آنكارا با كدوم پست بفرستيم قبول ميكنن؟ fedex or usps? شنيدم بعضي وقت ها مشكل پيش اومده

پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان:
وكيل ما همه رو fedex كرد از امريكا، اما دوست عزيز حتما به نامزدتون بگين روز مصاحبه هر آنچه fedex شده و نشده رو با خودش دستى ببره، چون اونجا يه سرى از فرمهايى كه fedex كرده بوديم نبود و اين اتفاق واسه بقيه هم افتاده قبلا، براى احتياط همه چيزو همراه داشته باشيد كه به خاطر يه برگه نقص مدرك نخوريد و استرس نگيريد، سفرنامه من رو بخونيد جزئيات بيشترى نوشتم در اين رابطه Smile ضمنا زمانى كه مدارك ارسالى شما به دستشون ميرسه به شما ايميل ميزنن و تاييديه ميدن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من امروز رفتم انستيو پاستور تجريش و براى من واكسن كزار زد و خودم هم چون هپاتبت رو تا حالا تزريق نكردم زدم و اون واكسن سه گانه هم رو گفت چون شما سى وهشت سالتون هست و نميخواد ديگه بجه دار بشين اگه يك ويزيت از دكتر بياريد فقط مهرش رو برات ميزنم و اگه وقت سفارتتون قبل از ارديبهشت بود بايد انفولانزا رو هم بزنيد ولى اگه بعد از ارديبهشت باشه نيازى نيست
پاسخ
تشکر کنندگان:
salam be hamegi,,man az tarighe vizaye namzadi K1,, eghdam kardam,, alan baad az 7 mah nameye approvale ma reside alan ma bayad chikar konim,,, sabr konim ta az sefarat be ma khabari bedan?cheghadr zam mibare ke be ma vaghte mosahebe bedan?age kesi midoone mamnoon misham javab bedin.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان