کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-05-09 ساعت 17:56)pablo12 نوشته:  خير
فقط هزينه مديكال كه همونجا پرداخت ميكنيد
مرسی پابلو جان
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیزم ، میخواستم که یک تجربه و یک دانش رو به دوستان بگم که مثل من به مشکل و هدر رفتن پولشون منجر نشه ، وقتی من برای 29 می سفارت رو اوکی کردم و اونجا تو خود سایت گفتن که از این تاییده یک کپی بگیرین و من هم این کار رو کردم وبا خیال راحت رفتم برای گرفتن وقت دکتر و تهیه بلیط و هتل و همه این کار ها رو هم انجام دادم غافل از اینکه سفارت فقط به من وقت داده و حرفشون هم اینه که اون روز سفارت یک مشکلی براش پیش امده که فقط اولین وقت ها رو ما میبینیم و انقدر بیشعور هستن که نمیگن بابا این خانوم داره با دو تا دخترهای زیر هیجده سالش میره و دیگه با تماس های نامزدم به سفارت وداد و بیدا که یعنی چی من نامزدم باید با دختراش بره اخر برای ما وقت 1 ژوین رو تایید کردن . دوستان عزیز مثل من هول نشید رفتید وقت گرفتید تا وقتی که ایمیل تاییدیش برای نامزدتون نیومده نرید بلیط و هتل بگیرد [emoji17] [emoji17]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام مهتاب جون.من برای ۲۵ جون وقت گرفتم و یه ایمیل البته به زبان ترکی برامون اومده ظاهرا همون تاییدیه ست.به بقیه دوستانی که نتونستن از طریق سایت وقت بگیرن توصیه میکنم تلفنی این کارو کنن راحت تره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-12 ساعت 08:05)narsis93 نوشته:  سلام مهتاب جون.من برای ۲۵ جون وقت گرفتم و یه ایمیل البته به زبان ترکی برامون اومده ظاهرا همون تاییدیه ست.به بقیه دوستانی که نتونستن از طریق سایت وقت بگیرن توصیه میکنم تلفنی این کارو کنن راحت تره
سلام عزیزم ، نه برای نامزد من ایمیل تاییدش انگلیسی هست و فردا هم ایمیل زدن که چه مدارکی رو باید برای سفارت 10 روز قبل از وقت سفارت من به دستشون برسه که اقای نامزد دیروز همه رو پست کرد حالا [emoji4] [emoji4] [عکس: 24b29b852199b0c71027339d9af65883.jpg] اگه عکس بیاد اینم از اول ایمیل که قشنگ به انگلیسی گفته شده که تایید شده و روز و ساعت خودم و دخترام هم توش هستش و اداره پست
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون مهتاب جون.برای من همچین چیزی نیومده.وای یعنی منم مشکل شمارو خواهم داشت؟ بعد شما اون پولی که داده بوذین هدر رفت؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-12 ساعت 11:36)narsis93 نوشته:  ممنون مهتاب جون.برای من همچین چیزی نیومده.وای یعنی منم مشکل شمارو خواهم داشت؟ بعد شما اون پولی که داده بوذین هدر رفت؟؟؟؟؟
نه عزیزم پول هدر نمیره تا وقتی که یک وقت سفارت تایید شده نگیرید ، فقط منتظر باشین تا خودشون وقت شما رو تایید کنند ، با ایمیل به نامزد شما خبر میدن
پاسخ
تشکر کنندگان:
من الان زنگ زدن سفارت فقط برای ۲۹ می وقت میدن که من به اون تاریخ نمیرسم و فعلا برای ایرانیا هیچ وقتس تعیین نمیکنن. باید اکانتمو چک کنم تا کی وقت خالی پیدا کنم.خیلی تو ذوقم خورد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-12 ساعت 13:38)narsis93 نوشته:  من الان زنگ زدن سفارت فقط برای ۲۹ می وقت میدن که من به اون تاریخ نمیرسم و فعلا برای ایرانیا هیچ وقتس تعیین نمیکنن. باید اکانتمو چک کنم تا کی وقت خالی پیدا کنم.خیلی تو ذوقم خورد.
عزیزم این 29 می وقتی بود که من گرفته بودمش و با پروی تمام فقط من رو تایید کرده بودن و برای دخترام وقت نزاشتن در حالی که من برای سه تا یمون اوکی کرده بود با سایت خودشون ، و به ما گفتن 29 می ما فقط نفرات اول رو میبینیم [emoji35] [emoji35]

بنظر من صبر کن تاریخ هاشون باز میشه من هم همه این مشکلات رو داشتم [emoji17] [emoji17]
پاسخ
تشکر کنندگان:
آره چاره ایی ندارم.همین الانم ایمیل کنسلیش هم برام اومد
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
دوستان من امروز مصاحبه ام بود،به لطف خدا ويزا يكضرب گرفتم،بزودي سفر نامه ام هم ميذارم،سوالي بود در خدمتم، الان هم دارم مدل لباس عروس سرچ ميكنم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone ، Haghighat
هورااااااا خيلي خيلي تبريك

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 17:08)pablo12 نوشته:  دوستان من امروز مصاحبه ام بود،به لطف خدا ويزا يكضرب گرفتم،بزودي سفر نامه ام هم ميذارم،سوالي بود در خدمتم، الان هم دارم مدل لباس عروس سرچ ميكنم Smile
هورااااااا پابلو جان چقدر خوشحال شدم . لطفا زودتر سفر نامه تون رو بزارید من هم 1جون مصاحبه دارم ، دوست دارم از تجربه شما استفاده کنم [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان:
هر كي ويزارو ميگيره كلي روحيه ميده

پاسخ
تشکر کنندگان:
از لطفتون ممنونم
این هم اولین سفرنامه

http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B3...#pid611334
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام - دوستان من ویزای نامزدی اقدام کردم - به حول قوه قلمی !! مدارک رو دو روز پیش پست کردیم - من نامزدم 10 سال هست که اتلانتا هست اگه کسی اونجا رفته خوشحال میشم کمکی کنم
ارسال مدارک 11 می 2015 به USCIS , دریافت رسیپت نامبر 21 می و 22 جون approved Cool دریافت ایمیل کیس نامبر 3 اگوست - وقت مصاحبه 18 نوامبر آنکارا
Follow your dreams , don't give up
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان