کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
سلام سال نو مبارك دوستان كسي هست اكتبر ٢٠١٤ مدارك داده باشه،؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-16 ساعت 21:45)mahtab55 نوشته:  
(2015-03-16 ساعت 21:42)Mahanturbo نوشته:  
(2015-03-16 ساعت 21:26)mahtab55 نوشته:  سلام دوستان عزيز من الان موفق شدم كيس نامبر رو بگيرم [emoji1][emoji1] دوستانى كه اين مراحل رو گذروندن ما بايد الان چيكار كنيم ، سفارت انكارا هستش

وقتى كيس نامبر رو وارد ميكنم اين مطلب ميادPlease follow the instructions you received from the National Visa Center (NVC) for the next step in the processing of your visa petition. If you have misplaced the instructions sent to you by the NVC or did not receive them, please contact us at http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3177.html for additional information

بايد منتظر باشيد تو سيس بنويسه READY بعد منتظر ايميل سفارت باشيد. ويزاي شما k1 هست ديگه ؟

مرسى از راهنمايى سريع شما ، ولى خداى نكرده فكر نكنى من خنگما [emoji12][emoji12] ولى سيسش كجاست ؟؟[emoji15][emoji15]

ميشه بيشتر راهنمايى كنيد ممنون

سلام.
سال نو مبارک.یه سوال داشتم.ماالان تو مرحله ready هستیم.باید فرم پر کنیم برای سفارت وبعد اونا برامون وقت تعیین کنند. درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-24 ساعت 13:37)solmaz.amini@gmail.com نوشته:  
(2015-03-16 ساعت 21:45)mahtab55 نوشته:  
(2015-03-16 ساعت 21:42)Mahanturbo نوشته:  
(2015-03-16 ساعت 21:26)mahtab55 نوشته:  سلام دوستان عزيز من الان موفق شدم كيس نامبر رو بگيرم [emoji1][emoji1] دوستانى كه اين مراحل رو گذروندن ما بايد الان چيكار كنيم ، سفارت انكارا هستش

وقتى كيس نامبر رو وارد ميكنم اين مطلب ميادPlease follow the instructions you received from the National Visa Center (NVC) for the next step in the processing of your visa petition. If you have misplaced the instructions sent to you by the NVC or did not receive them, please contact us at http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3177.html for additional information

بايد منتظر باشيد تو سيس بنويسه READY بعد منتظر ايميل سفارت باشيد. ويزاي شما k1 هست ديگه ؟

مرسى از راهنمايى سريع شما ، ولى خداى نكرده فكر نكنى من خنگما [emoji12][emoji12] ولى سيسش كجاست ؟؟[emoji15][emoji15]

ميشه بيشتر راهنمايى كنيد ممنون

سلام.
سال نو مبارک.یه سوال داشتم.ماالان تو مرحله ready هستیم.باید فرم پر کنیم برای سفارت وبعد اونا برامون وقت تعیین کنند. درسته؟

صبر کنید ایمیل براتون ارسال می کنند .
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها
من ديروز مصاحبه داشتم و برگه اي دادن كه ويزام تاييد شده و پاسپورتم رو هم نگه داشتن كه برام ويزا رو بزنن و بفرستن. اما امروز كه سايت رو چك ميكردم ديدم زده Administrative Processing. اگه كسي از بچه ها تجربش رو داره يا ميدونه لطفا جواب بده. واقعا از استرس داريم ميميريم

پاسخ
تشکر کنندگان: Mahanturbo ، shmo
(2015-03-24 ساعت 19:54)mpezeshki86 نوشته:  سلام بچه ها
من ديروز مصاحبه داشتم و برگه اي دادن كه ويزام تاييد شده و پاسپورتم رو هم نگه داشتن كه برام ويزا رو بزنن و بفرستن. اما امروز كه سايت رو چك ميكردم ديدم زده Administrative Processing. اگه كسي از بچه ها تجربش رو داره يا ميدونه لطفا جواب بده. واقعا از استرس داريم ميميريم

تبريك مي گم ، اون طبيعي هست بعدش مي شه ISSUED ،
مي شه يه توضيح از خودتون بديد ؟ آقا هستيد ؟ سربازي و كار دولتي نداشتيد ؟ سوالات مصاحبه چي بود ؟!
ويزاي نامزدي
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7
خانمم هستن، نه كار كردن نه دانشگاه رفتن، ٢٢ سالشونه. تو مصاحبه هيچ چيز خاصي نبود فقط در مورد كار من و تحصيلاتم و نحوه آشنايي پرسيده بودن. لطفا ميشه بگيد بر چه اساسي ميفرماييد كه اين طبيعيه؟ چون كسيايي هم كه چندين ماه طول ميكشن هم ميزنه Administrative Processing

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-24 ساعت 20:16)mpezeshki86 نوشته:  خانمم هستن، نه كار كردن نه دانشگاه رفتن، ٢٢ سالشونه. تو مصاحبه هيچ چيز خاصي نبود فقط در مورد كار من و تحصيلاتم و نحوه آشنايي پرسيده بودن. لطفا ميشه بگيد بر چه اساسي ميفرماييد كه اين طبيعيه؟ چون كسيايي هم كه چندين ماه طول ميكشن هم ميزنه Administrative Processing

هركي تا حالا يه ضرب ويزا گرفته ، تو سايت ١،٢ روز نوشته AP بعد مي شه ISSUED.
ويزاي نامزدي
پاسخ
تشکر کنندگان:
اوكي ممنونم. آخه ما ١٥ تا ويزاي نامزدي تو يه روز بوديم، الان ٤ نفرمون امروز issued شدن، ٨ نفرمون AP شدن ، ٢ نفر هم هنوز ready هستن

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-24 ساعت 20:21)mpezeshki86 نوشته:  اوكي ممنونم. آخه ما ١٥ تا ويزاي نامزدي تو يه روز بوديم، الان ٤ نفرمون امروز issued شدن، ٨ نفرمون AP شدن ، ٢ نفر هم هنوز ready هستن

اگه نهايتا تا ٢ روز ديگه ISSUED نشد يعني خداي نكرده چك خورديد ( پاسپورت رو خالي تحويل مي گيريد) كه احتمالش خيلي كمه ، نگران نباشيد تا فردا بقيه هم ISSUED مي شن Smile
ويزاي نامزدي
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-24 ساعت 20:16)mpezeshki86 نوشته:  خانمم هستن، نه كار كردن نه دانشگاه رفتن، ٢٢ سالشونه. تو مصاحبه هيچ چيز خاصي نبود فقط در مورد كار من و تحصيلاتم و نحوه آشنايي پرسيده بودن. لطفا ميشه بگيد بر چه اساسي ميفرماييد كه اين طبيعيه؟ چون كسيايي هم كه چندين ماه طول ميكشن هم ميزنه Administrative Processing

باسلام.
خیلی تبریک میگم.میخواستم بدونم شما کدوم سفارت رفتین؟
واینکه چندوقت بعد ازاینکه کیس نامبرو گرفتین وقت سفارت گرفتین؟
ممنون میشم اگه جواب بدین...
پاسخ
تشکر کنندگان:
ما آنكارا هستيم، ٢ ماه بعد از گرفتن كيس نامبر وقت سفارت گرفتيم

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-24 ساعت 22:50)mpezeshki86 نوشته:  ما آنكارا هستيم، ٢ ماه بعد از گرفتن كيس نامبر وقت سفارت گرفتيم

خیلی ممنون از راهنماییتون...
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان كسي هست مدارك اكتبر٢٠١٤ داده باشه؟

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
پاسخ
تشکر کنندگان:
چه خبر از اپرو؟

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان