کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
سلام دوستان كلا بعد اپرو شدن تا nvc بعد سفارت چقدر طول ميكشه؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-29 ساعت 21:09)narsis93 نوشته:  من هنوز هیچ واکسنی نزدم ولی قصد دارم اینکارو انجام بدم حداقل چندتایی که نیاز به دوره زمانی داره.خواهش میکنم عزیزم.اگه بهم ایمیل زدن بهتون اطلاع میدم لطفا شما هم اطلاع بدین.گویا توی یه مرحله هستیم
نارسیس جان عزیز امروز از سفارت به نامزد من ایمیل زدن و گفتن که شما باید برید تو سایت و پول رو واریز کنید و بعدش وقت بگیرید ، به امید خدا برای شما هم حتما ایمیل امده و یا تو این چند روز میاد [emoji5] [emoji5]
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone
(2015-05-06 ساعت 19:29)vahid4573 نوشته:  سلام دوستان كلا بعد اپرو شدن تا nvc بعد سفارت چقدر طول ميكشه؟

سلام اقا وحید کیس ما 23 فوریه اپروو شد امروز تازه از سفارت برامون ایمیل امده که پول رو واریز کنید و وقت سفارت بگیرید. دو ماه شد [emoji4] [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان:
اميدوارم يك ضرب ويزارو بگيرين كدوم سفارت هستين؟ به سفارتم ربط داره؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 02:25)vahid4573 نوشته:  اميدوارم يك ضرب ويزارو بگيرين كدوم سفارت هستين؟ به سفارتم ربط داره؟

کیس ما سفارت انکارا هستش ، من فکر نمیکنم چون وقتی که اپروو شدیم یه نامه برای نامزدم امد که نوشته بود شما اپروو شدید و یک تاریخ داده بود که باید کیس شما تا اون تاریخ به پایان برسه ، من فکر میکنم اگه کیس افراد نقص مدارک نخورن و هیچ مشکلی براشون پیش نیاد یک زمان بندی مشخصی داره [emoji5]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز نامزد من پول سفارت انکارا رو پرداخت کرده ولی هنوز نتونسته وقت بگیره گفتن منتظر نامه باشید ، مگه ما خودمون نباید وقت بگیریم . دوستانی که این مرحله رو گذروندن ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ، ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 13:01)mahtab5501 نوشته:  سلام دوستان عزیز نامزد من پول سفارت انکارا رو پرداخت کرده ولی هنوز نتونسته وقت بگیره گفتن منتظر نامه باشید ، مگه ما خودمون نباید وقت بگیریم . دوستانی که این مرحله رو گذروندن ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ، ممنون

مهتاب خانم همون 265 دلار؟
یعنی شما csc رو پر کردید؟ اگر آره که مرحله ی بعد پرداخت دقیقا قسمتی میاد بالا که باید وقت مصاحبه مشخص کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 13:52)pablo12 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 13:01)mahtab5501 نوشته:  سلام دوستان عزیز نامزد من پول سفارت انکارا رو پرداخت کرده ولی هنوز نتونسته وقت بگیره گفتن منتظر نامه باشید ، مگه ما خودمون نباید وقت بگیریم . دوستانی که این مرحله رو گذروندن ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ، ممنون

یعنی شما csc رو پر کردید؟ اگر آره که مرحله ی بعد پرداخت دقیقا قسمتی میاد بالا که باید وقت مصاحبه مشخص کنید
اره عزیزم برای خودم و دخترام نامزدم پرداخت کرد، ولی میگه که من نتونستم وقت بگیرم زنگ زدن گفتن منتظر نامه یا ایمیل باش [emoji17] [emoji17]

الان هر کدوم یک شماره پرداختی دارم ایا خودم میتونم وقت بگیرم ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 14:45)mahtab5501 نوشته:  

اره عزیزم برای خودم و دخترام نامزدم پرداخت کرد، ولی میگه که من نتونستم وقت بگیرم زنگ زدن گفتن منتظر نامه یا ایمیل باش [emoji17] [emoji17]

بله الان میتونید وقت بگیرید
از این سایت
https://usvisa-info.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 15:00)pablo12 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 14:45)mahtab5501 نوشته:  

بله الان میتونید وقت بگیرید
از این سایت
https://usvisa-info.com
سلام دوست عزیز همه مراحل رو رفتم ولی متاسفانه فقط یک وقت برای سه روز دیگه داشت ، سیستم وقت دهی چجوریه چون من هر چی تاریخ های مختلف رو میزدم میگفت وقت موجود نیست باید چیکار کنم ؟؟[emoji15] [emoji15] [emoji17]
پاسخ
تشکر کنندگان:
بنظرم بهتره ایمیل بدین به سفارت و بهشون بگید که مثلا علاقمند هستین در تاریخ معینی که مد نظرتون هست وقت بگیرید ولی وقت ها پر شده، آیا وقت ها باز میشه یا نه؟

اونا کامل راهنماییتون میکنن و سریع هم جواب میدن، همه ایمیل هایی که نامزدم زده رو کامل تا الان جواب دادن Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان نامه کانفرمیشن تعیین زمان مصاحبه که باید با خودمون ببریم سفارت، همونی هست که CSC پر میکنیم و در نهایت کانفرمیشنش برامون ایمیل میشه؟

(من نزدیک مصاحبه ام هست و دچار وسواس شدم)

کسی میتونه لیست کامل مدارکی که باید با خودمون ببریم سفارت رو یک بار اینجا بنویسه لطفا
ممنونتون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 16:36)pablo12 نوشته:  بنظرم بهتره ایمیل بدین به سفارت و بهشون بگید که مثلا علاقمند هستین در تاریخ معینی که مد نظرتون هست وقت بگیرید ولی وقت ها پر شده، آیا وقت ها باز میشه یا نه؟

اونا کامل راهنماییتون میکنن و سریع هم جواب میدن، همه ایمیل هایی که نامزدم زده رو کامل تا الان جواب دادن Smile
مرسی پابلو جان عزیز ، من خودم هم میتونم براشون ایمیل بفرستم [emoji4] [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 16:36)pablo12 نوشته:  بنظرم بهتره ایمیل بدین به سفارت و بهشون بگید که مثلا علاقمند هستین در تاریخ معینی که مد نظرتون هست وقت بگیرید ولی وقت ها پر شده، آیا وقت ها باز میشه یا نه؟

عزیزم من یک راهنمایی دیگه درمورد اداره پست انکارا میخوام ، که ایا برای اداره پست انکارا هم باید کاری کرد؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 16:48)pablo12 نوشته:  دوستان نامه کانفرمیشن تعیین زمان مصاحبه که باید با خودمون ببریم سفارت، همونی هست که CSC پر میکنیم و در نهایت کانفرمیشنش برامون ایمیل میشه؟

(من نزدیک مصاحبه ام هست و دچار وسواس شدم)

کسی میتونه لیست کامل مدارکی که باید با خودمون ببریم سفارت رو یک بار اینجا بنویسه لطفا
ممنونتون میشم

بله همون هست، راجع به مدارك، توى همون ايميل نوشته شده چى بايد ببريد، شما معمولا اونها رو از قبل پست هم ميكنيد، ولى همونطور كه توى سفرنامه هم نوشتم كه پيشنهاد ميكنم بخونيد، شما همه مدارك رو يكى يه كپى داشته باش، توضيحات بيشتر در سفرنامه Smile
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان