کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان:
اينو نمي دونستم منم texasm 10اكتبر

پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان:
منظورتون اينه كه فرض مثال اگه كسي مارچ بوده الان اپروش امده؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
نه منظورم اينه كه انقدر همه چي درهمه و سرشون شلوغه هنوز آپديت نكردن سايتو

پاسخ
تشکر کنندگان:
درسته تقريبا شانسي

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، کسی میدونه معمولا جواب مدیکال ذوبی چند روز طول میگشه؟
یعنی من چند روز قبل از مصاحبه باید اونجا باشم؟ و اینکه از این دو مرکز کدومش بهتره؟
A:Mideast Polyclinic
B:New Medical Center
اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنین....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-02 ساعت 12:02)solmaz.amini@gmail.com نوشته:  سلام دوستان، کسی میدونه معمولا جواب مدیکال ذوبی چند روز طول میگشه؟
یعنی من چند روز قبل از مصاحبه باید اونجا باشم؟ و اینکه از این دو مرکز کدومش بهتره؟

من ۵شنبه رفتم و شنبه عصر بهم جواب دادن . یکشنبه هم مصاحبه داشتم . در نظر داشته باشید که جمعه دبی تعطیل هست و براساس روز مصاحبه تنظیم کنید . NMC خیلی خوب و راحت هست و با مترو به راحتی میشه رفت . سفرنامه های مصاحبه های ابوظبی رو بخونید خیلی بهتون کمک میکنه توی تنظیم برنامه سفر و مدیکال . موفق باشید .
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-02 ساعت 20:56)aidaone نوشته:  
(2015-04-02 ساعت 12:02)solmaz.amini@gmail.com نوشته:  سلام دوستان، کسی میدونه معمولا جواب مدیکال ذوبی چند روز طول میگشه؟

من ۵شنبه رفتم و شنبه عصر بهم جواب دادن . یکشنبه هم مصاحبه داشتم . در نظر داشته باشید که جمعه دبی تعطیل هست و براساس روز مصاحبه تنظیم کنید . NMC خیلی خوب و راحت هست و با مترو به راحتی میشه رفت . سفرنامه های مصاحبه های ابوظبی رو بخونید خیلی بهتون کمک میکنه توی تنظیم برنامه سفر و مدیکال . موفق باشید .

واقعا ممنون که جواب دادین، فقط میشه بگین هزینه مدیکال چقدر شد؟
چون با دوتا مرکز تماس گرفتیم و هر کدوم یه قیمت گفتن ... و اینکه شما قبلا وقت گرفتین یا همینطوری رفتین؟
ببخشید من انقد سوال میگنم Shy میخواستم بدونم برای ترانسپورت به ابوظبی، شما از ایران اقدام کردین یا اونجا؟ میشه بهم بگین... خیلی ممنون میشم.... بازم مرسی...Shy
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-02 ساعت 22:39)solmaz.amini@gmail.com نوشته:  

چون با دوتا مرکز تماس گرفتیم و هر کدوم یه قیمت گفتن ... و اینکه شما قبلا وقت گرفتین یا همینطوری رفتین؟
ببخشید من انقد سوال میگنم Shy میخواستم بدونم برای ترانسپورت به ابوظبی، شما از ایران اقدام کردین یا اونجا؟ میشه بهم بگین... خیلی ممنون میشم.... بازم مرسی...Shy

معلومه نخوندید سفرنامه ها رو !!! ۵۲۵ درهم میشه اگه همه واکسناتون رو ایران کامل زده باشید .NMC کمتر میگیره و احتیاجی به وقت گرفتن نیست . واسه ترانسفر هم من اونجا به یکی از کسایی که این کار رو انجام میدن زنگ زدم .بازم توصیه میکنم سفرنامه ها رو حتما بخونید .

http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid576709
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-03 ساعت 01:00)aidaone نوشته:  
(2015-04-02 ساعت 22:39)solmaz.amini@gmail.com نوشته:  

معلومه نخوندید سفرنامه ها رو !!! ۵۲۵ درهم میشه اگه همه واکسناتون رو ایران کامل زده باشید .NMC کمتر میگیره و احتیاجی به وقت گرفتن نیست . واسه ترانسفر هم من اونجا به یکی از کسایی که این کار رو انجام میدن زنگ زدم .بازم توصیه میکنم سفرنامه ها رو حتما بخونید .

http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid576709

مرسی آیدا جون... خیلی لطف کردی...
پاسخ
تشکر کنندگان:
والا من نمیدونم چرا مسدود کردن اکانت منو؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
من تبلیغ کردم؟ = نه
توهین کردم؟= نه
سود یا ضرری داره واسه من؟= نه
من اینکارو انجام میدم؟=نه
فقط خواستم راهنمایی کرده باشم چون خودم به شخصه خسته شدم دیگه از این همه صبر دوستانی که منو میشناسن میدونن 1سالو نیم هست که منتظرم
بعدشم کاملا قانونیه و تا زمانی که شما ویزا رو تو پاستون نبینید هیچ مبلغی حتی 1$ هم پرداخت نمیکنید این کجاش کلاهبرداریه اخه بعضی از دوستا میفرمودند کلاهبرداریه
اینو توضیح دادم که هم مدیران عزیز اشتباه برداشت نکنن هم شما دوستان
در هر صورت من از شما دوستان عزیز و مدیران گرامی عذر خواهی میکنم
فقط خواستم راهنمایی کرده باشم ولاغیر که پشیمون شدم
باز هم عذر خواهم واسه این سوئه تفاهم پیش اومده
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، من مشهد هستم، آيا كسي ميدونه براي واكسن و كارت زرد ميشه همين.مشهد اقدام كرد يا من هم حتما بايد برم تهران؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-04-08 ساعت 09:32)زهره ا نوشته:  سلام دوستان، من مشهد هستم، آيا كسي ميدونه براي واكسن و كارت زرد ميشه همين.مشهد اقدام كرد يا من هم حتما بايد برم تهران؟

تا اونجایی که من اطلاع دارم باید به انستیتو پاستور تهران مراجعه کنید
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان