کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-04-08 ساعت 09:57)زهره ا نوشته:  ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
شما واكسن هاتونو توى شهر خودتون بزنيد، چون بعضى از اونها دو نوبت هستند، نهايتا چند روز زودتر ميتونيد تشريف ببريد پاستور فقط براى گرفتن كارت زرد. براى اطلاعات بيشتر توى سايت سفارت هم ليست واكسن هاى مورد نياز رو نوشته، به هلال احمر شهرتون مراجعه كنيد اونها هم اطلاعات زيادى دارن، نيازى نيست به خاطر واكسنها تشريف ببريد پاستور، چون همه اونها رو توى يه روز نميزنن و خود پاستور به من گفت شما فقط گواهى واكسن ها رو براى من بيار تا من كارت زردتون رو صادر كنم.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، سوونیا
ممنون از راهنماييتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام خانم اپرو شدين؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
نه، هنوز منتظريم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام دوستان اینجا فعاله؟؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله جانم

پاسخ
سلام دوستان چه ساكت اينجا؟كسي اپرو نشده؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيز،
خوب هستيد؟
دوستا يه لطفي كنيد كساني كه از 6 march تا الان اپرو شدند خودشونو نشون بدن
آخه از 6 march تا الآن سايت آپديت نشده
ممنون

پاسخ
تشکر کنندگان:
چه جوري شده من ١٠ اكتبرم.چه قدر مگه طول مي كشه؟

پاسخ
هميشه اول و آخر هر ماه آپديت ميكردن اما نشده march تا الان كه 14 April هست

پاسخ
تشکر کنندگان:
به نظر شما واسه من زمانش رسيده؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
منم 24 feb فرستادم
رمان معمولش 5 ماهه كه الان سرشون شلوغه اينجوري شده
ولي اگه از 6 ماه بگذره تو سايت يه قسمتي داري كه ميتوني اعتراض كني

پاسخ
تشکر کنندگان:
من تقريبا دو هفته پيش زنگ زدم گفت دوهفته صبر كنين.يه سوال مصطفي جان وقطي اپرو بشه داخل سايت عوض ميشه ؟ يا فقط نامه با پست مياد؟ كجاي سايت واسه اعتراضه؟

پاسخ
(2015-03-24 ساعت 13:37)solmaz.amini@gmail.com نوشته:  
(2015-03-16 ساعت 21:45)mahtab55 نوشته:  
(2015-03-16 ساعت 21:42)Mahanturbo نوشته:  
(2015-03-16 ساعت 21:26)mahtab55 نوشته:  سلام دوستان عزيز من الان موفق شدم كيس نامبر رو بگيرم [emoji1][emoji1] دوستانى كه اين مراحل رو گذروندن ما بايد الان چيكار كنيم ، سفارت انكارا هستش

وقتى كيس نامبر رو وارد ميكنم اين مطلب ميادPlease follow the instructions you received from the National Visa Center (NVC) for the next step in the processing of your visa petition. If you have misplaced the instructions sent to you by the NVC or did not receive them, please contact us at http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3177.html for additional information

بايد منتظر باشيد تو سيس بنويسه READY بعد منتظر ايميل سفارت باشيد. ويزاي شما k1 هست ديگه ؟

مرسى از راهنمايى سريع شما ، ولى خداى نكرده فكر نكنى من خنگما [emoji12][emoji12] ولى سيسش كجاست ؟؟[emoji15][emoji15]

ميشه بيشتر راهنمايى كنيد ممنون

سلام.
سال نو مبارک.یه سوال داشتم.ماالان تو مرحله ready هستیم.باید فرم پر کنیم برای سفارت وبعد اونا برامون وقت تعیین کنند. درسته؟
سلام ،هفته پیش برای من هم ready شد ولی متاسفانه خبری از ایمیل نیست . میخواستم بدونم برای شما ایمیل امده و چند روز بعد از ready ایمیل بدست شما رسید ، ممنون میشم که بگید در چه مرحله ی هستید :-)
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان