کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-03-06 ساعت 04:41)Mostafa_M7 نوشته:  سلام دوستان
توروخدا يكي به من بگه اين فرم i797 چي هست الان چك كردم كيس نامبرمو نوشته اين فرمو فرستاديم واستون بايد تكميل كنيد و دوباره بفرستيد
كمكم كنيد بعد از دقيقا ١ سال ديگه طاقت ندارم
فرم i797 در مورد چيه؟؟؟

این فرم تاییده فرم I-129F هست که اول فرستادین. وقتی مدارکتون کامل باشه فرم I-797 براتون میاد که نشون میده اپروو شدید.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-06 ساعت 22:40)shiva201 نوشته:  
توروخدا يكي به من بگه اين فرم i797 چي هست الان چك كردم كيس نامبرمو نوشته اين فرمو فرستاديم واستون بايد تكميل كنيد و دوباره بفرستيد
فرم i797 در مورد چيه؟؟؟

این فرم تاییده فرم I-129F هست که اول فرستادین. وقتی مدارکتون کامل باشه فرم I-797 براتون میاد که نشون میده اپروو شدید.

يعني چي يعني واقعا اپروو شدم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
يعني الان بايد كيسمون بره nvc؟؟؟؟؟؟؟
بعد سفارت؟؟؟
توروخدا بيشتر توضيح بده و اگه اپروو شدم step بعدش چيه؟؟
اخه هنوز نامه i797 دست نامزدم نرسيده هيچي نميدونيم فقط كيس استاتوس ديديم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-08 ساعت 15:59)Mostafa_M7 نوشته:  
(2015-03-06 ساعت 22:40)shiva201 نوشته:  
فرم i797 در مورد چيه؟؟؟

يعني چي يعني واقعا اپروو شدم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
يعني الان بايد كيسمون بره nvc؟؟؟؟؟؟؟
بعد سفارت؟؟؟
توروخدا بيشتر توضيح بده و اگه اپروو شدم step بعدش چيه؟؟
اخه هنوز نامه i797 دست نامزدم نرسيده هيچي نميدونيم فقط كيس استاتوس ديديم

شما دقیقا متنی که نوشته رو کپی کنید اینجا . اگه اپرو شده باشید اینو می نویسه تو سایت USCIS :
پسوند فرم چیه ؟ i797A , i797B ؟؟؟

[عکس: lemkcgwjad76n3ikmz2t.jpg]
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگه پسوند نداره تبريك مي گم اپرو شدين Smile

شما ٢ هفته ديگه زنگ مي زنيد NVC كيس نامبرتون رو مي گيريد ، سفارت مقصد و ايميل رو چك مي كنيد و از طريق سايت CEAC مي تونيد ببنيد كه پروندتون كي رسيده به سفارت و بسته به سفارت انتخابي منتظر ايميل سفارت مي مونيد اگه سفارتتون آنكارا باشه يه سري مدارك رو بايد از قبل آماده كنيد ، شما سفارتتون كجاست ؟

الان هم می تونید برید انسیتو پاستور تجریش کارت زرد بین المللی واکسیناسیون رو بگیرید.
ويزاي نامزدي
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان من الان دو هفته ميشه كه از اپروو هم گذشته ، به نامزد گرامى هم كه ميگم ماشالله انقدر دل گنده هستن كه ميگن خودشون ايميل ميدن ولى من دل تو دلم نيست ميشه شماره nvc رو اگه از دوستان كسى داره بده و بعدش بايد چى گفت همون شماره رسيد نامبر رو بگيم و از انها بخواييم كه مرحله كيس رو بگن كفايت ميكنه ، مرسى
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-10 ساعت 19:44)mahtab55 نوشته:  سلام به دوستان من الان دو هفته ميشه كه از اپروو هم گذشته ، به نامزد گرامى هم كه ميگم ماشالله انقدر دل گنده هستن كه ميگن خودشون ايميل ميدن ولى من دل تو دلم نيست ميشه شماره nvc رو اگه از دوستان كسى داره بده و بعدش بايد چى گفت همون شماره رسيد نامبر رو بگيم و از انها بخواييم كه مرحله كيس رو بگن كفايت ميكنه ، مرسى

شماره NVC :
کد:
(603) 334-0700

حتما زنگ بزنید کیس نامبرتون رو بگیرید و تو سایت CEAS وضعیت کیس رو چک کنید و ایمیلی که تو سیستمشون ثبت هست + یه ایمیل پشتیبان از خودتون رو اعلام کنید . شما قضیه سفارت استانبول که نوشته بود چی بود؟
ويزاي نامزدي
پاسخ
تشکر کنندگان:
اين همون فرم تاييد كه براى دوستان امده براى ما هم امده بود و نامزدم كه زنگ زده بود گفتن كه تا يك ماه ايميل مياد دستتون و سفارت رو اعلام ميكنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-10 ساعت 19:52)mahtab55 نوشته:  اين همون فرم تاييد كه براى دوستان امده براى ما هم امده بود و نامزدم كه زنگ زده بود گفتن كه تا يك ماه ايميل مياد دستتون و سفارت رو اعلام ميكنن

واسه ما هم اومده بود ولی اسم سفارت استانبول عجیبه واسه شما تو فرم!!!!
ويزاي نامزدي
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-10 ساعت 19:49)Mahanturbo نوشته:  
(2015-03-10 ساعت 19:44)mahtab55 نوشته:  سلام به دوستان من الان دو هفته ميشه كه از اپروو هم گذشته ، به نامزد گرامى هم كه ميگم ماشالله انقدر دل گنده هستن كه ميگن خودشون ايميل ميدن ولى من دل تو دلم نيست ميشه شماره nvc رو اگه از دوستان كسى داره بده و بعدش بايد چى گفت همون شماره رسيد نامبر رو بگيم و از انها بخواييم كه مرحله كيس رو بگن كفايت ميكنه ، مرسى

شماره NVC :
کد:
(603) 334-0700

حتما زنگ بزنید کیس نامبرتون رو بگیرید و تو سایت CEAS وضعیت کیس رو چک کنید و ایمیلی که تو سیستمشون ثبت هست + یه ایمیل پشتیبان از خودتون رو اعلام کنید . شما قضیه سفارت استانبول که نوشته بود چی بود؟

دوست عزيز من زنگ بزنم همون رسيد نامبر رو بگم جوابم رو ميدن ، چون من فقط رسيد نامبر رو دارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
واقعاً من هم نميدونم تو اون فرم i797 اينجورى نوشته بود [emoji17][emoji17][emoji17]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-10 ساعت 19:55)mahtab55 نوشته:  
(2015-03-10 ساعت 19:49)Mahanturbo نوشته:  

شماره NVC :
کد:
(603) 334-0700

دوست عزيز من زنگ بزنم همون رسيد نامبر رو بگم جوابم رو ميدن ، چون من فقط رسيد نامبر رو دارم

نمي دونم از داخل ايران مي شه زنگ زد يا نه ، ولي اگه گرفت چند بار هي قطع مي كنه مي گه همه خطها مشغوله ، اينقدر بايد بگيريد تا بريد رو هلد ، حدود ٣٠-٤٠ دقيقه بايد رو هلد بمونيد ، رسيد نامبر رو بگيد و بگيد كيس نامبر و ايميل و سفارت مقصد رو مي خوام چك كنم
ويزاي نامزدي
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسى از راهنماييتون نه اينگار كار من نيست ميرم دوباره دست به دامن نامزد گرامى ميشم [emoji15][emoji5][emoji5]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، من بايد كاغذ هايي را هم كه براي شروع ويزا فرستاده بودم رو هم كپيشو با خودم ببرم چون حجم كاغذها خيلي زياد چون هرچي به ذهنم مي رسه با خودم مي خوام ببرم احيانا كسري مدارك نداشته باشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-10 ساعت 20:40)jolie نوشته:  سلام دوستان ، من بايد كاغذ هايي را هم كه براي شروع ويزا فرستاده بودم رو هم كپيشو با خودم ببرم چون حجم كاغذها خيلي زياد چون هرچي به ذهنم مي رسه با خودم مي خوام ببرم احيانا كسري مدارك نداشته باشم
برای احتیاط ببرید. عکساتونم همراتون باشه به همراه هر مدرک دیگه ای که برای اثبات رابطتون داری.به همراه مدارکی که ازت خواستن ببری مثل ترجمه شناسنامه و کارت ملی. سوء پیشینه و....
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: jolie

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان