کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
ايشالا عزيز

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من امروز ويزاي نامزديم رو از ارمنستان يه ضرب گرفتم ، فقط نگدره خدا از كسايي كه كليرنس خوردن خودشون رو به همه نسبت دادن و استرس دادن كه تمام ايرانيها كليرنس مي خورن و كلاً داستان ها زيباي ايراني....
ايشالا سر فرصت يه سفرنامه مي نويسم . كل پروسه من از زمان اقدام نامزدم هم ٦٦ روز طول كشيد .
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone ، mohammadlove ، shmo ، hamidoo_b
واقعا شانس داري كه تو 66!!!! روز همه چي اوكي شده مباركت باشه
من كه فقط 6 ماهه مداركم از uscis خراب شده هنوز بيرون نيومده[emoji36][emoji36][emoji36][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan6114
(2015-04-15 ساعت 23:48)Mostafa.M7 نوشته:  واقعا شانس داري كه تو 66!!!! روز همه چي اوكي شده مباركت باشه
من كه فقط 6 ماهه مداركم از uscis خراب شده هنوز بيرون نيومده[emoji36][emoji36][emoji36][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

ممنون . منم 6 ماه صبر کردیم نامزدم سیتیزن بشه
ويزاي نامزدي
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b
(2015-04-15 ساعت 23:43)Mahanturbo نوشته:  سلام دوستان من امروز ويزاي نامزديم رو از ارمنستان يه ضرب گرفتم ، فقط نگدره خدا از كسايي كه كليرنس خوردن خودشون رو به همه نسبت دادن و استرس دادن كه تمام ايرانيها كليرنس مي خورن و كلاً داستان ها زيباي ايراني....
ايشالا سر فرصت يه سفرنامه مي نويسم . كل پروسه من از زمان اقدام نامزدم هم ٦٦ روز طول كشيد .
واقعا خیلی براتون خوشحال هستم و بهتون تبریک میگم [emoji4] [emoji4] [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahanturbo
ماهان جان تبريك ميگم مبارك باشه

پاسخ
دوستان فقط يه مشكل a number تو اپرو با a number تو ويزا فرق داره ، يعني اشتباه چاپي هست به نظرتون مشكلي پيش مياد؟
ويزاي نامزدي
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-16 ساعت 01:04)Mahanturbo نوشته:  دوستان فقط يه مشكل a number تو اپرو با a number تو ويزا فرق داره ، يعني اشتباه چاپي هست به نظرتون مشكلي پيش مياد؟

ماهان جان تبریک میگم RolleyesRolleyesRolleyesRolleyes اگر هنوز ارمنستان هستید و اشتباهی توی هرکدوم از اطلاعات ویزاتون هست حتما برید سفارت و بهشون بگید . البته A نامبر اونی هست که توی اپروو هست و توی ویزا فقط شماره ویزا رو میزنن ولی از خودشون سوال کنید مشکلی پیش نیاد براتون . چون بعدا اینجا A نامبر رو لازم دارید واسه ادامه مراحل . موفق و خوشبخت باشی
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
سلام
من عضو جدید هستم، محمد.
من و نامزد مهربونم یکی دو ماه دیگه میخوایم شروع کنیم واسه ویزای K1 اپلای کنیم.
ویزای ماهان عزیز بسیار استثننایی درومده! (تبریکات فراوان) من تابحال ندیدم کسی از 4 ماه زودتر ویزا گرفته باشه! مگر فیلیپینی ها!!!
دوستان، شنیدم USCIS توی همون 3 تا 5 ماهی که پرونده رو بررسی میکنه تا اپروال بده، کارای FBI چک هم انجام میده! این قضیه درسته؟ البته منظورم برای پرونده های جدیده!
امیدوارم توی این مدت بتونیم به هم کمک کنیم و تجربیاتمون رو با هم در میون بذاریم.
کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از همه دوستان بابت تبریک . اون A#رو نامزدم وقتی رسید فرودگاه آمریکا از افسر مهاجرت پرسید گفت ما درک می کنیم این مشکلات رو لازم نیست فیکسش کنید و وقتی اسم و شماره پاسپورت یکی هست . اما سفارت می گه بیار. فردا پرواز دارم چی کار کنم دوستان ؟
ويزاي نامزدي
پاسخ
تشکر کنندگان:
خب وقتی سفارت میگه بیار، این چه کاریه که به حرفشون گوش ندی دوست عزیز ؟
فکر کنم شما قضیه ویزا و امریکا رو خیلی جدی نگرفتی ! شایدم همین راه درسته! تجربه به من ثابت کرده هر کسی که بی خیال تر باشه، بیشتر شانس میاره و کارهاش بهتر و زودتر راه میوفتن
کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
پاسخ
تشکر کنندگان: sepidkashanian
(2015-04-16 ساعت 22:42)mohammadlove نوشته:  خب وقتی سفارت میگه بیار، این چه کاریه که به حرفشون گوش ندی دوست عزیز ؟
فکر کنم شما قضیه ویزا و آمریکا رو خیلی جدی نگرفتی ! شایدم همین راه درسته! تجربه به من ثابت کرده هر کسی که بی خیال تر باشه، بیشتر شانس میاره و کارهاش بهتر و زودتر راه میوفتن!

سفارت رفتم گفت مسئله ايي نيست ، شما فكر نكن، مطمئنن اگه جدي نگرفته بودم ١٠ روزه اپرو نمي شدم اتفاقا تنها چيزي كه من نبودم بيخيال بود ، راستي امروز سفارت يه مورد ايراني ازدواج بود كه ندادن ، خيلي اذيت كرد خانمه رو . يه خانم ديگه هم نامزدي بود ٢٥ دقيقه مصاحبه كرد آخرش هم گفت اسپانسر مي خواي ، ولي خداروشكر با من خوب بود. تنها چيزي كه هي مي پرسيد سربازي بود كه من چندين بار گفتم معاف شدم .
ويزاي نامزدي
پاسخ
تشکر کنندگان:
ماهان جان راجب مصاحبه بگو چه سوالاي پرسيدم مدارك چي بردين؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
ضمن تبریک به ماهان عزیز بابت اخذ ویزای یکضرب،
دوستان اپروود شدن زود هنگام و ویزای یکضرب هیچ ربطی به جدی گرفتن یا نگرفتن نداره و حتما دوستان با تجربه تر می دونن که اعظم پروسه اپروود شدن به سرویس سنتر و شلوغی یا خلوتی اون بستگی داره. در مورد ویزای یکضرب هم مشخصا همونطور که همگی داریم می بینیم، کلیرنس به همه ایرانیها تعلق نمیگیره. کما اینکه روزانه خیلی از ایرانیها یکضرب ویزا میگیرن و اگر کسی قبلا اینو گفته از بی تجربگیش بوده و یا محض بزرگ نمایی. کلیرنس برای ایرانیها بر اساس تجربه و حدس و گمان، یک سری شاخصه هایی داره که اگر کسی اونها رو داره، احتمال گرفتار شدن به کلیرنسش زیاد میشه (و نه قطعی) و اگر کسی اونها رو نداره، شانس یکضرب گرفتنش بالاست (و نه 100%). بنابراین به نظر من دوستان خوش بین و یا کسانی که فقط کیس خودشون و تجریه خودشون رو به دیگران تعمیم میدن، به همون اندازه دوستان بدبین واقع گرا نیستند. مثل دوست دیگه ای که در جایی نوشتند : من ویزای یکضرب گرفتم، چون صادق بودم و هر کسی کلیرنس بخوره، حتما یه چیزی یه جورایی مشکوک بوده (البته مضمون صحبتشون این بود). دوستان این یک راه غیر قابل پیش بینیه و نه اپروود شدن و نه یکضرب گرفتن تا حد زیادی دست شما نیست و بخشی از اون شانس و بخشی دیگه سرعت عمل شما و کامل بودن مدارک و همینطور داشتن یا نداشتن شاخصه های کلیرنسه. امیدوارم شانس همگی مثل ماهان خوب باشه Smile
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahanturbo ، hamidoo_b ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان